تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 393 از 1081 اولاول ... 293343383389390391392393394395396397403443493893 ... آخرآخر
نمايش نتايج 3,921 به 3,930 از 10803

نام تاپيک: تاپیک اختصاصی محصولات Kaspersky || آرشیو شماره 1 ||

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام.
    لازمه که از دوست خوبم Majid20 جان، حسابی تشکر کنم.
    خیلی عالی بود.

دو تا سوال برام پیش اومده.
    من اکثر کارا رو انجام دادم.
    حالا یعنی چی اکثر کارا....؟
    یعنی این: فایل های Disable Aurorun و َSafe Boot Win XP اجرا نمیشن.
    اینم پیغام رو میده:

با وجود این، من این بقیه ی کارهایی رو که گفتید انجام دادم. و مثل اینکه ویروس مثل آدم ریشه کن شده. (البته مثل اینکه؛ نه حتما)

چند تا مورد مونده. اولا اینکه ویندوزم، چند تا برنامه رو خود به خودی Exit میکنه. مثلا IDM ؛ یا چند تا برنامه ی دیگه. (در این مورد مشکل کسپر حل شده)
    آیا به ویندوز صدمه وارد شده....؟ با تعویض ویندوز، مشکل حل میشه.....؟ دیگه لازم نیست در ویندوز جدید، تدابیر بلایی رو به کار برد.....؟

سوال دوم اینه که اون فایلی رو که به Startup ویندوز تعریف کردیم، اونو بردارم. چون هر بار وقتی که ویندوز بالا میاد، اجرا میشه.

سوال سوم هم اینه که احتمال میدم اون ویروس از فلش مموری افتاده بود. (یعنی مطمئنم)
    با اینکه آنتی ویروسم فعال بود و بلافاصله بعد از ایجاد درایو برای فلش مموری، ویروس تشخیص داده شد، و من Disinfect رو انتخاب کردم. آیا در اون زمان، پاک نشد....؟
    اگه پاک شد، چرا کل سیستم ویروس گرفت. اگه پاک نشد، چرا نشد.....؟
    منظورم از این سوال این بود که آیا دوباره میشه اون فلش مموری به سیستم ام وصل کنم....؟ یا برای در امان ماندن از ویروس، باید فلش مموری رو بیرون بندازم...؟؟؟؟؟ (اینو هم بگم که آنتی ویروس من همیشه فعال هست و هر روز هم آپدیتش میکنم)

سوال آخر: کدامیک از محصولات کسپر رو پیشنهاد میکنید. از لحاظ بهتر بودن و کم دردسر یودن.
    من خودم از Kaspersky AntiVirus 7.0.0.125 استفاده میکنم. از بابت Key خیلی اذیتم میکنه.
    یه زمان هم از Kaspersky AntiVirus 2009 استفاده کردم. مشکل اون هم این بود که وقتی سیستم رو ریستارت میکردم، هر چی آپدیت کرده بودم، می پرید.

میدونم که یا این پست هام، برای دوستان دردسر ایجاد کردم. از همه معذرت میخوام.
    پیشاپیش به خاطر جواب دادن به این پست هم ممنونم.
    موفق باشید

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام.
    پیرو پست قبلی باید خدمت دوستان عرض کنم که با حذف کردن اون فایل از استارت آپ و ریستارت کردن سیستم، آنتی وروس داخل پوشه ی سیستم 32 یه ویروس پیدا کرد که به هیچ وجه قابل حذف نبود. (فقط گزینه ی Skip وجود داشت)
    بعدش هم خود به خود بسته شد.
    الان شده همون آش و همون کاسه.
    نه ببخشید. یه کم هم بدتر شده. چون دیگه اون فایلی که در پست 3925 معرفی شد، و سیستم رو اسکن میکرد و بعد از اون آنتی ویروس رو ریپیر میکردم، از کار افتاده و بلافاصله بعئ از اجرا، از برنامه خارج میشه.

یه سوال:
    آیا میتونم با آنتی ویروس 2009 که روی سی دی هست و خودش بوت میگیره، این ویروس رو ریشه کن کنم....؟
    یکی از دوستام یه سی دی خریه که محصول شرکت گردو هست. ویندوز 95 هست روی سی دی. به اضافه آنتی ویروس 2009.
    بابا تو رو خدا یه چیزی بگید.
    البته تا الانش هم ممنونم. چون واقعا کمکم کردید.

آخر فروم باز Benygh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

سلام
    توحید جان برای فعال کردن Registery از برنامه ی زیر استفاده کن .

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

راستی یک سوال ! ایا برنامه ای وجود نداره که به صورت جداگانه این رو پاک کنه ؟ :(
    هنگام اجرای Safe Boot به این پیغام بر میخورم !
    چطور بفهمم که این ویروس دیگه نیست ؟
    برنامه ای برای ریشه کن کردن این به صورت ساده سراغ ندارید ؟
    با تعویض ویندوز مشکل حل میشه ؟
    در ضمن چرا من اخرین ورژن رو نتونستم روی XP نصب کنم ؟
    ممنون ...

حـــــرفـه ای
    تاريخ عضويت
    Mar 2006

پيش فرض

سلام.
    از دیشب تا حالا کسپر سکای اجازه باز شدن بعضی سایتا رو نمی ده مثل Google . نه تو IE و نه FF. و این پیغام ظاهر می شه.تنضیمات کسپراسکای و Firefox رو هم دست نزدم.

حـــــرفـه ای hamilton's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2005

پيش فرض

سلام.
    از دیشب تا حالا کسپر سکای اجازه باز شدن بعضی سایتا رو نمی ده مثل google . نه تو ie و نه ff. و این پیغام ظاهر می شه.تنضیمات کسپراسکای و firefox رو هم دست نزدم.

من مشكلي ندارم.نه ديروز و نه امروز.از دوستاني كه از محصول kis 2009 استفاده ميكنند كسي اين مشكل را داشته؟

6. 2 کاربر از hamilton بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای majid20's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    رشت

پيش فرض

سلام.
    از دیشب تا حالا کسپر سکای اجازه باز شدن بعضی سایتا رو نمی ده مثل Google . نه تو IE و نه FF. و این پیغام ظاهر می شه.تنضیمات کسپراسکای و Firefox رو هم دست نزدم.
    دوست عزیز شما محصول خود را آپدیت کنید

کمپانی کسپرسکی با قراردان Fix این هشدار کاذب در جدیدترین آپدیت خود ، مشکل را رفع نموده

8. 2 کاربر از majid20 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای
    تاريخ عضويت
    Mar 2006

پيش فرض

بله . درسته . مشکل از خودشون بود. با یک آپدیت درست شد.

تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    رشت

پيش فرض

سلام

مشکلی برام پیش آمده که نمی دونم دقیقا باید کجا مطرحش کنم. فکر کردم که اینجا مناسب باشه
    سیستم من (به احتمال زیاد) ویروسی نیست چون همیشه کسپر رو آپدیت می کنم و مرتب سیستم رو اسکن می کنم. همین طور فلش هایی رو که به سیستم وصل می کنم اول اسکن می کنم. اما تصمیم گرفتم برای اطمینان بیشتر خودم و به خاطر یکی دو مورد مشکوک که دیدم سیستم رو با سکوریتی بالا فول اسکن کنم. به صورت safe mode وارد ویندوز (vista) شدم و کسپر رو اجرا کردم. اما همان یک درصد اول پر نشده بود که صفحه ی آبی ویندوز آمد و اینقدر سریع restart شد که من نتونستم متن آن صفحه رو بخوانم. یک بار دیگه این کار رو کردم اما باز هم نتیجه همان بود.
    حالا آیا این مشکل از ویروسی بودن سیستم ناشی شده یا مشکلات نرم افزاری و...
    یادم میاد که همین نسخه از کسپر رو برای یکی از فامیل ها نصب کردم، وقتی سیستم رو خاموش می کرد، همین صفحه ی آبی می آمد و باید یک کلید رو فشار می دادم تا آن صفحه محو بشه و سیستم خاموش بشه.
    لطفا راهنمایی کنید که چطور می تونم این مشکل رو حل کنم.
    دوست عزیز از چه نسخه و کدام ورژن استفاده میکنید ؟ آیا برنامه امنیتی دیگری هم دارید؟

شما از سوریس پک 1 ویستا استفاده میکنید یا خیر؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Jan 2005

پيش فرض

سلام

من از آنتی ویروس کسپر ورژن 8.0.0.454 استفاده می کنم. غیر از کسپر نرم افزار امنیتی دیگه ای ندارم. سرویس پک 1 را هم نصب کردم.
    مرسی که به سوال و مشکل من توجه کردید.
    و یک سوال هم امروز برام پیش آمد. آیا فایل svchost.exe جزو فایل های ویندوز است یا ویروس محسوب میشه؟

تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    رشت

پيش فرض

Beny-Nvidia و tohidkh عزیز

در چنین مواردی که مشکل در کارکرد کسپرسکی و سیستم به وجود می آید راه حل اصلی استفاده از دیسک نجات کسپرسکی است

در صورت عدم تهیه دیسک نجات ، می توانید از نسخه پرتابل یک آنتی ویروس استفاده کرده تا کل سیتم را اسکن کند

بهرحال شدت آلودگی سیستم شما به حدیست که راه حل فوق مناسب تر است

تعویض ویندوز آخرین و مطمئن ترین راه حل مشکل است به شرطی که

اولا هنگام فرمت ویندوز ان را کاملا فرمت کنید ( نه Quick )

دوما پس از نصب ویندوز قبل از ورود به هر درایوی و یا نصب هر برنامه ای ، کسپرسکی را نصب و اپدیت کرده

و با اسکن سخت ، کل سیستم را اسکن کنید

در آخر چنانچه سوال دیگر در زمینه این ویروس و نحوه پاکسازی آن ( و راه حل های دیگر ) دارید بهتره در اورژانس مطرج کنید

سوال سوم هم اینه که احتمال میدم اون ویروس از فلش مموری افتاده بود. (یعنی مطمئنم)
    با اینکه آنتی ویروسم فعال بود و بلافاصله بعد از ایجاد درایو برای فلش مموری، ویروس تشخیص داده شد، و من Disinfect رو انتخاب کردم. آیا در اون زمان، پاک نشد....؟
    اگه پاک شد، چرا کل سیستم ویروس گرفت. اگه پاک نشد، چرا نشد.....؟
    منظورم از این سوال این بود که آیا دوباره میشه اون فلش مموری به سیستم ام وصل کنم....؟ یا برای در امان ماندن از ویروس، باید فلش مموری رو بیرون بندازم...؟؟؟؟؟ (اینو هم بگم که آنتی ویروس من همیشه فعال هست و هر روز هم آپدیتش میکنم)

سوال آخر: کدامیک از محصولات کسپر رو پیشنهاد میکنید. از لحاظ بهتر بودن و کم دردسر یودن.
    من خودم از Kaspersky AntiVirus 7.0.0.125 استفاده میکنم. از بابت Key خیلی اذیتم میکنه.
    یه زمان هم از Kaspersky AntiVirus 2009 استفاده کردم. مشکل اون هم این بود که وقتی سیستم رو ریستارت میکردم، هر چی آپدیت کرده بودم، می پرید.
    کلا با توجه به گسترش روز افزون ویروس های فلش و انتشار نسخه های جدید و ناشناخته آنها

بهتره پس از اسکن توسط آنتی ویروس ، اولا از گزینه کلیک راست و Explore برای باز کردن فلش و محتویات آن استفاده کنید

دوما با فعال کردن گزینه نشان دادن فایلهای سوپرهیدن ، حتی اگر آنتی ویروس هم نداشته باشید

می توانید ویروس های پدرسوخته رو ببیند که در فلش جا خوش کرده اند

اما اینکه چرا کسپرسکی بطور کامل آن را دفع نکرد احتمالا به نسخه مورد استفاده شما یا تنظیمات ناقص بستگی دارد

در ضمن اگر از محصول آنتی ویروس میخواهید استفاده بکنید صرفا نسخه 7 را پیشنهاد میکنم ( بالاخص ورژن 7.0.1.325 )

اگر از محصول اینترنت سکیوریتی استفاده میکنید نسخه 8 را پیشنهاد میکنم ( ورژن 8.0.0.454 و بالاتر )

13. 2 کاربر از majid20 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •