این نمره ای هست که ویستا به قطعات شما میده فقط همین و میانگین این عدد بیشتر به گرافیک نزدیک هست .
منم 1330 دارم و همین point رو گرفتم .
نه نمی تونه ملاک خیلی خوبی باشه ( من که ندیدم جایی یا سایتی بهش زیاد اهمیت داده باشن ) .
موفق.....
این نمره ای هست که ویستا به قطعات شما میده فقط همین و میانگین این عدد بیشتر به گرافیک نزدیک هست .
منم 1330 دارم و همین point رو گرفتم .
نه نمی تونه ملاک خیلی خوبی باشه ( من که ندیدم جایی یا سایتی بهش زیاد اهمیت داده باشن ) .
موفق.....
سلام به همه ی دوستان
سوال از روانی :روانی 1330 داری با ویستا کار میکنی یا xp هم نصب کردی؟ چجوری میشه روی 1530 همراه ویندوز ویستا ارجینال xp نصب کرد؟آیا به طور معمولی(مثل نصب معمولی) میشه و در کنارویستا هم میشه کار کرد؟؟...ممنون
Last edited by mojii; 12-09-2008 at 15:46.
با تشکر فراوان از راهنمایتون.
تفاوت xps 1330 با vos 1310 چیه؟از بین این دو مورد کدام بهتر ست؟
Last edited by MN20; 12-09-2008 at 16:34.
رجيستر عزيز پاسخ بدهد please
سلام
من hp dv 5 1060ميخواهم
در اهواز فقط فروشگاهي زير فروشنده نوت بوك ميباشند
1-نماينگي زيگورات كه فقط دل داره
2- تكنو سيستم كه برند هاي مختلفي داره با گارانتي گوناگون(پرسپوليس براي دل/نوآور و i tec براي hp كه با گارانتي نوآور 10000گرونتره
3-سرزمين رايانه با گارانتي خودش
wher are you? help me
سلام سلام
تو قسمت مرجع دانلود و .... یه سر بزن باید باشه , اگه نبود بگو حتما واسط میزارن . اگه هم خیلی عجله داری تو پایتخت درایو های xp رو برای 1330 یه $ 10 تومن میدن .
من خودم فقط ویستا دارم . اگه بخوای 2تاش رو نگه داری که اسون اسون نیست ولی راحت میتونی یه xp کنارش بریزی اگه کمی حالیت باشه ولی فقط اگه زیاد وارد نیستی بده واسط بریزن .
موفق.....
با سلام میخواستم بپرسم ارزانترین لپ تاب که فقط wilanداشته باشه چنده ؟مدلش چیه
سلام
ببین کانفیگ ها که یکی هستن فقط 1330 xps سری زیبا تر وظریف تری هست که کمی سبکتره و از لحاظ milti media و ال سی دی بالاتره . ولی وسترو ظاهری عادی و بدنه ای مقاوم تری داره .
به نظر من انتخاب بین این 2 مدل فقط سلیقه هست و اگه ظاهر خفن میخوای xps ولی اگه واسه کار اداری و مهندسی میخوای چرا پول اضافه بدی ؟ ....
این 2 تا پست هم خودم دادم در مورد این 2 مدل هست , بخونی خیلی بهت کمک میکنه :
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
موفق.....
Last edited by ravani_13; 12-09-2008 at 17:01.
سلام
تقریبا میشه گفت acer 5715
با قیمت 530.000 .
البته دست دوم اگه بخوای ارزونتر هم گیرت میاد . مثلا همین رو 400.000 میتونی گیر بیاری .
موفق.....
سلامیک لپ تاپ می خواستم حدود 1700 برای بازی ؟؟
اچ پی dv5 - 1070 عالیه . ( 1.700.000 )
دل xps 1530 هم خیلی خوبه. ( 1.600.000 )
اینم ادرس کلوپ 1070 توی p30world که بچه ها زیر و روش رو در اوردن :
موفق.....
من مدتي هست كه دنبال خريد لپ تاپ هستم.توي گشت و گذار خسته كننده ام يه جا رو ديدم كه واسه كسايي كه ميدونن چي ميخوان،خيلي ايده آله.شما توي 5 مرحله مشخصات فني مورد نظرت رو ميدي و يه تعداد مدل بهت معرفي ميكنه.
بعدش ديگه بايد ديد توي ايران هست يا نه و اگه هست قيمتش چقدر هست.اصولا بيشتر سوالات در مورد اين هست كه من يه لپ تاپ ميخوام با قيمت مثلا اينقدر...به نظر من اين خيلي مسخره هست.آدم بايد بدونه واسه چه كاري لپ تاپ ميخره.اينهم نشوني اش
اميدوارم بدرد بخورهکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)