تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 393 از 860 اولاول ... 293343383389390391392393394395396397403443493 ... آخرآخر
نمايش نتايج 3,921 به 3,930 از 8598

نام تاپيک: Harvest Moon

Banned
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    به تو چه آخه؟

پيش فرض

برای تابستان : با پول به دست امده توسط کلم ها از چینی اناناس بخرید که خود بذر 1000 ج است ولی نونتون تو روغنه چون هر دونه ی بذر 500 ج است و 2 الی 3 بار می تونید اناناس برداشت کنید و اناناس پس از چند روز درمی اید فکر می کنم 5 روز از این اناناس ها که 9 دونه است 4500 ج از هر بذر درمی اید و به دلیل وسط داشتن و دراومدن چند بار وسطی رو نمی تونید برداشت کنید و 8 عدد هستند که 4000 ج می شود

Banned
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    به تو چه آخه؟

پيش فرض

من درست مقدار پول کلم رو یادم نیست ولی کلم رو چون دوباره در نمی اید برای تازه کار ها اب دادن به وسطی غیر ممکن است که در نمی اید

Banned
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    به تو چه آخه؟

پيش فرض

در ضمن شما این کارهارو بکن نونت تو روغنه پاییز:در این فصل چیز خاصی به دست نمی اید از نظر پول زیاد ولی بهترین جنس چغندر است که برای پول زیاد باید خیلی کار کنید و بکارید و ...

Banned
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    به تو چه آخه؟

پيش فرض

زمستان:در این فصل شما خودتونو بکشید کاری غیر از ماهی گیری نمی تونید بکنید نکته:در روز بارانی خودتونو خسته نکنید

Banned
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    به تو چه آخه؟

پيش فرض

این توضیح ها درباره ی بذر و مربوط به ان بود هر کس درباره ی دام و چگونگی خوب قوی کردن بعضی ابزار داره رو بگه تا براش بزارم که دام به این صورت توضیح می خواهد

i>>>>>دام داری و فرآورده های آن
    i
    i
    i
    دام داری:____ {
    i
    i
    i
    i>>>>>بیسینس دامی

پروفشنال iman reza's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2008
    محل سكونت
    همدان

پيش فرض

اقای zende چی هی پست پشت سر هم دادی تایپک رو بی خود شلوغ کردی همه این پستا تو یه پست می تونستی بفرسی
    درثانی این پستا رو معمولا مدیران سایت خودشوت یک پست می کنن
    ودر اخر اینکه اگر تایپک رو خونده باشی نه اطلاعات غلط به بقیه می دادی نه پیش پا افتاده
    اگه بذر کلم پیچ بخری کلا 50تا نمی تونی بفروشی ولی اگه شغلم بخری 999تا می تونی بفروشی پولش هم بیشتر می شه

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Apr 2009

پيش فرض

اقای زنده چی تاپیک را شلوغ کردی
    همش چرته خخخخخخخیلی معذرت میخاهم که این را میگویم ولی امثال شما تاپیک را خراب کردن کلا این تاپیک را تو 200صفحه میشد تمام کرد همه حرص شهر را میزنندمن5 سال پیش این مزرعه دار را بازی میکردم ولی وقتی صفحه ها را گشتم گفتم عضو شوم تا بجای این که هی شعار بدیم ببینیم هست یا واقعا نیست من که یه میخاهم 3 سال را بازی کنم و نکته هارا بدست اورم .فرهود_092

8. این کاربر از farhood_092 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Banned
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    به تو چه آخه؟

پيش فرض

اقای بینا اولن که ازدیاد بیش از حد در یک قسمت باعث خستگی خواننده می شه در ثانی من گفتم سال اول و سوم اگه چشاتونو باز کنید من نوشتم برای کسانی که تنبلن و نمی خوان زیاد کار کنن می شه اول بخونید بعد نظریه ابلاغ کنید؟

پروفشنال iman reza's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2008
    محل سكونت
    همدان

پيش فرض

سلام به همه بچه های گل
    با دوتا نکته اومدم که به نظر خودم یکیش داغه
    1-برای اینکه پاپوری براتون تخم مرغ بیاره باید حتما فصل تابستون باشه وفکر نکنم که فرق کن رنگ قلبش چه رنگی باشه یا مرغداری جای خالی داشته باشه یا نه البته من چون امتحانی بازی می کردم رنگ قلبش ابی کم رنگ بود ویه جای خالی داشتم
    2-برای دیدن دمو دکتر در کلیسا حتما باید تابستون سال دوم وروز چهار شنبه وساعت 9صبح به بعد باشه

11. 3 کاربر از iman reza بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Apr 2009

پيش فرض

اگر کسی قصد کمک داره برای من بنویسه که چه طوری بازی کرده با دمو خیلی نیاز دارم ممنون
    ایمان جستجو کن من ان البوم را میخاهم بدست بیارم

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •