کسی نمیدونه چجوری i class 9595 رو آپدیت کنم؟
کسی نمیدونه چجوری i class 9595 رو آپدیت کنم؟
برای مشخصات لینک زیر رو مطالعه کنید:
سوال اول:وای فای ندارهکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
2-بله می تونید داشته باشید.
3-بله تصویر دارید.
4-می تونید خروجی تصویر پلیر رو به تی وی بزنید و صدارو به آمپ و یا با HDMI خروجی تصویر رو به آمپ بدید و از آمپ به تی وی.
به طور خلاصه این سیستم یک پکیج سینمایی هست که شامل آمپلی فایر و بلندگوهاست.آمپلی فایر شامل ورودی و خروجی های متعددی هست مثل کامپوزیت و کامپوننت و اپتیکال و کواکسیال و Aux و HDMI و ...
شما می تونید دستگاه های مورد نیازتون اعم از کنسول و دی وی دی پلیر و HD پلیر و تی وی و .... رو به این سیستم وصل کنید و مطابق با اتصالاتتون صدا و تصویر دریافت کنید.
من دستگاه 131 داشتم دو بار موقع آپدیت زدم دستگاه خراب شد وقتی بردم گارانتی یک دستگاه نو بهم داد تا دفعه سوم که مدل 131 نداشت و با گرفتن اختلاف مبلغ یک 333 بهم داد.ایکس ویژن 131 75$ بدون کابل HDMI گارانتی تعمیر مادایران
امروز یکم با سیستم آهنگ گوش دادم. آهنگهای محبوبم رو وقتی با 77 گوش دادم متوجه وجود صداهایی "یا سازهایی" توی آهنگ شدم که تا الان نشنیده بودم!
در مورد حجم صدا هم فقط میتونم بگم خیلی بیشتر از اونی هست که تا آخر عمرم نیاز خواهم داشت.
فعلا تنظیمات خاصی انجام ندادم و حتی سوراندها سر جاشون نیستند "پایه نخریدم هنوز"
زیادی گرفتارم![]()
خداییش دستگاه خوبی است که 3 بار موقع آپدیت شدن خراب شده!
پیشنهاد می کنم همین را بخر، تا با هر آپدیت جدید دستگاهت نو بشه!!!![]()
دوستان نظری ندارید؟........
من 6 ماه است برايت گرفته ام و عالي كار مي كند.
آقای بلوسنس اشکال از خودم بود.چون به جای فلش، گوشی رو در حالت Mass Storage وصل میکردم و بعد از کپی شدن فایلهای آپدیت چون یکبار دستگاه ریست میشد و طول میکشید تا دویاره گوشی به حالت Mass Storage برگرده و دستگاه فکر میکرد فلش وصل نیست واسه همین آپدیت نیمه کاره میشد.
خود نمایندگی هم با اینکه میدونست اشکال از خودمه ولی بازهم بدون هزینه دستگاه رو تعویض میکرد.
پست قبلی هم برای دوستی گذاشتم که نوشته بود مادیران گارانتی تعمیر داره
وگرنه من مثل شما روی هیچ برندی تعصب ندارم و کلا از اینکه گیرنده دیجیتال خریدم پشیمونم.چون نسبت به قیمتش اصلا نمی ارزه.خیلی راحت تر با یک ال ان بی اضافه همه کانالهای استانی رو میگیرم
سلام
کسی اسپیکر FOCAL DOME 5.1 داره؟ کیفیتش خوبه؟ با چه امپی ست کردید؟
---------- Post added at 11:36 AM ---------- Previous post was at 11:35 AM ----------
من DENON 4310 دارم می خوام بفروشم 4311 بگیرم به نظر شما کار درستی هست؟
سلام دوستان به نظر شما سینما تو رده قیمت 500 چی بگیرم ؟ سونی و سامسونگ 555 و دیدم . به نظر شما چی بگیرم که خوب باشه ؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)