-فكر ميكنم دوستان در تاپيك v20 بتونند راهنماييتون كنند
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
-فكر ميكنم دوستان در تاپيك v20 بتونند راهنماييتون كنند
هر چه باشه قبول دارم
فقط فروشنده تی وی باشه تو بانه
تو رو خدا راهنمایی کنید
من میخاستم برم بانه که یکی از دوستان زنگ زد که تو یکی از فروم ها گفتن وی 20 دیگه نیست تو بانه
من هم دارم میرم بانه
میگم اگه نیست برم پیرانشهر یا برگردم با نا امیدی به خونمون
-بهترين جايي كه ممكن بود مطرح كردين منتظر جواب دوستان باشيد
سلام
آیا در این سایت راجب HX 800 سونی 46 بحث شده ؟ اگر ممکنه لینک بدین و یا اگر اطلاعاتی دارین ممنون میشم در اختیارم بذارین .
انتخاب ها ی من به ترتیب :
HX800
NX710
NX700
X700
-اره عزيز يكي از دوستان در اين فروم تهيه كرده بود :
اين پست هم شايد بدردتون بخوره :کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
مدلای 2010 سونی تی ویای خوبی نیستن بهتره پولتو الکی دور نریزی به جاش یا سامسونگ بخر یا پاناسونیک اگر نیو پلاسما پاناسونیک v20 بخری که بهترین خریدو انجام دادی بهترین کیفیت تصویرو داره
جناب تنهایم شما وقتی داری راهنمایی میکنی انگار زورت میاد از وی 20 تعریف کنی این یکمی تعریفیم که میکنی معلومه تو رو درواسی این همه سایت و مجله هست.
شما تو یکی پستهات از led سامسونگ (ع) خودت از صفتهای عالی و بهترین تعریف میکردی الان که به وی 20 میرسی فقط میگی خوبه در صورتی که همه میدونن بهترین کنتراست و کاملترین زاویه دیدو بهترین وضوح حرکتیو بین همه تی وی های موجود تو بازار داره.
سلام
تی وی بالای 46 اینچ +بدون گارانتی+سقف قیمت 1700000
چی بگیرم صلاحه؟
-شما بگين كارايي تون بيشتر چي هست ؟
از دوست عزیز t-tanhayam میخوام راهنماییم کنن
1- اگر سامسونگ پنل 42 lcd داشت میخریدم ولی چون نداره میخوام lg 42 660 بخرم البته سامسونگ c 6900 46 هم تو نظرم هست ،نظر شما چیه بین این دو انتخاب..؟ البته میدونم اختلاف قیمت کم نیست ،ولی خودم دلم پیش 42lg هست .. ولی یک مقدار با مارکش مشکل دارم، لطفا راهنمایی کنید
2- ایا lg 660 فرمت mkv پخش میکنه ..؟ و ایا این مدل مشکل ir داره ...؟ ایا گزینه خوبی برای کسی که زیاد فوتبال نگاه میکنه هست..؟
لطفا به همه سوالات جواب بدین تا بالاخره بخرم![]()
Last edited by zehneziba11; 02-03-2011 at 12:04.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)