تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 393 از 421 اولاول ... 293343383389390391392393394395396397403 ... آخرآخر
نمايش نتايج 3,921 به 3,930 از 4206

نام تاپيک: تجربه خرید Dell Inspiron N5010

داره خودمونی میشه omid.unique's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2009
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام دوستان من دنبال یه کول پد خوب برا n5010 هستم اگه کسی سراغ داره کمکم کنه ممنون میشم
    راستی با توجه به فن های زیرش پس باید یه کولپدی باشه که مثل هواکش عمل کنه درسته؟؟؟
    ممنون
    کول پد کولرمستر خوبه، مدل infinite رو من دارم خوب کار میکنه.

2. این کاربر از omid.unique بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه hosein7's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2010
    محل سكونت
    karaj

10

کول پد کولرمستر خوبه، مدل infinite رو من دارم خوب کار میکنه.
    ببخشید چند گرفتینش ودما لپتاپ رو چقدر کاهش میده ؟؟؟؟؟ لپتاپ شما هم n5010هستش؟؟؟
    ممنون

داره خودمونی میشه omid.unique's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2009
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

ببخشید چند گرفتینش ودما لپتاپ رو چقدر کاهش میده ؟؟؟؟؟ لپتاپ شما هم n5010هستش؟؟؟
    ممنون
    35 تومان گرفتم. 10 تا 15 درجه دمارو پایین میاره و نمیذاره دستگاه داغ شه. بله منم همین مدل را دارم

آخر فروم باز amirkhan_0o0's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2010
    محل سكونت
    تو لباسم!!

پيش فرض

بچه ها چرا این آداپتور بلوتوث من یه حالیه؟؟
    یه روز کار می کنه یه روز نه!!
    شما هم همچین مشکلی رو دارین؟

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2009

پيش فرض

بلوتوث لب تاپ من اصلا کار نمیکنه و فایل ارسال نمیکنه. واقعا مسخرست. چیکارش کنم

مال من n5010 هست

با تشکر

آخر فروم باز DJ POLESTAR's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2008
    محل سكونت
    Tabriz

پيش فرض

بلوتوث لب تاپ من اصلا کار نمیکنه و فایل ارسال نمیکنه. واقعا مسخرست. چیکارش کنم

مال من n5010 هست

با تشکر
    داریور بلوتوث رو کاملا آنیستال کرده و دوباره با استفاده از DVD لپتاپ اقدام به نصب نمایید. مشکل حتما درست میشود.

8. این کاربر از DJ POLESTAR بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز DJ POLESTAR's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2008
    محل سكونت
    Tabriz

پيش فرض

درود

راسته که میگن باتری لپتاپ ها رو فقط موقع ضرورت استفاده کنید چرا که لپتاپ هنگام استفاده از باتری کمترین بازدهی رو داره؟
    و مهمتر اینکه شنیدم میگن موقع استفاده از لپتاپ با شارژرش حتما باتری رو از لپتاپ جدا کنید! چون باعث خرابی باتری میشه!

پروفشنال "R E Z A"'s Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2008

پيش فرض

درود

راسته که میگن باتری لپتاپ ها رو فقط موقع ضرورت استفاده کنید چرا که لپتاپ هنگام استفاده از باتری کمترین بازدهی رو داره؟
    و مهمتر اینکه شنیدم میگن موقع استفاده از لپتاپ با شارژرش حتما باتری رو از لپتاپ جدا کنید! چون باعث خرابی باتری میشه!
    مورد اول بله تا جایی که امکانش هست وقتی پریز برق اطرافتون هست حتما از شارژر استفاده کنید و اگه مداوم از برق استفاده میکنید هفته ای یکبار هم باتری رو خالی کنید تا راندمانش پایین نیاد . و اینکه وقتی از باتری استفاده میکنین راندمان پایین میاد هم درسته میتونین یه گیم را با و بدون باتری اجرا کنین تا تفاوت رو ببینین

مورد دوم هم ریسک داره چون اگه باتری رو دربیارین و از برق استفاده کنین و اگه یه موقعی برقا قطع بشه امکان سوختن هاردتون خیلی بالا میره (توی همین تاپیک یه نمونه از این اتفاق برای یکی افتاده بود )

11. این کاربر از "R E Z A" بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2010

پيش فرض عوض کردن ویندوز

سلام دوستان من لگ تاپ دل مدل 5010 n سی دی درایورهاشم دارم وینوزش 32 بیتی است ولی خراب شده یعنی خیلی کند شده میخوام ویندوزشو عوض کنم یه 32 بیتی دوباره نصب کنم چیکار کنم ؟آموزش می خوام و بعد درایورهاشو چطوری نصب کنم؟

پروفشنال "R E Z A"'s Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2008

پيش فرض

سلام دوستان من لگ تاپ دل مدل 5010 n سی دی درایورهاشم دارم وینوزش 32 بیتی است ولی خراب شده یعنی خیلی کند شده میخوام ویندوزشو عوض کنم یه 32 بیتی دوباره نصب کنم چیکار کنم ؟آموزش می خوام و بعد درایورهاشو چطوری نصب کنم؟
    برای نصب ویندوز که اول فایلهایی رو که توی درایو C لازم دارین و به یه درایور دیگه منتقل کنین چون بعدا درایو سی رو فرمت میکنین ویندوز رو با دی وی دی ویندوز7 بوت کنین و شروع به نصب کنین
    کتاب اموزش ویندوز 7 از نصب تا استفاده :
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    رمز عبور فایل : www.fdl.ir

برای درایور ها هم اگه از روی سی دی که دارین میخواین نصب کنین ، مشکلی نیست و به سادگی نصب یه نرم افزاره ، فایل نصب درایورها رو (که اکثرا با حرف R ) شروع میشن رو اجرا میکنین ، فایلها توی مسیر c:dell/drivers اکسترکت میشن و بعد صفحه ی نصب درایور به طور خودکار بالا میاد فقط بعد از نصب هر درایور سیستم رو ریستارت نکنین و بعد از نصب اخرین درایور این کارو بکنین .

اگه هم میخواین درایور ها رو دانلود کنین از سایت dell.com و وارد کردن سرویس تگ میتونین لیست درایورهای مخصوص لپتاپتون رو مشاهده و دانلود کنید .

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •