دوستان آیا امکان خاموش کردن آرم hp در لپ تاپ 6180 وجود داره ؟ اگر آره لطفا راهشو بگید
ممنون
دوستان آیا امکان خاموش کردن آرم hp در لپ تاپ 6180 وجود داره ؟ اگر آره لطفا راهشو بگید
ممنون
دوست من سلام
این بک آپ از ویندوز اورجینال هست
اگر شما مثلا برای من رو ریکاوری کنید از حالت اورجینال خارج میشه
با سلام
میخوام 6190 بگیرم, آیا در سری 61XX مشکل داغ شدن وجود داره؟
شما از خریدتون راضی هستید؟
ممنون
من 6177 دارم ، داغ می کنه ولی نه در حالت عادی
ولی با کارای سنگین مثل بازی داغ میکنه
سلام دوستان.من نظرم روی 6166 هست.البته باگرافیک6770.به نظرتون فرق خاصی با 6070 داره؟بعد چه رنگهایی داره؟dark umber نداره؟ مشکل خاصی نداره؟من قبلا می خواستم6050 بگیرم و لی خیلی کم گیر میاد.به جز 6050 سری dv6 با cpu i5 و گرافیک 6770 مدلی هست؟ممنون
سلام
کم6170 خریدم توحالت عادی که دماش خوبه cpu زیره 48 درجه هست
تو بازی سنگین مثل bf3 که رفتم فن شروع میکنه به کار کردن شدید
ولی هیچ وقت هنگ نکرده به دلیل داغ شدن
تو بازی هم دمای cpu به 68 رسید
من خودم لپ تاپ اچ پی دارم و الان 2 سالی میشه ک استفاده میکنم و ازش مثل خر کار میکشم شده تا 1 هفته هم خاموش نشده و روزی 15 -16 ساعت روشنه داغ میکنه البته توی کارای گرافیکی مثل بازی و... خلاصه الان 1.5 ساله ک ویندوز رو عوض نکردم و با اینکه یه 2-3 ماهی هست ک ویندوز خراب شده و نیاز به تعویض داره اما بازم کار میکنه و زیاد جدی نیست
اون موقع ک مییخواستم منم بخرم میگفتن زیاد داغ میکنه و خراب میشه و...
موفق باشید
سلام دوستان
من به تازگی یه لپ تاپ اچ پی 4530 خریدم. حالا احساس میکنم فن این لپ تاپ هی رو دور آهسته کار میکنه و قطع نمیشه. صدای فن خیلی آروم میاد و هوا رو بیرون میده که گاهی اوقات کمی صدا بیشتر میشه-
یعنی مشکل از لپ تاپه؟
یعنی اینا همین جوری هستن؟
کسانی که از این مدل لپ تاپ دارن لطفا منو راهنمایی کنن. ممنون
دوست عزیز مگه می شه فن لپ تپ خاموش شه!خاموش شه که به یک دقیقه نرسیده مادربوردتون سوخته!درسته وقتی کار نمی کنید cpu , gpu زیاد کار نمی کنن.ولی به هر حال دستگاه روشنه
یعنی این قضیه مشکلی نداره؟
آخه الان اینجوری حدود 1.15 دقیقه باطریش شارژ نگه میداره.
اینا طبیعیه؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)