سلام.
لازمه که از دوست خوبم Majid20 جان، حسابی تشکر کنم.
خیلی عالی بود.
دو تا سوال برام پیش اومده.
من اکثر کارا رو انجام دادم.
حالا یعنی چی اکثر کارا....؟
یعنی این: فایل های Disable Aurorun و َSafe Boot Win XP اجرا نمیشن.
اینم پیغام رو میده:
با وجود این، من این بقیه ی کارهایی رو که گفتید انجام دادم. و مثل اینکه ویروس مثل آدم ریشه کن شده.(البته مثل اینکه؛ نه حتما)
چند تا مورد مونده. اولا اینکه ویندوزم، چند تا برنامه رو خود به خودی Exit میکنه. مثلا IDM ؛ یا چند تا برنامه ی دیگه. (در این مورد مشکل کسپر حل شده)
آیا به ویندوز صدمه وارد شده....؟ با تعویض ویندوز، مشکل حل میشه.....؟ دیگه لازم نیست در ویندوز جدید، تدابیر بلایی رو به کار برد.....؟
سوال دوم اینه که اون فایلی رو که به Startup ویندوز تعریف کردیم، اونو بردارم. چون هر بار وقتی که ویندوز بالا میاد، اجرا میشه.
سوال سوم هم اینه که احتمال میدم اون ویروس از فلش مموری افتاده بود. (یعنی مطمئنم)
با اینکه آنتی ویروسم فعال بود و بلافاصله بعد از ایجاد درایو برای فلش مموری، ویروس تشخیص داده شد، و من Disinfect رو انتخاب کردم. آیا در اون زمان، پاک نشد....؟
اگه پاک شد، چرا کل سیستم ویروس گرفت. اگه پاک نشد، چرا نشد.....؟
منظورم از این سوال این بود که آیا دوباره میشه اون فلش مموری به سیستم ام وصل کنم....؟ یا برای در امان ماندن از ویروس، باید فلش مموری رو بیرون بندازم...؟؟؟؟؟ (اینو هم بگم که آنتی ویروس من همیشه فعال هست و هر روز هم آپدیتش میکنم)
سوال آخر: کدامیک از محصولات کسپر رو پیشنهاد میکنید. از لحاظ بهتر بودن و کم دردسر یودن.
من خودم از Kaspersky AntiVirus 7.0.0.125 استفاده میکنم. از بابت Key خیلی اذیتم میکنه.
یه زمان هم از Kaspersky AntiVirus 2009 استفاده کردم. مشکل اون هم این بود که وقتی سیستم رو ریستارت میکردم، هر چی آپدیت کرده بودم، می پرید.
میدونم که یا این پست هام، برای دوستان دردسر ایجاد کردم. از همه معذرت میخوام.
پیشاپیش به خاطر جواب دادن به این پست هم ممنونم.
موفق باشید![]()