تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 393 از 2605 اولاول ... 2933433833893903913923933943953963974034434938931393 ... آخرآخر
نمايش نتايج 3,921 به 3,930 از 26045

نام تاپيک: ADSL / مخابرات استان تهران

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Jan 2009

پيش فرض

اصطلاح رانژه خط یعنی چی ؟
    این خط تلفنی که همین الان دارم ازش واسه دایل آپ استفاده می کنم برای دو طبقه بطور مشترک هست . اگر برای همین خط بخوام اینترنت بگیرم آیا در آن واحد در هر دو طبقه میشه از اینترنتش هم استفاده کرد ؟ یعنی یک کامپیوتر در طبقه اول و یک کامپیوتر دیگه هم در طبقه ی دوم از اینترنت یک خط تلفن استفاده کنند ؟
    راستی برای اینترنت دقیقا چه تجهیزاتی بگیرم ؟ مودم چه مدل و مارکی بگیرم که از خریدم پشیمون نشم ؟
    یعنی شما این 12.500 رو هر دو ماه پرداخت می کنی و نه ماهیانه 12.500 تومن ؟ یعنی ماهیانه فقط حدود 6 تومن بابت اینترنت 256 میدی ؟ پول دیگه ای هم موقع گرفتن مدارک از شما نگرفتن ؟
    نه اونقدر که خیلی ولی خوب تا حدودی فایل های ویدئویی در یوتیوب و فیس بوک رو استفاده می کنم . بعصی وقت ها هم پیش میاد برای آپلود کردن ویدئو ..
    چند بار برای اینکار به کافی نت رفتم اما یک مدتی که به کافی نت ها گیر دادن دیگه نرفتم . یکبار هم به یک کافی نت رفته بودم یه مقدار گرون باهام حساب کردم وقتی سوال کردم گفتن واسه اینه که اینترنت ما حجمیه .
    اگر دانلود ویدئو سریع تر از دیدن آنلاین باشه خوب دانلودش می کنم و آفلاین می بینمش
    الان یک فایل ویدئو که مثلا 200 مگ باشه با 256 چقدر طول می کشه ؟ اگر خیلی زیاد نیست و دیدم 512 هم براحتی بهم نمیدن خوب مجبورم همین 256 رو بگیرم .
    اگر بخواید 2 طبقه استفاده کنه باید یک مودم adsl که دارای وایرلس باشه بگیرید. اگر کامپیوتر ها وایرلس نداشته باشن باید برای هر کدومشون هم وایرلس بگیرید. کلا این کار رو پیشنهاد نمیکنم چون ممکنه برای اون یکی طبقه آنتن نده. بستگی به فاصله و تعداد دیوارها داره. مگر اونکه قبلش از یکی مودم رو بگیرید تست کنید.
    مودم هم d-link و tp-link برندهای خیلی خوبی هستند. اگر میخوای خیلی عالی بگیری Linksys و Asus.
    256 ماهیانه 12.500 یعنی هردوماه روی قبضت 25 تومن + هزینه مکالمه + 5درصد مالیات بر ارزش افزوده میاد.
    200 مگ با
    256 دوساعت
    512 یک ساعت
    طول میکشه
    کلا منی که 512 دارم هر ساعت 200-215 مگابایت دانلود میکنم.

2. این کاربر از old_snake1370 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Feb 2006

پيش فرض

اگر بخواید 2 طبقه استفاده کنه باید یک مودم adsl که دارای وایرلس باشه بگیرید. اگر کامپیوتر ها وایرلس نداشته باشن باید برای هر کدومشون هم وایرلس بگیرید. کلا این کار رو پیشنهاد نمیکنم چون ممکنه برای اون یکی طبقه آنتن نده. بستگی به فاصله و تعداد دیوارها داره. مگر اونکه قبلش از یکی مودم رو بگیرید تست کنید.
    مودم هم d-link و tp-link برندهای خیلی خوبی هستند. اگر میخوای خیلی عالی بگیری Linksys و Asus.
    256 ماهیانه 12.500 یعنی هردوماه روی قبضت 25 تومن + هزینه مکالمه + 5درصد مالیات بر ارزش افزوده میاد.
    200 مگ با
    256 دوساعت
    512 یک ساعت
    طول میکشه
    کلا منی که 512 دارم هر ساعت 200-215 مگابایت دانلود میکنم.
    میشه یک مودم گرفت و یک ساعاتی از شبانه روز در طبقه یک باشه و چند ساعت دیگر هم در طبقه دوم . یعنی اینکه بطور شریکی از یک مودم ولی در زمان های متفاوت استفاده کنیم تا دیگه خرج اضافی بابت گرفتن مودم و اینا نداشته باشیم .
    منظور از هزینه مکالمه یعنی اینکه مثل دایل آپ یک پولی هم بابت خط می گیرن ؟ یا اینکه منظورت سوای اینترنت ، یعنی بابت استفاده و مکالمه با تلفن هست ؟
    میشه قیمت همه این مودم ها رو هم بگی ؟
    یک سوال دیگه دارم ، وقتی به کافی نت ها برای سایت هایی مثل یوتیوب و فیس گیر میدن اگر از طریق اینترنت مخابرات بریم به این سایت ها ، برامون مشکلی از طرف مخابرات پیش نمیاد ؟

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Mar 2012

پيش فرض

پینگ مخابرات بهترین پینگ تو ایرانه. من با 256 تو بهترین حالت 130 می گیریم با 4.2.2.4 و تو حالت نرمال 230 . در حالی که قبلا پارس آنلاین داشتم و با 2 مگ همچین پینگی داشتم و وقتی ترافیک محدود باشه آدم بازی کوفتش میشه. نگرانه حجمش ته بکشه. اما با مخابرات همه کار می کنی. چت ویدئویی ، رادیو اینترنتی و بازی آنلاین. نگران هیچیم نیستی
    میشه بپرسم چی بازی می کنی
    دو هفته دیگه اکانت من تو صبانت تموم میشه
    به احتمال زیاد شرکت رو عوض می کنم و به مخابرات میام
    سعیم اینه که بتونم 1 مگ بگیرم ولی اگه نشد ، همون 512 رو می گیرم
    سوالم اینجاست که با 512 کانتر مشکلی پیدانمی کنه ؟

درضمن خیلی ممننون از پاسخ شما

حـــــرفـه ای
    تاريخ عضويت
    Jan 2010

پيش فرض

میشه یک مودم گرفت و یک ساعاتی از شبانه روز در طبقه یک باشه و چند ساعت دیگر هم در طبقه دوم . یعنی اینکه بطور شریکی از یک مودم ولی در زمان های متفاوت استفاده کنیم تا دیگه خرج اضافی بابت گرفتن مودم و اینا نداشته باشیم .
    منظور از هزینه مکالمه یعنی اینکه مثل دایل آپ یک پولی هم بابت خط می گیرن ؟ یا اینکه منظورت سوای اینترنت ، یعنی بابت استفاده و مکالمه با تلفن هست ؟
    یک سوال دیگه دارم ، وقتی به کافی نت ها برای سایت هایی مثل یوتیوب و فیس گیر میدن اگر از طریق اینترنت مخابرات بریم به این سایت ها ، برامون مشکلی از طرف مخابرات پیش نمیاد ؟
    بله میشه ولی باید سیم کشی هر دو طبقه یکی باشه . بهتره یک مودم وایرلس بگیرید و یک دانگل وایرلس و یکی از سیستم ها به طور وایرلس متصله باشه اینجوری هم زمان می تونید با هم استفاده کنید. ADSL هزینه اتصال داره هزینه مکالمه نداره .
    اینترنت مخابرات هم مثل کافی نت اون سایتها رو بسته ولی اگر این سایتها رو باز کنی نمیاد مچتو بگیره.

6. 2 کاربر از sei_pm بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jan 2009

پيش فرض

چه کاریه آخه؟ یک موذم وایرلس بگیر خیال خودت رو راحت کن.
    مودم هم قیمت ندارم ولی زیر 100 تومن میشه مودم خوب گرفت.
    هزینه مکالمه منظورم هزینه ی تماس گرفتن و غیره است ربطی یه adsl نداره.
    هر سایتی دوست داری برو. هیچ مشکلی پیش نمیاد.

8. این کاربر از old_snake1370 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز black.assassin's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2008
    محل سكونت
    Karaj

پيش فرض

میشه بپرسم چی بازی می کنی
    دو هفته دیگه اکانت من تو صبانت تموم میشه
    به احتمال زیاد شرکت رو عوض می کنم و به مخابرات میام
    سعیم اینه که بتونم 1 مگ بگیرم ولی اگه نشد ، همون 512 رو می گیرم
    سوالم اینجاست که با 512 کانتر مشکلی پیدانمی کنه ؟

درضمن خیلی ممننون از پاسخ شما
    من با همین 256 اسپیلینتر سل زدم. battlefield : baccompany 2 و special ops بازی کردم . با سرورای ایران بدون هیچ لگی و با سرورای روس بیشتر مواقع خوب بود اما اروپا لگ داشتم. هر کی پینگمو می دید می گفت 512 ار کجا گرفتی می گفتم 256 از مخابرات یاور نمی کردن. اونا یا 512 پینگای بالا داشتن. کانتر فکر کنم یا 128 هم لگ نداشته باشی

10. این کاربر از black.assassin بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Feb 2006

پيش فرض

بله میشه ولی باید سیم کشی هر دو طبقه یکی باشه . بهتره یک مودم وایرلس بگیرید و یک دانگل وایرلس و یکی از سیستم ها به طور وایرلس متصله باشه اینجوری هم زمان می تونید با هم استفاده کنید. ADSL هزینه اتصال داره هزینه مکالمه نداره .
    اینترنت مخابرات هم مثل کافی نت اون سایتها رو بسته ولی اگر این سایتها رو باز کنی نمیاد مچتو بگیره.
    چه کاریه آخه؟ یک موذم وایرلس بگیر خیال خودت رو راحت کن.
    مودم هم قیمت ندارم ولی زیر 100 تومن میشه مودم خوب گرفت.
    هزینه مکالمه منظورم هزینه ی تماس گرفتن و غیره است ربطی یه adsl نداره.
    هر سایتی دوست داری برو. هیچ مشکلی پیش نمیاد.
    سیم کشی به این صورت هست که از خط اصلی که از بیرون آمده ، دو سه رشته منشعب شده به طبقه یک و دو . حالا نمی دونم با این وضعیت سیم کشی ، عملی هست که بطور مشترک از یک اینترنت استفاده کنیم یا نه ؟
    در مورد وایرلس شنیده بودم امکان سوء استفاده هست ازش ، واسه همین ترجیح میدم اگر بشه وایرلس نگیرم .
    در ضمن با توجه به مشخصات کامپیوتر من که توضیح دادم چقدر قدیمی هست ، آیا برای وایرلس باید قطعه ای هم در داخل پی سی نصب بشه یا اینکه نه همون بصورت اکسترنال هست ؟
    با توجه به اینکه استفاده ی ما کاربری خانگی هست و استفاده از اینترنت مخابرات هم در ساعاتی از شبانه روز رایگان هست ترجیح بر این هست که با یک خط تلفن ، اینترنت بگیریم و بطور مشترک استفاده کنیم .
    راستی اگه میشه در مورد دانگل وایرلس هم توضیح بدین چون من اصلا هیچ اطلاعاتی در این زمینه ندارم

تاريخ عضويت
    Jan 2009

پيش فرض

سیم کشی به این صورت هست که از خط اصلی که از بیرون آمده ، دو سه رشته منشعب شده به طبقه یک و دو . حالا نمی دونم با این وضعیت سیم کشی ، عملی هست که بطور مشترک از یک اینترنت استفاده کنیم یا نه ؟
    در مورد وایرلس شنیده بودم امکان سوء استفاده هست ازش ، واسه همین ترجیح میدم اگر بشه وایرلس نگیرم .
    در ضمن با توجه به مشخصات کامپیوتر من که توضیح دادم چقدر قدیمی هست ، آیا برای وایرلس باید قطعه ای هم در داخل پی سی نصب بشه یا اینکه نه همون بصورت اکسترنال هست ؟
    با توجه به اینکه استفاده ی ما کاربری خانگی هست و استفاده از اینترنت مخابرات هم در ساعاتی از شبانه روز رایگان هست ترجیح بر این هست که با یک خط تلفن ، اینترنت بگیریم و بطور مشترک استفاده کنیم .
    راستی اگه میشه در مورد دانگل وایرلس هم توضیح بدین چون من اصلا هیچ اطلاعاتی در این زمینه ندارم
    منظورتون از اینکه به صورت مشترک از یک اینترنت استفاده کنیم چیه؟
    اگه منظورتون اینه روی یک خط 2 تا مودم بزاریم و همزمان کانکت شیم، نه نمیشه.
    ولی اگر یک مودم وایرلس بگیرید همزمان 100 نفر میتونند کانکت شوند.
    در مورد وایرلس اصلا اینطور که میگید نیست. اگر از رمزگذاری درست استفاده کنید و رمز قوی بزارید (از ترکیب حروف و عدد استفاده کنید و از کلمات دیکشنری استفاده نکنید) به هیچ عنوان قابل ه ک نیست. در ضمن باز هم میشه امنیتش رو بالاتر برد! ( برا اونایی که پارانویا دارند!)
    میتونید هم مودم معمولی بگیرید و یک کابل لن تا اون یکی طبقه بکشید. اونوقت دیگه کلا باید بیخیال استفاده از اینترنت در اسمارتفون ، تبلت، لپتاپ، اسمارت تی وی ، کنسول بازی و ... بشیذ.
    هیچ مشکلی از نظر سیستم وجود نداره. اون قطعه برای وایرلس هم اینترنال ـش وجود داره که داخل pc روی مادربرد نصب میشه و هم اکسترنال که به usb وصل میشه( دانگل وایرلس) . قیمت جفتشون هم یکیه(قبلا که یکی بود الآن رو نمیدونم)
    مودم های وایرلس چند تا پورت لن هم دارند. شما میتونید pc خودتون رو با کابل وصل کنید و دیگه دانگل نگیرید ولی اون همسایه باید دانگل رو تهیه کنه.

در مورد وایرلس هم من یه توضیح بدم که چرا دفعه قبل گفتم پیشنهاد نمیکنم:
    الان همسایه طبقه پایین ما داره از اینترنت من استفاده میکنه ولی واحدش زیر واحد ما نیست. یک واحد فاصله داره به خاطر همین بعضی اوقات میگیره ، خیلی وقتا نمیگیره!
    اگر برای شما دو تا واحد روی هم هستن قاعدتا نباید مشکلی پیش بیاد ترجیحا مودم رو شما جایی بزارید که نزدیک به کامپیوتر همسایه باشه.

13. این کاربر از old_snake1370 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه mohmrg's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2008

پيش فرض

نمیدونم چرا شدیدا به مشکل بر خوردم

3 روزه اینطوری شده میزارم رو دانلود 10 مگ دانلود میکنه قطع میشه .. تا اینکه الان فهمیدم باید 2-3 دقیقه خاموش کنم مودم تا وصل بشه .. الان هم ممکنه دوباره دارم این پست رو میزنم قطع بشه

باید زنگ بزنم توی این روزهای تعطیل یا درست میشه پس فردا ؟؟
    کلا یه ذره استفاده میکنم چراغ adsl خاموش میشه .. ربطی به ویروس داره ؟؟؟

اگه کسی تجربه ای داره خیلی ممنون میشم بگه که چطور این موضوع رو رفع کرده ..

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Feb 2006

پيش فرض

منظورتون از اینکه به صورت مشترک از یک اینترنت استفاده کنیم چیه؟
    اگه منظورتون اینه روی یک خط 2 تا مودم بزاریم و همزمان کانکت شیم، نه نمیشه.
    ولی اگر یک مودم وایرلس بگیرید همزمان 100 نفر میتونند کانکت شوند.
    در مورد وایرلس اصلا اینطور که میگید نیست. اگر از رمزگذاری درست استفاده کنید و رمز قوی بزارید (از ترکیب حروف و عدد استفاده کنید و از کلمات دیکشنری استفاده نکنید) به هیچ عنوان قابل ه ک نیست. در ضمن باز هم میشه امنیتش رو بالاتر برد! ( برا اونایی که پارانویا دارند!)
    میتونید هم مودم معمولی بگیرید و یک کابل لن تا اون یکی طبقه بکشید. اونوقت دیگه کلا باید بیخیال استفاده از اینترنت در اسمارتفون ، تبلت، لپتاپ، اسمارت تی وی ، کنسول بازی و ... بشیذ.
    هیچ مشکلی از نظر سیستم وجود نداره. اون قطعه برای وایرلس هم اینترنال ـش وجود داره که داخل pc روی مادربرد نصب میشه و هم اکسترنال که به usb وصل میشه( دانگل وایرلس) . قیمت جفتشون هم یکیه(قبلا که یکی بود الآن رو نمیدونم)
    مودم های وایرلس چند تا پورت لن هم دارند. شما میتونید pc خودتون رو با کابل وصل کنید و دیگه دانگل نگیرید ولی اون همسایه باید دانگل رو تهیه کنه.

در مورد وایرلس هم من یه توضیح بدم که چرا دفعه قبل گفتم پیشنهاد نمیکنم:
    الان همسایه طبقه پایین ما داره از اینترنت من استفاده میکنه ولی واحدش زیر واحد ما نیست. یک واحد فاصله داره به خاطر همین بعضی اوقات میگیره ، خیلی وقتا نمیگیره!
    اگر برای شما دو تا واحد روی هم هستن قاعدتا نباید مشکلی پیش بیاد ترجیحا مودم رو شما جایی بزارید که نزدیک به کامپیوتر همسایه باشه.
    منظورم همون استفاده از یک مودم مشترک با اینترنت یک خط تلفن ثابت مشترک برای دو کامپیوتر در دو طبقه هست .
    واقعا اگر یکی از کامپیوتر ها لپ تاپ باشه قضیه منتفی هست ؟ آخه کامپیوتر دوم ما در طبقه ی دیگه لپ تاپ هست و فقط کامپیوتر من پی سی هست .
    بین دو طبقه هیچ فاصله یا طبقه ی دیگری نیست یعنی در واقع کامپیوتر دوم در طبقه ی پائین و زیر پای من قرار داره
    ببخشید من هنوز درست نمی دونم دانگل چیه ؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 4 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 4 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •