تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 393 از 804 اولاول ... 293343383389390391392393394395396397403443493 ... آخرآخر
نمايش نتايج 3,921 به 3,930 از 8040

نام تاپيک: کلوپ ا 5800 Xpress Music ا

آخر فروم باز mamo's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2006

پيش فرض

سلام
    من یه شکلی با5800 دارم ببینید راه حلی داره
    مشکل من اینه که تمام عکسها و فیلمها یه جا ذخیره میشه و مثلا اگه چند تا فایل اینترنتی داشته باشین همه ی عکساشو می ریزه اونجا و همه چی قا تی پاتی میشه
    نمیشه اونا رو دسته بندی کرد؟؟؟؟؟
    در ضمن تو filemanager میدونم که دسته بندی هستش ولی دیگه نمیشه پشت سر هم رد کرد
    انشالاه که منظورم رو درست رسونده باشم
    ممنون
    من هم همین مشکل رو دارم
    من صفحه رو با پوشه ای که فایلهاش توشه zip یا rar میکنم . اینطوری پخش نمیشه توی گالری

اگه نباشه جاش خالی می مونه my comi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007

پيش فرض

سلام
    من یه شکلی با5800 دارم ببینید راه حلی داره
    مشکل من اینه که تمام عکسها و فیلمها یه جا ذخیره میشه و مثلا اگه چند تا فایل اینترنتی داشته باشین همه ی عکساشو می ریزه اونجا و همه چی قا تی پاتی میشه
    نمیشه اونا رو دسته بندی کرد؟؟؟؟؟
    در ضمن تو filemanager میدونم که دسته بندی هستش ولی دیگه نمیشه پشت سر هم رد کرد
    انشالاه که منظورم رو درست رسونده باشم
    ممنون
    یه سرچی کردم دیدم خیلیها این مشکل رو دارن
    راه حلشم پیدا کردم
    نرم افزار Nokia Photo Browser
    هنوز نسخه ی بتاش هست ولی کار آدمو راه میندازه ، یه قابلیت زوم باحالی هم داره، رو عکس نگه داری زوم میکنه
    اینم سایتش خواستین بگیرین
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jul 2007

پيش فرض

دوستان سلام.امروز بعد از اینکه گوشیم رو به حالت mass storageبه کامپیوتر وصل کردم،بعد از قطع اتصال آیکن های گوشیم از صفحه اصلی پاک شدن.و دو دکمه ی شماره ها و کانتکت ها هم کار نمی کنن.قبلا چند بار اینطوری شده بود و هر بار مجبور شدم مستر ریست کنم.آیا راهی هست که گوشیم درست شه؟خواهش می کنم کمکم کنید.

آخر فروم باز H a m e e d's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2008
    محل سكونت
    گیلان

پيش فرض

آره منم مشکل شما رو داشتم، مدتی هم از photo browser استفاده کردم، ولی به خاطر سرعت پایینش و اینکه هر دفعه عکس جدید توی گوشی میریزی یا عکس جدید با دوربین میگیری، برای اینکه اونارو thumnail نشون بده وقت زیادی میگیره رهاش کردم؛ البته از وقتی فیرمور 30 دارم دیگه ازش استفاده نکردم، نمیدونم این موضوع تاثیری روی سرعت اجراش داره یا نه،هرچند که به هر حال بتا هستش.
    حالا چرا نسخه نهاییش نمیاد؟ الآن چندین ماهه که بتائه.
    صفحات وب رو هم مدتهاست توی گوشیم ذخیره نمیکنم به خاطر همون مشکلی که گفتید توی گالری پیش میاد، بفرما! این جور مشکلات تو آپدیت فیرمورها کاملا نادیده گرفته میشه.
    برای صفحات وب چند راه میشه در نظر گرفت؛ اگه مطلب دم دستی و پیش افتاده ای در حد خبر و اینا باشه که توی همون Browser گوشی میشه نگاه کرد و بعد از خوندن هم نیازی به ذخیره نیست.
    ولی اگه صفحه ای باشه که واقعا نیاز باشه و میخوای بعدها بهش رجوع کنی، اگه فقط متنش برات مهمه میتونی از همون اول توی PC بصورت html only یا text files ذخیرش کنی تا دیگه عکسای مربوط به ذخیره کامل صفحه وب تو گالری مزاحمت ایجاد نکنن.
    یا اینکه صفحه html ای رو که توی PC بصورت Complete ذخیره کردی با یه نرم افزار converter یا writer مخصوص PDF ( پی دی اف رایترها فکر کنم راحت تر و بهتر باشن) به PDF تبدیلشون کن. مثل Cute PDF Writer که یه پرینتر مجازی پی دی افه و از فایلای html (که حاوی متن و تصویر باشن) میتونی براحتی یه کپی PDF داشته باشی.
    Last edited by H a m e e d; 01-11-2009 at 00:58.

آخر فروم باز mamo's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2006

پيش فرض

یه سرچی کردم دیدم خیلیها این مشکل رو دارن
    راه حلشم پیدا کردم
    نرم افزار Nokia Photo Browser
    هنوز نسخه ی بتاش هست ولی کار آدمو راه میندازه ، یه قابلیت زوم باحالی هم داره، رو عکس نگه داری زوم میکنه
    اینم سایتش خواستین بگیرین
    کد:
    استفاده میکردم
    سرعتش پایین بود
    بی خیال شدم

آخر فروم باز enimonte's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006

پيش فرض

آقا یکی یه ادوب ریدر یا یه چیزی که بشه باهاش پی دی اف خوند(کرک شده)به من بده!
    خدا خیرتون بده!!
    این کارها رو انجام بده نسخه نامحدود میشه.خودم از سایت موبایلستان گرفتم(مدیران تبلیغ حساب نکنند)

ین ورژن مخصوص گوشی 5800 است که کرکش نصب نمیشد وبصورت 15 روزه بود .

فایل sis کرکش را آنپک کردم که شامل 3 فایل میباشد .

ابتدا فایل sisرا نصب کنید سپس 3 عدد فایل داخل پوشه را در c/sys/bin کپی و جایگزین کنید.

(شما بایستی با x-plore این کار را انجام بدهید اگر پوشه sys دیده نمیشه در تنظیمات x-plore جلو show system files/folders را تیک بزنید .
    x-plore-menu -tools -configuration)

برای این کار بایستی گوشی در حالت هک باشه .

گوشی را خاموش و روشن کنید و از بر نامه بخوبی استفاده کنید .

محدودیت برنامه از 15 روز به 11709940 روز تبدیل شده .

کد:

7. این کاربر از enimonte بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

در آغاز فعالیت MohsenZZR's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2009

پيش فرض

سلام.من چند روز پیش 5800 خریدم.اما کابل TV روش نبود.فروشنده گفت سری جدید به TV وصل نمیشه.با کابل یکی از دوستام هم امتحان کردم وصل نشد.به نظر شما چیکار کنم؟خواهشا کمکم کنید.ممنون

آخر فروم باز eshghe eskate's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008
    محل سكونت
    In Others Heart

پيش فرض

اینو دان کردم!
    گوشیم آپدیت ارور میده!
    اینم بگم که گوشیم با پی سی آدیت نمیشه!
    نت موبایلم که درس حسابی نیس بشه باهاش آپدیت کرد!
    چیکار کنم؟!

داره خودمونی میشه H_E_A's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2008

پيش فرض

اینو دان کردم!
    گوشیم آپدیت ارور میده!
    اینم بگم که گوشیم با پی سی آدیت نمیشه!
    نت موبایلم که درس حسابی نیس بشه باهاش آپدیت کرد!
    چیکار کنم؟!
    فکر کنم اول باید ورژن قبلی این برنامه رو از رو گوشیت پاکش کنی و بعد این فایلایی که تو پست بالا گفتند رو نصب کنید...( این آپ دیت ارور مربوط به آپدیت گوشی نیست )

درضمن من یه نسخه کرک شده از اکروبات ریدر رو دارم که رو گوشی های هک نشده هم کار میده(مثله همین که مدت تریال رو به کلی روز زیاد کرده) ولی فعلا نمیتونم براتون آپ کنم چون یادم نیست کدوم فایلا بود(آخه کلی ادوب ریدر با کرک گرفتم تا بالاخره این یکی کار داد)، احتمالا فردا یا شاید شنبه آپ میکنم همینجا،

11. این کاربر از H_E_A بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز iman_s's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2006
    محل سكونت
    کرجي يال

پيش فرض

سلام.من چند روز پیش 5800 خریدم.اما کابل TV روش نبود.فروشنده گفت سری جدید به TV وصل نمیشه.با کابل یکی از دوستام هم امتحان کردم وصل نشد.به نظر شما چیکار کنم؟خواهشا کمکم کنید.ممنون
    بعضي از مدلها مخصوص يكسري كشورهاي خاص هست و خروجي TV ‌نداره و بايد ارزون تر باشه.متاسفانه تو بازار ايران هم رواج پيدا كرده كه با قيمت گوشيهاي كامل ميدند. روي كارتنش هم بايد يك برچسب داشته باشه كه روش نوشته باشه فكر كنم TV-Out Not Supported

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •