تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 393 از 468 اولاول ... 293343383389390391392393394395396397403443 ... آخرآخر
نمايش نتايج 3,921 به 3,930 از 4675

نام تاپيک: تاپیک اختصاصی محصولات Kaspersky ← راهنمای تاپیک در پست دوم

اگه نباشه جاش خالی می مونه SETIZEN's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2010
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

نه؛منظورم اینه که از کجا بفهمم تریال ریسته درست نصب شده که بعد از 30 روز دوباره یه 30 روز دیگه به من تریال سریال بده...
    میتونی امتحان کنی.

یه بار دیگه ازش استفاده کن. خودش لایسنس رو پاک میکنه و بعد از ری استارت یه بار دیگه میتونی یه 30 روزه بگیری( 25 روزت دوباره میشه 30 روز )

خود نرم افزار فقط تاریخچه استفادت رو پاک میکنه که بتونی دوباره لایسنس آزمایشی بگیری و چیزی نصب نمیکنه

اگه لایسنس گرفتی یعنی درست کار داده

2. 2 کاربر از SETIZEN بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن ورزش mohammad_87's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    دنیای زیبایم

پيش فرض

سلام مجدد بر همه ی عزیزان

دوستان؛2 سوال خیلی مهم دارم ؛ میشه راهنمایی بفرمایید؟

-از کجا میشه فهمید که این تریال ریسته ما داره درست کار میکنه؟! الان 25 روز باقی مونده به پایان مدت تریاله کسپرسکی پیور 3 ؛ ولی هر روز که میگذره استرس این رو پیدا میکنه که نکنه این تریال ریستی که استفاده کردم ازش درست جواب نداده باشه؛آیا راهی هست که قبل از پایان مدت تریاله کسپرسکی پیور بشه فهمید که این تریال ریستی که به کار گرفتم داره درست کار میکنه یا خیر؟

- سوال دومم در مورد اینه که از طریق فایروال کسپرسکی،میشه فهمید که چه نرم افزار هایی (حتی به صورت کاملا مخفی) در حال استفاده از پهنای باند سیستم هستن و دارن Send/Recive میکنن؟!

-سوال سومم هم در مورد اینه که میشه راهنمایی بفرمایید که تنظیمات فایروال کسپرسکی رو دقیقا در چه حالتی قرار بدم که حداکثر محافظت از سیستم رو انجام بده؟!یعنی اینکه کدوم پورت ها باز باشند و کدوم ها رو بلوک کنم؟(عکس زیر منظورمه)
    سلام

سوال اول:
    در رابطه با تریال ریستر،بیشتر از اینکه نگران باشی تریال ریستر درست کار میکنه باید نگران باشی که به کسپر آسیب نزده باشه و کسپر داره درست کار میکنه
    (البته یک تریال ریستر پاک بود که برای شرکت استفاده اش کردم )

سوال دوم:
    من الان پیور ندارم.در kis 2015 از طریق مسیر زیر:
    راست کلیک روی کسپر در کنار ساعت و بعد
    tools --> network monitor
    در پنجره باز شده در قسمت های network activity و open ports تمام جزئیات نوشته شده

سوال سوم:
    هر دو قانون any network avtivity رو در حالت by rules قرار بده (البته شبکه لوکال نیاز نداره اما برای اطمینان بیشتر انجام بده)
    اگر در سیستم از برنامه هایی مثل outlook استفاده نمیکنی،قانون sending emails رو بلاک کن.

4. 2 کاربر از mohammad_87 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پزشک انجمن S0R3N4's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2006
    محل سكونت
    حزب نازی

پيش فرض

سلام دوستان
    خسته نباشید
    این فایل رو که در ویروس توتال آپدیت کردم به نظرتون مخربه؟کسپرسکی بهش مشکوکه (از نوع زرد رنگ البته ) ؛ به نظرتون Delete کنم یا Block یا اینکه اصلا خطرناک نیست و Add To Exclusions رو انتخاب کنم؟!

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

اگه نباشه جاش خالی می مونه SETIZEN's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2010
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

سلام دوستان
    خسته نباشید
    این فایل رو که در ویروس توتال آپدیت کردم به نظرتون مخربه؟کسپرسکی بهش مشکوکه (از نوع زرد رنگ البته ) ؛ به نظرتون Delete کنم یا Block یا اینکه اصلا خطرناک نیست و Add To Exclusions رو انتخاب کنم؟!

فعال ساز ها به عنوان ابزار های ه.ک و نفوز گر و در بعضی موارد تروجان شناخته میشند ( که در بیشتر موارد اینجوری نیستند ) و برای همین بهش مشکوکه
    میتونید به همون لیست استثنا اضافش کنید

تاريخ عضويت
    Feb 2006
    محل سكونت
    حزب نازی

پيش فرض

سلام

سوال اول:
    در رابطه با تریال ریستر،بیشتر از اینکه نگران باشی تریال ریستر درست کار میکنه باید نگران باشی که به کسپر آسیب نزده باشه و کسپر داره درست کار میکنه

سوال دوم:
    من الان پیور ندارم.در kis 2015 از طریق مسیر زیر:
    راست کلیک روی کسپر در کنار ساعت و بعد
    tools --> network monitor
    در پنجره باز شده در قسمت های network activity و open ports تمام جزئیات نوشته شده

سوال سوم:
    هر دو قانون any network avtivity رو در حالت by rules قرار بده (البته شبکه لوکال نیاز نداره اما برای اطمینان بیشتر انجام بده)
    اگر در سیستم از برنامه هایی مثل outlook استفاده نمیکنی،قانون sending emails رو بلاک کن.
    از اوتلوک استفاده میکنم؛پس بذارم باز باشه؟
    راستی؛همونطور که گفتی چطور میتونم نیگاه کنم که چه نرم افزار هایی در حال سند و رسیو هستند از طریق Network Monitor ؛ همون لحظه اگه به موردی بر خوردم که نخواستم به اینترنت دسترسی داشته باشه؛چطور میتونم بلوکش کنم؟

راستی؛در فایروال؛در قسمت Packet Rule ؛ گزینه های Any incoming DCP Stream و Any incoming UDO Stream هم بلوک کنم؟آخه اینطوری تو COMODO LEAK TEST حداکثر امتیاز رو میگیره؛نظرت چیه؟

داره خودمونی میشه achaemenian's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2007
    محل سكونت
    کرمان

پيش فرض

سلام
    تو کیس 2015
    گزینه ای که وقتی آپدیت میکنی فایل های آپدیت رو روی هارد ذخیره کنه رو چطور باید فعال کرد؟

داره خودمونی میشه achaemenian's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2007
    محل سكونت
    کرمان

پيش فرض

سلام

سوال اول:
    .
    از کجا بفهمم که TR به کیس آسیب نزده!؟؟

و این پیغام بتا رو میده
    من کسپر رو از این لینک دان کردم و جایی اشاره نشده بود که این نسخه بتاست

Last edited by achaemenian; 06-09-2014 at 16:37.

تاريخ عضويت
    Feb 2006
    محل سكونت
    حزب نازی

پيش فرض

سلام مجدد بر همه ی دوستان عزیزم
    واقعا شرمنده ی همه ی شمام که اینقدر سوال میپرسم؛آخه مدت ها بوده که با کسپرسکی کار نکردم و واسه همین خیلی از کارها و تنظیماتش رو بلد نیستم؛الان 3 تا سوال دارم و امیدوارم با کمک شما به جواب برسم! (نمیدونم اگه شما دوستان رو نداشتم چکار باید میکردم خداییش)

سوال اولم که مهم ترین سوالم هستش اینه که من از اون روزی که ویندوز جدید ریختم و Kaspersky Pure 3 نصب کردم نمیتونم از K*E*R*I*O استفاده کنم و کانکت بشم به سرورش!در حالی دیگر دوستان من از همون کسی که من ازش اکونت خریدم به راحتی دارن از اکونت هاش استفاده میکنن و هیچ مشکلی ندارن؛اون فروشنده هم بنده ی خدا چند بار با یوزر من روی سیستم خودش کانکت شده و هیچ مشکلی نداشته باهاش(عکس گرفته و بهم نشون داده)!
    در حالی که من با این Error مواجه میشم برای کانکت شدن به ک*ر*ی*و :

هر بار هم که میام دوباره تست کنمش که ببینم کانکت میشه یا نه باید به این پیغام کسپرسکی جواب مثبت بدم! (چرا هر سری میپرسه؟نمیشه یه کاری کرد که هر سری ازم نپرسه و خودش اتوماتیک Accept کنه؟ )

و بعد از Accept کردن هم این پیغام میاد که من Yes رو انتخاب میکنم(درسته دیگه؛نه؟)

تو رو خدا کمک کنید که من بتونم از k*e*r*i*o استفاده کنم؛چون نیاز واقعا ضروری بهش دارم!

سوال دومم اینه که در تنظیمات فایروال؛فرق گزینه Inherit با گزینه Allow چیه؟! (هر دو گزینه به یک رنگ هستند؛فقط گزینه ی Inherit محو مانند هست و گزینه ی Allow کاملا نمایان و واضح)

سوال سومم در مورد قسمت Anti-Spam هستش!
    اگه اشتباه نکنم در نرم افزار های مدیریت ایمیل نظیر Outlook کاربرد داره دیگه؛نه؟(اگه از طریق Browser وارد ایمیل بشیم که کارایی نداره؛نه؟)
    خب؛از اونجایی که من از Outlook استفاده میکنم؛و اسپم هم کم نمیاد برام؛این قسمت از کسپرسکی رو خیلی نیاز دارم و تنظیماتش رو در حالت HIGH یا Maximum Proction قرار دادم؛ولی نمیدونم کاراییش به چه صورت هست؟فرق ایمیل هایی که اسپم هستند رو با ایمیل هایی که اسپم نیستند چگونه تشخصیص میده؟چکار کنم که اسپم ها رو از inbox م پاکشون کنه؟میشه مطمئن بود که ایمیل های سالم(غیر اسپم ها) رو پاک نکنه؟
    میشه یه مقدار کمک کنید تا از شر این اسپم های لعنتی راحت بشم از طریق Anti-Spam کسپرسکی ؟

پ.ن 1 :

راستی دوستان؛فایروال کسپرسکی قابلیت Block All Traffic نداره؟گزینه ای که با یه راست کلیک بر روی آیکون کسپرسکی در کنار ساعت ویندوز ، بتونه کل ترافیک اینترنت (کلیه ورود و خروجی های سیستم رو) بلوک کنه؟آخه همه ی فایروال ها دارند این گزینه رو؛احتمالا باید کسپر هم داشته باشه؛ولی من بلد نیستم؛میشه یه راهنمایی بفرمایید؟

پ.ن 2 :

چطور میشه فایل هایی که مطمئن هستیم آلوده هستند رو به شرکت کسپرسکی بفرستیم برای اینکه به دیتابیسشون اضافه کنن؟یا چطور میشه یه فایلی که مطمئن هستیم آلوده هست و کسپرسکی نشناخته به قسمت قرنطینه ی کسپرسکی اضافه کنیم؟
    در مورد ارسال فایل های مشکوک به شرکت کسپرسکی،آیا سابقه داشته اینکار رو انجام بدین؟و آیا مثل خیلی از شرکت های دیگه پیگیر این قضیه میشند و به دیتابیسشون اضافه میکنن؟
    این قابلیت رو خیلی برای تاپیک " [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] " نیاز دارم؛چون خیلی هاشون رو کسپرسکی نمیشناسه اصلا!(تعدادشون هم کم نیست)

تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    دنیای زیبایم

پيش فرض

از اوتلوک استفاده میکنم؛پس بذارم باز باشه؟
    راستی؛همونطور که گفتی چطور میتونم نیگاه کنم که چه نرم افزار هایی در حال سند و رسیو هستند از طریق Network Monitor ؛ همون لحظه اگه به موردی بر خوردم که نخواستم به اینترنت دسترسی داشته باشه؛چطور میتونم بلوکش کنم؟

راستی؛در فایروال؛در قسمت Packet Rule ؛ گزینه های Any incoming DCP Stream و Any incoming UDO Stream هم بلوک کنم؟آخه اینطوری تو COMODO LEAK TEST حداکثر امتیاز رو میگیره؛نظرت چیه؟
    بله باز باشه
    -------------
    در اون قسمت روی برنامه مورد نظر کلیک راست کرده و به details and rules برو:

و بعد هر سه گزینه در network rules رو بلاک کن:

برای بلاک کردن فعالیتهای مخفی اینترنتی برنامه ها و توضیحات تکمیل تر به [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] مراجعه شود.

-----------

هر دو گزینه بلاک باشند.توضیحات تکمیل تر در [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] توسط jadda عزیز
    از کجا بفهمم که TR به کیس آسیب نزده!؟؟

و این پیغام بتا رو میده
    من کسپر رو از این لینک دان کردم و جایی اشاره نشده بود که این نسخه بتاست
    تا حد امکان از تریال ریستر و پچ استفاده نشود.
    اگر هم مایل به استفاده باشی،ابتدا شما فایل ریستر رو در سایتهایی مثل virus total اسکن کرده تا از برخورد آنتی ویروس های مخختلف با اون فایل مطلع شوید.به توضیحات اونها هم توجه شود که دقیقا اون فایل رو چه نوع مخربی تشخیص داده.
    در مرحله بعد و در صورت امکان،بررسی شود که ریستر یا پچ کدوم قسمت از رجیستری رو قرار هست تغییر بده.اگر صرفا بخش لایسنس باشه مشکلی نیست.اما برخی ریسترها رو دیده ام که قسمت مربوط به آپدیت برنامه رو هم تغییر میدادند و یک پیغام جعلی جهت آپدیت برنامه میساختند!این یک نمونه بود.

برای بررسی این دسترسی ها هم همیشه امکانش به راحتی نیست،اما برخی فایل های رجیستری با کلیک راست و گزینه edit دستوراتش مشخص میشه.

متاسفانه نویسنده اون مطلب کم لطفی کرده
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] دانلود کنید.

12. این کاربر از mohammad_87 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    دنیای زیبایم

پيش فرض

سوال اولم که مهم ترین سوالم هستش اینه که من از اون روزی که ویندوز جدید ریختم و Kaspersky Pure 3 نصب کردم نمیتونم از K*E*R*I*O استفاده کنم و کانکت بشم .......

سوال دومم اینه که در تنظیمات فایروال؛فرق گزینه Inherit با گزینه Allow چیه؟! (هر دو گزینه به یک رنگ هستند؛فقط گزینه ی Inherit محو مانند هست و گزینه ی Allow کاملا نمایان و واضح)

سوال سومم در مورد قسمت Anti-Spam هستش!

پ.ن 1 :
    راستی دوستان؛فایروال کسپرسکی قابلیت Block All Traffic نداره؟گزینه ای که با یه راست کلیک بر روی آیکون کسپرسکی در کنار ساعت ویندوز ، بتونه کل ترافیک اینترنت (کلیه ورود و خروجی های سیستم رو) بلوک کنه؟آخه همه ی فایروال ها دارند این گزینه رو؛احتمالا باید کسپر هم داشته باشه؛ولی من بلد نیستم؛میشه یه راهنمایی بفرمایید؟

پ.ن 2 :
    چطور میشه فایل هایی که مطمئن هستیم آلوده هستند رو به شرکت کسپرسکی بفرستیم برای اینکه به دیتابیسشون اضافه کنن؟...
    سوال اول:
    اکثر آنتی ویروس ها با برنامه kerio مشکل دارند.اگر ممکنه از جایی که اکانت گرفتی درخواست بده برنامه های جدیدتر رو بده که مشکلی ندارند.من هم کلی با این برنامه مشکلات داشتم.
    به هر حال کسپر داره پیغام میده که وب سایت مورد نظر رو نمیتونه تایید کنه.برنامه رو که باید تایید کنی و سایر پیغام ها رو هم بدرستی میزنی و طبیعتا امضای دیجیتالی باید اضافه بشه.

در همون پیغام کسپر مشخصات وب سایت نوشته شده.اون در به لیست سفید کسپر اضافه کن.
    در kis 2015 از مسیر زیر:
    setting --> protection center --> web antivirus --> advanced setting --> configure trusted webpage --> add

سوال دوم:
    inherit در کل برای تبعیت یک برنامه (مثلا فایرفاکس) از قوانین تعریف شده اصلی اون برنامه در کسپر هست.
    مثلا شما برنامه فایرفاکس رو در کسپر بلاک میکنی،بعد روی ویندوز مجازی اگر اون برنامه رو اجرا کنی،باز هم بلاک خواهد ود و اجرا نمیشه.(وقتی تیک inherit زده شده باشه)
    کاربردهای دیگه هم داره.کلا حالت دیفالتش رو تغییر ندی بهتره.

سوال سوم:
    استفاده نکرده ام!

پ.ن 1:

پ.ن 2:
    دو راه وجود داره:
    1.از طریق اکانت خود در کسپر:
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    2.ارسال ایمیل به newvirus@kaspersky.com با قوانین زیر:
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    این هم ممکنه برای شما مفید باشه:

14. 3 کاربر از mohammad_87 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •