واقعاً تبریک میگم برگتشیم به دوران بسیار شیرین دایال آپ![]()
با تشکر
تیم مدیریت اینترنت و شبکه
واقعاً تبریک میگم برگتشیم به دوران بسیار شیرین دایال آپ![]()
اینم از پینگ امروز صبح من ! مثلاً سرویس 1 مگ ! ساعت حدود 6:30 بود .
اما پینگم همین الان :
فرض کنیم توی ساعت رایگان ، کسی کار واجبی داشته باشه که نیاز به سرعت بالا داشته باشه ، اونجوری تکلیف چیه ؟!
چرا ما یاد گرفتیم فقط منافع خودمونو ببینیم ؟!؟ یه بار مدیرای آسیاتک یا هر شرکتی خودشونو بذارن جای کاربرا .
فقط کلک و کلک ...
میان دم از خدمت به مردم و رفاه عمومی میزنن ، اینه خدمتشون . یا سرویس رایگان ندن ، یا وقتی میدن ، جوری باشه که 1:59 نیمه شب با 2:1 نیمه شب اینقدر فرق نکنه .
چرا هیچ وقت آساتک تو لیست نیست؟!
شاتل تو کوچه با ما فاصله داره راسته که اگه ISP نزدیک باشه سرعت بهتر میشه!؟
-------------------
![]()
Last edited by peaceful1; 22-05-2011 at 08:29.
من الان نمیتونم شارژ بگیریم . وقتی شارژ میکنم پولو به حسابشون میریزه اما موقع شارژ ارور میده و تو بانک مجازی هم که نگاه کردم دیدم پولو ریخته اما تایید نکرده ! همه همین مشکل رو دارن ؟
کسی مشکل مشابه نداره ؟ تا حالا 5 بار از من پول کم شده اما شارژ نشده ! مشکل از بانک هم نیست چون بانک میزنه بدون خطا اما موقع میخوام بیام تو سایت آسیاتک ارور میده ! 2 بار هم تایید کرد و پولو کم کرد اما هنوز شارژ نشده !
پشتیبانی هم جواب نمیده مشکل داره مثل اینکه ! واقعا آسیاتک گند زد از اون وقتی سایتشو تغییر داد ...
Last edited by anti-military; 22-05-2011 at 15:22.
چه اروری میده ؟ شارژ موقت 3 روزه کردی قبلش؟
کسی میتونه یه زحمت بکشه و سایت gameranger.com رو پینگ کنه و نتیجهاش رو اعلام کنه؟
برای راحتی این عبارت رو توی Run تایپ کنید:
ping gameranger.com -t
ممنون
سلام دوستان من میخوام از آسیا نت بگیرم ولی با تحقیقاتم به این نتیجه رسیدم که نگیرمبعد کلی تحقیق کردم دیدیم همه جا اوضاع خرابه ... نظر شما چیه ؟ بگیرم !؟
من نهایتا 128 یا 256 با 3 گیگ محدودیت میخوام بگیرم ، سرعت دانلود چطوره ؟ قطعی ؟ شبا چطوره !؟
آخه اگر سرعت دانلود 13 اینا باشه ارزش نداره که ، فقط یک محدودیت اضافه تر از مخابرات داره
مرســیـ![]()
Last edited by milad_gta; 23-05-2011 at 18:21.
سلام اگه کمتر از 5گیگ بگیرید شبانه نیم بها حساب میشه
سرعت دانلود که 128 داشتم 15 بود الان هم 256 بترکونه 35 میده شبا هم افتضاح بعضی وقتا مثل دیال آپ میشه![]()
خو پس واقعا با مخابرات چه فرقی داره !؟ تازه اون نامحدوده این محدودیت داره ، احتمالا باید پشتیبانی مناسبی داشته باشه !؟ خلاصه پول چیه که میگیرن پس
راستی برا بالا 128 باید مدرکی چیزی ارائه کرد ؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)