تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 393 از 630 اولاول ... 293343383389390391392393394395396397403443493 ... آخرآخر
نمايش نتايج 3,921 به 3,930 از 6291

نام تاپيک: کنــکور 88 || درصدها و رتبه های کنکور 87 در پستهای 2 -- 3 -- 4

اگه نباشه جاش خالی می مونه pesarebaba2006's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    2/1 جهان

پيش فرض

بازبيني دروس شيمي، فيزيك، زيست و رياضي

عابد بدريان درخصوص تغيير در كتاب شيمي با بيان اينكه برنامه درسي شيمي، فيزيك، زيست و رياضي 10 ساله بود، اظهار داشت: راهنماي برنامه درسي شيمي، فيزيك، زيست و رياضي در سال 79 تدوين شد كه دوره 9 ساله را طي كرده و درآستانه بازبيني و تجديد نظر است.
    وي افزود: بر پايه يافته‌هاي پژوهشي، طرح ارزشيابي از برنامه درسي شيمي در حال انجام است كه به احتمال زياد تا پايان شهريور، نتايج يافته‌هاي اين پژوهش مشخص مي‌شود.
    بدريان ادامه داد: مؤسسه پژوهشي برنامه‌ريزي درسي و نوآوري‌هاي آموزشي طرح ديگري را سفارش داده است كه مطالعه تطبيقي برنامه‌هاي درسي شيمي بين ايران و چند كشور موفق و ناموفق و چند كشور توسعه‌يافته و در حال توسعه است.
    وي اضافه كرد: هدف از اين مطالعه تطبيقي اين است كه ببينيم كشورهاي مختلف دنيا در اين زمينه چه اقداماتي انجام داده‌اند، كشورهاي موفق چه كرده‌اند و ما مي‌خواهيم چه كارهايي انجام دهيم و خوشبختانه با پژوهش‌هايي كه در اين زمينه انجام شده، دستمان پر است و مي‌توانيم بر پايه يافته‌هاي پژوهشي تصميم منطقي و علمي بگيريم.
    مدير گروه پژوهشي آموزش علوم، رياضي و فناوري مؤسسه پژوهشي برنامه‌ريزي درسي و نوآوري‌هاي آموزشي با بيان اينكه دوره ده ساله برنامه درسي شيمي، فيزيك، زيست و رياضي در حال اتمام است، گفت: بايد بازبيني و تجديد نظر انجام شود تا در صورت نياز آن را اصلاح ‌كنيم.

2. این کاربر از pesarebaba2006 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه pesarebaba2006's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    2/1 جهان

پيش فرض

سئوالات و مدت پاسخگویی به آنها در کنکور سراسری88

تعداد سئوالات و مدت زمان پاسخگویی گروه های آزمایشی پنج گانه در آزمون سراسری 1388 دانشگاههای کشور از سوی سازمان سنجش اعلام شد.
    به گزارش ايلنا, تعداد سئوالات دفترچه آزمون عمومی در هر پنج گروه آزمایشگاهی علوم ‌ریاضی‌ و‌ فنی، هنر، علوم تجربی، زبان های خارجه و علوم انسانی 100 سئوال و مدت پاسخگویی 75 دقیقه است.
    سئوالات اختصاصی گروه آزمایشی علوم ریاضی و فنی 135 سئوال شامل سئوالات ریاضیات، فیزیک و شیمی و مدت زمان پاسخگویی به ترتیب 85، 55 و 35 دقیقه و در مجموع 175 دقیقه خواهد بود.
    مجموع سئوالات گروه امتحانی علوم تجربی نیز 190 سئوال بوده و شامل سئوالات زمین شناسی، ریاضی، زیست شناسی، فیزیک، شیمی و بهیاری (مخصوص بهیاران شاغل دارای دیپلم بهیاری) است و مدت پاسخگویی به ترتیب 20 ، 47 ، 36، 37 ، 36 و 20 دقیقه( مجموع 196 دقیقه) خواهد بود.
    سئوالات اختصاصی گروه علوم انسانی نیز 200 سئوال شامل سئوالات ریاضی، اقتصاد، زبان و ادبیات فارسی، زبان عربی، تارخ و جغرافیا، علوم اجتماعی، فلسفه و منطق، روانشناسی و اصول و عقاید فقه ( خاص دارندگان مدرک پیش دانشگاهی علوم و معارف نظام جدید) بوده و مدت زمان پاسخگویی به ترتیب 25 ، 10 ، 30 ، 20 ، 25 ، 15 ، 25 ، 15 و 29 دقیقه ( مجموع 185 دقیقه) است.
    سئوالات‌ دفترچه‌ آزمون‌ اختصاصی‌ گروه‌ آزمایشی‌ هنر 160 سئوال شامل دروس درک عمومی هنر، درک عمومی ریاضی _ فیزیک، ترسیم فنی، خلاقیت تصویری و تجسمی، خلاقیت نمایشی، خلاقیت موسیقی و خواص مواد بوده و مدت پاسخگویی به ترتیب 25 ، 40 ، 26 ، 24 ، 13 ، 20 و 17 دقیقه (مجموع 165 دقیقه) خواهد بود.
    همچنین داوطلبان گروه آزمایشی زبانهای خارجه ( انگلیسی - فرانسه - آلمانی) نیز باید به 70 سئوال این گروه در مدت زمان 105 دقیقه پاسخ دهند.

4. 3 کاربر از pesarebaba2006 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Banned
    تاريخ عضويت
    May 2007
    محل سكونت
    متاسفانه روی خاک!

13

بازبيني دروس شيمي، فيزيك، زيست و رياضي

عابد بدريان درخصوص تغيير در كتاب شيمي با بيان اينكه برنامه درسي شيمي، فيزيك، زيست و رياضي 10 ساله بود، اظهار داشت: راهنماي برنامه درسي شيمي، فيزيك، زيست و رياضي در سال 79 تدوين شد كه دوره 9 ساله را طي كرده و درآستانه بازبيني و تجديد نظر است.
    وي افزود: بر پايه يافته‌هاي پژوهشي، طرح ارزشيابي از برنامه درسي شيمي در حال انجام است كه به احتمال زياد تا پايان شهريور، نتايج يافته‌هاي اين پژوهش مشخص مي‌شود.
    بدريان ادامه داد: مؤسسه پژوهشي برنامه‌ريزي درسي و نوآوري‌هاي آموزشي طرح ديگري را سفارش داده است كه مطالعه تطبيقي برنامه‌هاي درسي شيمي بين ايران و چند كشور موفق و ناموفق و چند كشور توسعه‌يافته و در حال توسعه است.
    وي اضافه كرد: هدف از اين مطالعه تطبيقي اين است كه ببينيم كشورهاي مختلف دنيا در اين زمينه چه اقداماتي انجام داده‌اند، كشورهاي موفق چه كرده‌اند و ما مي‌خواهيم چه كارهايي انجام دهيم و خوشبختانه با پژوهش‌هايي كه در اين زمينه انجام شده، دستمان پر است و مي‌توانيم بر پايه يافته‌هاي پژوهشي تصميم منطقي و علمي بگيريم.
    مدير گروه پژوهشي آموزش علوم، رياضي و فناوري مؤسسه پژوهشي برنامه‌ريزي درسي و نوآوري‌هاي آموزشي با بيان اينكه دوره ده ساله برنامه درسي شيمي، فيزيك، زيست و رياضي در حال اتمام است، گفت: بايد بازبيني و تجديد نظر انجام شود تا در صورت نياز آن را اصلاح ‌كنيم.
    سلام دوستان من امسال پیش بودم و امسال هیچ امیدی به کنکور ندارم و میخوام از اول مهر واسه کنکور 89 بخونم میخوام بدونم کتابا تغییری کرده یا نه ؟ کلی کتاب آموزشی گرفتم یعنی باید عوض کنم

آخر فروم باز MaaRyaaMi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008

پيش فرض

سلام دوستان من امسال پیش بودم و امسال هیچ امیدی به کنکور ندارم و میخوام از اول مهر واسه کنکور 89 بخونم میخوام بدونم کتابا تغییری کرده یا نه ؟ کلی کتاب آموزشی گرفتم یعنی باید عوض کنم
    نه بابا
    تغییری نمیکنه محتوای کتابا همونه

7. این کاربر از MaaRyaaMi بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز hermione's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    !!جاده!!

پيش فرض

سلام بر کنکوریهای عزیز ....
    من امسال سوم ریاضیم
    تصمیم گرفتم امسال به امید خدا ان شا... تلاش کنم تا به هدفم برسم . می خواستم از تجربیات شما ( که بالاخره یه دو تا کتاب بیشتر از ما پاره کردید ) استفاده کنم ..
    چند تا سوال داشتم :
    - از اونجایی که می خوام سنگین توی تابستون بخونم می خواستم ببینیم توی سال تحصیلی افسردگی نمی گیرم ؟؟؟
    - کلاَ با چه روندی پیش برم تا بهترین نتیجه رو بگیرم ( هوشم معمولیه و عمده اشکالاتم توی درس های سال دوم هست )
    - خلاصه این که چون شما این راهو تقریباَ طی کردید و تجربیات فراوانی در زمینه پیدا کردید اگه پندی نصیحتی دارید دریغ نکنید و اگه میبینید راهی بوده که اگه اونو طی می کردید از الان بهتر بودید ذکر کنید .
    اگه تمایل داشتید می تونید پیغام خصوصی بزارید یااگه نه چه بهتر اینجا بزارید همه استفاده ببرند ...

Banned
    تاريخ عضويت
    May 2007
    محل سكونت
    متاسفانه روی خاک!

13

راهی بوده که اگه اونو طی می کردید از الان بهتر بودید ذکر کنید .
    ای کاش از تابستون درس میخوندمای کاش برنامه ریزی میکردم ای کاش هر روز کتا ب عوض نمیکردم
    مهمترین عاملی که باعث شد امسال نتیجه نگیرم تعویض کتاب بود کتاب میگرفتم فرداش عوض میکردم آخرش اصلا وقت نکردم یکی از این کتابارو بخونم

10. این کاربر از rambo_1386 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال Rainy eye's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2008

پيش فرض

- از اونجایی که می خوام سنگین توی تابستون بخونم می خواستم ببینیم توی سال تحصیلی افسردگی نمی گیرم ؟؟؟
    نه ...بخون ... تا جایی که جون داری!!!!: دی افسردگی گرفتی بیا خودم درستش می کنم!!!!!!!

-
    کلاَ با چه روندی پیش برم تا بهترین نتیجه رو بگیرم ( هوشم معمولیه و عمده اشکالاتم توی درس های سال دوم هست )
    همون دومو بخون... یعنی اگه تموم درسای پایه رو یه دور تو تابستون بخونی خیلی خوبه...

- خلاصه این که چون شما این راهو تقریباَ طی کردید و تجربیات فراوانی در زمینه پیدا کردید اگه پندی نصیحتی دارید دریغ نکنید و اگه میبینید راهی بوده که اگه اونو طی می کردید از الان بهتر بودید ذکر کنید .
    هی نشین به امید اینکه حالا وقت دارم !!!!
    نظرمو خیلی خلاصه گفتم!!!!!!

12. این کاربر از Rainy eye بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال only4you_mehr's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2006

پيش فرض

2 هفته ی دیگه تا آزادی

آخر فروم باز @R3Z's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2006
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

2 هفته ی دیگه تا آزادی
    تازه اول بدبختیه
    ولی چه حالی میده این تابستون ...بخصوص اگر صبح کنکور خواب بمونیم
    من یه سوال کردم چیزم حسابش نکردین بعد 2 ماه اومدم پی سی گند زدید به حالم
    باشه دیه
    موفق باشین بچه ها

15. این کاربر از @R3Z بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز MaaRyaaMi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008

پيش فرض

سلام بر کنکوریهای عزیز ....
    من امسال سوم ریاضیم
    تصمیم گرفتم امسال به امید خدا ان شا... تلاش کنم تا به هدفم برسم . می خواستم از تجربیات شما ( که بالاخره یه دو تا کتاب بیشتر از ما پاره کردید ) استفاده کنم ..
    چند تا سوال داشتم :
    - کلاَ با چه روندی پیش برم تا بهترین نتیجه رو بگیرم ( هوشم معمولیه و عمده اشکالاتم توی درس های سال دوم هست )
    اگه تمایل داشتید می تونید پیغام خصوصی بزارید یااگه نه چه بهتر اینجا بزارید همه استفاده ببرند ...
    حتما حتما درسای پایه تو تو تابستون بخون
    حالا من نمیدونم رشته ت چیه ولی ریاضی پیش دانشگاهیش بیشتر مطالبش برمیگرده به پایه که اگه بلت نباشی دیگه هیچی....

خلاصه نویسی هم انجام بده خیلی به درد میخوره ....چون از تابستون شروع می کنی وقتت زیاده حتما کتابو خوب بخون تا روش مسلط بشی بعد برو سراغ تست

بعد دیگه با یه آزمون هماهنگ باش ... که خب اکثرا با قلمچی موافقن از جمله خودم

سرتو با کلاسای جورواجور و اینا گرم نکن من خودم تجربه شو داشتم اصلا وقت واسه درس نداشتم تا ساعت 9 8 شب کلاس بودم!!
    و.................
    که بعد از کنکور 88 در موردش حرف میزنیم : دی

و اینکه نمیدونم سوما ازاد رو ثبت نام کردن یا نه .... خوبه واسه اینکه با شرایط سر جلسه آشنا بشین و اینا و ایینکه اتفاق خاصی نمیوفته : دی

17. این کاربر از MaaRyaaMi بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •