تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 393 از 1024 اولاول ... 293343383389390391392393394395396397403443493893 ... آخرآخر
نمايش نتايج 3,921 به 3,930 از 10239

نام تاپيک: ✔ کنــکور 89 ؛ مشاوره - برنامه ریزی - شیوه های برتر

پروفشنال AEZ_Best's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    یزد - زارچ - خونمون!

پيش فرض

سلام
    کانون رو کجاشین؟ تموم شد؟
    من که قراره واقعا گند بزنم از این 2 هفته فقط یه هفته حتی کمتر خوندم ولی فردا میترکونم تا زیر 6000 نشم!!!

دیف هم که آخرش مسلط نشدم
    شیمی سه هم که انقدر پارسال خونده بودم!! حسش نمیاد بخونم

یه سوال پرت: دیف 2 رمزینه اومده؟

دعا کنید برای موفقیت همه

موفق باشید

پروفشنال dirty_coat's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2009
    محل سكونت
    on the island

پيش فرض

این روش برای خوندن ریاضی هم جواب میده؟
    نه عزیز جان
    برای ریاضی باید انقدر تمرین کنی که دستت روان بشه
    بذار براتون یه چیزی رو تعریف کنم:
    من خودم وقتی دبیرستان می رفتم همه ی درسام افتضاح بود و از همشون بدتر ریاضی بود وقتی که سال کنکور شد وقتی شروع کردم درس ها رو بخونم و چون اصلا پایه ی خوبی نداشتم و ریاضی هم خیلی اذیتم میکرد و مامان و بابام هم با اینکه مشکل مالی هم نداشتیم برام کلاس خصوصی نمی گرفتند و من مجبور بودم برم منت این و اونو تو فامیلهامون بکشم و یک روز توی دی ماه فامیلهامون خونمون دعوت بودند و 8 تا از اون بچه های فامیل هم سن من بودن و کنکوری و از حال و وضع درس من هم خبر دار بودن و پدر و مادرهاشون شروع به این کردن که بچه ی ما فلان جا قبول میشه و اینها و همه متحد با هم منو مسخره کردند و منم هیچی نداشتم که بگم چون یک شکست خورده ی تمام عیار بودم ولی این یه شکی بود که به خودم بیام و از صفر شروع کردم و واقعا زحمت کشیدم و خدا کمکم کرد و وقتی نتایج رو زدن هیچکی باورش نمیشد
    پس خواستن توانستنه ( با شما هم هستم اقا پیمان اگه نیازی به تلنگر داری بگم بچه های همین تاپیک مسخرت کنن تا به خودت بیای)

به این نکته باید دقت کنین ( کنکوری ها ):
    مغز انسان جوری کار میکنه که شما دربارش فکر میکنین و مبحثی که همه ی شماها رو گرفتار کرده تلقین ناخود اگاه است هر کدوم به نحوی درگیر هستید:
    یکی درس نمیخونه چون میگه خوابم میگیره و یکی میگه ریاضی حالیم نمیشه و وقتی میره دنبالش به بن بست میخوره و ...............
    حالا باید چیکار کنین:
    شما ها همتون به یه تکیه گاه نیاز دارین به کسی که از خودتون بهش بیشتر اعتماد داشته باشین و اگه ته ته ضمیرتون دنبالش بگردین پیداش میکنین و با اطمینان به او تکیه کنین چون هیچوقت تنهاتون نمیذاره ( این قدم اول )
    حالا وقت این رسیده که با اون ترسی که شما رو اذیت میکنه روبرو بشین و کاری کنین که به خود باوری برسید پس همتون موفق خواهید شد
    دوستان عزیز فکر و خیالات و حرف زدن رو بذارین کنار و برین توی گود و دست به کار بشین تا بزرگترین حریف خودتون رو که خودتونین شکست بدید
    اگه یه روزی فکر کردی استعداد کاری رو نداری بدون اشتباه بزرگی کردی چون خودت اونو نخواستی چون همه ی انسانها چه نابغه و چه کودن همه استعداد یکسانی داشته اند ولی یک دسته از اونها خواستند و توانستند و عده ای دیگر در ظاهر امر می خواستند و یا اصلا نمی خواستند و نتوانستند
    پس برو دنبال اونچه که میخوای باشی که قسم به اونی که میپرستی بدستش میاری
    دوستان گل از همین الان دیگه وقتتون رو هدر ندید که افسوس خواهید خورد
    ببخشید زیاد حرف زدم

3. 8 کاربر از dirty_coat بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Mar 2009
    محل سكونت
    on the island

پيش فرض

خیلی مطلب جامع وخوبی بود.
    ولی من یه مشکل دارم.مشکلم اینه که این جور مطالب انگیزشی فقط برای چند ساعت به من شوک وارد می کنه.بعد فردا که میرم مدرسه ورفیقای خرخونم رو می بینم به خودم میگم:
    بابا سراسری مال بچه خرخون هاست.آزاد رو عشقه.میرم آزاد میشم رتبه اول دانشگاه.بشینم درس بخونم که چی بشه؟برم دانشگاه سراسری تا بین درس خون ها خفه بشم و از مشکلات روانی دق کنم ودیوونه بشم.دانشگاه آزاد هم یه دانشگاه است.
    مثلا همین امسال کنکور آزمایشی ازاد رو دادم هیچی نخوندم رفتم امتحان دادم مهندسی شیمی شیراز قبول شدم.درصدهام هم خیلی پایین بود بالاترین درصدم دینی بود که 50 زدم.وقتی به این راحتی میشه قبول شد دیگه چرا خودم رو بکشم.
    مدتی هم هست که به استخر معتاد شدم.

چی کار کنم که این مطالب و این جور حرف ها همیشه یادم باشه وهمیه بهش ایمان داشته باشم؟
    دوست من اگه نمی خوای بخونی چرا خودتو مچل میکنی درس رو ولش کن بره پی کارش و 10 سال یا زودتر به این نتیجه میرسی عجب خنگی بودی نخوندی بعد دوستاتو میبینی از دانشگاه های خوب پذیرش میگیرن ای میسوزی
    خوب فکر کنم اگه خودت و خودت بشینی بسنجی میبینی حق با منه و ..............
    حالا یک سوال :
    تو چته که درس نمی خونی؟
    ( از لحن حرف زدنم ناراحت نشی ولی اگه الان پیشت بودم 2 تا کشیده ی ابدار میزدمت تا به خودت بیای)

5. 5 کاربر از dirty_coat بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه mahyar_bt's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

خیلی مطلب جامع وخوبی بود.
    ولی من یه مشکل دارم.مشکلم اینه که این جور مطالب انگیزشی فقط برای چند ساعت به من شوک وارد می کنه.بعد فردا که میرم مدرسه ورفیقای خرخونم رو می بینم به خودم میگم:
    بابا سراسری مال بچه خرخون هاست.آزاد رو عشقه.میرم آزاد میشم رتبه اول دانشگاه.بشینم درس بخونم که چی بشه؟برم دانشگاه سراسری تا بین درس خون ها خفه بشم و از مشکلات روانی دق کنم ودیوونه بشم.دانشگاه آزاد هم یه دانشگاه است.
    مثلا همین امسال کنکور آزمایشی ازاد رو دادم هیچی نخوندم رفتم امتحان دادم مهندسی شیمی شیراز قبول شدم.درصدهام هم خیلی پایین بود بالاترین درصدم دینی بود که 50 زدم.وقتی به این راحتی میشه قبول شد دیگه چرا خودم رو بکشم.
    مدتی هم هست که به استخر معتاد شدم.

چی کار کنم که این مطالب و این جور حرف ها همیشه یادم باشه وهمیه بهش ایمان داشته باشم؟
    فقط یه چیزی اضافه کنم بخندی و هم اگاه بشی من سال سوم مکانیک کرج انتخاب کردم قبول شدم سال پیش مکانیک کرج انتخاب کردم قبول نشدم

7. 5 کاربر از mahyar_bt بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Mar 2009
    محل سكونت
    on the island

پيش فرض

باز هم ممنون از این مطالبی که گذاشتی.
    کار از کشیده هم گذشته
    من که میدونم که حق با شماست.اگه حق باشما نبود که من اون سوال رو نمی پرسیدم.
    مگه نباید آدم از زندگیش لذت ببره؟

مثلا از خودتون یه سوال می پرسم .شما گفتید که تو دبیرستان زیاد درس خون نبودید ویک دفعه به خودتون اومدید و رتبه خوب تو کنکور اوردید.الآن از زندگیتون لذت می بیرید؟
    اصلا اون چند سالی که توی دانشگاه بودید بین این بچه درس خون هایی که خیلی هاشون از سال اول دبیرستان شروع کردند احساس بدی نمی کردید؟

یه سوال که خیلی وقت ها برای من پیش میاد اینه که مثلا بشینم یه سال بکوب بخونم تا یه رتبه خوب بیارم.بعد که رفتم دانشگاه بین بچه هایی که اکثرا از دبیرستان های نمونه کشور فارغ التحصیل شدند پیش اون ها کم نمی یارم؟یعنی افرادی که فقط تو زندگیشون درس خوندن معنا داره.
    پیش اون هایی که چند سال برای کنکور خوندند ومن فقط یه سال خوندم واقعا کم نمیارم؟

به نظر من خیلی فرق می کنه بین کسی که 4 سال داره برای کنکور میخونه وکسی که فقط می خواد یه یک سال برای کنکور بخونه.قطعا اون خیلی جلوتر از منه.(از نظر سطح علمی می گم.نه رتبه)این طور نیست؟
    واقعا من نمی دونم چرا به این بحث رو اوردی اخه چه ربطی داره پیشینه ی درسی تو توی دبیرستان و اخه رفیقهات توی دانشگاه از کجا معلوم از تو بهتر باشن و از طرفی تو با هم کلاسی هات توی دانشگاه هم تراز هستین چون توی یک رشته قبول شدین از اون به بعدش باید درس بخونی دیگه
    اشتباه شما اینه که دانشگاه رو با مدرسه اشتباه گرفتی توی دانشگاه باید درس خوند چون حجم درسها و سنگینی مطالب با دبیرستان قابل مقایسه نیست
    ماهی رو هر وقت از اب بگیری تازه است

9. 5 کاربر از dirty_coat بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Mar 2009
    محل سكونت
    on the island

پيش فرض

پس نتیجه گیری این شد که:نباید ذهن رو درگیر این جور مسائل کرد.
    شاید صحبت های شما تلنگر بود برای من وامثال من.
    از این که وقتتنون رو گذاشتید وراهنمایی کردید ممنونم.
    چرا باز تو کارت شاید و اما و اگر میاری؟
    من ول کن شماها نیستم همتون باید درس بخونین اگه نمیتونین مطرح کنین تا یه فکری براش بکنیم

11. 4 کاربر از dirty_coat بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال alisahaf70's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2005
    محل سكونت
    در جهان خالق جهان

پيش فرض

اصلا نمی شه به یادگار ماندگارو اینا توجه کرد سنجش ظرفیت رشته ی ما رو 50 تا معرفی کرده بود ولی الان 70 نفر دارن می خونن هر روزم زیادتر می شن

13. 2 کاربر از alisahaf70 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز reza-atom's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2008

پيش فرض

ميگم كه امروز دفترچه ٨٨ رياضي رو اومدم نگاه كنم ترسيدم روحيم بهم بخوره نگاه نكردم!
    ميگم كلا جا واسه محاسبات توي دفترچه هست؟
    حتي فكر اون روز نحس رو ميكنم وحشتناكه(١٠ تير ديگه)!يه سري كه از راهنمايي تا حالا دارن واسه كنكور خوندن منتظر و بي تاب چنين روزين و لحظه شماري ميكنن!
    ما هم كه همچنان عقب مونده ايم!
    ولي خدايي رتبه هاي زير ١٠٠٠ رقابت سختي دارن!
    راستي ٤٠٠ امين صفحه مبارك!
    از همه ي دوستاني كه توي اين صفحات با ما همراه شدن تشكر ميكنم!مثل آقا سعيد آقا بهمن آقا پيمان و ديگر دوستان.

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Apr 2007

پيش فرض

سلام
    خسته نباشید دوستان
    سوالی دارم
    الان مثلا کتاب فیزیک 2 چاپ سال 86 به عنوان منبع کنکور عنوان شده
    حالا کتاب فیزیک دو سال 88 هیچ تغییری نداشته و شبیه همون کتاب سال 85 عنوان داره ایا میشه به همین کتاب 88 دل بست یا نه؟
    یعنی کتابی که الان وجود داره با سر فصل ها در سال 85 هم بوده ایا میشه گفت که کتاب 86 هم همین کتاب با این عنوان ها بوده

نمیدونم خوب تونستم منظورم رو برسونم

پروفشنال AEZ_Best's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    یزد - زارچ - خونمون!

پيش فرض

چرا باز تو کارت شاید و اما و اگر میاری؟
    من ول کن شماها نیستم همتون باید درس بخونین اگه نمیتونین مطرح کنین تا یه فکری براش بکنیم
    سلام
    من قبلا تا دو سه هفته پیش انگیزه داشتم خدا!!!
    خیلی خوب میخوندم اما الان اصلا نمیتونم برم سمت درس
    کمک کنید

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •