با سلام . من ویندوز اورجینالش رو پاک کردم چون خیلی سنگین بود و یک ویندوز 7 64 بیت نصب کردم و بعد سریال پشت لب تاپ رو دادم و قبول کرد اما بعد از 14 روز فهمید . حالا می خواستم ببینم ویندوز رو کراک کنم یا راهی داره که با همون سریال باهاش کار کنم
با سلام . من ویندوز اورجینالش رو پاک کردم چون خیلی سنگین بود و یک ویندوز 7 64 بیت نصب کردم و بعد سریال پشت لب تاپ رو دادم و قبول کرد اما بعد از 14 روز فهمید . حالا می خواستم ببینم ویندوز رو کراک کنم یا راهی داره که با همون سریال باهاش کار کنم
بعد از یک سال کار کردن با این لب تاپ نظر من در مورد اون : همه چیزش عالی هست اما دوتا مشکل من باهاش دارم
1 - صدا اسپیکر خیلی کم هست
2 - گرمای cpu زیاده ( البته چون core i7 هست تا حدودی طبیعی هست )
. گارانتی هم خوب بود ( vista ) چون کیبوردم خراب شد و واسم عوض کردن البته مقصر هم خودم بودم
Last edited by farzadshekoohi; 20-06-2011 at 10:01.
درسته که صدای اسپیکر کمه ولی خداییش تفکیک صداش عالیه![]()
آره واقعا تفکیک و کیفیت اون بالا هست شکی داخلش نیستدرسته که صدای اسپیکر کمه ولی خداییش تفکیک صداش عالیه
شما باید از طریق تلفن ویندوزت رو رجیستر کنی
میتونی واسه اینکه رایگان باشه با Google Voice زنگ بزنی
خودمم همین کارو کردم
میشه کاملتر توضیح بدید؟
و بفرمایید چطوری و با چه شماره ای با google voice میشه این کار را انجام داد؟
شما الان تو چه مرحله ای هستین ؟ سریال زیر لپ تاپ رو زدین ؟
سلام تو مرحله خاصی نیستم میخواستم یاد بگیرم وقتی لازم شد ویندوز را عوض کنم این کار را انجام بدهم
ممنون میشم اگه کامل راهنمایی کنید.
---------- Post added at 05:44 PM ---------- Previous post was at 05:43 PM ----------
سلام تو مرحله خاصی نیستم میخواستم یاد بگیرم وقتی لازم شد ویندوز را عوض کنم این کار را انجام بدهم
ممنون میشم اگه کامل راهنمایی کنید.![]()
ضمنا پوریا جان با این روش آیا احتمال دزدیدن سریال زیر لپ تاپ یا کد فعال سازی ویندوز وجود داره؟ یا مورد اطمینان هست؟
فهمیدن نداره که
من 6 ماهه همون سریال زیر لپتاپ رو زدم تو ویندوز داره مثله بنز کار میکنه![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)