مگان 2000 و 1600 وارداتی کارت سوخت ندارن
و من شنیدم تو ایران صفرش پیدا نمیشه
درسته ؟
مگان 2000 و 1600 وارداتی کارت سوخت ندارن
و من شنیدم تو ایران صفرش پیدا نمیشه
درسته ؟
آره ولی مدل قدیمیش، مثلاً 83 84.سلام
من 18 تمن دارم
ميشه باهاش يه زانتيا بخرم (يشمي)
راهنمايي كنين
ممنونم
---------- Post added at 01:14 PM ---------- Previous post was at 01:14 PM ----------
آره ولی مدل قدیمیش، مثلاً 83 84.سلام
من 18 تمن دارم
ميشه باهاش يه زانتيا بخرم (يشمي)
راهنمايي كنين
ممنونم
ممنونآره ولی مدل قدیمیش، مثلاً 83 84.
حالا تميزه ؟
ماله 6 سال پيش ارزششو داره ؟
خیلی خطرناکه این کار، چون زانتیا بعد از یه مدت میافته تو خرج. اگه بتونی تشخیص که ماشین کاملاً سالمه آره خوبه، اما واست مثل یه زانتیای تو عمل نمیکنه، ممکنه صدای موتور اذیت کنه و از این جور مشکلات...ممنون
حالا تميزه ؟
---------- Post added at 07:05 PM ---------- Previous post was at 07:05 PM ----------
خیلی خطرناکه این کار، چون زانتیا بعد از یه مدت میافته تو خرج. اگه بتونی تشخیص که ماشین کاملاً سالمه آره خوبه، اما واست مثل یه زانتیای تو عمل نمیکنه، ممکنه صدای موتور اذیت کنه و از این جور مشکلات...ممنون
حالا تميزه ؟
آقا من یه پراید تمام رنگ مدل 85 گاز سوز دارم 8 ماه بیمه شخص ثالث و لاستیک و رینگ 95 درصد هم روش هستش ضمنا فنیش بسیار عالیه چند میتونم بفروشمش ؟
بستگی داره به کی بفروشی، اگه به دلالا و نماشگاههای ماشین بدی میزنن تو سرش، حالا ممکنه کلی روش خرج کرده باشی، ولی اونا به همون قیمت خود ماشین میخرن، فکر کنم حداکثر 6.5 ببرن ازت (به ماه تولید هم بستگی داره)آقا من یه پراید تمام رنگ مدل 85 گاز سوز دارم 8 ماه بیمه شخص ثالث و لاستیک و رینگ 95 درصد هم روش هستش ضمنا فنیش بسیار عالیه چند میتونم بفروشمش ؟
اما اگه به یه آدم عادی بفروشی یا تو روزنامه بزنی حدود 300 تومنی میتونی بیشتر بفروشیش.
---------- Post added at 11:57 AM ---------- Previous post was at 11:57 AM ----------
بستگی داره به کی بفروشی، اگه به دلالا و نماشگاههای ماشین بدی میزنن تو سرش، حالا ممکنه کلی روش خرج کرده باشی، ولی اونا به همون قیمت خود ماشین میخرن، فکر کنم حداکثر 6.5 ببرن ازت (به ماه تولید هم بستگی داره)آقا من یه پراید تمام رنگ مدل 85 گاز سوز دارم 8 ماه بیمه شخص ثالث و لاستیک و رینگ 95 درصد هم روش هستش ضمنا فنیش بسیار عالیه چند میتونم بفروشمش ؟
اما اگه به یه آدم عادی بفروشی یا تو روزنامه بزنی حدود 300 تومنی میتونی بیشتر بفروشیش.
6.5 ؟؟
برای ماشین تمام رنگ؟![]()
تمام رنگ؟ حرفی از رنگ شده نشد!
ایناهاش دیگه،تمااااام رنگ![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)