تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 393 از 444 اولاول ... 293343383389390391392393394395396397403443 ... آخرآخر
نمايش نتايج 3,921 به 3,930 از 4431

نام تاپيک: FIFA 14

کاربر فعال انجمن سریال‌های خارجی M A S T 3 R's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2010
    محل سكونت
    Out of My Mind

پيش فرض

سلام
    دوستان من تازه فصل اول کریر رو شروع کردم،الان تا نیم فصل رفتم یکی از بازیکای کلیدی تیم(ozil) به اصطلاح Homesick شده!
    اولا هی پیام درج میشد که اوزیل از کشوری که توش بازی میکنه راحت نیست و احساس غریبی میکنه و... گفتم شاید یه چیز عادیه برطرف میشه امروز به نیم فصل که رسیدم تو قسمت گفتگو با بازیکنا اومده گفته تصمیم گرفته باشگاه رو ترک کنه! روز بعدش از بورد خبر اومد که ما راضی نیستم که هی تو روزنامه ها اوزیل ابراز ناراحتی میکنه و تصیمیم گرفتیم بفروشیمش!
    کسی به همچین چیز برخورده؟قضیه جدیه میره یا میشه مثلا یه پولی بذاری رو قراردادش بمونه؟
    ممنون

اگه نباشه جاش خالی می مونه N E X T's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2012
    محل سكونت
    Ķêŗmάņšĥąħ

پيش فرض

چه طور دسته رو تنظیم کنم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ دایره شوت میزنه مربع سانتر میکنه

آخر فروم باز Gregar's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    The North

پيش فرض

سلام
    دوستان من تازه فصل اول کریر رو شروع کردم،الان تا نیم فصل رفتم یکی از بازیکای کلیدی تیم(ozil) به اصطلاح Homesick شده!
    اولا هی پیام درج میشد که اوزیل از کشوری که توش بازی میکنه راحت نیست و احساس غریبی میکنه و... گفتم شاید یه چیز عادیه برطرف میشه امروز به نیم فصل که رسیدم تو قسمت گفتگو با بازیکنا اومده گفته تصمیم گرفته باشگاه رو ترک کنه! روز بعدش از بورد خبر اومد که ما راضی نیستم که هی تو روزنامه ها اوزیل ابراز ناراحتی میکنه و تصیمیم گرفتیم بفروشیمش!
    کسی به همچین چیز برخورده؟قضیه جدیه میره یا میشه مثلا یه پولی بذاری رو قراردادش بمونه؟
    ممنون
    زیاد از این خبرا میشه تو کریر . معمولا هم واسه هر تیمی رخ میده این قضیه . خیلی هم مسخره است . طرف homesick میشه که برگرده کشور خودش اما از اخر فروخته میشه به یک تیمی که تو کشور خودش هم نیست . بعد بازیکنهای بزرگ رو هم homesick میکنن . الان به خود اوزیل بگی حاضری برگردی المان میگه عمرا

بعضی وقتها خود به خود درست میشه قضیه و طرف تصمیم میگیره که بمونه . اما معمولا میره و با قیمت خیلی کم فروخته میشه به یه تیم دیگه . من یادمه یه فصل 60 میلیون واسه یک بازیکن دادم . فصل بعدش گفت میره و با قیمت 28 میلیون فروخته شده

4. این کاربر از Gregar بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه 88mohammad's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2009

پيش فرض

سلام. رفقا یه کمک کنید مشکل حل بشه. من وقتی میخوام پچ مودینگ رو نصب کنم ارورGame folder not fond.we can not continue with installation میده . مشکل چی هست. ممونم میشم یکی جواب بده
    کسی جواب نمیده؟

کاربر فعال انجمن سریال‌های خارجی M A S T 3 R's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2010
    محل سكونت
    Out of My Mind

پيش فرض

زیاد از این خبرا میشه تو کریر . معمولا هم واسه هر تیمی رخ میده این قضیه . خیلی هم مسخره است . طرف homesick میشه که برگرده کشور خودش اما از اخر فروخته میشه به یک تیمی که تو کشور خودش هم نیست . بعد بازیکنهای بزرگ رو هم homesick میکنن . الان به خود اوزیل بگی حاضری برگردی المان میگه عمرا

بعضی وقتها خود به خود درست میشه قضیه و طرف تصمیم میگیره که بمونه . اما معمولا میره و با قیمت خیلی کم فروخته میشه به یه تیم دیگه . من یادمه یه فصل 60 میلیون واسه یک بازیکن دادم . فصل بعدش گفت میره و با قیمت 28 میلیون فروخته شده
    چه جالب
    الان که موقع نقل و انتقالات شد با 70 م دلار رفتش چلسی!
    ارزشش حدود55-60 م بود
    ولی زیادم بد نشد از اونور منم گوتزه رو گرفتم 67 میلون دلار اورالش 85 (3 تا از اوزیل کمتر) ولی سنش 21 که عالیه،اوزیل پیر بود

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Mar 2014

پيش فرض

پچ های مودینگوی باعث لگ میشه عجیبه که هیچ شکایتی هم در این مورد نیست! یعنی فقط واسه من اینجوریه؟
    من core i7 و gtx 570 دارم و بدون پچ بسیار روونه
    البته اون پچ های اولیه رو نصب کرده بودم و زده شدم

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Mar 2014

پيش فرض

اقا من یه سوال دارم در مورد قراردادها :
    وقتی مثلا یک بازیکن رو نمیخوای و قراردادش هم داره تموم میشه باز هم بهتر نیست تمدید کنی باهاش ؟ چون به هر حال وقتی تمدید کنی ممکنه فصل بعد پیشنهاد واسش بیاد و با فروشش سود بیشتری ببری و دستمزدش هم ازادش بشه در حالی که اگه قراردادش خود به خود تموم بشه سودی نمیبری و فقط همون دستمزدش ازاد میشه .
    حالا اگه اینطوریه واقعا چرا تو دنیای واقعی تیمهای خیلی از بازیکنهاشون رو ازاد اعلام میکنن .
    توی فیفا همه ی بازیکنها 50 ساله هم که باشند باید تمدید قرارداد کنی تا با فروشش هم دستمزد هفتگی و هم قیمت اصلی بره تو جیبت
    درصورت تمدید قرارداد بازیکنان اضافه هیچ ضرری نمیکنید زیرا به همون مقداری که میگیرند و حتی کمتر راضی به تمدید میشن و نهایتا چون چیزی برای انباشت اون سرمایه اصلی هفتگی ندارید بخاطر اینکه در شروع هرفصل بودجه ی باشگاه ریست میشه!
    و در صورت آزاد شدن بازیکن هیچ پولی هم به باشگاه نمیرسه و کل این قضیه یک ایراده بزرگه و هیچ ربطی هم به واقعیت نداره.

و در وافعیت باشگاهها با آزاد کردن بازیکنهای اضافه، هرهفته درحال سود کردن هستند زیرا دیگه پولی پرداخت نمیکنند و از دست بازیکن خلاص میشن
    Last edited by Need4Speed; 30-03-2014 at 13:09.

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Mar 2014

پيش فرض

سلام رفیق
    محتویات FIFA14MWM095 (بطورمثال) رو باید بریزی در فولدر فیفا یعنی در کنار فولدر Game و کپی ریپلیس و نصب
    Last edited by Need4Speed; 30-03-2014 at 13:18.

10. این کاربر از Need4Speed بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه N E X T's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2012
    محل سكونت
    Ķêŗmάņšĥąħ

پيش فرض

چه طور دسته رو تنظیم کنم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ دایره شوت میزنه مربع سانتر میکنه

آخر فروم باز soheilnouri's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2009

پيش فرض

سرعت نت واقعا رو اعصابه..هي مياد بيرون...ادم گاهي به psn فك ميكنه!

Sent from my iPhone 5 using Tapatalk

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •