حدس میزدم , شما هم همون مشکل منو داشتی
الان سرعت دانلودت چنده؟
از اسپید تست اگر تونستی تست بگیر
حدس میزدم , شما هم همون مشکل منو داشتی
الان سرعت دانلودت چنده؟
از اسپید تست اگر تونستی تست بگیر
منظورت چیه ؟ زنگ بزنیم چی بگیم؟ من با کارت و بصورت آنلاین پرداخت میکنم همیشه.... و سرعت هم مشکلی نداره... مشکل شما الان چیه؟
بعضی اوقات این اتفاق میافته نه همیشه . اون سرویسی که میخرید درست نمیاد . و سرعتش پایین میاد . انگار همون سرویس قبلی رو تمدید کردید
یه چیز جالب البته شاید دوستان هم بدونن : من قبل از این 128 نامحدود داشتم با 13 هزار تومان اعتبار که همونطور که میدونید چون نامحدود هست از اعتبارش کم نمیشه یک هفته به اتمامش مونده بود که 2 مگ یک ماهه با 2 گیگ حجم خریدم به اعتبار 18 هزار تومان پس از خرید سرویس رزوز را فعال نمودم زیرا هنوز یک هفته به اتمام 128 مانده بود پس از ان سرویس 2 مگ روی کار امد اما با چه اعتباری؟ 31 هزار تومان یعنی ان 13 هزار تومان با این جمه شد جالا به جای 2 گیگ حجم بیش از اون چیزی رو که باید دارم .
پس دوستانی که سرویس نامحدود دارند و میخواهند سرویس محدود بخرند یک روز قبل از اتمام سرویسشون اقدام کنند و رزور رافعال نمایند تا اعتبار قبلی به اعتبار جدید افزوده شود
فکر نکنم چنین چیزی الان بشه.... چون من از زمانی که سرویس نامحدود خریدم برام نوشته یک ریال...هنوزم همون یک ریاله... چجوری برای شما 13000 بوده؟![]()
وقتی نامحدود میخرم همون قدر که پول دادی همونقدر ریال میزنه.
حالا اگر هم نمیشه شاید برای من اتفاقی پیش اومده.
سوال : مثل اینکه قبلا گفته بودن باید DNS رو عوض کرد و ای پی و از این حرفا تا سرععتون افت نکنه باید چیکار کنم؟ چون سرعتم خیلی متغیره بعضی اوققات خود 2 مگ بعضی اوقات خیلی پایین میاد فکر کنم به DNS و.... مربوط بشه.
Sent from XPERIA P using Tapatalk 2
اگه فقط یک روزه گرفتی طبیعیه و برا منم ایونجوریه ولی خودش بعد از یکی دو روز سرعت میره بالا. نگران نباش
سامان جان هنوزم سرعتت مثل چند روز پیش عالیه؟
خط مشکل زیادی نداره
تست از سرور خارجی هم بزار
دوستان اکانتینگ ضحی کیش هم IBSng هست؟
سلام دوستان ساعات شبانه مخابرات چجوریاس؟
سرعت خوبه برای 512 یک شب چقدر دانلود میکنه؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)