شايان جان من هيچ وقت همچين منظوري نداشتم. فقط از نوع سوال هاي شما اينطور براي من برداشت شد كه شما دوتا نكته اي رو كه من
يادآوري كردم رو
فراموش كردين. وگرنه همچين جسارتي در منظور من نبوده كه مثلا بگم شما از پشت كوه اومدين يا .... به هر حال اگه همچين چيزي برداشت شده من عذرخواهي مي كنم.
در مورد سوال اولتون كه ازتون نقل قول كردم بايد بگم به نظر من اين فقط يه دليل داره. اونم اينه كه نسخه ي رايگان و نسخه پولي اين سوئيت از نظر نرم افزاري هيچ تفاوتي ندارن و شما چه اين نسخه رو خريداري كرده باشين و چه نخريده باشين به هر حال از يك فايل EXE داريد استفاده مي كنيد. به همين دليل نرم افزار بدون در نظر گرفتن اينكه كاربري كه داره الان از نرم افزار استفاده مي كنه، آيا پولي پرداخت كرده يا نه، مياد و پيشنهاد ساپورت آنلاين رو ميده. به نظر من يه خوبي هست و يه بدي تو اين حالت. خوبيش اينه كه كاربر متوجه ميشه هيچ تفاوتي بين نرم افزار رايگان و پرو وجود نداره كه اين خيلي مهم هست براي كساني كه مي خوان از نسخه رايگان استفاده كنند و نكته ي بدش هم همين چيزي هست كه شما مي فرماييد. من هم فكر مي كنم شايان عزيز درست مي گه در اين مورد. لزومي نداره يك كاربر رايگان وقتي قرار نيست از سرويسي استفاده كنه، بهش اون سرويس پيشنهاد بشه. اونم موقعي كه يك فعاليت مخرب پيدا شده و ميشه گفت يه لحظه ي بحراني رو داره پشت سر مي زاره. پس دوستان قبول كنيد شايان داره درست و به حق به كومودو اعتراض ميكنه. اما اينكه اين سياست رو كثيف بناميم به نظر من درست نيست.
در مورد سوال دوم واقعا برام عجيب هست. اين سوال رو خود كمپاني كومودو جواب بايد جواب بده و نه كاربران. اما جواب اون هر چي باشه، خود من به شخصه اونقدر خوبي از كومودو ديدم كه بدي هاي اون رو ناديده بگيرم. خوبي هاي كومودو و امنيت خيلي خوبي كه برام ايجاد كرده باعث شده اعتماد زيادي به اون بكنم چون نياز امنيتي مورد نياز منو تامين مي كنه و تا بحال از وقتي اين سوئيت رو روي سيستمم نصب كردم هيچگونه مشكلي برام پيش نيومده (يرعكس سوئيت هاي زيادي كه قبلا امتحان كردم) پس طبيعي هست كه بيام از اين سوئيت دفاع كنم. بازم ميگم سوالي رو كه شما مطرح كردين مسوليت جواب دادنش با خود كومودو هست و مطمئنا اونها هم جواب خواهند داد اگه ازشون پرسيده بشه (مثل سوالاي زيادي كه قبلا پرسيده شده) و حتما برطرف ميشه. بي انصافي هست اگه بخوايم به خاطر اينكه يه اشتباه در سوئيت امنيتي به وجود بياد، كل اون سوئيت رو زير سوال ببريم. در مورد بقيه سوئيت ها هم همينطور. من ديدم شما فرمودين تو اين فروم خيلي ها از نود32 ناراضي هستن. من كاري به بقيه ندارم تجربه ي خودم رو مي گم: شايد بيشتر از 10 بار هست كه با چشم خودم ديدم نود نتونسته يه ويروس رو شناسايي كنه در صورتي كه آنتي ويروس ديگه اي مثل آويرا و كومودو تونستن به راحتي اون رو شناسايي كنن. من زياد از اين ناكارآمدي هاي نود ديدم كه به اين نتيجه رسيدم نود ناكارآمد هست. در مورد بقيه سوئيت هايي كه تاحالا امتحان كردم همينطور. اين اولين بار بود كه توي اينترنت از يك سوئيت امنيتي بد گفتم و قبلا هيچوقت از اين حرف ها نزدم چون اصلا نميتونه اينطور حرف زدن درست باشه. هر كس ملاك ها و توانايي هايي از يك سوئيت امنيتي مد نظر داره كه نود هم ميتونه براي شخصي مطلوب باشه. پس درست نيست بيايم و يك سوئيت رو رد كنيم. شما خودت شايان عزيز بدب هاي كومودو رو بيشتر ديدي يا خوبي ها و توانايي هاشو؟ اينكه مي فرماييد اصولا كومودو چيكار مي تونه بكنه واقعا هيچ كاري از كومودو نديدين كه براي شما راضي كننده باشه؟
در مورد سوال سوم: سايت پيوندها به نظر من اسپم نيست و هيچ نرم افزاري هم نميتونه جلوي بالا اومدن اون رو بگيره. يك مكانيزم شبيه به DNS Spoofing هست (البته اگه اشتباه نكرده باشم). اين بالا اومدن سايت از طرف كلاينت نيست كه سوئيت هم بتونه جلوي اون رو بگيره و قبل از اينكه بياد و وارد كامپيوتر شما بشه تغييراتي در آدرس اون سايت مورد نظر شما انجام شده و عملا از دست سوئيت امنيتي داخل سيستم شما بر نمياد. حتي اين عمل قبل از اينكه به ISP برسه انجام ميشه چه برسه به كلاينت ها! شما انتظار داري سوئيت جلوي اين اسپم رو بگيره و به جاش چه چيزي نشون بده؟
در مورد سوال چهارم: تا اونجايي كه ميدونم وظيفه ي جلوگيري از اجراي كوكي به عهده مرورگر وب هست و نه سوئيت امنيتي، و با تنظيماتي كه ميتونه انجام بشه جلوي اجراي كوكي هاي سايت هاي مورد نظر رو مي تونيد بگيريد. اما چون خودم تاحالا مشكلي نداشتم دنبال بلاك كردن كوكي خاصي نرفتم تاحالا و بلد هم نيستم چطوري اين كارو بكنم. دوستاني كه بلدن لطفا بگن تا خود منم ياد بگيرم.
در مورد سوال پنجم: همونطوري كه دوستمون گفتن اين كار رو دستي يا با نرم افزار هاي خاص خودش مثل Bandwith Controller انجام مي دن. وظيفه ي فايروال يا سوئيت امنيتي همونطوري كه از اسمشون پيداست تامين امنيت سيستم هست و توزيع پهناي باند نميتونه وظيفه ي اونها باشه. svchost هم جزئي از فايلهاي سيستمي ويندوز هست. از اونجايي كه svchost سرويسهايي رو روي سيستم فعال ميكنه نميشه گفت با فلان آدرس مجاز هستي ارتباط برقرار كني و با فلان آدرس ديگه نميتوني. يا بايد كلا از برقراري ارتباط منع كردش يا اجازه داد آزادانه كار خودشو بكنه. به نظر من اين ايراد مربوط به ويندوز هست و ضعف برنامه نويسي ويندوز باعث ميشه شما از svchost ناراضي باشين.
در مورد سوال ششم: شايان عزيز شما از كجا ميدوني همين ويندوزي كه داري ازش استفاده ميكني جاسوسي نكنه؟ همين svchost كه ميخواهيد فقط موقع آپ ويندوز فعاليت كنه. يعني شما مطمئني كه ميخواد فقط كاري كه شما انتظار داري انجام بده؟ از كجا معلوم كه كاري غير از اون چيزي كه مايكروسافت ميگه انجام بده؟؟؟ شما يا ميتوني اعتماد به گفته ي سازنده ي برنامه و گفته ي اونها بكني يا ميتوني اعتماد نكني و قيد اون برنامه رو بزني. كومودو هم منظورش هميشه از پرسيدن اي نوع سوال اينه. كومودو ميگه از نظر ما فلان نرم افزار شناخته شده و قابل اعتماد هست. اما اگه شما هم اعتماد كردي و استفاده كردي و بعدا فهميدي كه كاري كه انجام شده خلاف انتظار شما بوده، مسوليت استفاده اون نرم افزار به عهده ي خود شماست.
چون سوئيت امنيتي نميتونه تشخيص بده اطلاعات آپلودي تورنت كه داره آپلود ميشه (صفر و يك)، از يك فايل خارج از ليست تورنت هست يا داخل ليست.
پس فكر مي كنم سوال بجا و درستي داره مي پرسه و نميشه به اين سوال اعتراض كرد.
شايان عزيز بازم عذر مي خوام از اينكه ممكنه بين حرفام سوء تفاهمي پيش بياد. اينجا جايي هست واسه بحث و تبادل نظر. اگه نظرها متفاوت نباشه اصولا بحثي هم به وجود نمياد. نميدونم چرا بعضي از افراد وسط بحث طوري حرف مي زنن كه به طرف مقابل بر مي خوره. از دوستان به عنوان كوچكترين و كم سوادترين و بي ادب ترين فرد خواهش مي كنم بحث رو به جنجال و ناراحتي نكشونن چون فضاي اينجا مناسب يادگيري و تبادل نظر هست و نه چيز ديگه.
مرسي از همه ي دوستان
.gif)