تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 393 از 449 اولاول ... 293343383389390391392393394395396397403443 ... آخرآخر
نمايش نتايج 3,921 به 3,930 از 4487

نام تاپيک: تاپیک اختصاصی محصولات COMODO - || آرشیو شماره 1 ||

كاربر فعال انجمن آنتی‌ويروس
    (كارشناس COMODO)
    Jadda's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    اندر مقام توحید

پيش فرض

سلام,

1. چرا کومودو در محصول رایگانش از شما میخواد که با ساپورت صحبت کنید
    کمودو وقتی روی سیستم آلودگی پیدا میکنه دو راه را پیش روی کاربران میزاه: 1) خودتون مخرب را پاکسازی کنید بوسیله نرم افزار امنیتی کمودو اینترنت سکیوریتی 2) ارتباط با بخش ساپورت آنلاین و درخواست کمک.

سوال: شما چرا بخش اول را نمیبینید؟

و بعد هم اینکه اگر به هر دلیلی شما نتوانید آلودگی را رفع بکنید کمودو نرم افزار CCE را به طور رایگان در اختیار عموم مردم جهان قرار داده است تا کمک کننده کاربران باشه.(این هم یک حرکت خوب شرکت کمودو است که باید انصاف داشته باشیم و این موارد را هم ببینیم تا کمودو را متهم به استفاده از شگرد بازاریابی کثیف نکتیم)

در نهایت اگر همچنان مشکل پابرجا بود شما با متخصصین کمودو تماس میگیرد و اونها هم با دریافت مبلغی شما را جزو کاربران تحت مراقبت و دریافت کنده ساپورت و خدمات اضافی وارد میکنند و مشکل شما را برطرف میکنند.

بنابراین: استفاده از گیکبادی فقط یک راه و آخرین راه برای رفع آلودگی است. راهی که با بسته بودن همه راهها کمودو جلو روی کاربران خودش قرار داده.

ولی وقتی شما میرید برای چت نه تنها پاسختون رو نمیده بلکه وقتی میفهمه شما خریدار نیستید پرتتون میکنه بیرون.
    درسته که زندگی محترمانه ای نداریم ولی دلیل نمیشه بی احترامی رو تائید کنیم
    من که به این سوالتون جواب دادم!!!! من خودم باهاشون حرف زدم و نهایت پیشنهاد میدن که محصول را بخرید و بعد هم خداحافظ؛ تو را به خیر و ما را به سلامت. اونها دارن به کاربران دنیا خدمات میدن، خودتون حساب بکنید چه مقدار وقت و فرصت در اختیار دارند و میتونند با کاربران صحبت کنند؛؛ و بیشتر وقتشون را برای کاربرانی خرج میکنند که محصول را خریداری کردند.

===

2. چرا کومودو نمیتونه تشخیص بده که فایل exe محصول خودش امنه یا نه؟
    البته من این مورد را یکبار مشاهده کردم و بعد هم با لوکاپ حلش کردم ، در نهایت این چیزی که بخوام کمودو را زیر سوال ببرم، ضمنا یک عکس هم بزارید ببینم چه فایلیه، میخوام موضوع را گزارش کنم.

اصولا پس اون چی رو میتونه تشخیص بده؟
    نه دیگه نشد!!!! ببینید اگر میخواهید بامن صحبت کنید باید منصفانه حرف بزنید، از این به بعد ببینم غیر منصفانه بخواهید نظر بدید، دیگه پستهای شما را نمیخونم.... انصاف را بزار وسط، بعد ببین کمودو چی رو تشخیص میده!!

به محصولی که فایل exe کمپانی خودش رو نمیتونه بعنوان یک فایل safe تشخیص بده اعتماد کرد؟
    در حرف و گفتار و دنیای ذهنی شاید!!! اما ما در دنیای واقعی زندگی میکنیم، در واقعیت=> من این اعتماد را به دست آوردم! اگر شما نمیتوند اعتماد کنید هیچ اجباری در کار نیست، میتونید تغییرش بدید. اینو گفتم تا بدونیم این گفتگوها فقط برای اینه که یک محصول مناسب خودمون و سیستم خودمون و سطح اطلاعات خودمون و توان مالی خودمون و اعتقادات خودمون پیدا کنیم. شما هم این مسائل را کنار هم بزارید و برای خودتون تصمیم بگیرید، مجاب کردن من سودی نداره، من با توجه به مسائل بالا و تجربیات شخصی به کمودو اعتماد کردم. و همینطور هر کاربر دیگری که از هر محصول دیگری استفاده میکنه.

و اما در مورد باقی موارد: بنده هیج اضهار نظری نمیکنم! بزارید به حساب عدم اطلاعات. در مورد چیزی که نمیدونم اظهار نظر نمیکنم. من هم مثل شما هستم...د ی

ولی یک نکته را بهتون میگم و تمام: ببینید دوست عزیز هر محصولی یک یکسری نکات قوت و ضعفی داری، شما هم توی این مدت دیگه باید با کمودو آشنا شده باشید، اینجا هیچ اصراری بر هیچ محصولی نیست و همه نظرات شخصی خودشونه بیان میکنند....

در نهایت من توصیه میکنم به جای مطرح کردن مسائل متعدد و اثبات خودتون!!! یک نگاهی به کمودو و یک نگاهی به نیازهاتون بندازین و اگر محصول بهتری را یافتید از همان محصول استفاده بکنید.

وقتی این سوالها را جواب دادید معلوم میشه کی مغالطه میکنه
    اینجا مسئولیتی بر گردن کسی نیست که به سوالات کسی جواب بده، حتی موتونند پست ما را نخونند چه برسه به جواب.... اگر هم من وارد بحث با شما شدم فقط خواستم جواب یک تهمت ناروا را بدم: بازاریابی کثیف کمودو،
    Last edited by Jadda; 10-03-2012 at 17:55.

2. 9 کاربر از Jadda بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن آنتی ویروس jolan57's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2008
    محل سكونت
    ملایر

پيش فرض

1. چرا کومودو در محصول رایگانش از شما میخواد که با ساپورت صحبت کنید ( و تازه این قسمت ساپورتش هم قابلیست آپدیت شدن داره !!!) ولی وقتی شما میرید برای چت نه تنها پاسختون رو نمیده بلکه وقتی میفهمه شما خریدار نیستید پرتتون میکنه بیرون. درسته که ما ایرانی هستیم و به همه جور رفتاری عادت داریم. هم خودمون به حقوق دیگران تجاوز میکنیم و هم دیگران به حقوقمون تجاوز میکنن ولی دلیلی نداره این نوع برخورد رو تائید کنیم. درسته که زندگی محترمانه ای نداریم ولی دلیل نمیشه بی احترامی رو تائید کنیم
    من تا به حال فقط یک بار با ساپورت کمودو صحبت کردم و اون یک بار هم جواب من رو به خوبی دادن ضمن احترام حرف شما واسه من سند نیست در عین حال این حق رو واسه کمودو قائلم که ساپورت رو جزء محصولات پولی خودش قرار بده الان تقریبا نرم افزارهایی که محصول رایگان هم ارائه میدن علاوه بر اینکه خیلی از خصوصیات محصولات پولیشون رو ندارن ساپورت هم حذف میکنند حالا کمودو یک محصولی کاملی رو به طور رایگان در اختیار من قرار داده حالا من ازش خرده بگیرم که چرا من ساپورت نمیکنه ؟ صمن اینکه ایران طبق قوانین ایالات متحده تحریم هست باز باید از کمودو تشکر کرد که مثل نورتون دانلود محصولش رو بر روی ما نبسته یا مثل مک آفی کلا دانلود و آپدیت رو بر روی ایرانیان ببنده

2. چرا کومودو نمیتونه تشخیص بده که فایل exe محصول خودش امنه یا نه؟ اصولا پس اون چی رو میتونه تشخیص بده؟ اونهائیکه خدمت رفتن شاید تو کلاس حفاظتشون شنیده باشن که حتی اگر یک گوشی بدون باتری و سیم کارت در کنار شما باشه امکان استراق سمع باش وجود داره. وقتی در دنیایی به این پیچیدگی زندگی میکنیم و تهدیدات امنیتی جدی ای همه کاربرهای اینترنت را تهدید میکنه چطور میشه به محصولی که فایل exe کمپانی خودش رو نمیتونه بعنوان یک فایل safe تشخیص بده اعتماد کرد؟
    کدوم فایل ؟

3. من از سیستم سکوریتی کومودو بعلاوه چند نرم افزار رایگان دیگش استفاده میکنم. همشونم آبدیت و در نهایت سختگیری تنظیم شدن ( البته بعضی تنظیمات فایر وال نه . مثلا من نگفتم برای هر کاری ازم اجازه بگیر بلکه رو همون حالت پیشفرضش هستش ) ولی سایت اسپمه پیوندها هر وقت عشقش بکشه تو سیستمم باز میشه. میتونم بپرسم چه کسی مسئول اینه که نذاره هیچ سایتی خود به خود باز بشه؟ نکنه برنامه ی یاهو مسنجرم مسئول این کاره؟
    این یعنی چی ؟ اسپم پیوندها دیگه چیه ؟ عزیزم شما وقتی سایت فیلتری بری سایت پیوندها واست باز میشه کمودو چی کار کنه دیگه ؟

5. من میخوام که برای دسترسی برنامه هام به اینترنت اولا محدودیت و ثانیا ارجحیت قائل شم. مثلا من میخوام بگم بفرض اگر IDM و Bittorrent هر دو در حال کار بودن 70 درصد پهنای باند به IDM و مابقی به تورنت اختصای داده شه. یا مثلا میخوام بگم اگر در حین اجرای IDM خود کومودو خواست آپ بشه کلا ارجحیت با IDM است و کومودو حق آپ شدن نداره. میخوام بگم اگر svchost خواست ارتباط برقرار کنه فقط در حالتی که مربوط به آپ ویندوز هست براش ممکن باشه نه حالت دیگه. چه نرم افزاری ( سنخا نه اسما ) مسئولت این کار رو باید داشته باشه؟ من میگم سیستم امنیت کامپیوتر نه مثلا یه نرم افزار جانبی دیگه یا استفاده از تنظیم ساعت خود برنامه ها. اینها کوچکترین خاسته هائیه که کسائیکه مثل من اینترنت نامحدود دارن و 24 ساعته سیستمشون روشنه از یک سیستم امنیته کامل انتظار دارن.
    دیگه نمیخوای فایروال بره واست یه نونی هم بگیره و بیاد ؟ (شوخی )
    هر کدام از این نرم افزارها که گفتی خودشون محدودیت سرعت دارن شما باید خودت تنظیمش کنی
    فایل svchost هم وقتی قصد اتصال به سرورهای مایکروسافت رو داره بهش اجازه داده میشه اگر تغییری در برنامه داده بشه و قصد خرابکاری داشته باشه مطمئن باش کمودو پیغام میده

6. من از کلاینتهای تورنت برای دانلود استفاده میکنم ولی مطمئن نیستم که آیا این برنامه ها دقیقا اونچه که می بایست آپلود کنن رو آپلود میکنن یا نه ممکنه چیزهای دیگه ای هم آپ کنن. چه کسی این وظیفه رو داره که عملکردشون رو بررسی کنه؟ به زبون ساده تر. چه نرم افزاری رو باید من توجیه کنم که اگر تورنت خاست به فولدری غیر از فولدرهای مربوطه اش دسترسی پیدا کنه مانع بشه؟ چرا کومودوئی که من بخاطر امنیتم نصبش کردم از من میپرسه که "بیت تورنت یه نرم افزار سیف هست اما ما نمیتونیم تشخیص بدیم که عملکردش سیف هست یا نه. در صورتی که شما بهش اعتماد دارید میتونید بهش اجازه دسترسی به اینترنت یا ( اکسپلور ) را بدید"؟
    چرا میگه سیف است ؟ چون تورنت برنامه سیفی هست به همین راحتی !
    در مورد آپلود هم طبق شرایطی که اول برنامه شما قبولش میکنی و با زدن گزینه قبول دارم به نوعی یک تفاهم نامه رو امضا میکنی تورنت اجازه داره که فایل ها رو آپلود کنه و طبق گفته خودش که شما هم اون رو پذیرفتی فقط فایل هایی که شما دانلود کردین آپلود میکنه و کاری به فایل های خصوصی شما نداره
    اگر با شرایط نرم افزار موافق نیستین پاکش کنید

4. 7 کاربر از jolan57 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه vahid_d's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2006
    محل سكونت
    karaj

پيش فرض

با سلام به همه
    از اونجا که پاسخ ها اصلا دوستانه نیست بنده نیز مجبور به تغییر رویه ام و اونجوری که بایسته چنین حالاتیه برخورد میکنم
    سوالات من:
    1. چرا کومودو در محصول رایگانش از شما میخواد که با ساپورت صحبت کنید ( و تازه این قسمت ساپورتش هم قابلیست آپدیت شدن داره !!!) ولی وقتی شما میرید برای چت نه تنها پاسختون رو نمیده بلکه وقتی میفهمه شما خریدار نیستید پرتتون میکنه بیرون. درسته که ما ایرانی هستیم و به همه جور رفتاری عادت داریم. هم خودمون به حقوق دیگران تجاوز میکنیم و هم دیگران به حقوقمون تجاوز میکنن ولی دلیلی نداره این نوع برخورد رو تائید کنیم. درسته که زندگی محترمانه ای نداریم ولی دلیل نمیشه بی احترامی رو تائید کنیم

2. چرا کومودو نمیتونه تشخیص بده که فایل exe محصول خودش امنه یا نه؟ اصولا پس اون چی رو میتونه تشخیص بده؟ اونهائیکه خدمت رفتن شاید تو کلاس حفاظتشون شنیده باشن که حتی اگر یک گوشی بدون باتری و سیم کارت در کنار شما باشه امکان استراق سمع باش وجود داره. وقتی در دنیایی به این پیچیدگی زندگی میکنیم و تهدیدات امنیتی جدی ای همه کاربرهای اینترنت را تهدید میکنه چطور میشه به محصولی که فایل exe کمپانی خودش رو نمیتونه بعنوان یک فایل safe تشخیص بده اعتماد کرد؟

3. من از سیستم سکوریتی کومودو بعلاوه چند نرم افزار رایگان دیگش استفاده میکنم. همشونم آبدیت و در نهایت سختگیری تنظیم شدن ( البته بعضی تنظیمات فایر وال نه . مثلا من نگفتم برای هر کاری ازم اجازه بگیر بلکه رو همون حالت پیشفرضش هستش ) ولی سایت اسپمه پیوندها هر وقت عشقش بکشه تو سیستمم باز میشه. میتونم بپرسم چه کسی مسئول اینه که نذاره هیچ سایتی خود به خود باز بشه؟ نکنه برنامه ی یاهو مسنجرم مسئول این کاره؟

4. تو سیستم من یک کوکی بنام ادد کلیکر بوجود میاد و من دستی پاکش میکنم. من اولا میخوام بدونم سورس اون کجاست و ثانیا میخوام مانع بوجود اومدنش بشم. چه برنامه ای این کارو برام باید انجام بده؟ ویندوز مووی میکر؟

5. من میخوام که برای دسترسی برنامه هام به اینترنت اولا محدودیت و ثانیا ارجحیت قائل شم. مثلا من میخوام بگم بفرض اگر IDM و Bittorrent هر دو در حال کار بودن 70 درصد پهنای باند به IDM و مابقی به تورنت اختصای داده شه. یا مثلا میخوام بگم اگر در حین اجرای IDM خود کومودو خواست آپ بشه کلا ارجحیت با IDM است و کومودو حق آپ شدن نداره. میخوام بگم اگر svchost خواست ارتباط برقرار کنه فقط در حالتی که مربوط به آپ ویندوز هست براش ممکن باشه نه حالت دیگه. چه نرم افزاری ( سنخا نه اسما ) مسئولت این کار رو باید داشته باشه؟ من میگم سیستم امنیت کامپیوتر نه مثلا یه نرم افزار جانبی دیگه یا استفاده از تنظیم ساعت خود برنامه ها. اینها کوچکترین خاسته هائیه که کسائیکه مثل من اینترنت نامحدود دارن و 24 ساعته سیستمشون روشنه از یک سیستم امنیته کامل انتظار دارن.

6. من از کلاینتهای تورنت برای دانلود استفاده میکنم ولی مطمئن نیستم که آیا این برنامه ها دقیقا اونچه که می بایست آپلود کنن رو آپلود میکنن یا نه ممکنه چیزهای دیگه ای هم آپ کنن. چه کسی این وظیفه رو داره که عملکردشون رو بررسی کنه؟ به زبون ساده تر. چه نرم افزاری رو باید من توجیه کنم که اگر تورنت خاست به فولدری غیر از فولدرهای مربوطه اش دسترسی پیدا کنه مانع بشه؟ چرا کومودوئی که من بخاطر امنیتم نصبش کردم از من میپرسه که "بیت تورنت یه نرم افزار سیف هست اما ما نمیتونیم تشخیص بدیم که عملکردش سیف هست یا نه. در صورتی که شما بهش اعتماد دارید میتونید بهش اجازه دسترسی به اینترنت یا ( اکسپلور ) را بدید"؟

وقتی این سوالها را جواب دادید معلوم میشه کی مغالطه میکنه

پ.ن: سفسطه به نوعی از استدلال گفته میشود که نتیجه مستقیمش انکار وجود است. اصولا در دنیای امروز هیچکس بطور آگاهانه سفسطه نمیکند و شاید تعداد دفعاتی که در جهان به اشتباه کسی سفسطه میکند در هر قرن به تعداد انگشتان یک دست هم نرسد. اونچه که امروزه میلونها بار اتفاق میفتد مغالطه است نه سفسطه

شايان عزيز من نميخواستم وارد بحث بشم چون اصولا اطلاعات زيادي در مورد اين جور بحث ها ندارم. اما 2 تا نكته رو حيفم مياد نگم:

1- تو خيلي از قراردادهاي تجاري و غير تجاري در هنگام بستن قرارداد بين دو طرف بندها و تبصره هايي در مورد نحوه مشاركت طرفين تعيين ميشه. تو حوزه ي نرم افزار هم اين بندها و تبصره ها معروف هستند به Privacy Policy و Terms of Service(البته كپي رايت رو كار ندارم). به نظرم مشكل شما اينه كه هيچوقت اين دو بخش از نرم افزار رو قبل از استفاده ي نرم افزار مطالعه نميكنيد. اگر مطالعه مي كرديد خيلي از سوالات و نارضايتي هايي كه تا حالا با بچه ها مطرح كرديد، مي تونست به راحتي حل بشه. شما زماني كه از يك نرم افزار استفاده مي كني (يا حتي سايت و خدمات ديگر در حوزه IT ...) ملزم به رعايت مقررات و سياست هاي كاري و تجاري و اخلاقي ارائه دهنده ي اون سرويس دهنده هستيد. هيچ وقت نميشه از سرويسي استفاده كرد اما مقررات اون سرويس دهنده رو رعايت نكرد. اميدوارم منظورمو تونسته باشم منتقل كنم.

2- شما فكر ميكني همه كارها رو يك نرم افزار مبتني بر تكنولوژي HIPS بايد براتون انجام بده در صورتي كه فلسفه ي اين تكنولوژي درست برعكس اون چيزي هست كه شما ازش مي خواي. كومودو در واقع كاملا interactive و وابسته به امر و نهي كردن كاربرش هست. شما اگر مي خواي همه ي كارها توسط سوئيت امنيتي انجام بشه (اونم بطور اتوماتيك) بايد بگم كه كومودو اصلا همچين كاري براي شما نمي كنه.

از دوستان معذرت مي خوام اگه مطلبي رو اشتباه گفتم. لطفا تصحيح كنيد اگه اشتباهي رو عرض كردم تا من هم ياد بگيرم

6. 8 کاربر از vahid_d بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Banned
    تاريخ عضويت
    Mar 2012
    محل سكونت
    من مدیر کوچولو! چند هزار تا پست دارم

پيش فرض

کمودو وقتی روی سیستم آلودگی پیدا میکنه دو راه را پیش روی کاربران میزاه: 1) خودتون مخرب را پاکسازی کنید بوسیله نرم افزار امنیتی کمودو اینترنت سکیوریتی 2) ارتباط با بخش ساپورت آنلاین و درخواست کمک.

سوال: شما چرا بخش اول را نمیبینید؟

و بعد هم اینکه اگر به هر دلیلی شما نتوانید آلودگی را رفع بکنید کمودو نرم افزار CCE را به طور رایگان در اختیار عموم مردم جهان قرار داده است تا کمک کننده کاربران باشه.(این هم یک حرکت خوب شرکت کمودو است که باید انصاف داشته باشیم و این موارد را هم ببینیم تا کمودو را متهم به استفاده از شگرد بازاریابی کثیف نکتیم)

در نهایت اگر همچنان مشکل پابرجا بود شما با متخصصین کمودو تماس میگیرد و اونها هم با دریافت مبلغی شما را جزو کاربران تحت مراقبت و دریافت کنده ساپورت و خدمات اضافی وارد میکنند و مشکل شما را برطرف میکنند.

بنابراین: استفاده از گیکبادی فقط یک راه و آخرین راه برای رفع آلودگی است. راهی که با بسته بودن همه راهها کمودو جلو روی کاربران خودش قرار داده.

من که به این سوالتون جواب دادم!!!! من خودم باهاشون حرف زدم و نهایت پیشنهاد میدن که محصول را بخرید و بعد هم خداحافظ؛ تو را به خیر و ما را به سلامت. اونها دارن به کاربران دنیا خدمات میدن، خودتون حساب بکنید چه مقدار وقت و فرصت در اختیار دارند و میتونند با کاربران صحبت کنند؛؛ و بیشتر وقتشون را برای کاربرانی خرج میکنند که محصول را خریداری کردند.

===

البته من این مورد را یکبار مشاهده کردم و بعد هم با لوکاپ حلش کردم ، در نهایت این چیزی که بخوام کمودو را زیر سوال ببرم، ضمنا یک عکس هم بزارید ببینم چه فایلیه، میخوام موضوع را گزارش کنم.

نه دیگه نشد!!!! ببینید اگر میخواهید بامن صحبت کنید باید منصفانه حرف بزنید، از این به بعد ببینم غیر منصفانه بخواهید نظر بدید، دیگه پستهای شما را نمیخونم.... انصاف را بزار وسط، بعد ببین کمودو چی رو تشخیص میده!!

در حرف و گفتار و دنیای ذهنی شاید!!! اما ما در دنیای واقعی زندگی میکنیم، در واقعیت=> من این اعتماد را به دست آوردم! اگر شما نمیتوند اعتماد کنید هیچ اجباری در کار نیست، میتونید تغییرش بدید. اینو گفتم تا بدونیم این گفتگوها فقط برای اینه که یک محصول مناسب خودمون و سیستم خودمون و سطح اطلاعات خودمون و توان مالی خودمون و اعتقادات خودمون پیدا کنیم. شما هم این مسائل را کنار هم بزارید و برای خودتون تصمیم بگیرید، مجاب کردن من سودی نداره، من با توجه به مسائل بالا و تجربیات شخصی به کمودو اعتماد کردم. و همینطور هر کاربر دیگری که از هر محصول دیگری استفاده میکنه.

و اما در مورد باقی موارد: بنده هیج اضهار نظری نمیکنم! بزارید به حساب عدم اطلاعات. در مورد چیزی که نمیدونم اظهار نظر نمیکنم. من هم مثل شما هستم...د ی

ولی یک نکته را بهتون میگم و تمام: ببینید دوست عزیز هر محصولی یک یکسری نکات قوت و ضعفی داری، شما هم توی این مدت دیگه باید با کمودو آشنا شده باشید، اینجا هیچ اصراری بر هیچ محصولی نیست و همه نظرات شخصی خودشونه بیان میکنند....

در نهایت من توصیه میکنم به جای مطرح کردن مسائل متعدد و اثبات خودتون!!! یک نگاهی به کمودو و یک نگاهی به نیازهاتون بندازین و اگر محصول بهتری را یافتید از همان محصول استفاده بکنید.

اینجا مسئولیتی بر گردن کسی نیست که به سوالات کسی جواب بده، حتی موتونند پست ما را نخونند چه برسه به جواب.... اگر هم من وارد بحث با شما شدم فقط خواستم جواب یک تهمت ناروا را بدم: بازاریابی کثیف کمودو،

سلام عزیزکم ( البته من خدائی نکرده دچار انحرافات اخلاقی نیستم پس لطفا عزیزکم رو بهنوه نکنید که این تاپیک رو هم ببندید. حیف بخدا )

من نظراتم رو میگم و آخرش برای محکم کاری میگم کمپلت حق با شما و مدیران ارشد هست تا خدائی نکرده این تاپیک هم بخاطر لوس وجود من بسته نشه.

همیشه این ایراد به مباحث علوم انسانی خصوصا فلسفه وارده که خیلی انتزاعین و اصلا ملموس و قابل تجربه نیستن. ولی خوشبختانه حرفایکه من اینجا میزنم چون از جنس تجربه است مطمئنا خریداران بیشتری از حرفهای شما داره که فقط بر مبنای دفاع از کومودو است نه بررسیش
    البته طبیعتا هر پستی که اسم من روش باشه هرگز نه تنکس خواهد گرفت نه مفیده چونکه من فقط 80 تا پست دارم و اصولا معنا نداره که حق با کسی باشه که 80 تا پست داره
    من سوالاتی مطرح کردم و نفعی هم از اینکه کسی بهشون جواب بده نمیبرم. در واقع شما که بهشون جواب میدی داری از کومودو دفاع میکنی نه اینکه بخواهی بمن چیزی یاد بدی. سوالات من ریشه در جهل نداره بلکه از سنخ علم و تجربس. من سه بار چت با ساپورت کومودو رو تجربه کردم و میدونم برخوردشون چیه و نیازی ندارم شما بمن بگی که اونها خوب برخورد میکنن یا نه. فرق من با شما اینه که چون حرفم قابل تجربه و اثباته نگرانی ای ندارم و موج سواری هم نمیکنم. از همه دوستان خواهش میکنم این تجربه رو انجام بدن و همه مخالفان حرفم رو دعوت میکنم از طریق فیلم برداری از مونیتورشون نشون بدن که ساپورت داره به اونا ساپورت میده!!!! ( شایان تو چقد بی وسادی. کار ساپورت ساپورت نیستش که. کارش معرفی نسخه پولیه و باگر بفهمه تو از جایی هستی که نمیتونی بخری اصلا جواب سلامت رو هم نمیده )

هر کس میگه ساپورت کومودو رفتارش خوبه یک فیلم 30 ثانیه ای از پاسخگوئیه ساپورت کومودو بیاره

سوال من سادس. وقتی نسخه رایگان ساپورت نداره چرا اصولا چنین حرفی زده میشه. مثل اینکه سایپا اعلام کنه هر کی ماشین ما رو بخره یه ال سی دی هم جایزه میگیره. بعد شما یه پراید بخری بعد بری LCD را بگیری بعد بگن بیا بابا بر و پی کارت. یه پراید قراضه خریدی LCD هم میخوای. این هدیه مال خودرو های بالای 30 میلیونه. این موقعس که شما شاکی میشی. اینو میگن یه بازاریابی کثیف. الان اسمشه که کومودو رو نسخه رایگانشم ساپورت داره ولی عملا هیچی. مثل کیسه هوای ژِیان و ایر بگ فولکس. بحث اینجا مفتی یا پولی بودن نیست. بحث عدم صداقت تو مارکتینگه.

ایها الناس من میگم ساپورت کومودو که روی نسخه رایگانش موجوده یه دروغه و دروغ همیشه بده چه کومودو بگه چه شایان چه مدیران ارشد و بلند پایه ( صلوات ) فروم

فرمودید: "اگر میخواهید بامن صحبت کنید باید منصفانه حرف بزنید، از این به بعد ببینم غیر منصفانه بخواهید نظر بدید، دیگه پستهای شما را نمیخونم"

خب نخون

من به چه زبونی بگم خودم هم کومودو نصب دارم. این اشکالاتی که من مطرح کردم یه سریش مختص کومودوس و یه سریش عمومیه. من وقتی میگم فایروال اصلا اونچه باید باشه نیست کاری به مارکش ندارم ولی خب چون الان کومودو دارم و بحث کومودوس روی اون بحث میکنیم

شما میگی کومودو خوبه؟ منم میگم خدا خیرت بده. منم میگم خوبه. ولی یه سوال: چرا نمیتونه فایل exe خودش رو تشخیص بده و باید از من بپرسه؟ اگر اصولا من میتونستم بفهمم که نرم افزاری safe هست یا نه که کومودو رو میخواستم چکار؟

دفاعتون رو در زمینه 4 تا سوال آخرم هم کاش بیان میکردید

Banned
    تاريخ عضويت
    Mar 2012
    محل سكونت

پيش فرض

من تا به حال فقط یک بار با ساپورت کمودو صحبت کردم و اون یک بار هم جواب من رو به خوبی دادن ضمن احترام حرف شما واسه من سند نیست در عین حال این حق رو واسه کمودو قائلم که ساپورت رو جزء محصولات پولی خودش قرار بده الان تقریبا نرم افزارهایی که محصول رایگان هم ارائه میدن علاوه بر اینکه خیلی از خصوصیات محصولات پولیشون رو ندارن ساپورت هم حذف میکنند حالا کمودو یک محصولی کاملی رو به طور رایگان در اختیار من قرار داده حالا من ازش خرده بگیرم که چرا من ساپورت نمیکنه ؟ صمن اینکه ایران طبق قوانین ایالات متحده تحریم هست باز باید از کمودو تشکر کرد که مثل نورتون دانلود محصولش رو بر روی ما نبسته یا مثل مک آفی کلا دانلود و آپدیت رو بر روی ایرانیان ببنده

کدوم فایل ؟

این یعنی چی ؟ اسپم پیوندها دیگه چیه ؟ عزیزم شما وقتی سایت فیلتری بری سایت پیوندها واست باز میشه کمودو چی کار کنه دیگه ؟

دیگه نمیخوای فایروال بره واست یه نونی هم بگیره و بیاد ؟ (شوخی )
    هر کدام از این نرم افزارها که گفتی خودشون محدودیت سرعت دارن شما باید خودت تنظیمش کنی
    فایل svchost هم وقتی قصد اتصال به سرورهای مایکروسافت رو داره بهش اجازه داده میشه اگر تغییری در برنامه داده بشه و قصد خرابکاری داشته باشه مطمئن باش کمودو پیغام میده

چرا میگه سیف است ؟ چون تورنت برنامه سیفی هست به همین راحتی !
    در مورد آپلود هم طبق شرایطی که اول برنامه شما قبولش میکنی و با زدن گزینه قبول دارم به نوعی یک تفاهم نامه رو امضا میکنی تورنت اجازه داره که فایل ها رو آپلود کنه و طبق گفته خودش که شما هم اون رو پذیرفتی فقط فایل هایی که شما دانلود کردین آپلود میکنه و کاری به فایل های خصوصی شما نداره
    اگر با شرایط نرم افزار موافق نیستین پاکش کنید

جولان عزیزم هر چند ازت سر تاپیک مرحم شده "عجیب ترین ویورس جهان" شاکیم ولی خب این پستت لحنش دوستانه بود و بازم جای تقدیر داره

شما میگید ساپورت خوب جواب میده منم میگم بد. دو راه اینجا وجود داره. یا اینکه بقیه رو دعوت کنیم که این تست رو خودشون انجام بدن. راه دوم هم اینه که یکی از نحوه پاسخدهیشون فیلم بیاره. من نظرمو گفتم و راستش اینقد برام پذیرشش مهم نیس که بخوام فیلم بگیرم و آپلود کنم چون میدونم دیر یا زود هر کسی وصل بشه خودش میفهمه و سیاهی به زغال میمونه و همه میفهمن حق با کی بوده

تقریبا به اندازه تعداد پست های مدیران ارشد و خیلی مهم این فروم گفتم که بحث من این نیست که چرا ساپورت نمیده. من میگم چرا وقتی نسخه رایگان ساپورت داره و طبیعتا از نظر مارکتینگ خیلی استفاده ها داره هیچ ساپورتی در کار نیس. مثه جایزه بانک های ما که تقریبا همه میدونن الکیه ( البته همه کج و کوله هایی مثه من نه شما و مدیران ارشد فروم )
    بنظر من بهتره مثل adobe بخاطر تحریم ما رو محروم کنن تا بخوان ما رو تحمیق کنن

فرمودید کدوم فایل؟ منم میگم همون فایلی که باز میشه و بسته میشه میبنده اونو کومودو وقتی که خسته میشه. کومودو خسته میشه. فایلها رو زود میبنده. روی سیستم میشینه. شعر میخونه میخنده
    برادر من تو متن گفتم دیگه. شما کلود اسکنر کومودو رو نصب کن. بعد که میخوای پاکش کنی میگه ما نمیتونیم تشخیص بدیم که این فایل ( فایل آنیستالش ) قابل اعتماده یا نه!!!!!

تو خیلی منو بیسواد در نظر گرفتی. گفتی : "این یعنی چی ؟ اسپم پیوندها دیگه چیه ؟ عزیزم شما وقتی سایت فیلتری بری سایت پیوندها واست باز میشه کمودو چی کار کنه دیگه ؟"
    پسر خوب اینو حالیمه. شما برو تو سایت isohunt و دنبال تورنت بگرد. بعد یهو میبینی شانسی و بدون هیچ قاعده ای یکبار یا چند بار سایت پیوند ها باز میشه. البته من مثال زدم. خیلی اوقات این میشه. مثه سایتهای تبلیغاتی که بیخودی باز میشه و اسپم بحساب میاد. مثلا من دارم به مدیران ارشد و خیلی مهم فروم پیام خصوصی میدم و سوال میکنم جون مادرت بگو تاپیک رو چرا بستی؟ یهو میبینم سایت پیوندها باز شد.

من کار کردن با IDM و تورنت رو بلدم. شما فکر نکنم اصلا خونده باشی من چی نوشتم. اینقد جوابتون غیر مرتبطه که نمیتونم نظری در موردش بدم. البته ببخشید حواسم نبود شما 700 تایی بیشتر از من پست دادی و پروفشنالی هستی مال خودت. لطفا مدیران ارشد و خیلی مهم این تاپیک رو نبدند. من غلط کردم. خاک بر دهانم. ببخشیدم

Banned
    تاريخ عضويت
    Mar 2012
    محل سكونت

پيش فرض

شايان عزيز من نميخواستم وارد بحث بشم چون اصولا اطلاعات زيادي در مورد اين جور بحث ها ندارم. اما 2 تا نكته رو حيفم مياد نگم:

1- تو خيلي از قراردادهاي تجاري و غير تجاري در هنگام بستن قرارداد بين دو طرف بندها و تبصره هايي در مورد نحوه مشاركت طرفين تعيين ميشه. تو حوزه ي نرم افزار هم اين بندها و تبصره ها معروف هستند به Privacy Policy و Terms of Service(البته كپي رايت رو كار ندارم). به نظرم مشكل شما اينه كه هيچوقت اين دو بخش از نرم افزار رو قبل از استفاده ي نرم افزار مطالعه نميكنيد. اگر مطالعه مي كرديد خيلي از سوالات و نارضايتي هايي كه تا حالا با بچه ها مطرح كرديد، مي تونست به راحتي حل بشه. شما زماني كه از يك نرم افزار استفاده مي كني (يا حتي سايت و خدمات ديگر در حوزه IT ...) ملزم به رعايت مقررات و سياست هاي كاري و تجاري و اخلاقي ارائه دهنده ي اون سرويس دهنده هستيد. هيچ وقت نميشه از سرويسي استفاده كرد اما مقررات اون سرويس دهنده رو رعايت نكرد. اميدوارم منظورمو تونسته باشم منتقل كنم.

2- شما فكر ميكني همه كارها رو يك نرم افزار مبتني بر تكنولوژي HIPS بايد براتون انجام بده در صورتي كه فلسفه ي اين تكنولوژي درست برعكس اون چيزي هست كه شما ازش مي خواي. كومودو در واقع كاملا interactive و وابسته به امر و نهي كردن كاربرش هست. شما اگر مي خواي همه ي كارها توسط سوئيت امنيتي انجام بشه (اونم بطور اتوماتيك) بايد بگم كه كومودو اصلا همچين كاري براي شما نمي كنه.

از دوستان معذرت مي خوام اگه مطلبي رو اشتباه گفتم. لطفا تصحيح كنيد اگه اشتباهي رو عرض كردم تا من هم ياد بگيرم
    وحید عزیزم خیلی کار خوبی کردی که نظر دادی
    اصولا باید همه نظر بدن. البته با اجازه ی مدیران ارشد و بلند متربه فروم
    راستش من تو مدتی که تو غارهای پشت کوههای نزدیک تهران زندگی میکردم چیزی در مورد این قوانینی که فرمودید نشنیده بودم. تو سریال زیر آسمان شهر یه قسمت بود در مورد اینترنت و چت و از این جور حرفا. تو یه جاش گوینده در مورد مهتاج گفت "مهتاج که در 70 سال عمر خود هیچ چیز نفهمیده بود تا چشمش به صفحه مانیتور افتاد...." خلاصه خیلی عوض شد و با سواد شد. راستش سر گذشت منم همینه. لذا با عرض شرمندگی تو غاری که بودم بمن یاد ندادن ربط اون توافقنامه با ساپورت دروغی کومودو در چیه؟ البته شما که اصلا نگفتی این صحبتتون در جواب کدوم اشکال منه!!!!
    من نه کاری به HIPS دارم نه HIV
    من میگم وقتی کومودو نمیتونه تشخیص بده که عملکرد یه فایل ساده که من دارم دستی اجراش میکنم سیفه یا نه خدا به داد برسه که بخواد تشخیص بده روزی 1 گیگ سنت من چیه و به کجا میره. چطور میخواد تشخیص بده یه سری خرابکار قصد ورود به سیستم منو دارن و از این جور حرفا. میدونید چرا شما میتونید اینقد راحت جواب منو بدید و هیچ نگرانی ای هم بابتش ندارید. بخاطر اینه که شما همش نفیا صحبت میکنید. میگید کومودو این کار و نمیکنه ولی نمیگید کومودو چکار میکنه. من میگم اگر قراره خودم تشخیص بدم یه فایلی سیفه یا نه پس نقش کومودو چیه؟ نکنه فلسفه وجودیش اینه که ما بیائیم در موردش تاپیک بزنیم و وقت تعدادی آدم ارزشمند و ناظر و مدیر و مدیر کل و ... رو بگیریم. من ازتون میخوام شما به من بی سواده پشت کوهیه تاپیک بسته شده ی بی ادبه معلوم نیس چی چیه غربتی بگید کومودو چکار میتونه بکنه. ساپورتش که الکیه. خود کاربرم باید بگه سیفه یا نه. پس کومودو چکار میکنه؟ نقش خفه کردن سکوریتیه ویندوز رو داره یا اینکه ما دهاتی ها حالیمون نیس و مدیران ارشد کشف کردن که داشتن فایروال کلاس داره. خدا رو گواه میگیرم روزی که من آنتی ه.ک نورتون رو نصب داشتم خیلی از این مدیران و ناظران ارشد حتی بلد نبودن سیستمشون رو روشن کنن. خدا میدونه خونه چند نفر رفتم و تو کافی نت چه پولایی از مردم گرفتیم ( تو جیب من نمیرفت ها ) تا ساده ترین چیزها رو یادشون بدیم. حالا دیگران میان در مورد خاصیت پد موس و نقش مارک پاور در خوشبختی انسان و نیز تاثیر استفاده از کلمات انگلیسی بر مخاطب برامون کلاس میذارن و ما شدیم شاگرد تو سری خور
    واقعا میگن دنیا بالا پائین داره همینه
    یقین دارم روزی دل کسی رو که اطلاعات کامپیوتریش کم بوده شکوندم که امروز اینطوری دارم تو این فاروم تحقیر میشم
    Last edited by shayan_tanha; 11-03-2012 at 01:48.

Banned
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    اصـــــــــــــفهان وضعیت:Deactivated

پيش فرض

سلام

شایان جان

یقین دارم روزی دل کسی رو که اطلاعات کامپیوتریش کم بوده شکوندم که امروز اینطوری دارم تو این فاروم تحقیر میشم
    این فکر را نکن

شما امضا و لحن صحبت و اواتار خود را تغییر بده و میبینی چطور دوستان برات سنگ تموم میگذارند !

تو انجمن شده تاحالا با دوستان حرفمون بشه ولی این دعوا را به پروفایل ها نکشوندیم چون ارزش دوستی خیلی بالاتر هست !

من در کلاس خود فلسفه با استاد حرفم شد ولی بیرون کلاس دانشجویی و استادی باقی موند !

پس نباید همه چیز را بهم ربط بدیم /

شما یه قدم بردار و رفتارت را درست بکن و میبینی ما برات 20 قدم بر میداریم و اگر هم مشکلت رفع نشد بزار دوستی بمونه !

گاهی وقتا باید به دوستان اطمینان و اعتماد کنی عزیز

و فقط خودت را نبینی....

من تو یاهو یکم شرورم

و تاجای که یکی از ادلیستم را سیستمش را الوده کردم ولی بعد چند روز امد گفت امیر سیستمم الوده شده و من گفتم از اون برنامه بود که اجرا کردی و خلاصه بهش گفتم برنامه TeamViewer 6 نصب بکن تا برات درستش کنم ولی گوش نمیکرد و بهش گفتم یاباید به من اطمینان و اعتماد بکنی یا باید ویندوز بریزی که قبول کرد و سیستمش را درست کردم.

حالا شما هم باید به بچه ها اعتماد داشته باشی هرکدوم از کاربرا نظراتی دارند که شاید از نظر ما قابل قبول تر باشه ولی ما میخواهیم ردش بکنیم.

ودر اخر شایان جان من نمیخواستم ارد بحث بشم ولی لازم بود.

واینکه امضا شما به یک کسی که فلسفه خونده اصلا شباهت نداره !!

11. 6 کاربر از Karkas20 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه vahid_d's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2006
    محل سكونت
    karaj

پيش فرض

وحید عزیزم خیلی کار خوبی کردی که نظر دادی
    اصولا باید همه نظر بدن. البته با اجازه ی مدیران ارشد و بلند متربه فروم
    راستش من تو مدتی که تو غارهای پشت کوههای نزدیک تهران زندگی میکردم چیزی در مورد این قوانینی که فرمودید نشنیده بودم. تو سریال زیر آسمان شهر یه قسمت بود در مورد اینترنت و چت و از این جور حرفا. تو یه جاش گوینده در مورد مهتاج گفت "مهتاج که در 70 سال عمر خود هیچ چیز نفهمیده بود تا چشمش به صفحه مانیتور افتاد...." خلاصه خیلی عوض شد و با سواد شد. راستش سر گذشت منم همینه. لذا با عرض شرمندگی تو غاری که بودم بمن یاد ندادن ربط اون توافقنامه با ساپورت دروغی کومودو در چیه؟ البته شما که اصلا نگفتی این صحبتتون در جواب کدوم اشکال منه!!!!
    من نه کاری به HIPS دارم نه HIV
    من میگم وقتی کومودو نمیتونه تشخیص بده که عملکرد یه فایل ساده که من دارم دستی اجراش میکنم سیفه یا نه خدا به داد برسه که بخواد تشخیص بده روزی 1 گیگ سنت من چیه و به کجا میره. چطور میخواد تشخیص بده یه سری خرابکار قصد ورود به سیستم منو دارن و از این جور حرفا. میدونید چرا شما میتونید اینقد راحت جواب منو بدید و هیچ نگرانی ای هم بابتش ندارید. بخاطر اینه که شما همش نفیا صحبت میکنید. میگید کومودو این کار و نمیکنه ولی نمیگید کومودو چکار میکنه. من میگم اگر قراره خودم تشخیص بدم یه فایلی سیفه یا نه پس نقش کومودو چیه؟ نکنه فلسفه وجودیش اینه که ما بیائیم در موردش تاپیک بزنیم و وقت تعدادی آدم ارزشمند و ناظر و مدیر و مدیر کل و ... رو بگیریم. من ازتون میخوام شما به من بی سواده پشت کوهیه تاپیک بسته شده ی بی ادبه معلوم نیس چی چیه غربتی بگید کومودو چکار میتونه بکنه. ساپورتش که الکیه. خود کاربرم باید بگه سیفه یا نه. پس کومودو چکار میکنه؟ نقش خفه کردن سکوریتیه ویندوز رو داره یا اینکه ما دهاتی ها حالیمون نیس و مدیران ارشد کشف کردن که داشتن فایروال کلاس داره. خدا رو گواه میگیرم روزی که من آنتی ه.ک نورتون رو نصب داشتم خیلی از این مدیران و ناظران ارشد حتی بلد نبودن سیستمشون رو روشن کنن. خدا میدونه خونه چند نفر رفتم و تو کافی نت چه پولایی از مردم گرفتیم ( تو جیب من نمیرفت ها ) تا ساده ترین چیزها رو یادشون بدیم. حالا دیگران میان در مورد خاصیت پد موس و نقش مارک پاور در خوشبختی انسان و نیز تاثیر استفاده از کلمات انگلیسی بر مخاطب برامون کلاس میذارن و ما شدیم شاگرد تو سری خور
    واقعا میگن دنیا بالا پائین داره همینه
    شايان جان من هيچ وقت همچين منظوري نداشتم. فقط از نوع سوال هاي شما اينطور براي من برداشت شد كه شما دوتا نكته اي رو كه من يادآوري كردم رو فراموش كردين. وگرنه همچين جسارتي در منظور من نبوده كه مثلا بگم شما از پشت كوه اومدين يا .... به هر حال اگه همچين چيزي برداشت شده من عذرخواهي مي كنم.

در مورد سوال اولتون كه ازتون نقل قول كردم بايد بگم به نظر من اين فقط يه دليل داره. اونم اينه كه نسخه ي رايگان و نسخه پولي اين سوئيت از نظر نرم افزاري هيچ تفاوتي ندارن و شما چه اين نسخه رو خريداري كرده باشين و چه نخريده باشين به هر حال از يك فايل EXE داريد استفاده مي كنيد. به همين دليل نرم افزار بدون در نظر گرفتن اينكه كاربري كه داره الان از نرم افزار استفاده مي كنه، آيا پولي پرداخت كرده يا نه، مياد و پيشنهاد ساپورت آنلاين رو ميده. به نظر من يه خوبي هست و يه بدي تو اين حالت. خوبيش اينه كه كاربر متوجه ميشه هيچ تفاوتي بين نرم افزار رايگان و پرو وجود نداره كه اين خيلي مهم هست براي كساني كه مي خوان از نسخه رايگان استفاده كنند و نكته ي بدش هم همين چيزي هست كه شما مي فرماييد. من هم فكر مي كنم شايان عزيز درست مي گه در اين مورد. لزومي نداره يك كاربر رايگان وقتي قرار نيست از سرويسي استفاده كنه، بهش اون سرويس پيشنهاد بشه. اونم موقعي كه يك فعاليت مخرب پيدا شده و ميشه گفت يه لحظه ي بحراني رو داره پشت سر مي زاره. پس دوستان قبول كنيد شايان داره درست و به حق به كومودو اعتراض ميكنه. اما اينكه اين سياست رو كثيف بناميم به نظر من درست نيست.

در مورد سوال دوم واقعا برام عجيب هست. اين سوال رو خود كمپاني كومودو جواب بايد جواب بده و نه كاربران. اما جواب اون هر چي باشه، خود من به شخصه اونقدر خوبي از كومودو ديدم كه بدي هاي اون رو ناديده بگيرم. خوبي هاي كومودو و امنيت خيلي خوبي كه برام ايجاد كرده باعث شده اعتماد زيادي به اون بكنم چون نياز امنيتي مورد نياز منو تامين مي كنه و تا بحال از وقتي اين سوئيت رو روي سيستمم نصب كردم هيچگونه مشكلي برام پيش نيومده (يرعكس سوئيت هاي زيادي كه قبلا امتحان كردم) پس طبيعي هست كه بيام از اين سوئيت دفاع كنم. بازم ميگم سوالي رو كه شما مطرح كردين مسوليت جواب دادنش با خود كومودو هست و مطمئنا اونها هم جواب خواهند داد اگه ازشون پرسيده بشه (مثل سوالاي زيادي كه قبلا پرسيده شده) و حتما برطرف ميشه. بي انصافي هست اگه بخوايم به خاطر اينكه يه اشتباه در سوئيت امنيتي به وجود بياد، كل اون سوئيت رو زير سوال ببريم. در مورد بقيه سوئيت ها هم همينطور. من ديدم شما فرمودين تو اين فروم خيلي ها از نود32 ناراضي هستن. من كاري به بقيه ندارم تجربه ي خودم رو مي گم: شايد بيشتر از 10 بار هست كه با چشم خودم ديدم نود نتونسته يه ويروس رو شناسايي كنه در صورتي كه آنتي ويروس ديگه اي مثل آويرا و كومودو تونستن به راحتي اون رو شناسايي كنن. من زياد از اين ناكارآمدي هاي نود ديدم كه به اين نتيجه رسيدم نود ناكارآمد هست. در مورد بقيه سوئيت هايي كه تاحالا امتحان كردم همينطور. اين اولين بار بود كه توي اينترنت از يك سوئيت امنيتي بد گفتم و قبلا هيچوقت از اين حرف ها نزدم چون اصلا نميتونه اينطور حرف زدن درست باشه. هر كس ملاك ها و توانايي هايي از يك سوئيت امنيتي مد نظر داره كه نود هم ميتونه براي شخصي مطلوب باشه. پس درست نيست بيايم و يك سوئيت رو رد كنيم. شما خودت شايان عزيز بدب هاي كومودو رو بيشتر ديدي يا خوبي ها و توانايي هاشو؟ اينكه مي فرماييد اصولا كومودو چيكار مي تونه بكنه واقعا هيچ كاري از كومودو نديدين كه براي شما راضي كننده باشه؟

در مورد سوال سوم: سايت پيوندها به نظر من اسپم نيست و هيچ نرم افزاري هم نميتونه جلوي بالا اومدن اون رو بگيره. يك مكانيزم شبيه به DNS Spoofing هست (البته اگه اشتباه نكرده باشم). اين بالا اومدن سايت از طرف كلاينت نيست كه سوئيت هم بتونه جلوي اون رو بگيره و قبل از اينكه بياد و وارد كامپيوتر شما بشه تغييراتي در آدرس اون سايت مورد نظر شما انجام شده و عملا از دست سوئيت امنيتي داخل سيستم شما بر نمياد. حتي اين عمل قبل از اينكه به ISP برسه انجام ميشه چه برسه به كلاينت ها! شما انتظار داري سوئيت جلوي اين اسپم رو بگيره و به جاش چه چيزي نشون بده؟

در مورد سوال چهارم: تا اونجايي كه ميدونم وظيفه ي جلوگيري از اجراي كوكي به عهده مرورگر وب هست و نه سوئيت امنيتي، و با تنظيماتي كه ميتونه انجام بشه جلوي اجراي كوكي هاي سايت هاي مورد نظر رو مي تونيد بگيريد. اما چون خودم تاحالا مشكلي نداشتم دنبال بلاك كردن كوكي خاصي نرفتم تاحالا و بلد هم نيستم چطوري اين كارو بكنم. دوستاني كه بلدن لطفا بگن تا خود منم ياد بگيرم.

در مورد سوال پنجم: همونطوري كه دوستمون گفتن اين كار رو دستي يا با نرم افزار هاي خاص خودش مثل Bandwith Controller انجام مي دن. وظيفه ي فايروال يا سوئيت امنيتي همونطوري كه از اسمشون پيداست تامين امنيت سيستم هست و توزيع پهناي باند نميتونه وظيفه ي اونها باشه. svchost هم جزئي از فايلهاي سيستمي ويندوز هست. از اونجايي كه svchost سرويسهايي رو روي سيستم فعال ميكنه نميشه گفت با فلان آدرس مجاز هستي ارتباط برقرار كني و با فلان آدرس ديگه نميتوني. يا بايد كلا از برقراري ارتباط منع كردش يا اجازه داد آزادانه كار خودشو بكنه. به نظر من اين ايراد مربوط به ويندوز هست و ضعف برنامه نويسي ويندوز باعث ميشه شما از svchost ناراضي باشين.

در مورد سوال ششم: شايان عزيز شما از كجا ميدوني همين ويندوزي كه داري ازش استفاده ميكني جاسوسي نكنه؟ همين svchost كه ميخواهيد فقط موقع آپ ويندوز فعاليت كنه. يعني شما مطمئني كه ميخواد فقط كاري كه شما انتظار داري انجام بده؟ از كجا معلوم كه كاري غير از اون چيزي كه مايكروسافت ميگه انجام بده؟؟؟ شما يا ميتوني اعتماد به گفته ي سازنده ي برنامه و گفته ي اونها بكني يا ميتوني اعتماد نكني و قيد اون برنامه رو بزني. كومودو هم منظورش هميشه از پرسيدن اي نوع سوال اينه. كومودو ميگه از نظر ما فلان نرم افزار شناخته شده و قابل اعتماد هست. اما اگه شما هم اعتماد كردي و استفاده كردي و بعدا فهميدي كه كاري كه انجام شده خلاف انتظار شما بوده، مسوليت استفاده اون نرم افزار به عهده ي خود شماست. چون سوئيت امنيتي نميتونه تشخيص بده اطلاعات آپلودي تورنت كه داره آپلود ميشه (صفر و يك)، از يك فايل خارج از ليست تورنت هست يا داخل ليست.
    پس فكر مي كنم سوال بجا و درستي داره مي پرسه و نميشه به اين سوال اعتراض كرد.

شايان عزيز بازم عذر مي خوام از اينكه ممكنه بين حرفام سوء تفاهمي پيش بياد. اينجا جايي هست واسه بحث و تبادل نظر. اگه نظرها متفاوت نباشه اصولا بحثي هم به وجود نمياد. نميدونم چرا بعضي از افراد وسط بحث طوري حرف مي زنن كه به طرف مقابل بر مي خوره. از دوستان به عنوان كوچكترين و كم سوادترين و بي ادب ترين فرد خواهش مي كنم بحث رو به جنجال و ناراحتي نكشونن چون فضاي اينجا مناسب يادگيري و تبادل نظر هست و نه چيز ديگه.

مرسي از همه ي دوستان
    Last edited by vahid_d; 11-03-2012 at 09:41.

13. 4 کاربر از vahid_d بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای wordist's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    ‡‡‡ Icy Heart ‡‡‡

پيش فرض

تا بحال چندين مرتبه و و در چندين پست جو سازي كاربر شايان (استفاده از جملات بدون معني مانند " البته با اجازه ي مديران ارشد و بلند مرتبه فروم " ) ديده شده

بازم تذكر ميدم كه با جوسازي بيهوده و ايجاد جو رواني و ادامه اينگونه كارهاي به اصطلاح خرابكارانه نه تنها كاري از پيش نخواهيد برد ، بلكه در ادامه راه فعاليت تون در اين فروم با چالش و مشكل روبرو ميشيد

پس اينگونه رفتارها كه نشانگر نوعي مشكل و نگاه نادرست در برخورد با تعدادي از كاربران و تيم مديريت هست رو كنار بذاريد و با استفاده از منطق و نه فلسفه اي كه از دم از گذراندن دوره ليسانسش ميزنيد به برخورد و تعامل با كاربران بپردازيد

دو اخطار بخاطر جوسازيهاي كه گفته شد و نوع برخورد با كاربراني كه شاكي هستن به شما تعلق ميگيره

رعايت كنيد

15. 11 کاربر از wordist بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Banned
    تاريخ عضويت
    Mar 2012
    محل سكونت

پيش فرض

شايان جان من هيچ وقت همچين منظوري نداشتم. فقط از نوع سوال هاي شما اينطور براي من برداشت شد كه شما دوتا نكته اي رو كه من يادآوري كردم رو فراموش كردين. وگرنه همچين جسارتي در منظور من نبوده كه مثلا بگم شما از پشت كوه اومدين يا .... به هر حال اگه همچين چيزي برداشت شده من عذرخواهي مي كنم.

در مورد سوال اولتون كه ازتون نقل قول كردم بايد بگم به نظر من اين فقط يه دليل داره. اونم اينه كه نسخه ي رايگان و نسخه پولي اين سوئيت از نظر نرم افزاري هيچ تفاوتي ندارن و شما چه اين نسخه رو خريداري كرده باشين و چه نخريده باشين به هر حال از يك فايل EXE داريد استفاده مي كنيد. به همين دليل نرم افزار بدون در نظر گرفتن اينكه كاربري كه داره الان از نرم افزار استفاده مي كنه، آيا پولي پرداخت كرده يا نه، مياد و پيشنهاد ساپورت آنلاين رو ميده. به نظر من يه خوبي هست و يه بدي تو اين حالت. خوبيش اينه كه كاربر متوجه ميشه هيچ تفاوتي بين نرم افزار رايگان و پرو وجود نداره كه اين خيلي مهم هست براي كساني كه مي خوان از نسخه رايگان استفاده كنند و نكته ي بدش هم همين چيزي هست كه شما مي فرماييد. من هم فكر مي كنم شايان عزيز درست مي گه در اين مورد. لزومي نداره يك كاربر رايگان وقتي قرار نيست از سرويسي استفاده كنه، بهش اون سرويس پيشنهاد بشه. اونم موقعي كه يك فعاليت مخرب پيدا شده و ميشه گفت يه لحظه ي بحراني رو داره پشت سر مي زاره. پس دوستان قبول كنيد شايان داره درست و به حق به كومودو اعتراض ميكنه. اما اينكه اين سياست رو كثيف بناميم به نظر من درست نيست.

در مورد سوال دوم واقعا برام عجيب هست. اين سوال رو خود كمپاني كومودو جواب بايد جواب بده و نه كاربران. اما جواب اون هر چي باشه، خود من به شخصه اونقدر خوبي از كومودو ديدم كه بدي هاي اون رو ناديده بگيرم. خوبي هاي كومودو و امنيت خيلي خوبي كه برام ايجاد كرده باعث شده اعتماد زيادي به اون بكنم چون نياز امنيتي مورد نياز منو تامين مي كنه و تا بحال از وقتي اين سوئيت رو روي سيستمم نصب كردم هيچگونه مشكلي برام پيش نيومده (يرعكس سوئيت هاي زيادي كه قبلا امتحان كردم) پس طبيعي هست كه بيام از اين سوئيت دفاع كنم. بازم ميگم سوالي رو كه شما مطرح كردين مسوليت جواب دادنش با خود كومودو هست و مطمئنا اونها هم جواب خواهند داد اگه ازشون پرسيده بشه (مثل سوالاي زيادي كه قبلا پرسيده شده) و حتما برطرف ميشه. بي انصافي هست اگه بخوايم به خاطر اينكه يه اشتباه در سوئيت امنيتي به وجود بياد، كل اون سوئيت رو زير سوال ببريم. در مورد بقيه سوئيت ها هم همينطور. من ديدم شما فرمودين تو اين فروم خيلي ها از نود32 ناراضي هستن. من كاري به بقيه ندارم تجربه ي خودم رو مي گم: شايد بيشتر از 10 بار هست كه با چشم خودم ديدم نود نتونسته يه ويروس رو شناسايي كنه در صورتي كه آنتي ويروس ديگه اي مثل آويرا و كومودو تونستن به راحتي اون رو شناسايي كنن. من زياد از اين ناكارآمدي هاي نود ديدم كه به اين نتيجه رسيدم نود ناكارآمد هست. در مورد بقيه سوئيت هايي كه تاحالا امتحان كردم همينطور. اين اولين بار بود كه توي اينترنت از يك سوئيت امنيتي بد گفتم و قبلا هيچوقت از اين حرف ها نزدم چون اصلا نميتونه اينطور حرف زدن درست باشه. هر كس ملاك ها و توانايي هايي از يك سوئيت امنيتي مد نظر داره كه نود هم ميتونه براي شخصي مطلوب باشه. پس درست نيست بيايم و يك سوئيت رو رد كنيم. شما خودت شايان عزيز بدب هاي كومودو رو بيشتر ديدي يا خوبي ها و توانايي هاشو؟ اينكه مي فرماييد اصولا كومودو چيكار مي تونه بكنه واقعا هيچ كاري از كومودو نديدين كه براي شما راضي كننده باشه؟

در مورد سوال سوم: سايت پيوندها به نظر من اسپم نيست و هيچ نرم افزاري هم نميتونه جلوي بالا اومدن اون رو بگيره. يك مكانيزم شبيه به DNS Spoofing هست (البته اگه اشتباه نكرده باشم). اين بالا اومدن سايت از طرف كلاينت نيست كه سوئيت هم بتونه جلوي اون رو بگيره و قبل از اينكه بياد و وارد كامپيوتر شما بشه تغييراتي در آدرس اون سايت مورد نظر شما انجام شده و عملا از دست سوئيت امنيتي داخل سيستم شما بر نمياد. حتي اين عمل قبل از اينكه به ISP برسه انجام ميشه چه برسه به كلاينت ها! شما انتظار داري سوئيت جلوي اين اسپم رو بگيره و به جاش چه چيزي نشون بده؟

در مورد سوال چهارم: تا اونجايي كه ميدونم وظيفه ي جلوگيري از اجراي كوكي به عهده مرورگر وب هست و نه سوئيت امنيتي، و با تنظيماتي كه ميتونه انجام بشه جلوي اجراي كوكي هاي سايت هاي مورد نظر رو مي تونيد بگيريد. اما چون خودم تاحالا مشكلي نداشتم دنبال بلاك كردن كوكي خاصي نرفتم تاحالا و بلد هم نيستم چطوري اين كارو بكنم. دوستاني كه بلدن لطفا بگن تا خود منم ياد بگيرم.

در مورد سوال پنجم: همونطوري كه دوستمون گفتن اين كار رو دستي يا با نرم افزار هاي خاص خودش مثل Bandwith Controller انجام مي دن. وظيفه ي فايروال يا سوئيت امنيتي همونطوري كه از اسمشون پيداست تامين امنيت سيستم هست و توزيع پهناي باند نميتونه وظيفه ي اونها باشه. svchost هم جزئي از فايلهاي سيستمي ويندوز هست. از اونجايي كه svchost سرويسهايي رو روي سيستم فعال ميكنه نميشه گفت با فلان آدرس مجاز هستي ارتباط برقرار كني و با فلان آدرس ديگه نميتوني. يا بايد كلا از برقراري ارتباط منع كردش يا اجازه داد آزادانه كار خودشو بكنه. به نظر من اين ايراد مربوط به ويندوز هست و ضعف برنامه نويسي ويندوز باعث ميشه شما از svchost ناراضي باشين.

در مورد سوال ششم: شايان عزيز شما از كجا ميدوني همين ويندوزي كه داري ازش استفاده ميكني جاسوسي نكنه؟ همين svchost كه ميخواهيد فقط موقع آپ ويندوز فعاليت كنه. يعني شما مطمئني كه ميخواد فقط كاري كه شما انتظار داري انجام بده؟ از كجا معلوم كه كاري غير از اون چيزي كه مايكروسافت ميگه انجام بده؟؟؟ شما يا ميتوني اعتماد به گفته ي سازنده ي برنامه و گفته ي اونها بكني يا ميتوني اعتماد نكني و قيد اون برنامه رو بزني. كومودو هم منظورش هميشه از پرسيدن اي نوع سوال اينه. كومودو ميگه از نظر ما فلان نرم افزار شناخته شده و قابل اعتماد هست. اما اگه شما هم اعتماد كردي و استفاده كردي و بعدا فهميدي كه كاري كه انجام شده خلاف انتظار شما بوده، مسوليت استفاده اون نرم افزار به عهده ي خود شماست. چون سوئيت امنيتي نميتونه تشخيص بده اطلاعات آپلودي تورنت كه داره آپلود ميشه (صفر و يك)، از يك فايل خارج از ليست تورنت هست يا داخل ليست.
    پس فكر مي كنم سوال بجا و درستي داره مي پرسه و نميشه به اين سوال اعتراض كرد.

شايان عزيز بازم عذر مي خوام از اينكه ممكنه بين حرفام سوء تفاهمي پيش بياد. اينجا جايي هست واسه بحث و تبادل نظر. اگه نظرها متفاوت نباشه اصولا بحثي هم به وجود نمياد. نميدونم چرا بعضي از افراد وسط بحث طوري حرف مي زنن كه به طرف مقابل بر مي خوره. از دوستان به عنوان كوچكترين و كم سوادترين و بي ادب ترين فرد خواهش مي كنم بحث رو به جنجال و ناراحتي نكشونن چون فضاي اينجا مناسب يادگيري و تبادل نظر هست و نه چيز ديگه.

مرسي از همه ي دوستان

سلام وحید عزیز
    درود بر ادب و متانت شما

اصولا بی احترامی به اسانها به چند صورت انجام میشه
    یادمه دبیرستان که بودم یه بار به یکی از معلم هامون که واقعا بیسواد بود گفتم " آقا اجازه! شما دانشگاه رفتید؟"
    این حرف من مسلما یک بی احترامی و یک انتقاد تند بود. بدون اینکه هیچ کلمه بدی توش بکار رفته باشه. گاها بعضی ها با پنبه سر میبرن. فرض کنید من در جواب قسمتی از سخنان شما بگم "برو فلا برنامه رو پاک کن. برای اینکار روی گزینه استارت کلیک کن بعد بر رو ALL PROGRAME کلیک کن و ..." تا آخر توضیح بدم. من ظاهرا هیچ توهینی به شما نکردم تازه آموزش هم دادم ولی درپشت پرده این حرفم اینه که شما حتی پاک کردن یه برنامه رو هم بلد نیستی. لذا ما باید وقتی به کسی کمک میدیم سعی کنیم از نوع حرف زدنش متوجه بشیم اطلاعاتش تا چه حدیه که نه بالاتر از اون حرف بزنیم نه پئینتر.

اگر شما چیزهاییکه من مینویسم رو دقیق بخونید خودتون جواب خیلی اشکالات رو دریافت میکنید. من حق میدم به کومودو که نسخه رایگان و پولیش یکسان باشه ولی اشکال زمانی پیش میاد که اولا امکان چت بعنوان یک امکانات انتخابی روی نرم افزارهست و اصولا میشه نصبش نکرد یا پاکش کرد پس کومودو براحتی میتونسته حذف کنه و مطمئنم باش اونا اینقد وارد هستن که اینکارها رو بلد باش پس اگر نکردن قصدی داشتن ثانیا تو کلود اسکنرش خودش یه گزینه رایگان داره. یعنی میگه ساپورت رایگان. کاش یکی از دوستانی که اینقد شدید منو دشمن خودشون میدونن میومدن اول یه تستی میکردن بعد جواب منو میدادن
    فرمودید بی انصافی هست که بخاطر یه اشتباه کل سوئیت رو زیر سوال ببریم. منم قبول دارم بشرطیکه اشتباهش یه اشتباه نوعی یا سنخی نباشه بلکه یه اشتباه وقوعی باشه. حالا این حرفم یعنی چی. فرض کن تو برنامه کومودو املای یه کلمه اشتباه باشه. این نامردیه بگیم پس کومودو ایها بی سوادن. ولی وقتی کومودو که قراره برای من تشخیص بده که عملکرد فایلهای مختلف تو سیستم من سیف هست یا نه نمیتونه به سیف بودن فایل اجرالئی برنامه ساخت شرکت خودش یقین داشته باشه با یه قیاس کاملا درست میشه گفت که نمیتونه قدرت تشخیص بالایی داشته باشه. متاسفانه ملاک دوستان برای ارزیابی سیستم های امنیتی ویورسی شدن یا نشدنشونه درحالیکه این ملاک اصلا درست نیست. ممکنه شما تو یک روز 10 بار مورد تهجم قرار بگیری ولی تو 10 روز یکبارم اتفاقی نیفته. ما باید رفتار سنجی کنیم نه نتیجه سنجی. ما که داریم اینجا حرف میزنیم دیگه اینقد سطح پائین نیستیم که مثلا از اوتوران گرفتن درایو هامون بفهمیم ویورسی شدیم. من ورزانه بدون اغراق بیش از 100 با با برنامه های مختلف به بررسی پروسه های در حال انجامم نگاه میکنم. منکه نگرانی ندارم که یهو فایل YUGFUJYGFYG.EXE رو در حال اجرا ببینم. میدونم سیستمم از نظر امنیتی با کومودو و سایری در برابر این نوع ویورس ها بیمه شدس. حرفهای من در سطوح بالاتره امنیته. امروز تو فرم یکی خاست یه فایلی رو بمن بده. از اونجا که متاسفانه بعضی دوستان بی جهت به مخاصمت با من برخاستن واقعا جرات نکردم بگیرمش. میدونید چرا. چون معتقدم اینجا مخ هایی هستن که زورشون از کومودو بیشتره و این بد روزگاره.
    الان جناب بت من خیلی از من شاکیه و منم ازشون گله مدم ولی اینقد به سواد ایشون اعتقاد دارم که فکر میکنم اگر همه سوئیت های امنیتی دنیا رو میشد روی یک سیستم نصب کرد بازم ایشون میتونست یه کاری کنه و همه رو دور بزنه. پس معلوم میشه هنوز تا رسیدن به نقطه مطلوب تو امنیت خیلی کار داریم

متاسفانه بازم به سخن من در مورد سایت پیوندها دقت نکردید و من بعد از دوبار توضیح دیگه حال سه باره گفتن رو ندارم

قبول دارم که یک بخضس از مسئولیت کوکی ها بعهده IE هست ولی اصولا اینم از مشکل نرم افزارهای امنتیه که اصولا ارتباط غیر ملموسی با مرورگر ها برقرا میکنن. البته کومودو یه کار جالبی که داره اینه که خودش هم یه مرورگر داره. بنظر من اگر میشد ( من نتونستم ) IDM رو سوار این مرورگر کرد خیلی خوب و قابل استفاده بود. اصلا بنظر من یه سیستم امنیتی باید کل ویندوز رو دستش بگیره نه اینکه کوکی های من هر بلایی بخوان سرم بیارن ( کاش شما تو تاپیک عجیب ترین آنتی ویورس شرکت میکردید )

حرفتون در مورد کنترل پهنای باند متینه. فکر میکنم حرفم تو این مزینه درست نبوده. بیان بهتر اینه که بگم کاش کومودو یه جایی داشت که ازم من میپرسید "جناب کاربر. ما همه ورودی ها و خروجی های شما رو زیر نظر داریم. حالا لطفا شما بگوئید دوس دارید کدوم برنامه در استفاده از ورودی ها و پهنای باند آزادنه تر و کدوم محدودتر عمل کنن؟" مثله اولویت بندی ایکه تو تسک منیجر وجود داره
    بهر حال فکر میکنم حق با شما باشه

پاسختون به سوال 6 را بهیچ وجه نمیپذیرم. سوال کردن از خود کاربر فقط باید در دو حالت انجام بشه. یک اینکه خود کاربر بخواد دو اینکه کومودو نتونه تشخیص بده و اعتراف کنه که قدرت تشخیصش اینقد بالا نیست. وحید جان داداش من. سیستم من 24 ساعت روشنه. من که همیشه سرش نیستم تا به سوالات کومودو جواب بدم. از طرفیم دوس ندارم جوری تنظیمش کنم که به همه اجازه هر کرای رو بده. دوس دارم خود کومودو مستقل از نظر من که بی سواد تر از کومودو هستم خودش کار کنه و اگر احیانا من نظر شخصی ای داشتم تو تنظیماتش لحاظ کنم نه اینکه من بشینم پای سیستم و هی به وسالاتش جواب بدم. مشکل من اصلا تعداد سوالات بالا نیست. مشکل من اینه که من چه میدونم آخه. والا داش وحید اگر شما میتونی تشخیص بدی والا بلا من نمیتونم تشخیص بدم.
    در مورد امن یا نا امن بودن ویندوزو سایر برنامه ها هم بگم 100 دردص حق با شماست. ولی اگر ویندوز آپ داشته باشه غیر رسمیه ولی تورنت داره رسما آپ میکنه. پس این دو تا فرق داره. من میدونم که ممکنه ویندوز اطلاعات منو به مایکروسافت بده. ولی من از کومودو انتظار ندارم این چروسه رو بررسیکنه چون رسما اتفاق نمیفته و اگر باشه اینقد یواشکیه که تو کل دنیا کسی نفهمیده. ولی تورنت چی؟ تورنت یه بنرامه ایه که خودش اعلام میکنه من دارم آپ میکنم. پس کومودو اینو میدونه. من از شما میپرسم چه برنامه ای مسئول رسیدگی به این موصضوعه که تورنت داره چی رو آپ میکنه؟ بنظر من تشخیصش خیلی راحته. درسته اطلاعات صفر و یکه ولی مشخصه که چی از کجا داره سند میشه. من الان روزانه یک گیگ سنت دارم ( نه با تورنت ها کلا ) خب حق ندارم بدونم چی داره سنت میشه؟ شما میدونی منکه نمیدونم. من یه کاربر سادم. کومودو هم هیچ توضیحی نمیده که اینها دارن کجا میرن. حداقل اگر هم این توضیح توش وجود داره از سطح من بالاتره. من دوس ندارم اینقد سنت کنم. من سرویسم نامحدوده ولی فرض کن اگر محدود بود و روزی 1 گیگ ینت داشتم چی میشد؟ خب من میخوام سنتم رو کم کنم. چطوری؟
    مرسی بابت اینهمه ادب و متانتتون
    موفق باشید

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •