میگم بچه ها کسی اینجا 128 نامحدود نداره ببینیم سرعتش چنده؟
آخه هفته دیگه کنکورم تموم میشه میخوام نامحدود بگیرم (البته اگه سرعتش روی نامی بسته نشده باشه!)
خودم زنگ زدم پشتیبانی میگفت سرعتش رو محدود نکردیم ولی میخوام مطمئن شم.![]()
میگم بچه ها کسی اینجا 128 نامحدود نداره ببینیم سرعتش چنده؟
آخه هفته دیگه کنکورم تموم میشه میخوام نامحدود بگیرم (البته اگه سرعتش روی نامی بسته نشده باشه!)
خودم زنگ زدم پشتیبانی میگفت سرعتش رو محدود نکردیم ولی میخوام مطمئن شم.![]()
ساعت 5 بعد از ظهر ... سرویس 128
یه زمانی تا 9-10 شب سرعت روی 140 کیلوبایت بود و بعد از اون پایین تر از 40 نمی یومد .. ولی الان بعضی اوقات وسط روز همون 16 کیلوبایت رو هم به زور می ده ..
اقا شما الان رو در نظر نگیر از کی این طوری شده سرعتت؟؟؟ اگه از تازه اینجوری شده به خاطر دهه ی چیزه!!
دوست عزیز با سرعت 128 شبی میتونی چیزی دوروبر 250 الی 270 مگابایت بگیری ...
ساعت 17:55
![]()
Last edited by newahwaz; 09-02-2011 at 17:59.
الان 3 ماهی میشه سرعتها به این شکل هستندمتاسفانه و خودشون سرعتها رو محدود کردن دوست عزیز
ای بابا اینجا که بدتر از شاتله!!! یکی میگه رو 60 سرعت دانلود یکی میگه رو 16!!! من از کسی که تهران بوده پرسیدم گفتم حداقل رو 60 هست .اگه دوستانی که از تهران سرویس دارن بگن ممنون میشم
والا از 6 تا 7 صبح میشه 650 مگابایت گرفت و بقیش رو هم باید سرعت 60 حساب کنی
البته شب به شب باز فرق داره و نوسان هست ولی تو حالت معمول 1200 مگابایت میشه گرفت و 1800 مگابایت دیگه کم پیش اومده زمانی بود که 4200 مگابایت هم میگرفتیم
آره دقیقا آمار درست و حسابی نداره یهو میبین تا 7 رایگانه یهو دیدی 6:05 دیگه از ترافیک کم کرد
از فردا باید با دقت بیشتری از ساعت 6 تا 7 دانلود کنیم
اين آماري كه دادن مال خوزستانه.
ساير استان ها مشكلي نداره توي روز ممكنه به 200 هم برسه.
منظورتون از کانکشن جدید رو نصب کن چیه؟یعنی کانکشن adsl امو پاک کنم یه جدید بسازم؟
نه. منظورم کانکشن جدید وی بی انه.
اگه تو هم از uk --- استفاده میکنی که 10 تا سرور داره باید کانکشن های جدید رو بگیری.
هم اکنون 4 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 4 مهمان)