تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 393 از 403 اولاول ... 293343383389390391392393394395396397 ... آخرآخر
نمايش نتايج 3,921 به 3,930 از 4027

نام تاپيک: XPERIA™ X8 | گوشی خوب قیمت خوبتر

آخر فروم باز vahidsport's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2007
    محل سكونت
    تو کامپیوتر-تهران

پيش فرض

آقا خیلی ممنون

فقط برای روت کردن و نصب ریکاوری تو اون وبلاگی که دادین اموزش ش هست از همونا میتونم استفاده کنم دیگه؟راستشو به خواهید من گوشی خودم رو (XPERIA™ mini ) رو هم رام ریختم هم کرنل ریختم هم روت کرم و هم ریکاوری و هم بوت لودر ش رو شکوندم و اگر هر بلایی هم سرش میومد گوشی خودم بود ولی چون این گوشی خودم نیست نمی خوام ریسک کنم

واسه انتقال فایل میخام یه نرم افزار دارم که اول باید با وای فای وصل بشی بعد یه آی پی میده مه تو مرورگر کام میزنی و میتونی فایل جابا کنی ولی مشکل اینجاست که شبکه نمیشن گوشی و لبتاپ. اگه برنامه بهتری دارید معرفی کنید ممنون میشم.
    شما برای شبکه کردن چی کار میکنید؟ باید یه Access Point داشته باشید (منظورم هموم مودم ADSL که Wireless داشته باشه هست) دارید؟ در غیر این صورت نمیتونم با Hotspot میشه این کار رو کرد یا نه باید تست کنم

اینم لینک برنامه
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    باید اول به یه Access Point وصل شید بعد برنامه رو اجرا کنید وارد Setting شوید و بعد User و Password خودتون رو وارد کنید بعد برگردین به برنامه دوباره وارد منو بشید و کزینه Enable رو بزنید بعد از وصل شدن یه IP رو برنامه نشون میده اون تو Run ویندوز با \\ تایپ کنید (البته کامپوتر و لپتاب هایی که به همون Access Point و هستند ) و بعد یوزر و پس رو وارد کنید و بعد مموریتون رو براتون میاره مثل یه فولدر تو هارد که میتونید کپی و کات و... انجام بدین البته یه راه هم داره که مموریتون مثل یه درایو برای همیشه تو My Computer هست ولی یوزر و پس دیگه نمی خواد هر بار وارید کنید شما اگه جواب گرفتین بگید تا برایتون اینم بگم
    Last edited by vahidsport; 09-06-2012 at 00:21.

ناظر انجمن درخواست نرم افزار ALI . R's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2011
    محل سكونت
    مازندران

پيش فرض

آقا خیلی ممنون

فقط برای روت کردن و نصب ریکاوری تو اون وبلاگی که دادین اموزش ش هست از همونا میتونم استفاده کنم دیگه؟راستشو به خواهید من گوشی خودم رو (XPERIA™ mini ) رو هم رام ریختم هم کرنل ریختم هم روت کرم و هم ریکاوری و هم بوت لودر ش رو شکوندم و اگر هر بلایی هم سرش میومد گوشی خودم بود ولی چون این گوشی خودم نیست نمی خوام ریسک کنم
    سلام عزیز
    برای روت کردن هم بله تو اون سایت روشش هست. ولی از این روش استفاده کنید که اینجا میگم : (نرم افزار x8 tool رو حتما شنیدید ) : اینو دانلود کنید و طبق روش عمل کنید :

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    این نکته یادتون نره قبل نصب :
    ابتدا گوشي را توسط كابل USB به كامپيوتر متصل كرده و بعد از نصب درايور به آدرس زير در گوشي ميرويد
    Settings/Aplication ، تيك Unkown و Debug ر ا ميزنيد.

داخل هر فولدری که خواستید اکسترکت کنید و x8toolbox.cmd رو اجرا کنید
    بعد میتونید نصب کنید. مانند این تصویر :

شادباشید

3. این کاربر از ALI . R بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال BEHZAD2007's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    karaj

پيش فرض

سلام دوستان من کیبوردی میخوام که کلمه هاش مثل کیبورد سخت افزاری باشه مثلا برای تایپ کلمه ب دوباره دکمه مورد نظر رو فشار بدیم
    دوستان قبلا تو همین تاپیک معرفی کردن ممنون میشم راهنمایی کنید خیلی واجبه
    با تشکر

آخر فروم باز johnypersian1656's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    esfahan

پيش فرض

سلام دوستان من کیبوردی میخوام که کلمه هاش مثل کیبورد سخت افزاری باشه مثلا برای تایپ کلمه ب دوباره دکمه مورد نظر رو فشار بدیم
    دوستان قبلا تو همین تاپیک معرفی کردن ممنون میشم راهنمایی کنید خیلی واجبه
    با تشکر

منظورت مثل اینه ؟

Last edited by johnypersian1656; 07-06-2012 at 14:01.

6. این کاربر از johnypersian1656 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه humankhan's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007
    محل سكونت
    قلب نـــفـــس

پيش فرض

سلام دوستان ورژ kernel گوشیه من 2.6.29 semcUser @ SEMHost#1 هست میشه یه رام خوب با نسخه آندروید 2.3.5 یا اگه بشه 2.3.7 معرفی کنید ؟ ممنون

9. این کاربر از BEHZAD2007 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه axilbam's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    کلاله

پيش فرض

واسه انتقال فایل میخام یه نرم افزار دارم که اول باید با وای فای وصل بشی بعد یه آی پی میده مه تو مرورگر کام میزنی و میتونی فایل جابا کنی ولی مشکل اینجاست که شبکه نمیشن گوشی و لبتاپ. اگه برنامه بهتری دارید معرفی کنید ممنون میشم.
    کسی جواب مارو نداد

آخر فروم باز vahidsport's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2007
    محل سكونت
    تو کامپیوتر-تهران

پيش فرض

شما برای شبکه کردن چی کار میکنید؟ باید یه Access Point داشته باشید (منظورم هموم مودم ADSL که Wireless داشته باشه هست) دارید؟ در غیر این صورت نمیتونم با Hotspot میشه این کار رو کرد یا نه باید تست کنم

اینم لینک برنامه
    باید اول به یه Access Point وصل شید بعد برنامه رو اجرا کنید وارد Setting شوید و بعد User و Password خودتون رو وارد کنید بعد برگردین به برنامه دوباره وارد منو بشید و کزینه Enable رو بزنید بعد از وصل شدن یه IP رو برنامه نشون میده اون تو Run ویندوز با \\ تایپ کنید (البته کامپوتر و لپتاب هایی که به همون Access Point و هستند ) و بعد یوزر و پس رو وارد کنید و بعد مموریتون رو براتون میاره مثل یه فولدر تو هارد که میتونید کپی و کات و... انجام بدین البته یه راه هم داره که مموریتون مثل یه درایو برای همیشه تو My Computer هست ولی یوزر و پس دیگه نمی خواد هر بار وارید کنید شما اگه جواب گرفتین بگید تا برایتون اینم بگم

اگه نباشه جاش خالی می مونه samaram's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    آنجا که دلم خوش به هوایش باشد

پيش فرض

باز من اومدم با یه سوال پرت دیگه:
    چجوری اس ام اس های مورد علاقه ام رو تو یه پوشه ذخیره کنم؟

پروفشنال nihilnigritude's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2006
    محل سكونت
    North

پيش فرض

ES file explorer نصب کن. بعد از اتصال وای فای به PC از بالای برنامه Local به Lan تغییر بده اینطوری میتونی PCـرو ببینی. اگر نبود یکبار رفرش بزن

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •