سلام برو از لايزر بگير
جديدا سرويس داره ميده خفن
سلام برو از لايزر بگير
جديدا سرويس داره ميده خفن
دوست عزيز هيچ كس نميتونه بگه ping من پائينه يه استانداري وجود داره و خيلي عواملي وجود داره كه اين زمان رو بالا و پائين ببره
در خصوص سوال دومت هم اصلا متوجه منظورت نشدم . كمي بيشتر توضيح بده
سرعت عملی سرویس های 512 و یک مگ صبا نت چجوریه؟ توی سایت که قیمت های خیلی خوبی زده.
الآن سرعت اکانت رایگان شبانه اش چقدر هست؟
من از شهراد گرفتم
سرعتش بدک نیست ولی هر از چند گاهی بازی در میاره
مثلا از امروز گفته از 2 تا 8 صبح نیم بهاست در صورتی که هز یه ماه پیش مجانی بود !
عزیز تصمیم نهایی با خودت هست
خیلی ها از سپنتا راضی هستند و خیلی ها ناراضی ( البته ناراضی خیلی خیلی کم هست و توی این فروم مهدی یک مقدار از طرف سپنتا اذیت شده و ناراضی هست)
پشتیبانی یک مقدار از لحاظ فنی ضعیف هست اما از لحاظ ادب و احترام خوب هستند
قطعی به ندرت ( من که یک بار تا به حال داشتم اون هم سراسری بود)
در یک کلام میشه گفت در مقایسه با بعضی شرکتها خوب هست
راستی شما اگر بخواهی بیای سپنتا باید برای سرویس 192 ماهیانه 39900 تومان پرداخت کنی (البته اگر مشترک سپنتا بشی به تدریج سطح کاربریت بالا میره و خریدهای شما شامل نخفیف میشه که در بالاترین سطح کاربری و بیشترین تخفیف 33915 تومان باید پرداخت کنی)
سرعت این دو خط افتضا شده لطفا یک راهنایی کنید برای بالا بردن سرعت dec و adsl![]()
سلام
من اطلاع دارم که یک سری عوامل در پینگ تایم تاثیر داره اما به طور معمول و میانگین مشخصه که کدوم isp پینگ پایین تری داره.
سوال دومم هم کاملا مشخصه. اگه اطلاع داشته باشید سرویس بالای 128 رو فقط با ارائه کارت دانشجویی یا ارائه نامه از یه شرکت میدن و من این شرایط رو ندارم و با توجه به کارم به سرویس بالای 128 احتیاج دارم و میدونم که را ههایی هست که بشه این کار رو کرد که یک سری از اساتید این تاپیک اطلاع دارن
با کلی این درو اون در زن اینترنت 1mگرفتم
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
توی عکس یکمی کم نشون میده ولی از رپید با دانلود منجر سرعت خوبیرو نشون میده
![]()
از چه شرکتی ؟ با چه قیمتی ؟ ممنونم.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)