سلام
خیر به موتور ماشین مربوط نمیشه برعکس اسمش و ...
این حالت زمانی پیش میاد که مثلا پخش ماشین یه مدت در حالت خاموش بودن در حال پخش موزیک هست (فکر کنم سوییچ هم روش نباشه!) بعد برای اینکه باطری ماشین نخوابه میره روی این حالت و دیگه آهنگ پخش نمیکنه
سلام
خیر به موتور ماشین مربوط نمیشه برعکس اسمش و ...
این حالت زمانی پیش میاد که مثلا پخش ماشین یه مدت در حالت خاموش بودن در حال پخش موزیک هست (فکر کنم سوییچ هم روش نباشه!) بعد برای اینکه باطری ماشین نخوابه میره روی این حالت و دیگه آهنگ پخش نمیکنه
اون اکو مد طبق توضیحات دوستان برای اینه که باتری خالی نشه (معمولا وقتی سوییچ رو ماشین نیس ظبط روشن کنی بعد چند دقیقه ظبت خاموش میشه این اکو مود مینویسه یا دو سه روز ماشین روشن نشده باشه)اون بوق مشکوکه ربطی نباید به اکو مود داشته باشه ماشین ما وقتی این دکمه قفل فعال بود راه که میفتادی درا قفل میشد بعضی وقتا یه بوقی میزد دکمه قفله رو ده ثانیه نگه میداری یه بوقی میزنه این حالت غیر فعال میشه دیگه با راه افتادن درا قفل نمیشن بوقه رو هم دیگه نزد(شاید همین باشه شایدم به چیز دیگه ای ربط داشته باشه)
Last edited by karvas; 03-09-2012 at 15:45.
بوق و زود نشون دادن حالت اکو مود نشون دهنده خرابی باتری هست! بهتره باتری رو تعویض کنید!
سلام کسی تا حالا خودش صفر تا صد 206 تیپ 2 رو اندازه گرفته؟ به امار ایران خودرو اعتماد ندارم
دوستان بوق خالی نشانه چیه؟
گاهی وقتا (خیلی به ندرت) وقتی سوییچ رو باز میکنم یه بوق میزنه...
اون سیستمی که وقتی سرعت ماشین میره بالای 10 کیلومتر درها قفل میشه فعاله؟اگه فعاله برا اونه
يكي از علت هاي صداي دينگ::
اگه ماشين خاموش كني و سويچش رو حالت acc باشه بعد از ١٥-٢٠ دقيقه ميره رو حالت اكو اگر تو اين حالت سويچ رو ببندي سپس بعد از چند دقيقه بخواي به ماشين استارت بزني صداي دينگ ميده
Sent from my iPad using Tapatalk HD
داشتم تو نت میچرخیدم به یه چیزی برخوردم قضیه ecu های 7.4.4 و 7.4.5 و تفاوت شتاب 206 ها چیه؟
7.4.4 شتاب خیلی بیشتری داره، مصرف سوختش خیلی پایینتره و میزان آلایندگی بالاتری داره. (Euro II)
7.4.5 شتاب اولیه پایینی داره، مصرف سوخت بالاتری داره و میزان آلایندگی کمتر. (Euro IV)
7.4.4 روی 206های مدل 85 به قبل بوده و دیگه تولید نمیشه.
Last edited by mohamad skystar; 09-09-2012 at 12:10.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)