تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 393 از 602 اولاول ... 293343383389390391392393394395396397403443493 ... آخرآخر
نمايش نتايج 3,921 به 3,930 از 6014

نام تاپيک: راهنمایی برای خرید هدفون و هدست و هندزفری (فصل سوّم)

کاربر فعال هدفون salar_221's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2011

پيش فرض

اگه پستمو دقیق میخوندید دقیق متوجه میشدید
    جواب 1 : ما بیتس رو با هدفون ها مقایسه نمی کردیم می گفتم بیتس به کار مستر و میکس نهایی نمیاد نه مقایسه بین هدفون ها!!
    اتفاقا تو آهنگای اینداستریال متال با بیتس به مشکلای زیادی بر خوردم همینطور تو تکنوازی ویولون موتار تو چهار فصل ویوالدی کارایان.
    جواب 2 : اتفاقا این شرکت های سازنده هدفون هستن که مطابقت میدن چون این مهندسای صدا(این واژه در ایران تقریبا بی کاربرده) هستن وظیفه تولی کیک و اسنر و پد ها و کلی چیزای دیگن اصلا برا چی فلان تنظیم کننده میگه این هدفون رو قبولش دارم؟ چون صداها رو طوری پخش می کنه که شبیه صدای تولید شده توسط من و همکارامه(از این ساده تر نتونستم بگم) اصلا هدفون ها برا چی رقابت می کنن؟ توجه کن برای بهتر پخش کردن موزیک درسته؟ مثل دوربین های دیجیتال که هر چه قدر کیفیت بالاتر و حرفه ای تر عکاسوشون به تصویر واقعی که با چشامون میبینیم نزدیکتر و نویز کمتر
    جواب 3 :پست من دقیق بخون اصلا من گفتم هدفون (داخل گوشی) من با دوستمون داشتم در مورد کلیه هدفون ها صحبت میکردیم نه فقط ایرفون . اونم با تمرکز بر گذشته
    مگه ایرفون ها به شکل امروزی چند ساله استفاده عمومی میشن؟ فوقش ده سال.
    بله قبل از موزیسین ها خیلی چیزا وحود داشته حتی چیپ صدای کارت صوتی ولی حرف من آمپ صدا (برای افزایش کیفیت و ...) نه آمپ رادیو تلویزیون!!!!!! میدونم پدر کامپیوتر چرتکه اس!

میگم مطلبو دقیق نخوندید من گفتم هدفون (اونم on ea) پس از ساند مانیتورها به عنوان سورس دوم استفاده میشن نه به عنوان سورس اول !
    شما فکر می کنید چند تا اصولی داخل ایران داریم ؟ حالا اصلا چند تا تو کل دنیا هست؟
    محاله یه تنظیم کننده پس از تنظیم نهایی از هدفون استفاده نکنه اینترنت رو ول کن برو تو استودیو ببین
    بهترین تنظیم کننده فعل حاضر ایران سیروان خسروی هم از هدفون استفاده می کنه البته به قول من در کنار ساند مانیتورهاش ولی اولویت ساند مانیتوره

اما آخری -37db یعنی چی ؟
    الان یه نفر ببینه میگه 37 دسیبل چی؟ گوش انسان که زیر 20 دسیبل رو به زور متوجه میشه اونم نه همشون
    شما بیا من با پدای کاستوم ie8 ام که هی تو سایت هافای میگن ایزوله ضعیف داره بدم استفاده کن تو ترافیک خیابون اگه صدای کسی رو صحبت می کنه رو شنیدی( بارها شده من با هدفون مامنتوم تو خیابون صدای دوستانی که صدام می کردن نشنیدم بیشتر اوقات موزیکی پخش نمی شده برای مثال داشتم از عرض خیابون رد میشدم این موقع ها موزیک رو نگه میدارم(نخواستم اسم خارجکی با کلاسشو بنویسم!!))
    شما این هدفون را کدومشو یه مدت داشتیو استفاده کردی ولی منم بتونم بگم mdr zx 700 , ultrasone , fosex th 900 ,beyer m50, shure srh 840 ایزوله خیلی قوی دارن ولی من رولند خودمو بیشت میپسندم.

امیدوارم حرفام کمک خوبی باشه نه سفسطه بازی !! چون نه من حس کل کل دارم نو حوصله شو اومدم اینجا تجربیاتمو در اختیار بذارم و اگه خواستم هدفونی بخرم کسی اگه تجربه ای داشت استفاده کنیم .
    بله خواهش میکنم.اتفاقا فکر کنم متوجه شدم.چون
    1- هدفونهای بیتس مدلهای مختلفی داره که اگه از مدل stuido و pro استفاده میکردین به هیچ مشکلی برخورد نمیکردین حتی همون تک نوازی ویولون.البته هیچ هدفونی یه درد میکس و مسترینگ نمیخوره حتی hd800
    2-اگه شرکتهای سازنده خودشون رو با سبکهای موسیقی و بقول شما مهندسان صدا مطابقت میدادن الان پر فروشترین محصولات صوتی و هدفونها , بیتس و امثال اون که متکی به بیس قوی و صدای بم هستن نمیشدن چون تا جایی که من میدونم اودیو فیلها به صدایی علاقمندن که نزدیک ترین حالت به اجرای زنده باشه نه بیس اقراق شده و بومی.
    و هیچ تنظیم کننده ای نمیگه من فلان هدفون رو قبول دارم مگر بخاطر تبلیغ ,مبالغ هنگفتی دریافت کرده باشه چون بهترین هدفونهایی که من میشنایم تقریبا بدون تبلیغ و ناشناس باقی موندن و اونهای که تبلیغ میشن صرفا جنبه ای فان دارن و بدرد استفاده ای حرفه ای و تخصصی نمیخورن.
    3-اتفاقا بحث در مورد پلیرهای پرتابل بود.
    بازهم دقیق خوندم ولی برای تنظیم از هدفون استفاده نمیکنن حتی به عنوان سورس دوم.
    خسروی تو سبک خودش شاید و فقط شاید بهترین باشه ولی تو ایران اساتید خیلی بزرگی هستن و فقط چون خواننده نیستن و سبکشون کلاسیک هست نا شناس موندن.
    وقتی در مورد هدفون صحبت میکنیم وقتی میگیم -37 دسیبل کاملا مشخص منظور چیه و فکر نمیکنم منظور دیگه ای داشته باشه.
    و در مورد ie8 اولین نفری که شدید ترین نقد هارو داشته شما بودین که از همه نظر ردش کردین و بهش لقبهای جالبی هم داده بودین و اولین نفری که در بارش تو ایران رویو داده من بودم فکر نمیکنم نیاز به تست مجدد باشه و ایزوله ای خیلی ضعیفی داره و هدفون momentum هم ایزوله ای چندان جالبی نداره
    و فکر کنم منظورتون audio technica m50 بوده یا beyerdynamic m50?
    بله 100 % استفاده کردیم و مفید بوده ما هم صرفا از روی تجربیاتی که داریم اینجا نظراتی میدیم که شاید مفید واقع بشه چون من هم اوایل اشنایی با هدفون اشتباهات زیادی در باره خرید هدفون و سورس پلیر مناسب داشتم که با اشنا شدن این فوروم و اساتید اینجا خیلی چیزا یاد گرفتم که دوست دارم بقیه دوستان هم با نظرات و معلومات این اساتید اشنا بشن.

2. 4 کاربر از salar_221 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال ursamajor's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007

پيش فرض

سلام به دوستان
    بعد از سپری شدن بیش 100 ساعت از بورن این ex1000 هنوز مید مشکل داره و لبه های صدا هارشی هست! واقعا جای تاسف داره.
    کسی نمیدونه این همینجوری هست یا اینکه مشکل دیگه ای وجود داره.

داره خودمونی میشه Xenon360's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2011
    محل سكونت
    شیراز

پيش فرض

عزیزان یدونه earphone توپ واسه ی موزیک چی پیشنهاد میکنین؟
    میخوام ک بیس کنترل شده ای داشته باشه ... یعنی با بالا بردن ولوم بیس ک زیاد میشه نزنه صداهای دیگه رو گم یا خراب کنه... یا نویز توی صداها ایجاد شه...
    بودجم هم بین ۲۰۰ تا ۲۵۰ ... نهایت ۳۰۰ ...در صورتی ک واقعا ارزشش رو داشته باشه و واقعا تفاوت محسوس باشه تو رینج ۳۰۰ مدل پیشنهاد بدین‌‌...
    سورسم هم گوشیم هست...

ممنونم از همتون‌‌‌...

Sent from HTC One S using Tapatalk

داره خودمونی میشه mansell's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2012
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام به دوستان
    بعد از سپری شدن بیش 100 ساعت از بورن این ex1000 هنوز مید مشکل داره و لبه های صدا هارشی هست! واقعا جای تاسف داره.
    سلام. اولی که منم گرفته بودم همین کلافه گی شما رو داشتم. بتدریج بهتر و بهتر شد البته صداش به طور کلی تمایل به سیبیلانس تو فرکانس های بالا داره و برای سبکهای متال به خصوص باید از اکولایزر دستی استفاده کرد تا به صدای دلخواه رسید.با اینکه خودم صدای برایت دوست دارم اما این تیزی صداش کمی آزار دهنده می شه برام .با پلیرهای کووان هم تست کنید که تنظیمات بهتری داشته باشه و اگر سورس بهتری دارید که چه بهتر.

6. 3 کاربر از mansell بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه mansour2023's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007

پيش فرض

عزیزان بین xba-10 و T-Jays One کدوم رو پیشنهاد میدید ؟
    نظرم خودم رو xba-10 هستش ؟ خوبه ؟

تاريخ عضويت
    Nov 2011

پيش فرض

سلام به دوستان
    دليل اصليش جنس درايوش هست ،ولي بعد از سپري كردن اين مراحل صداي بسيارنرم و ملايمي رو در همه بخشهاي فركانسي شاهد خواهيد بود،البته صداي خيلي شفاف و سردي نداره ولي از هدفونهايي هست كه هميشه از استفادش لذت خواهيد برد .البته مشكل قبل burn in زياد تو ميد محسوس نيست و بيشتر رو فركانسهاي پايين و بالا بچشم مياد.اگه امكانش هست تو همين مرحله از سري هاي ديگه هم استفاده كنين و نتيجه رو اعلام كنين.

9. 4 کاربر از salar_221 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه Dearhossein's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2011

پيش فرض

سلام.خواهش ميكنم.البته هدفونهاي زيادي ميشه معرفي كرد وليكن چون خودم براي مواردي كه عنوان كردين از k99 استفاده ميكنم معرفي كردم ولي هر دو هدفوني كه معرفي كردين هم كاربردهاي مشابهي خواهند داشت اما xb 500 بخاطر بيس قوي و بطبع اون صداي بسته و بمي ارايه ميده كه شايد براي اكثر سبكها و استفاده فيلم و موسيقي كلاسيك و غيره مناسب نباشه و البته پد هاي بزرگش كه در استفاده طولاني مدت مشكل ساز ميشه
    Px200 خيلي خوبه راحتي استفاده عالي سبك راحت و صدا ي بسيار خوب و شفاف كه ميتونه گزينه خيلي خوبي باشه در واقع خودم بشخصه اگه بخوام بين k99 و px200 انتخاب كنم شايد بخاطر دلايلي px200 رو انتخاب كنم ولي نميشه از soundstage و imagine هدفون k99 چشم پوشي كرددر واقع ميشه گفت k99 امضاي Akg هست بين هدفونهاش
    سالار جان ممنون از راهنماییهات.حالا این akg k99 رو از کجا با قیمت مناسب میشه تهیه کرد و گارانتیه اصلیش چیه؟تقلبی که نداره؟ یا داره؟
    راستی میتونی بگی چرا الان px200 رو به akg 99ترجیح میدی؟؟

واینکه akg99 به خاطر ساختار نیمه بازش ایزوله سازی صداش کمتر از px200درسته؟
    Last edited by Dearhossein; 24-10-2013 at 02:13.

داره خودمونی میشه nickhill's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

من مدتی هست دنبال هدفون بلوتوث می گردم. بین چندین مدلهایی که دیدم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] و [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    به نظرم خیلی خوب هم از نظر صدا هم طراحی اومده، هر دو سیم هم می خوره. ریویو هایی هم که ازشون تو سایت های مختلف دیدم هم بسیار مثبت بوده خصوصا در مورد zik که گرونتر هم هست . کسی از دوستان تجربه ی کار با این هدفون ها رو داشته؟ و آیا هدفون بلوتوث مدل دیگه ای پیشنهاد دارید؟
    من بیشتر موسیقی پراگرسیو متال و آلترناتیو راک گوش می دم و همچنین پادکست های صوتی, نمی خوام که بیس خیلی زیاد باشه طوری که شفافیت صدای خواننده رو ببره همچنین هدفونی می خوام که برای دویدن مناسب باشه
    ممنون می شم راهنماییم کنید
    دوستان کسی پیشنهاد یا نظری نداره؟

تاريخ عضويت
    Nov 2011

پيش فرض

سالار جان ممنون از راهنماییهات.حالا این akg k99 رو از کجا با قیمت مناسب میشه تهیه کرد و گارانتیه اصلیش چیه؟تقلبی که نداره؟ یا داره؟
    راستی میتونی بگی چرا الان px200 رو به akg 99ترجیح میدی؟؟

واینکه akg99 به خاطر ساختار نیمه بازش ایزوله سازی صداش کمتر از px200درسته؟
    سلام
    فكر كنم از جمهوري با قيمت مناسبتري بتونين تهيه كنين و فعلا تقلبي نداره.
    و ترجيحم بخاطره سبك صدا و اندازه هدفون و كيفيت ساخت بالاش هست و صداي شفاف و خوبي داره نصبت به قيمتش.
    در كل انتظار ايزوله خوب از هدفون هاي فولسايز درست نيست مگر هدفون پدهاي بزرگي داشته باشه و فشار زيادي هم جهت پوشوندن تمامي گوشها وارد كنه كه چنين هدفوني براي استفاده نه چندان طولاني هم مناسب نخواهد بود.

13. 4 کاربر از salar_221 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال ursamajor's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007

پيش فرض

دليل اصليش جنس درايوش هست ،ولي بعد از سپري كردن اين مراحل صداي بسيارنرم و ملايمي رو در همه بخشهاي فركانسي شاهد خواهيد بود،البته صداي خيلي شفاف و سردي نداره ولي از هدفونهايي هست كه هميشه از استفادش لذت خواهيد برد .البته مشكل قبل burn in زياد تو ميد محسوس نيست و بيشتر رو فركانسهاي پايين و بالا بچشم مياد.اگه امكانش هست تو همين مرحله از سري هاي ديگه هم استفاده كنين و نتيجه رو اعلام كنين.
    بله میدونم که این هدفون بخاطر جنس درایورش خیلی بد قلق هست و دیر بورن این میشه. خودم چندبار تمام مطالبی رو که آقا رضا درباره هدفون خودشون نوشتن رو با دقت خوندم ولی باید بعد از 50 ساعت مید خیلی خوب شده باشه درصورتی که الان بعد از 100 ساعت بنظرم مید خیلی مشکل داره! بقیه فرکانسها خیلی خوب هستن و مشکلی ندارن ولی مید ...
    نمیدونم مشکل از منه یا از هدفونه یا از سورس؟ خودم پاک گیج شدم. توی اکثر تراکها مید مشکل داره که خیلی رو عصابه.
    با سریهای دیگه همراه هدفون هم تست کردم البته فقط 2-3 جفتش برام تقریبا مناسبه ولی تفاوتی نداشتن. سری دیگه ای هم جز از همین مدل سیلیکونی ها ندارم.

15. این کاربر از ursamajor بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •