سوال اولم که مهم ترین سوالم هستش اینه که من از اون روزی که ویندوز جدید ریختم و Kaspersky Pure 3 نصب کردم نمیتونم از K*E*R*I*O استفاده کنم و کانکت بشم .......
سوال دومم اینه که در تنظیمات فایروال؛فرق گزینه Inherit با گزینه Allow چیه؟! (هر دو گزینه به یک رنگ هستند؛فقط گزینه ی Inherit محو مانند هست و گزینه ی Allow کاملا نمایان و واضح)
سوال سومم در مورد قسمت Anti-Spam هستش!
پ.ن 1 :
راستی دوستان؛فایروال کسپرسکی قابلیت Block All Traffic نداره؟گزینه ای که با یه راست کلیک بر روی آیکون کسپرسکی در کنار ساعت ویندوز ، بتونه کل ترافیک اینترنت (کلیه ورود و خروجی های سیستم رو) بلوک کنه؟آخه همه ی فایروال ها دارند این گزینه رو؛احتمالا باید کسپر هم داشته باشه؛ولی من بلد نیستم؛میشه یه راهنمایی بفرمایید؟
پ.ن 2 :
چطور میشه فایل هایی که مطمئن هستیم آلوده هستند رو به شرکت کسپرسکی بفرستیم برای اینکه به دیتابیسشون اضافه کنن؟...
سوال اول:
اکثر آنتی ویروس ها با برنامه kerio مشکل دارند.اگر ممکنه از جایی که اکانت گرفتی درخواست بده برنامه های جدیدتر رو بده که مشکلی ندارند.من هم کلی با این برنامه مشکلات داشتم.
به هر حال کسپر داره پیغام میده که وب سایت مورد نظر رو نمیتونه تایید کنه.برنامه رو که باید تایید کنی و سایر پیغام ها رو هم بدرستی میزنی و طبیعتا امضای دیجیتالی باید اضافه بشه.
در همون پیغام کسپر مشخصات وب سایت نوشته شده.اون در به لیست سفید کسپر اضافه کن.
در kis 2015 از مسیر زیر:
setting --> protection center --> web antivirus --> advanced setting --> configure trusted webpage --> add
سوال دوم:
inherit در کل برای تبعیت یک برنامه (مثلا فایرفاکس) از قوانین تعریف شده اصلی اون برنامه در کسپر هست.
مثلا شما برنامه فایرفاکس رو در کسپر بلاک میکنی،بعد روی ویندوز مجازی اگر اون برنامه رو اجرا کنی،باز هم بلاک خواهد ود و اجرا نمیشه.(وقتی تیک inherit زده شده باشه)
کاربردهای دیگه هم داره.کلا حالت دیفالتش رو تغییر ندی بهتره.
سوال سوم:
استفاده نکرده ام!
پ.ن 1:

پ.ن 2:
دو راه وجود داره:
1.از طریق اکانت خود در کسپر:
کد:
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
2.ارسال ایمیل به newvirus@kaspersky.com با قوانین زیر:
کد:
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
این هم ممکنه برای شما مفید باشه: