nitsجان اگه من جلد اول اميدوارو بگيرم مشكلم حله؟؟اگه نه اون كتاباي مورد نيازو از انتشارات مدرسه بگو
دوست عزیز شما الان کنکوری هستی . در کتاب جلد 1 رمزینه مفاهیم مرتبط با تابع ( یک به یکی یا پوشایی و دامنه و برد توابع مختلف و معکوس پذیری و ... برسی نشده ) اما قدر مطلق و جزءصحصیح رو به اندازه ی کافی توضیح داده . حالا شما باید این دو جلد رو بگیر ی :
1) تابع . مفهوم و انواع و خواص آن ( احمد قندهاری وحمید رضا امیری )
2) تعیین دامنه وبرد توابع به روش حل مسئله ( سید محمدرضا هاشمی موسوی )
داخل پرانتز:
(کتاب عباس امیدوار که عالیه .ولی اگه فقط تابع رو میخوای بخونی بگیر . این دو کتاب بالا هم (1و2) خوبند .چی میشد هر 3 رو واسه تابع بخون . من میگم از الان تا پایان اردیبهشت بنشین هر 3 رو یواش یواش تموم کن . کتابهای شماره 1 و 2 که خیلی حجمشون پایینه و 1 هفته ای تمومه . اون یکی هم که بخش تابع رو داری میخونی پس بطور منطقی هم بخواییم بگیم آنچنان هم وقت گیر نیست )
در ضمن شما به سایر مطالب پیش از جمله حد و پیوستگی و دنباله ها و سری ها احتیاج داری که بهترین کتاب هم همین رمزینه جلد 1 هست البته دیفرانسیل 2 رمزینه هم در راهه که بدون شک اونهم مثل جلد 1 عالی خواهد بود . بازم اگه توضیحی میخوای بگو . در خدمتم
کتابهای انتشارات مدرسه :
آشنایی با روشهای عددی در حل مسایل
آنالیز ترکیبی و بسط دوجمله ای
استقرای ریاضی
انتگرال معین و کاربردهای آن
بخش پذیری در جبر
بردار در صفحه و فضا
پیوستگی و مشتق پذیری
تابع
تثلیث زاویه و تربیع دایره
تصاعدهای هندسی و حسابی
تقارن جبری و ضریب های نامعین
توان و رادیکال
حد . مفهوم و تعریف و محاسبه
دنباله ها و سری ها
دیفرانسیل و انتگرال نامعین
روشهایی از جبر
عبارتها و معادلات جبری
قدر مطلق
کاربرد مشتق
لگاریتم و توابع لگاریتمی و نمایی
ماتریس
مبانی ریاضیات
مثلثات
مجانبها و رسم منحنی
مقاطع مخروطی
نابرابری ها و نامعادله ها
نظریه گراف
ورودی به نظریه احتمال
ورودی به نظریه اعداد
وروردی به آمار
هندسه تحلیلی
تاریخ ریاضیات
تعیین دامنه وبرد توابع
---------- Post added at 08:39 PM ---------- Previous post was at 08:34 PM ----------
جا داره از کاربر محترم bida که توضیحات خوبی در مورد کتابهای انتشارات مدرسه ارائه دادند تشکر کنم . اون کتابهایی هم که ایشون معرفی کردن هم من چندین بار توصیه کردم در پستهای خیلی وقت پیش که در این مورد هم خوب توضیح دادن .
باز هم تشکر .