دوستان کسی نمیدونه چجوری میشه صداهای ایپاد رو قطع کرد مثل صدای عکس گرفتن یا صدای کیبوردش؟
دوستان کسی نمیدونه چجوری میشه صداهای ایپاد رو قطع کرد مثل صدای عکس گرفتن یا صدای کیبوردش؟
ممنون
پاییتخت درسته کارش اما یکم قیمتاش بالاتره که طبیعیه
آیپاد اگه پولمپ باشه محصوله مطمیینیه من خودم بخام بگیرم علا الدین ترجیح میدم قیمتاش به نظرم مناسبتر باشه(کمنره اما مناسبتره البته کمترینش فکر نکنم زیاد فرق کنه فوقش 5 تومن اینور اونور)
اما پاییتخت برای محصولات جانبی بهتره
بعضی کیس های اسپک یا گیرفین بالای 50 هم هست
شیلد دو طرفس؟فوله//؟
صدای کیبورد توی Setting >> Sounds >> Keyboard Clicks
صدای دوربین فکر کنم قطع نمیشه !
سلام اساتید عزیز
دوستان یه سوال داشتم
این بازی های زیر در ios وجود داره ؟؟؟؟
Call OF Duty
GTA IV
Tomb Reider
Evil
God OF War
Mafia
Medal OF Honor
ممنون
کلا خیلی عناوین مشترک با PC و کنســول ها زیاد نیست، باید سبک بازی بررسی بشه...
به هرحال
Call of Duty: World at War: Zombies II
Grand Theft Auto: Chinatown Warsکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Resident Evil: Degenerationکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
سلام پوريا جان.
همينجور كه پارسا جان گفتند شما بايد به دنبال سبك باشي.
بازي كال آف ديوتي ممكنه نباشه به اون صورت اما شما ميتوني از modern combat استفاده كني از اونم بهتره
ولی به نظر من قیمتای علاءالدین گرونتره
فول هست
دوستان من بالاخره خریدم
حالا اصلا تا به حال محصولی از اپل نداشتم کمک میخوام
چند تا سوال دارم:
بهترین روش جیلبریک کردن چیه؟(من که داشتم با limera1 میرفتم)
دوم اینکه من از روی آموزش لیمرا رفتم ولی همون اول وقتی گوشی را وصل میکردم مرحله ی بعدی را نمیاورد باید وقتی آیپاد خاموشه شروع کنیم ؟ یا روشن؟ یا در حالت ریکاوری یا DFU؟
dfu mode صالا چی هست ؟ برای چه موقعه ای بدرد میخوره؟ ریکاوری مود چطور(البته خودم حدس میزنم برای وصل کردن به آیتینوز هست)
بچه ها من وقتی آیپاد را به آیتینوز وصل میکنم نمیشناسه باید به ریکاوری مد برم؟ بعدش چی کار کنم که بشه توش آهنگ و ... ریخت؟(اگر از آیتیونز آموزشی دارید لطفا بذارید)
راستی حتما باید توی سایت آیتیونز اکانت بسازیم؟چون من نتونستم مرحله ی کردیت کارتش را رد کنم چی کار کنم؟
راستی توی آپدیت فریمور هم بهم یه اررور داد گفت کانکشنت قطع شده اون برای چیه؟
اگر آپدیتش کنیم تمام اطلاعات میپره؟
دیگه فعلا سوالی ندارم
خواهشا سر صبر توضیح بدید
ببخشید من یه سوال داشتم
الان میخوام 5تا فولدر عکس رو بریزم رو آیپاد ، چه جوری این کار رو بکنم؟ همشو باید تئ یه فولدر بریزم ، بعد سینک کنم؟ نمیشه تو فولدرای جدا باشه؟
الان قیمت حدودی 32gig چنده؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)