حد واسط ارتباط شما با کامپیوتر... شما برای اینکه فرامین خودتونو به کامپیوتر وارد کنید نیاز به یک محیط دارید که شامل منوها ... پنجره ها و .... میشود به این میگن رابط کاربری.
برای بیشتر دانستن :
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
حد واسط ارتباط شما با کامپیوتر... شما برای اینکه فرامین خودتونو به کامپیوتر وارد کنید نیاز به یک محیط دارید که شامل منوها ... پنجره ها و .... میشود به این میگن رابط کاربری.
برای بیشتر دانستن :
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
سلام!!
اصلاح شد!!
دوستان بالاخره تونستم از مشکلم یه عکس خوب بگیرم امیدوارم بی جواب نمونه!!!
کار خاصی هم انجام نمیدادم...یه کپی ساده بود که ناگهان اتیش کرد!!!
نکته جالب این بود که وقتی روی اون پنل های بالا که برای رو و سی پی یو بود کلیک می کردم سویچ میشد روی یه هسته ی دیگه!!!ممنون از راهنماییتون!!![]()
Last edited by lllhamedlll; 02-03-2011 at 00:07.
خوب این عکس که فایده ای نداره، شما باید processes رو کنترل کنید و ببینید چه پروسه ای cpu های شما رو مشغول می کنه، این عکس که فقط نشون میده هسته ی 4 داره 100 درصد مصرف میشه، مهم این هست که چرا مصرف میشه.
با سلام
من تازه به جمع لینوکس دار ها پیوستم و هرچی این مشکلم رو تو این سایت دنبال کردم انگار نبود.اما یه مشکلی که بهش برخوردم اینه که وقتی نصب کردم اوبونتو 10.10 را،و اوبونتو رو اجرا کردم صفحه مانیتورم خاموش میشه .اما روی تلویزیون ال سی دی خونم امتحان کردم راحت اومد بالا.
لبتاپ سونی دارم و گرافیک من nvidia 220هست.مشکل از کجا می تونه باشه؟
با تشکر
هر دو دستگاه از یک خروجی تغذیه می کنند؟
ببخشید اما منظورتون رو متوجه نمیشم.
سلام.
بعضی از لپتاپ ها با لینوکس سازگاری ندارن. مثل لپتاپ من که سونی هست و مانیتورش همینطور که شما میگی خاموش میشه.
مشکل از کارت گرافیک نیست.
خیر دوست عزیز شما توی هر سیستم عاملی تنظیمات گرافیک داری و برای گرفتن خروجی از کارت گرافیک باید اعمالشون کنی
الآن تنظیمات شما مطمئناً بر روی خروجی D-Sub تنظیم شده که شما با تغییر پیشفرض به اسکرین خود لپتاپ مشکلتون حل خواهد شد.
سلام . یه سوال در مورد ورژن های اوبونتو دارم . چرا بعضی جاها از 4.10 شروع میشه تا 11 ولی بعضی جاها میزنه ورژن مثلا 2.6 یا 2.7 ؟ تو ویکی پدیا دیدم زده مثلا release 4.10 , linux kernel 2.6.8 ، میشه یه توضیحی بدین . ممنون میشم .
دوست عزیز، نسخه ی یک توزیع یا نسخه ی کرنل متفاوت هست.
اوبونتو از نسخه ی 4.10 شروع به کار کرد و به ترتیب با نظمی که فقط در عدد 6 رعایت نشد به این صورت جلو رفت، 5.04 ، 5.10، 7.04، 7.10 و ... و فقط نسخه ی 6 بود که 6.06 و 6.10 شد، این اعداد هم سال و ماه انتشار هستند یعنی 5.04 یعنی سال 2005 و ماه 5، یا 10.10 یعنی سال 2010 و ماه 10. اینها نسخه های اوبونتو هستند
اما کرنل بحثش جدا هست، نسخه ی کرنل مرتبط با توزیع خاصی نیست، چون شاید زیاد با این کلمه آشنا نباشید، کرنل در ساده ترین توضیح در واقع هسته ی سیستم عامل هست که کنترل منابع و سخت افزار و ... رو به عهده داره که باز برای اینکه متوجه بشید مثال می گم:
شما می گید من نوکیا N95 دارم که سیستم عاملش سیمبین 9.2 هست! اون N95 مدل گوشی هست و اون 9.2 مدل سیستم عامل شما. وقتی می گیم اوبونتو 10.10 با کرنل مثلا 2.7 یعنی نسخه ی اوبونتو 10.10 هست و نسخه ی کرنلی که اوبونتو با اون کار می کنه 2.7.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)