بفرما فایل تورنت.
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
---------- Post added at 04:28 PM ---------- Previous post was at 04:26 PM ----------
دوستان اجازه هست منم بیام برای پرواز آنلاین؟![]()
بفرما فایل تورنت.
---------- Post added at 04:28 PM ---------- Previous post was at 04:26 PM ----------
دوستان اجازه هست منم بیام برای پرواز آنلاین؟![]()
من خودمم دیگه قاطی کردم کدومشو چی بگم. بگیم دسته همشو راحت کنیم خودمونو.منظور من از جوی استیک دسته پلی استیشن و ایکس باکس نیست. فکر کنم اونی که من میگم رو شما بهش می گید استیک. اگر میشه نام برند و مدلش هم بگید که موقع خرید سردرگم نباشم.
ممنون
ببینید قبلا هم بحث زیاد کردیم در این مورد.
بهترین استیک باید کنترل کننده ی تراتل (قدرت موتور) به صورت آنالوگ (چند حالته) داشته باشه.
باید دسته ی روی اون (همونی که توی دست میگیرید) به غیر از اینکه به چهار جهت اصلی بره؛ بر روی محور خودش هم بچرخه. (مثل پیچ نیم دور به راست و به چپ بره) تا بتونید رادر رو کنترل کنید.
باید حداقل 6 کلید اضافی هم داشته باشه برای کنترل چرخها، فلپها، اسپویلر و غیره.
حالا وقتی میرین استیک بخرید اینها رو کنترل کنید.
دسته هایی که غیر از اینها باشه به درد FSX نمیخوره.
کامله؟![]()
آره دوست عزیز.![]()
ببخشید ولی تورنت من خراب کار می کنه رو کامپیوترم سرعت dl از 2 بالا تر نمیره با اینکه ماله من 60 هستش
برنامه رو پاک کن و دوباره نصبش کن یا از ورژن جدیدتر استفاده بکن.
از وقتی که گذاشتید ممنون تو لپتاب جواب داد
Last edited by valapeji; 11-09-2010 at 19:32.
دوست عزیز با چه هواپیمایی پرواز می کنین؟؟
در این عکس گلاید اسلوپ و لوکالایزر و کورس رو توی بویینگ 737 برات مشخص کردم...
اون دو تا لوزی رو باید در وسط قرار بدی تا به سلامت فرود بیای....
کمی تمرین نیاز داره...صرفا رفتن به هدینگ باند شما رو به باند نمی رسونه ..... باید حتما لوکالایزر ست بشه....
![]()
برید تو سایت زیر هفت هزار تومان از طریق شبکه شتاب یا از طریق خود بانک پول بدید لینک را مستقیم کنید
یکی از ذسته های خوبی که من می شناسم هستش که خودم هم دارم (در این حد شاخ هستش که رو دسته 6 سوراخ داره که ازش باد می زنه بیرون) 50 تومان از پایتخت خریدم genius METAL STRIKE PRO
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)