بله خواهش میکنم.اتفاقا فکر کنم متوجه شدم.چون
1- هدفونهای بیتس مدلهای مختلفی داره که اگه از مدل stuido و pro استفاده میکردین به هیچ مشکلی برخورد نمیکردین حتی همون تک نوازی ویولون.البته هیچ هدفونی یه درد میکس و مسترینگ نمیخوره حتی hd800
2-اگه شرکتهای سازنده خودشون رو با سبکهای موسیقی و بقول شما مهندسان صدا مطابقت میدادن الان پر فروشترین محصولات صوتی و هدفونها , بیتس و امثال اون که متکی به بیس قوی و صدای بم هستن نمیشدن چون تا جایی که من میدونم اودیو فیلها به صدایی علاقمندن که نزدیک ترین حالت به اجرای زنده باشه نه بیس اقراق شده و بومی.
و هیچ تنظیم کننده ای نمیگه من فلان هدفون رو قبول دارم مگر بخاطر تبلیغ ,مبالغ هنگفتی دریافت کرده باشه چون بهترین هدفونهایی که من میشنایم تقریبا بدون تبلیغ و ناشناس باقی موندن و اونهای که تبلیغ میشن صرفا جنبه ای فان دارن و بدرد استفاده ای حرفه ای و تخصصی نمیخورن.
3-اتفاقا بحث در مورد پلیرهای پرتابل بود.
بازهم دقیق خوندم ولی برای تنظیم از هدفون استفاده نمیکنن حتی به عنوان سورس دوم.
خسروی تو سبک خودش شاید و فقط شاید بهترین باشه ولی تو ایران اساتید خیلی بزرگی هستن و فقط چون خواننده نیستن و سبکشون کلاسیک هست نا شناس موندن.
وقتی در مورد هدفون صحبت میکنیم وقتی میگیم -37 دسیبل کاملا مشخص منظور چیه و فکر نمیکنم منظور دیگه ای داشته باشه.
و در مورد ie8 اولین نفری که شدید ترین نقد هارو داشته شما بودین که از همه نظر ردش کردین و بهش لقبهای جالبی هم داده بودین و اولین نفری که در بارش تو ایران رویو داده من بودم فکر نمیکنم نیاز به تست مجدد باشه و ایزوله ای خیلی ضعیفی داره و هدفون momentum هم ایزوله ای چندان جالبی نداره
و فکر کنم منظورتون audio technica m50 بوده یا beyerdynamic m50?
بله 100 % استفاده کردیم و مفید بوده ما هم صرفا از روی تجربیاتی که داریم اینجا نظراتی میدیم که شاید مفید واقع بشه چون من هم اوایل اشنایی با هدفون اشتباهات زیادی در باره خرید هدفون و سورس پلیر مناسب داشتم که با اشنا شدن این فوروم و اساتید اینجا خیلی چیزا یاد گرفتم که دوست دارم بقیه دوستان هم با نظرات و معلومات این اساتید اشنا بشن.