تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 393 از 1138 اولاول ... 293343383389390391392393394395396397403443493893 ... آخرآخر
نمايش نتايج 3,921 به 3,930 از 11376

نام تاپيک: كلوپ خودروهاي آمريكايي

ناظر خودروهای امریکایی camaro lt's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    اهواز

پيش فرض

وجود نداره! اگر باشه احتمال 100% يكي از ان موجودات ناقص الخلقه اي است كه گه گاه ميبينيم توي يه سايت براي فروش گذاشتن و قيمت نجومي داره..!! مثلا دماغه 78 رو به 74 يا 75 ميخورونن و اسمش رو تيونينگ هم ميگذارن!
    مايه تهوع و استهزاء و سرزنش و تحقير و......

2. 2 کاربر از camaro lt بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    اهواز

پيش فرض

به نظر دوستان واقعا نو هست؟؟؟!! با اين حساب قيمتش هم خدا تومن!!!
    پونتياك ترانس ام76

, پونتیاک ترانس ام76 , نارنجی -کاملا نو , به بالاترین پیشنهاد
    1390/2/18 الی 1390/2/19
    09121493005

اينهم امروز ديدم..احتمالا قيمت بالايي بگه...يه پيغام فرستادم ببينم چي ميگه؟؟!!
    , کامارو Z28 مدل79 , سفید
    09121038307

خب باهاش تماس تلفني گرفتم چون جواب اس ام اس رو نداد!
    توضيحاتش اين بود:
    كامارو 1979 بدون مشكل و آماده..هيچ خرجي نداره! موتور تا حالا باز نشده(كه البته معلومه يه تعمير اساسي ميخواد اما طرف ميگفت نه! نميخواد!!)
    اندازه موتور هم 350 با گيربكس اتومات 400 .
    و اين از همه مهمتر اينكه گفت كه يه Z 28 واقعيه! يعني رم اير هاي روي كاپوت و بغل گلگير رو بصورت فابريك داره..(البته نميدونم واقعا زد 28 باشه يا فقط داشتن اين رم اير ها رو ملاك قرار داده؟)
    و قيمت:15.000.000 تومان
    من هم فقط گفتم اگر واقعا فروشنده باشيد اين قيمت كسي نميخره و خيلي بايد صبر كنيد..ممكنه به اين راحتي فروش نره و البته پس بيارن..
    عكس ماشين رو هم گفت قراره براش بگيرن(احتمالا توي يه سايت ديگه ميخواد با عكس تبليغش رو بگذاره..)
    Last edited by camaro lt; 11-05-2011 at 21:40.

4. این کاربر از camaro lt بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    اهواز

پيش فرض

براي پست 999 يه ماجراي جالب براتون بگم!!

يكي از دوستان من كه ساكن كانادا هست به تازگي با صاحب يك ماستنگ دهه شصت آشنا شده..ماجرا اينجوري بود كه چند وقت پيش براي تميز كردن و سرويس ماشين خودش مياد توي محوطه نزديك مجتمع..در همين حال ميبينه يه ماستنگ هم مياد!
    طرف كانادايي بوده و ماشين رو تازه بعد از يك خواب سنگين زمستانه روشن كرده بود..چون ماشينهاي قديمي و ارزشمند رو اونجا زمستان ميخوابونن تا دچار زنگزدگي شديد بدنه بواسطه نمكهاي ريخته شده توي خيابان نشن..
    خلاصه اين دوست ما باهاش سلام و عليك ميكنه و ميگه ماشين زيبايي داري..اونم تشكر ميكنه و ميگه آره..اما نميدونم چرا وقتي روشن ميكنمش زود خاموش ميشه؟ شايد از كارب اونه!
    دوستم ميگه مطمئني كه تايمينگ و تنظيم دلكو درسته؟؟
    طرف ميگه اره! مطمئنم!..و مشغول باز كردن كارب ميشه..اين دوست ما ميگه باشه..اگر كمك خواستي من هستم..يه مقداري هم كمكش ميكنه تا كارب را باز كنن..
    بعد از معاينه كارب ميبينن كه مشكلي نداره..ولي باز ماشين چند لحظه بعد از روشن شدن خاموش ميشه و روي سلو نمينونه و بايد مدام گاز بخوره..
    دوستم ميگه اگر اجازه بدي تايمينگ ماشين رو چك كنيم و يه تنظيم مجدد دلكو انجام بديم..اگر درست نشد دوباره برميگردونيم سر جاي اولش..
    طرف قبول ميكنه و استارت ميزنه..دوستم پايه دلكو رو شل ميكنه و با كمي ادوانس و ريتارد كردن جزئي محل مناسب رو بر اساس صداي موتور پيدا ميكنه و پيچ پايه رو دوباره سفت ميكنه..
    ماستنگ درست ميشه و ديگه خاموش نميشه و روي سلو ميمونه!!!
    صاحب كانادايي ماستنگ خيلي خوشحال ميشه...و بعد ميپرسه چطوري متوجه شدي؟؟؟!!!
    دوستم براش توضيح ميده كه يه زماني توي ايران بوده و يه نوا داشته و با يكي از دوستاش( من!!) كه كامارو داشته دوراني رو با هم گذرونده بودن و داستانها داشتن...
    كانادايي خيلي خوشش مياد و ميگه نميدونستم اونجا هم اين ماشينها رو دوست دارن و سوار ميشن! و بعد ميپرسه وسائلش رو از كجا گير ميآوردين؟ تعميرات چكار ميكردين؟؟
    دوستم براش توضيح ميده كه لوازم يدكي اونها كما بيش هست و مقداري هم اوراقي پيدا ميشه..خيلي از كارها رو خودمون هم انجام ميداديم و بعضي وسائل رو هم بجاي تعويض كامل از نو تعمير ميكرديم..
    خلاصه اين دوست كانادايي رفيق ما خيلي خيلي خوشش مياد و به دوستم ميگه: هوا كه بهتر شد يه بار بريم با هم يه دوري بزنيم!!!!
    اينهم عكسي از اون ماستنگ...
    اميدوارم اين داستان كوتاه براي همه دوستان هم جالب بوده باشه..

6. 7 کاربر از camaro lt بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه amiva's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2007
    محل سكونت
    شیراز

پيش فرض

براي پست 999 يه ماجراي جالب براتون بگم!!

يكي از دوستان من كه ساكن كانادا هست به تازگي با صاحب يك ماستنگ دهه شصت آشنا شده..ماجرا اينجوري بود كه چند وقت پيش براي تميز كردن و سرويس ماشين خودش مياد توي محوطه نزديك مجتمع..در همين حال ميبينه يه ماستنگ هم مياد!
    طرف كانادايي بوده و ماشين رو تازه بعد از يك خواب سنگين زمستانه روشن كرده بود..چون ماشينهاي قديمي و ارزشمند رو اونجا زمستان ميخوابونن تا دچار زنگزدگي شديد بدنه بواسطه نمكهاي ريخته شده توي خيابان نشن..
    خلاصه اين دوست ما باهاش سلام و عليك ميكنه و ميگه ماشين زيبايي داري..اونم تشكر ميكنه و ميگه آره..اما نميدونم چرا وقتي روشن ميكنمش زود خاموش ميشه؟ شايد از كارب اونه!
    دوستم ميگه مطمئني كه تايمينگ و تنظيم دلكو درسته؟؟
    طرف ميگه اره! مطمئنم!..و مشغول باز كردن كارب ميشه..اين دوست ما ميگه باشه..اگر كمك خواستي من هستم..يه مقداري هم كمكش ميكنه تا كارب را باز كنن..
    بعد از معاينه كارب ميبينن كه مشكلي نداره..ولي باز ماشين چند لحظه بعد از روشن شدن خاموش ميشه و روي سلو نمينونه و بايد مدام گاز بخوره..
    دوستم ميگه اگر اجازه بدي تايمينگ ماشين رو چك كنيم و يه تنظيم مجدد دلكو انجام بديم..اگر درست نشد دوباره برميگردونيم سر جاي اولش..
    طرف قبول ميكنه و استارت ميزنه..دوستم پايه دلكو رو شل ميكنه و با كمي ادوانس و ريتارد كردن جزئي محل مناسب رو بر اساس صداي موتور پيدا ميكنه و پيچ پايه رو دوباره سفت ميكنه..
    ماستنگ درست ميشه و ديگه خاموش نميشه و روي سلو ميمونه!!!
    صاحب كانادايي ماستنگ خيلي خوشحال ميشه...و بعد ميپرسه چطوري متوجه شدي؟؟؟!!!
    دوستم براش توضيح ميده كه يه زماني توي ايران بوده و يه نوا داشته و با يكي از دوستاش( من!!) كه كامارو داشته دوراني رو با هم گذرونده بودن و داستانها داشتن...
    كانادايي خيلي خوشش مياد و ميگه نميدونستم اونجا هم اين ماشينها رو دوست دارن و سوار ميشن! و بعد ميپرسه وسائلش رو از كجا گير ميآوردين؟ تعميرات چكار ميكردين؟؟
    دوستم براش توضيح ميده كه لوازم يدكي اونها كما بيش هست و مقداري هم اوراقي پيدا ميشه..خيلي از كارها رو خودمون هم انجام ميداديم و بعضي وسائل رو هم بجاي تعويض كامل از نو تعمير ميكرديم..
    خلاصه اين دوست كانادايي رفيق ما خيلي خيلي خوشش مياد و به دوستم ميگه: هوا كه بهتر شد يه بار بريم با هم يه دوري بزنيم!!!!
    اينهم عكسي از اون ماستنگ...
    اميدوارم اين داستان كوتاه براي همه دوستان هم جالب بوده باشه..

ممنون

---------- Post added at 02:45 PM ---------- Previous post was at 02:44 PM ----------

اينهم امروز ديدم..احتمالا قيمت بالايي بگه...يه پيغام فرستادم ببينم چي ميگه؟؟!!
    , کامارو Z28 مدل79 , سفید
    09121038307
    جناب ال تی با این تماس گرفتید؟ چقدر؟ خداتومن یا پیغمبر تومن؟

8. این کاربر از amiva بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    اهواز

پيش فرض

و بالاخره پست 1000
    مدتي طولاني دنبال مطلب جالبي بودم تا براي اين پست بنويسم و فكر كنم پيدا كردم..
    آشنايي من با بيوك ريويرا
    سالها پيش قبل از اينكه من به دنيا بيام اين مدل بيوك ساخته شده بود. تا اينكه به سال 1968 ميرسيم در اون سال بر اساس رويه اي كه بين خودروسازهاي مطرح وجود داشت و الان هم هست براي چند سال جلوتر مدلهايي را طراحي و اماده ميكردن تا در سال مود نظر به بازار عرضه بشه. اون موقع در سال 68 ميلادي براي سالهاي 71 داشتند مدل جديد ريويرا رو طراحي ميكردند..يعني همين مدل دم قايقي افسانه اي..و چون نميخواستند كه از فرم مدل بدنه و مشخصلت فني اون كسي چيزي بدونه عكسي ازش چاپ نميشد و فقط چيزهايي جسته گريخته ميگفتند ..گاهي هم عكاسان جاسوس صنعتي براي گرفتن عكس به محل تست هاي آزمايشي ميرفتند و از راه دور عكس ميگرفتند كه معمولا با كيفيت پايين و تار بود و البته خود اتومبيل هم ظاهرش را تغيير داده بودن تا رقبا نتونن از روش كپي كنن(كه البته زياد موفق نبودند و ميبينيم خيلي از خودروهاي دهه شصت و هفتاد ميلادي آمريكا تشابهات زيادي با هم دارند..)
    سال 1348 كه من به دنيا آمدم (1969) داشتند مدلهاي دم قايقي را براي سال 71 ميلادي آماده ميكردند و توي مجله دانشمند آن زمان اولين تصوير نقاشي شده بر اساس شواهد و قرائني كه از اينور و اونور و توضيحات نصفه نيمه بدست آمده بود كشيده شد..اين عكس مربوط به مجله دانشمند سال 48 است كه من بعدها آن را ديدم و فرم ظاهري خاص اون خيلي در ذهن من جا گرفت و شيفته اون شدم...

سال 71 ميلادي از راه رسيد و اولين مدل ريويرا دم قايقي وارد بازار شد. اون موقع من دو يا سه سال بيشتر نداشتم و چند سال بعد كه تونستم خواندن و نوشتن ياد بگيرم توي مجله هاي دانشمند با اولين تصوير نقاشي شده اون روبرو شدم و البته چون ماشينهاي آمريكايي زياد ديده بودم و اببهت و كلاس خاص اونها خيلي برام جالب بود توي ذهنم ميتونستم تصور كنم كه چقدر اين مدل ميتونست جذاب و رويايي باشه..
    اولين تصوير واقعي ريويرا در همان مجله دانشمند ديدم كه با توضيحات مختصري از مشخصات فني اون همراه بود كه در سال 71 ميلادي چاپ شده بود (1350)

سالها گذشت و من ماشينهاي آمريكايي را بيشتر ميشناختم اما هيچ وقت نتونستم يه ريويرا دم قايقي رو از نزديك ببينم..گاهي جسته گريخته توي فيلمهاي آمريكايي ميديدمش و لذت ميبردم اما توي دنياي واقعي..هرگز! گاهي ميشنيدم كه يكي ديده شده در فلان شهر يا يه نفري از اين مدل داره و غيره...توي مجموعه خودروهاي كاخ نياوران هم گويا يكي هست كه از منحصر بفردترين نمونه هاي موجود در ايران و شايد دنيا باشه.
    بهر حال بيشترين مقدار تصاوير رو در اينترنت ديدم و البته واقعي ترين صحنه ها را در سريال بسوي جنوب كه همه شما ديدين و خوب ميشناسيد ديدم!!!..ديدن ريويرا توي اين سريال يكي از بهترين خاطرات من بوده..
    حالا هم كه فقط دارم دنبال يه نمونه از كار افتاده و تقريبا نابود شده اون ميگردم تا دوباره از نو زنده اش كنم و اين روياي قديمي دوران كودكي و نوجواني را براي خودم به حقيقت برسانم...
    اينهم داستان آشنايي من با بيوك ريويرا دم قايقي..
    اميدوارم لذت برده باشيد...

10. 7 کاربر از camaro lt بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال خودرو های آمریکایی mohamad.hejazi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2006
    محل سكونت
    ایران

پيش فرض

جالب بود کامارو جان
    منم ریویرا از نزدیک ندیدم
    البته 74 ش رو دیدم
    نمای جلوی ماشین واقعا عالی کار شده بود
    خشن و با ابهت

12. این کاربر از mohamad.hejazi بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jun 2007

پيش فرض

سلام
    من یک کاپریس 87 دارم که موتورش رو عوض کردم موتور قبلی 307 اولدزموبیلی بود که هرچی کشتیم شماره موتور رو پیدا نکردیم توی کارت و سند ماشین شماره موتور و شاسی به صورت سریال وارد شده . موتوری که الان روش گذاشتیم 305 هستش میخواستم راهنمایی کنید که شماره موتوری که ما الان میخواهیم بکوبیم باید چجوری باشه چون بعضی ها میگن که ترکیبی از حروف و عدد هست و بعضی ها میگن اول دوتا حرف میخوره بعد همون شماره سریال توی کارت لطف کنید راهنمایی کنید
    یا اگه اطلاع دارید بگید شماره اون موتور 307 کجاش خورده
    باتشکر

تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    اهواز

پيش فرض

خب..گويا پست 1001 رو بايد به راهنمايي اين دوست جديد اختصاص بدم!

دوست گرامي وهاب علي پور..شماره كليه موتورهاي 8 سيلندركمپاني جنرال موتورز آمريكا بر روي خود سيلندر حك شده و محل ان درست بر روي لبه جلويي سمت چپ بلوك قرار گرفته كه به راحتي قابل ديدن است.اين محل درست پشت دينام بوده و براي بهتر ديده شدن ميتوانيد دينام رو باز كنيد.
    در اين عكس بخوبي محل نشان داده شده كه با جمله ENGINE NUMBER مشخص گرديده.
    تركيب آنها حروف و اعداد توام با همديگر است و هميشه بخشي از شماره وين كد( شماره پشت شيشه جلو روي داشبرد) نيز شامل آن ميشود..
    در مورد كوبيدن شماره توصيه ميكنم هرگز اين كاررا انجام ندين چون نه تنها كار شما به نتيجه نميرسد بلكه مشكلات زيادي براي خودتان در هنگام معاينه اصالت خودرو بوجود خواهيد آورد...بهترين كار براي شما مراجعه به اداره راهنمايي و رانندگي است و اعلام تعويض موتور و درخواست شماره جديد براي سيلندر.البته احتمالا سيلندر قديمي نيز بايد باشد تا شماره آن رويت شود.

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    May 2011

پيش فرض

سلام
    آقایون وخانم های عاشق آمریکایی
    یکی پیدا بشه دست ما رو هم بگیره که منم یه ماشین پیدا کنم شروع کنم به ساختنش

سلام
    کامارو خان یه حالی بده اگه می تونی یه کمکی بده یه ماشین خوب گیر بیارم جم کنمش
    ممنونتم
    Last edited by D r i v e r; 16-05-2011 at 21:59.

تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    اهواز

پيش فرض

سلام
    کامارو خان یه حالی بده اگه می تونی یه کمکی بده یه ماشین خوب گیر بیارم جم کنمش
    ممنونتم
    سلام بر دوست جديد..
    شما دقيقا دنبال چه مدل خودروي آمريكايي ميگردين؟ از چه سازنده اي؟ چه فرم بدنه اي داشته باشه؟ ساخت چه سالي؟ فرم موتور و گيربكس چي باشه؟ وضعيت تميزي اون چطور باشه؟ چقدر كار ببره؟ حدود قيمت چقدر باشه؟
    اينها رو اول دقيق جواب بدين تا من و دوستان اينجا بتونيم بهتر راهنمايي كنيم..

17. این کاربر از camaro lt بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 4 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 4 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •