سلام دوستان یه سوال داشتم: آیا با استفاده از جعبه لایتنر(یا همون G5 معروف) میشه برای یادگیری و به خاطر سپاری لغات و عبارات زبان های خارجی استفاده کرد؟ واقعا کلماتی که با این روش به حافظه سپرده میشه، بصورت مادم العمر یاد آدم می مونه؟
سلام دوستان یه سوال داشتم: آیا با استفاده از جعبه لایتنر(یا همون G5 معروف) میشه برای یادگیری و به خاطر سپاری لغات و عبارات زبان های خارجی استفاده کرد؟ واقعا کلماتی که با این روش به حافظه سپرده میشه، بصورت مادم العمر یاد آدم می مونه؟
اون جمله ي اوليه كه مشخصه گذشته هست و اون كلمه ي was هم نشونه ي Passive(غير فعال) بودن جمله و Mary هست.
اتاقي به مري نشان داده شد كه آنجا آتش گرم بود و همچنين غذا روي ميز.
راجب جمله ي دوم هم درست گفتيد ماضي نقلي هست و اينم ساختارش:
Have+p.p
چرا ديگه دوست عزيز ماضي نقلي هست چون هم HAVE داره و هم شكل سوم فعل خوردن(Had)
Last edited by Hamid Hamid; 24-08-2010 at 07:12.
دوست عزیز چیزایی که به نظرم میاد ایناست
راجعبه جمله اول این جمله جمله مجهول است و زمان آن گذشته ساده بوده که وقتی مجهول شده به این شکل درآمده
جمله دوم هم به نظر من همون ماضی نقلی است چون با اینکه had supper گذشته است ولی وقتی have قبلش اومده اون رو به ماضی نقلی تبدیل کرده
این نظر من هست بقیه دوستان هم نظر بدن
خب ظاهرا تا من اومدم این دوخط رو بنویسم دوست خوبم آقا حمید جواب کامل تری داده
Last edited by sajjad1973; 24-08-2010 at 07:18.
ویرایش شد . ( لطفا" حذف کنید)/
ممنون//
Last edited by iammahdi; 24-08-2010 at 15:57.
سلام.
دوستان من تقریبا تا 3 سال قبل زبان رو ادامه میدادم. تو موسسه ی ملی زبان ، چهارراه ولی عصر درس میخوندم. از 12 ترم، 10 ترم رو تموم کرده بودم. متاسفانه به دلیل اشتباه رها کردم زبان رو.
و طبیعتا تو این سالها بخشی از زبان از ذهن رفته.
الان میخوام ادامه بدم زبان رو تا سطحی که تافل بگیرم.
منتهی در انتخاب موسسه میخوام راهنماییم کنید.
اطرافیانی هستند که دارند از موسسه ی سفیر با پایه ی کتاب interchange استفاده میکنند. اما من فکر میکنم که هم کتاب مناسبی نیست و هم زیاد طول میکشه.
من حدود 3 سال میخوام وقت بگذارم تا تافل بخونم.
شما بفرمایید چه کتاب هایی هست؟ چه مووسساتی هست؟ تهران هم هستم.
مثلا کتاب spectrum چه جوریه؟ کلا راهنمایی کنید. برای ادامه ی تحصیل زبان
با تشکر
سلام دوست عزيز.
چند وقت پيش من هم درست شرايط شما رو داشتم.خيلي زبان خونده بودم اما به خاطر كنكور!! پا روي علاقم(زبان) گذاشتم و ديگه ادامه ندادم.
تا بالاخره تصميم به ادامه گرفتم.و مثل شما نميدونستم كجا برم ولي خيلي تحقيق كردم و بالاخره موئسسه ي سفير رو انتخاب كردم و از انتخابم هم كاملآ راضيم چون الان هيچ موئسسه اي از لحاظ كيفيت آموزش در حد سفير نيست.
دوست عزيز راجب كتاب اينترچنج همين رو بگم كه الان از بهترين ها هست و من فقط 1 كتاب ازش بهتر ديدم و اون هم American Headway هست.
گفتيد كه خيلي طول ميكشه اما بگم كه تو اين موئسسه اين زمان شايد واسه شما كه قبلآ هم خونديد به نصف برسه(گفتيد 3 سال). و در ضمن اونا 4 نوع كلاس دارند كه ميتونيد با توجه زمانتون انتخاب كنيد نوعش رو از جمله: فشرده(3 روز در هفته كلاس به مدت 3 ساعت در روز)
ترميك(3 روز در هفته به مدت 1ساعت و نيم)
فوق فشرده(5روز در هفته و به مدت 3 ساعت)
كلاس هاي جمعه(از 7 صبح تا 6-7 ساعت بعدش.واسه كساني كه سر كار ميرن در طول هفته)
اين هم سايتشون واسه چك كردن موئسسه ي نزديك به شما:
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Last edited by Hamid Hamid; 24-08-2010 at 18:18.
سلام دوستان.مدتی هست موسسه کیش واقع در انقلاب می روم.دو ترم گذراندم و انصافا استادها ی خوب و دلسوزی داره. اما من با یک مشکل بزرگ روبه رو شدم. من می تونم با قاطعیت بگم که اکتیو ترین دانشجوی کلاس هستم.استاد که صحبت می کنه کاملا متوجه می شوم و خیلی راحت هم با استاد صحبت می کنم.اما زمانی که نوار رو می ذاره خیلی خیلی کم متوجه می شم.خب استاد شمرده شمرده صحبت می کنه با ما اما نوار رو من شاید 50 درصد حرفاش رو هم نمی فهمم.به ندرت بوجود می یاد که من صحبت های نوار رو متوجه می شوم. برای تقویت لیسنینگ چی کار باید کنم؟
خیلی ممنون![]()
Hamid Hamid
تشکر از راهنمایی شما.
اتفاقا من آشنا هستم با سفیر. اما میخوام بدونم که آیا با تمام کردن اینترچنج، آمادگی کافی برای گرفتن تافل یا آیلس رو دارم؟
و آیا موسسه ای میشناسید که headway رو کار کنند؟
من تو این فاصله اومدم شروع کنم زبان رو. رفتم یک موسسه دیدم، که مختلطه.
یه مشت بچه دبیرستانی ریخته بودند تو کلاس. خلاصه همش الدنگ بازی بود و من هم قید کلاس رو زدم.
Last edited by REZAt1980; 24-08-2010 at 20:03.
والا خير موئسسه اي رو نميشناسم كه اين كتاب رو تدريس كنن.اما چند روز پيش يك نفر رو ديدم كه تو ايلتس سفير ميرفت كه داشت Headway ميخوند.فكر كنم ايلتس سفير اين كتاب رو تو موئسسه تدريس كنن.تحت عنوان Reading & writing ... Skills HEADWAY!
اين كه گفتيد با تموم كردن اينترچنج ميتونم واسه تافل و ايلتس شركت كنم.بايد بگم بستگي به خودت و تمايلت و تواناييت داره.شما وقتي اين كتاب رو تموم كنيد كه 4 كتابه Intro و 1 و 2 و 3 هست.اونوقت در حد Intermediate بلد هستيد و به نظرم در اين مرحله ميتونيد واسه ايلتس و تافل شركت كنيد.و حتي ميتونيد تو آموزشگاه كتاب NE(Natural English) رو بخونيدو همزمان كلاس هاي ايلتس هم بريد.
حتي من خيلي ها رو ديدم كه هم اين كتاب رو خوندن و همتو كلاس هاي ايلتس اين موئسسه شركت كردن.
اما اگه شما قصد شركت تو كلاس ايلتس داريد به نظرم حتمآ كتاب هاي 4گانه ي اينترچنج رو به اتمام برسونيد.
راجب اين كلاس هاي مختلط هم بگم كه 90% آنچنان كيفيت ندارند به دليل مسائلي كه ميدونيد(البته موئسسه ي خوب اينجوري هم هست كه من نميدونم) شما خودت ميتوني بري امتحان كني يكي از دوستان من يك كلاس تو سعادن آباد رفت كه همينجوري بود و همين حرف شما رو زد و گفت سفير خيلي بهتر هست.
Last edited by Hamid Hamid; 24-08-2010 at 21:16.
سلام دوست عزيز براي تقويت ليسنينگ فقط و فقط بايد يه منبع هاي زبان اصلي گوش بديد و گوش بديد و گوش بديد.
مثل تماشاي فيلم و سريال زبان اصلي و همچنين تماشاي بعضي شبكه هاي انگليسي زبان كه اگه خواستيد بهتون 2تا شبكه تو هاتبرد معرفي ميكنم.
و راجب اينكه گفتيد صحبت استاد رو ميفهميد بايد بگم كه استاد شما و من و خودت و خيلي ها كمتر زبان رو مثل آدم هاي بومي آمريكا يا انگليس صحبت ميكنن.معمولآ آرومتر و با Accent متفاوت.اما بهت قول ميدم شما 6ماه اين كارايي كه گفتم رو انجام بديد اونوقت گوشتون كاملآ عادت ميكنه و همه ي حرف ها رو متوجه ميشيد حتي اگه معني كلمه رو ندونيد.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)