سلام.
خواستم بدونم هرچی سرعت بالاترباشه پینگ هم پایین میاد؟ممنون
سلام.
خواستم بدونم هرچی سرعت بالاترباشه پینگ هم پایین میاد؟ممنون
شاتل سرعت شبانه خوب است ولی محدودیت داره --من 512 هستم الان داره سرعت 6 بهم میده میگن رفتی توی محدودیت -نمیدونم چی بکنم قبلش هم دنیا نت بودم سرعت شبانه عالی بود ولی یک مقداری از حجم شبانه کم میکنه از حجم واقعیت
بله.........
سلام
زنگ زدم شرکت گفتن vpi و vci همون 0-35 هست مودم را ریست کلی و تنظیمات رو دقیق تنظیم کردم اما فایده نداشت 0-32 را هم تست کردم جواب نداد
؟؟؟؟؟؟؟؟؟
من طلوع رایانه لقمان میگیرم 256 سرعت دانلودم 50 و شب ها هم افت نداره کمتر از 40 نمیشه سرعتش
چند وقته پینگ قاطی کرده ظهرا پینگ خرابه .شب ها همینطور ولی بعضی وقتا درست میشه شب ها پینگ عالی میشه نمیدونم چشه همش نوسان داره
برادر آدرس سایتش رو میدی!!!!![]()
خیر
سرعت دانلود من 140 هست
ولی پینگ یاهو 400 !
بین 200 تا 400 و بیشتر متغیره
بفرمایید . این هم آدرس سایت طلوع رایانه لقمان
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
سلام
لطفا راهنمائی کنید
سوالی دارم مخواستم چند کامپیوتر را به اینترنت share کنم اما میخواستم از طریق خود مودم share بشود مثلا مودم 4 پورته
حالا میخواستم بدونم شاتل با هر نوع مودمی مشکلی نداره ؟ مثلا اگر از مودم d link استفاده کنم مشکلی با شاتل نداره ؟ البته از مودم symphony استفاده کردم با شاتل و مشکلی نداشت
ار دوستانی که از شاتل استفاده میکنند لطفا مودمی که بتونه چند کامپیوتر را share کنه بدونه اینکه که به هم وابستگی داشته باشن لطفا معرفی کنند و کیفیتش خوب باشه و زیاد گرون هم نباشه و وایرلس نباشه مثلا قیمت 25 تا 30 تومان باشه
مرسی
خداحافظ
بچه های اهواز نظرتون در مورد وایمکس مبین نت چیه؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)