ای بابا. کسی نیست جوب مارو بده؟
ای بابا. کسی نیست جوب مارو بده؟
هر وقت که بخواد روشن میشه یا اینکه هر روز تو یه ساعت مشخص روشن میشه؟
بچه ها من امروز ویندوز ویستا رو پاک کردم xp اورجینال رو ریختم ولی فارسی ندارم راهی هست بشه زبون فارسی رو اضافه کرد؟
ممنون میشم ازتون
درود به دوستان
من یه مشکلی با لپ تاپم دارم و اون اینکه وقتی دارم کار میکنم مخصوصا وب گردی و وقتی هم زمان باهاش دارم موسیقی گوش میکنم بعد حدود 1 تا 2 ساعت سرعت سیستم میاد پایین و کلید ها و پنجره ها با کمی تاخیر اجرا میشه . همچنین موسیقی هم مثل رادیو ذغالی قطع و وصل میشه . تا اینجوری میشه موسیقی رو خاموش میکنم احساس میکنم اون صفحه آبی ویندوز الان پیداش میشه (blue screen)
ویندوزم seven home و لپ تاپم Asus N61jq
تا اونجا هم که بررسی کردم سیستم درگیر اسکن و یا چیزه دیگه ای نیست . تا حالا چند بار اینجوری شده ....
ممنونم
از برنامه ی TUNE UP UTILITY استفاده
چون گاهی خطا در رجیستری ویندوز باعث این موضوع میشه
ولی در کل BLUE SCREEN چند تا عامل داره
مشکل در رم یا هارد
خطا در درایورها
و مشکل در رجیستری
ممنون از یادآوریتون
این رو حتما چک میکنم![]()
سلام آقا سامان لب تاپم از مسافرت برگشت
منتظر هستم تا بگید چیکار کنم ؟![]()
Control panel>regional and language option>
تو سربرگ Language گزینه اول رو تیک بزن یعنی
Install files for complex script .....
بعد Apply کن اینجا باید سی دی ویندوز زو وارد کنی بع به سربرگ regional option برگرد و در قسمت بالا farsi و در پایین iran رو انتخاب کن حالا به سربرگ آخر یعنی advanced برو و اونجا هم farsi رو انتخاب کن و بازم applyکن
حالا واسه اینکه بتونی فارسی هم تایپ کنی
به سربرگ Language برو و details رو بزن و اونجا Add رو بزن هر دو رو farsi بزن حالا همرو ok بزن حله
سلام یه سوال دارم
رو لپ تاپی ویندوز سون هوم پریمیوم نصب بود الان اگه اولتیمیت نصب کنم میشه از سریال اون استفاده کرد ؟؟
فکر کنم دوستم ویندوز رو پاک کرد اگه سون هوم پریمیوم از جائی پیدا کنم و نصب کنم سریال رو میشه روش گذاشت ؟؟ و ... ؟
سلام
سئوال اول : نه عزیز
سئوال دوم : بله میشه
---------- Post added at 08:52 PM ---------- Previous post was at 08:52 PM ----------
به سلامتی در خدمتت هستم
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)