درود
من بانک ملی داشتم کارتم شکست وقتی تعویض کردم شماره کارت عوض شد.
درود
من بانک ملی داشتم کارتم شکست وقتی تعویض کردم شماره کارت عوض شد.
سلام
ممنون از پاسختون
تغییر شماره ی کارت ویژگی مفیدی هست
برای انتخاب رمز کارت خیلی به درد میخوره
وقتی هم کارت عوض بشه میشه رمزهای جدید ساخت
اطلاعات بیشتر در مورد انتخاب رمز کارت از روی شماره ی کارت در تاپیک زیر
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دوستان کسی از شرایط و سود وام های بانک اقتصلد مهر یا همون موسسه مالی اعتباری مهر خبر داره؟
سوال :الان که بانک های بزرگ توافق کردند که سود بانکی تا ۲۰ درصد ( برای کوتاه مدت یک سال) بدهند ، کدوم موسسه یا بانک دیگری سود بیشتری میده؟ حداکثر سودی که برای بانک ها توی این اوضاع میصرفه چند درصده؟
سلام
به این سایت خوش آمدید
ظاهراً هنوز هم سودهای 24 درصدی و بیشتر در بعضی از موسسه ها خصوصاً غیر مجازها پرداخت میشه
با این قانونهائی که وضع شده , دور زدنها و مخفی کاریهای موسسه ها و بانکها هم بیشتر شده
به نظرم بهتره حضوری به تک تکشون مراجعه کنین و بگین چقدر پول دارید تا شرایطشون رو بهتون بگن
چند روز پیش مدیر بانک مرکزی گفت بستن غیر مجازها مشکلات زیادی به وجود میاره (تعدادشون حدودِ 7000 تا هست ) . سعی میکنیم در هم ادغامشون کنیم
قبلا گفته بودند غیر مجازها فقط تا پایان 93 وقت دارند که مجوز بگیرند یا تعطیل میشند
Last edited by MOHAMMAD_ASEMOONI; 16-05-2015 at 18:53.
دکمه تشکر مثل اینکه من برای من فعال نیست ... ممنون از جوابتون
همین الان در کانال IRIB TV2 داره برنامه ای پخش میشه به نام
موسسه های مالی و اعتباریِ غیر مجاز با پشتوانه ی نامرئی
قبلاً اعلام شده که تعداد بی مجوزها حدود 7000 تا هست و مجوز دارها فقط 3 تا
یک نفر پیامک زده نوشته لطفاً نامهای غیر مجازها رو اعلام کنید !!!!
بنظرمن این تبلیغات بدون مجوزها همش برای اینه که پول از موسساتی مثل نور و آرمان بیاد سمت بانکهای خصوصی و دولتی یا بره سمت بازار مسکن!!!مگه تعطیطی این موسسات با این همه شعبه کشکی هست؟؟؟مگه مهر اقتصاد و ثامن مجوز دارن؟؟کسی جرات داره بهشون بگه بالا چشمتون ابروه؟؟؟؟
یه مورد که در جریانش بودم
با سپرده ای30-40 تومنی برای چند ماه:
وام 100 تومن با ضمانت سند خونه باز پرداخت ماهی 3 و خورده ای و مجموع حدودا 130 تومن !
سلام
دیروز تصویب شد:
وام مسکن دیگه در همه ی بانکها داده میشه
برای تهران 80ملیون
شهرهای بالای 200,000 نفر 60 ملیون
و زیر 200,000 نفر 40 ملیون
هم اکنون 3 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 3 مهمان)