من نگفتم دروغ گفتی که ابهام پیش اومد که برطرف شد![]()
--
--
من نگفتم دروغ گفتی که ابهام پیش اومد که برطرف شد![]()
تو چت باکس یه سایت داشتیم صحبت میکردیم
یه مدیر سلام کرد ....خانوم بود
منم اینجور سلام کردم:
سلام
.
.
(فکر میکردم هوشنگ فقط دست تکون میده)
ای خدا این خیلی باحال بود! مردم از خنده!
![]()
آره دیگه ریحانه میخواست گولت بزنه متوجه نشدی؟؟؟ بابا اینا یه باند مخووفنراستی مگه گول بود؟
اونم فکر نکنم گرفته باشی( توضیح: چرا کاربرا دو تا بودن و ربطش به پست من ) اشکال نداره
بزرگ میشی یاد میگیری
ای بابا
عزیزم چرا نمیزاری به کارمون برسیم؟
باند کجا بوده
مخوف کجا بوده؟
فرنوش جونم بیا پیش خودم عزیزم نترس![]()
منم دوست دارمراستی توهم کاربر بودی وما نمیدونستیم.....
![]()
رفته بودم عکس بگیرم اتفاقا" پیراهن من دوتا دکمش باز بود!! این مرتیکه عکاسه هم به من نگفت و عکس را انداخت وقتی عکسها را اوردم خونه مامانم کلی دری وری بهم گفت!
داشتم با دوچرخه توی خیابون میگشتم رفتم توی یه کوچه که خونه دوستم توش بود. دوستم هم در خونه بود ولی داشت با یکی حرف میزد که من اصلا" حوصلش را نداشتم. منم همینجوری که داشتم دور میزدم یه دستی به نشانه سلام برای دوستم تکون دادم و یه دفعه دیدم یه نفر با یه چرخ چینی نزدیکه که بزنه به من!!! فوری یه رکاب زدم و شانس اوردم فقط زد به تایر عقبم و چون من مقصر بودم که بدون اینکه نگاه کنم دور زدم ، دست پیش را گرفتم و گفتم ترمز هم خوب چیزیه ها!! اون طرف گفت تو فرض کن من ترمز ندارم نباید یه نیگا اینور و اونور بکنی؟ من گفتم چرخ که ترمز نداره سواری همینه! منا که میبینی ترمز جلوهام دیسکیه اصلا" هم اینور و اونور را عادت ندارم نگاه کنم اینو گفتم و اومدم. بعدا" فهمیدم دوستم و دوستش کلی به من خندیده بودند!
یه روز از کلاس زبان میومدم دیدم صف تاکسی شلوغه رفتم یه بستنی بخورم. وقتی خوردم میخواستم بندازمش تو یه سطل زباله هرچی زور زدم درش باز نمیشد. نگاه کردم دیدم فروشندهه داره چپ چپ نگام میکنه اومدم برم بیرون یه جای دیگه بندازمش که یارو گفت این سطل پایه داره بزن تا باز بشه رفتم پامو گذاشتم رو پایه سطل باز شد انداختم توش. ولی از اون به بعد دیگه نرفتم اونجا بستنی بخورم![]()
با حال بود
منم یه بار نفهمیدم چه شکلی باید در ا ازرا رو باز کنم اونوقت جلو یه مشت دختر ضایع شدم...
Last edited by prince72; 10-08-2008 at 22:12.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)