تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 393 از 421 اولاول ... 293343383389390391392393394395396397403 ... آخرآخر
نمايش نتايج 3,921 به 3,930 از 4206

نام تاپيک: آداب معاشرت

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Feb 2011

پيش فرض

سلام
    در مورد کسایی که تو پیاده رو آروم راه می رن یا کسایی که وسط راه وایمیستن به هر بهونه ای چه راه کاری پیشنهاد می کنین؟

من معمولا یکم تند راه می رم و همیشه با این مشکل درگیرم که بعضیا یا سرشون تو گوشیشونه، یا دارن دو نفری و عشقولانه و یواش راه می رن یا پیرن یا کلا دوست دارن آروم راه برن و با توجه به عرض پیاده رو ها و با توجه به کسایی که از روبرو میان نمی تونم راحت راه برم.
    بیشتر کسایی که سد معبر می کنن خانمون
    بعضی وقتا به آقایونی که یواش راه می رن موقع رد شدن یه چیزایی میگم یا به کسایی که کاملا سر راه وایستادن یا تنه می زنم یا بالاخره یه جوری اعتراضمو می گم
    ولی خب اینجوری نمیشه که
    به خانم ها هم که نمیشه چیزی گفت و تنه و هل هم که دیگه هیچی

به نظرتون چی کار باید بکنم در مواجهه با این افراد؟

تو مترو یه جور اعصابم می ریزه بهم تو خیابون یه جور تو ترافیک یه جور
    گیری کردیما تو این وضعیت

آخر فروم باز IVAN's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2005

پيش فرض

سلام
    در مورد کسایی که تو پیاده رو آروم راه می رن یا کسایی که وسط راه وایمیستن به هر بهونه ای چه راه کاری پیشنهاد می کنین؟

من معمولا یکم تند راه می رم و همیشه با این مشکل درگیرم که بعضیا یا سرشون تو گوشیشونه، یا دارن دو نفری و عشقولانه و یواش راه می رن یا پیرن یا کلا دوست دارن آروم راه برن و با توجه به عرض پیاده رو ها و با توجه به کسایی که از روبرو میان نمی تونم راحت راه برم.
    بعضی وقتا به آقایونی که یواش راه می رن موقع رد شدن یه چیزایی میگم یا به کسایی که کاملا سر راه وایستادن یا تنه می زنم یا بالاخره یه جوری اعتراضمو می گم
    ولی خب اینجوری نمیشه که

گیری کردیما تو این وضعیت
    پیاده رو مثل خیابون نیست که بگیم قانون حداقل سرعت وجود داره! بعضیا میان بیرون که چرخی بزنن و هوایی عوض کنن. به نظرتون منطقیه که با سرعت اینکارو انجام بدن؟!
    اما بله کسایی که میخوان وایستن بهتره کنارتر راه برن و این موردو اونا باید رعایت کنن. فرهنگش باید باشه. هم شما زود عصبانی نشین هم بقیه که یهو ترمز میکنن
    اما تنه زدن و ... به نظر من درست نیست (نظر شخصیمه). جامعه همینه مجموعه ای از انسان ها با سطح شعور و فرهنگ متفاوت. همونطور که شما هم اشاره کردین
    زیرساخت و معماری شهری ما مشکل داره. این مشکل شما یه راه حل نداره و درواقع الگوریتم وار که جلو بریم مشکلات مربوطه و بعضا حاد خودشونو نشون میدن
    اولین و پایه ترین عادتمون باید این باشه که زود عصبی نشیم و مراعات کنیم

3. 2 کاربر از IVAN بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

ناظر خودروهای امریکایی camaro lt's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    اهواز

پيش فرض

سلام

ولی خب اینجوری نمیشه که

گیری کردیما تو این وضعیت
    اینهم یکی دیگه از معضلات جامعه ما هست و خیلی ها و از جمله خودم با اون درگیر هستیم.
    در ابتدا باید بگم که راه رفتن توی پیاده رو تقریبا قوانینی شبیه رانندگی داره و مهم ترین آن اینکه هرکس باید از سمت راست خودش حرکت بکنه. اینطوری افراد موقع راه رفتن سر راه کسانی که از روبرو میان قرار نمیگیرند و تقریبا مشکلی از این جهت بوجود نمیاد.
    ظاهرا که توی کشورهای مترقی اینجوری هست و افراد توی پیاده رو از سمت راست خودشان عبور میکنن.
    حالا ما با این وضعیت چکار بکنیم، سوال سختیه....
    من ترجیح میدم با مانور دادن و از سر راه این و آن کنار رفتن و انتخاب مسیری که کمتر کسی سر راه باشه، از این معضلات دوری کنم.
    حل این مسئله هم مثل خیلی چیزهای دیگه وابسته به بالا رفتن سطح شعور زندگی اجتماعی و رفتارهای افراد در یک جامعه هست که اینهم باز برمیگرده به خیلی چیزهای مهم دیگه و....
    مدتی قبل توی یک محفل خودمانی صحبت سر همین موارد بود و اکثرا نتیجه گرفتن که مردم بیشتر دوست دارن آنطوری زندگی کنند که دلشون میخواد ، و نه جوری که واقعا باید زندگی کرد.

5. 2 کاربر از camaro lt بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Feb 2011

پيش فرض

پیاده رو مثل خیابون نیست که بگیم قانون حداقل سرعت وجود داره! بعضیا میان بیرون که چرخی بزنن و هوایی عوض کنن. به نظرتون منطقیه که با سرعت اینکارو انجام بدن؟!
    اما بله کسایی که میخوان وایستن بهتره کنارتر راه برن و این موردو اونا باید رعایت کنن. فرهنگش باید باشه. هم شما زود عصبانی نشین هم بقیه که یهو ترمز میکنن
    اما تنه زدن و ... به نظر من درست نیست (نظر شخصیمه). جامعه همینه مجموعه ای از انسان ها با سطح شعور و فرهنگ متفاوت. همونطور که شما هم اشاره کردین
    زیرساخت و معماری شهری ما مشکل داره. این مشکل شما یه راه حل نداره و درواقع الگوریتم وار که جلو بریم مشکلات مربوطه و بعضا حاد خودشونو نشون میدن
    اولین و پایه ترین عادتمون باید این باشه که زود عصبی نشیم و مراعات کنیم

خیلی ممنون از نظرتون

کسایی که برای هوا خوردن اومدن بیرون می تونن دو سه نفر کنار هم راه نرن تا خیابون بسته نشه، بعضیا فک می کنن پیاده رو کلا برای خود‌‌شونه.
    یا کسایی که رو پل هوایی کنار هم راه می رن
    یا کسایی که دارن راه می رنا ولی یه دفعه ایست کامل می کنن و مثلا گوشیشونو چک می کنن
    یا کار خانوما که واقعا فاجعه ست، دارن راه میرن و یک دفعه ایست کامل می کنن و زل می زنن به ویترین مغازه- حالا با این کار ندارم که کلا قصد خرید نداره ها و الکی داره نگاه می کنه-

در کل منظورم اینه نمی شه به این بهونه که قانونی برای حداقل سرعت راه رفتن! وجود نداره خیابونو ببندیم
    در عین حال حرف شما هم کاملا درسته که کسی که برای هوا خوردن اومده بیرون نمی تونه تند تند راه بره، من اگه خودم برای اینکار میرفتم بیرون سعی می کردم پارکی جایی برم

در مورد تنه منظورم این نبود به هر کسی که یواش راه میره یا وایستاده تنه میزنم، بعضیا کلا با قصد وایمیستن سر راه و اصطلاحا سد معبر می کنن و بیشتر اوقات هم چند نفری وای میستن، من منظورم بیشتر اونا بودن

زیرساخت و عرض پیاده روها اکثرا مشکل دارن ولی این مسیری که هر روز من میرم عرضش به نسبت اندازه است ولی به دلیل اینکه یه سری مغازه پرده فروشی و لوستر فروشی و... هستن یه سریا در حال نگاه کردن به ویترین اونان
    بعد جلوتر نوتلا بار و بستنی فروشی و کوفت و زهرومار باره که بیشتر کسایی که اونجا حضور دارن کلا به این کار ندارن که بغیر از خودشون کسای دیگه هم هستن و کاملا تو فاز خود‌شونن و پیاده رو رو می بندن
    بعد یکی دو تا کلاس زبان هست جلوتر که والدین و دوستان زبان آموزان منتظرن تا کلاس تموم شه
    جلوتر ایستگاه متروه که جلوش از کارت پخش کن و دست فروش و کسایی که منتظرن و... حضور دارن

تو کل این مسیر هم کسایی که بی دلیل و با دلیل آروم راه می رن یا وایمیستن وجود دارن

حالا من چی کار باید بکنم به غیر کنترل خشم، چون یکی دو روز نیست که

7. این کاربر از hosseinf722 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Feb 2011

پيش فرض

اینهم یکی دیگه از معضلات جامعه ما هست و خیلی ها و از جمله خودم با اون درگیر هستیم.
    در ابتدا باید بگم که راه رفتن توی پیاده رو تقریبا قوانینی شبیه رانندگی داره و مهم ترین آن اینکه هرکس باید از سمت راست خودش حرکت بکنه. اینطوری افراد موقع راه رفتن سر راه کسانی که از روبرو میان قرار نمیگیرند و تقریبا مشکلی از این جهت بوجود نمیاد.
    ظاهرا که توی کشورهای مترقی اینجوری هست و افراد توی پیاده رو از سمت راست خودشان عبور میکنن.
    حالا ما با این وضعیت چکار بکنیم، سوال سختیه....
    من ترجیح میدم با مانور دادن و از سر راه این و آن کنار رفتن و انتخاب مسیری که کمتر کسی سر راه باشه، از این معضلات دوری کنم.
    حل این مسئله هم مثل خیلی چیزهای دیگه وابسته به بالا رفتن سطح شعور زندگی اجتماعی و رفتارهای افراد در یک جامعه هست که اینهم باز برمیگرده به خیلی چیزهای مهم دیگه و....
    مدتی قبل توی یک محفل خودمانی صحبت سر همین موارد بود و اکثرا نتیجه گرفتن که مردم بیشتر دوست دارن آنطوری زندگی کنند که دلشون میخواد ، و نه جوری که واقعا باید زندگی کرد.
    جمله آخرتون برداشت قشنگ و درستیه
    خیلی وقتا پیش میاد همه قوانین توسط بعضیا زیر پا گذاشته می شن تا افراد کاری که مطابق میلشونه رو انجام بدن.

ایشالله سریع تر روزی بیاد که سطح ‌‌شعور اجتماعی مردم انقد بالا بره که این مسائل به ظاهر ساده مشکل هر روزمون نباشن.

ممنون از جوابتون

9. این کاربر از hosseinf722 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه Ali000999's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2014

پيش فرض

سلام. این موقعیتو تصور کنید.
    خانمی دور از خانوادش در شهر دیگه ای زندگی میکنه. بعد از مدتها مادرش میخواد بیاد به دیدنش و این خانم خیلی شور و شوق داره و خوشحاله و در حال مرتب کردن و اماده کردن مقدمات حضور مادرش هست...
    ازش میپرسیم چی شده انقدر خوشحال و سرحالی؟ میگه امروز مادرم میخواد بیاد.
    در این موقعیت ما آقایون چی باید بگیم؟ نسبتی خاصی هم با این خانم نداریم و فقط همکاریم.
    توی این موقعیت همه خانمها بدون استثنا بعد از جمله ی "مادرم داره میاد..." گفتن "عزییییییزمممم"
    چند تا جواب بگید لطفا. به جز جوابای رسمی جوابای خودمونی هم اگه دارید بگید.
    ممنون

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Nov 2016

پيش فرض

سلام. این موقعیتو تصور کنید.
    خانمی دور از خانوادش در شهر دیگه ای زندگی میکنه. بعد از مدتها مادرش میخواد بیاد به دیدنش و این خانم خیلی شور و شوق داره و خوشحاله و در حال مرتب کردن و اماده کردن مقدمات حضور مادرش هست...
    ازش میپرسیم چی شده انقدر خوشحال و سرحالی؟ میگه امروز مادرم میخواد بیاد.
    در این موقعیت ما آقایون چی باید بگیم؟ نسبتی خاصی هم با این خانم نداریم و فقط همکاریم.
    توی این موقعیت همه خانمها بدون استثنا بعد از جمله ی "مادرم داره میاد..." گفتن "عزییییییزمممم"
    چند تا جواب بگید لطفا. به جز جوابای رسمی جوابای خودمونی هم اگه دارید بگید.
    ممنون
    چشمتون روشن ایشالله سایه مادرت 100 سال بالا سرتون باشه.

اگرم خاستید مثل سریالای ایرانی دراماتیکش کنید بگید 1 روز تو خیابون بودم دیدم پشت ماشین رو به رویی نوشته رفیق بی کلک مادر.

12. این کاربر از خاتون چشم عسلی بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

كاربر فعال اتومبیل، متفرقه، سبک زندگی MOHAMMAD_ASEMOONI's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    زمین پهناور خدا (أرضُ اللّٰه الواسعة)

پيش فرض

سلام.
    خانمی دور از خانوادش در شهر دیگه ای زندگی میکنه. بعد از مدتها مادرش میخواد بیاد به دیدنش و این خانم خیلی شور و شوق داره و خوشحاله و در حال مرتب کردن و اماده کردن
    جوابای خودمونی هم اگه دارید بگید. ممنون
    مادرزنِ آینده ام داره میاد !

البته اگه بدتون نمیاد که اون خانوم همسر آیندتون بشه این رو بگین

14. این کاربر از MOHAMMAD_ASEMOONI بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه Ali000999's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2014

پيش فرض

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Dec 2012

پيش فرض

مادرزنِ آینده ام داره میاد !

البته اگه بدتون نمیاد که اون خانوم همسر آیندتون بشه این رو بگین
    حاجی زدی جاده خاکی

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •