تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 393 از 1126 اولاول ... 293343383389390391392393394395396397403443493893 ... آخرآخر
نمايش نتايج 3,921 به 3,930 از 11254

نام تاپيک: تاپيك ويژه خرابي و تعميرات هاردديسك

داره خودمونی میشه mafiasos's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010

پيش فرض

سلام دوستان

الان یه مدت هست که هارد من ازش صدا زیاد میاد . بعضی وقت ها صدا شدید میشه و ویندوز هنگ میکنه .

کایل ها رو چند بار عوض کردم ولی باز هم درست نشد . به نظر شما مشکلش چیه ؟

هارد من Seagate 1TB . هستش .
    کسی نیست جواب بده .

کاربر فعال انجمن سخت افزار Hamed DC's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2011
    محل سكونت
    پایتخت تاریخ و تمدن

پيش فرض

سلام دوباره
    ممنون اقای حامد.(ببخشید چون تازه عضو شدم اجازه تشکر ندارم)یعنی فک میکنین اطلاعاتم پاک نشده؟من با یه ویندوز لایو دیگه ام امتحان کردم این یکی اصلا بالا نمیاد و میگه هاردتون شناسایی نشد!یه نفر میگفت شاید هاردت سوخته!
    سلام دوست خوبم.
    خواهش میکنم. خیر. به هارد و اطلاعات سایر درایوها آسیبی وارد نشده. شما میتونید توسط دیسک ویندوز، فایل
    بوت رو ریکاوری کنید و یا میتونید کلا ویندوز رو پاک کنید. در صورتی که درایو ویندوز شما حاوی اطلاعات مهمی نیست
    این کار رو حتما انجام بدین.

تاريخ عضويت
    Aug 2011
    محل سكونت
    پایتخت تاریخ و تمدن

پيش فرض

سلام به استادان گرامی و دوستان عزیز از راهنمایی همیشگی شما تشکر.

لطفآ راهنمایی ام کنید!

در جریان اینکه با لب تاب کار میکردم ناگهان هنک کرد و مدت چند دقیقه انتظار هم ماندم اما ماوس وهمه چیز هنک بود
    مجبور شدم با استفاده از کلید خاموش خاموشش کنم اما هر گاهی میخواهم روشن کنم هارد دیسک لب تاپ مانند کلیک ماوس (تیک تیک) صدا میدهد و بود نمیشود.

مشخصات لب تاب:

Dell Studio XPS 1340
    Hard Drive Seagate 500GB
    Ram 4GB
    سلام.
    چه کاری انجام دادین که لب تاب هنگ کرد؟؟؟
    برنامه خاصی بالا بود؟؟؟
    با باتری یا شارژر؟؟؟

4. این کاربر از Hamed DC بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Aug 2011
    محل سكونت
    پایتخت تاریخ و تمدن

پيش فرض

سلام/اقا یه هارد خریدیم همون موقع از دستمون افتاد!
    میخام فایلی توش کپی کنم اذیت میکنه یا برای نصب ویندوز/500 سیگیته پارسال گرفتم46 تومن/الان دیگه نمیشه خرید یعنی جرات میخاد
    چقدر باهوشن این نمایندگی های گارانتی سریع فهمید هاردم ضربه خورده/فعلا که داره کار میکنه!!!!!!!!!!!کسی نمیدونه قیمت هارد ی میاد پایین

سلام.
    ضربه شامل گارانتی نمیشه.
    با نرم افزارهای تست هارد از سلامت هارد مطمئن بشین. بد سکتورگیری هم انجام بدین.
    یه رم میکرو دارم 4 گیگ وقتی فلشش کردم شد 2 گیگ نمیشه دیگه کاریش کرد؟!!!!!!!!

فرمت سطح پایین کردین؟؟؟

تاريخ عضويت
    Aug 2011
    محل سكونت
    پایتخت تاریخ و تمدن

پيش فرض

سلام/خواهشا یکی یه راهنمایی بکنه/هاردم یبار از دستم افتاد ازون وقت هر چند دقیقه یبار این پیغام رو میدهwindows detect hard disk problem
    سلام.
    صدای ناهنجار و غیر عادی شنیده میشه از هارد؟؟؟
    هنگام کار با نرم افزار خاصی این پیغام ظاهر میشه یا موقعی که سیستم بی کاره؟؟؟
    باHard Drive Inspector یا HD Tune Pro هارد رو تست کنید و نتیجه رو به صورت شات اعلام کنید.

تاريخ عضويت
    Aug 2011
    محل سكونت
    پایتخت تاریخ و تمدن

پيش فرض

سلام دوستان
    الان یه مدت هست که هارد من ازش صدا زیاد میاد . بعضی وقت ها صدا شدید میشه و ویندوز هنگ میکنه .
    کایل ها رو چند بار عوض کردم ولی باز هم درست نشد . به نظر شما مشکلش چیه ؟
    هارد من Seagate 1TB . هستش .
    سلام.
    هارد رو با نرم افزارHD Tune Pro چک کنید و نتیجه رو اعلام کنید.
    یه بدسکتور گیری هم از هارد بکنید.
    اگر میتونید صدا رو آپ کنید تا بشه بهتر نظر داد.

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    May 2007

پيش فرض

من هاردم یه مشکل پیدا کرده نمیدونم چج.ری درستش کنم.کسی میتونه کمکم کنه؟
    دیروز میخواستم یکی از درایوهاشو فرمت کنم وسطش دیدم کنده زدم کنسل. از اون اون موقع مشکل پیدا کرد و اون پارتیشن رو به عنوان raw partition میشناسه و هیچ کاریش نمیتونم بکنم. توی این پارتیشن هیچ اطلاعاتی ندارم و خالی و فقط میخوام که درست بشه.
    کسی میتونه راهنماییم کنه؟
    این مشکل به چه دلیل به وجود اومده و راه حلش چیه؟

کارهایی هم که خودم تست کردم:
    1- chkdsk که این پارتیشن رو تا تهش رفت و هیچ مشکلی نداشت.پارتیشن رو تو لیست درایوها میاره ولی به عنوان raw . برای امتحان یه سری فایل ریختم روش .همه رو نشون میده ولی همه فایلها رو به صورت read only هستند و هرچقدرم که تیکش رو ورداشتم تغییر نکرد
    2- از disk management رفتم پارتیشن رو فرمت کنم بازم ارور داد که فرمت نمیشه.
    بعدش پارتیشن رو پاک کردم و دوباره ساختم که شاید درست بشه. ولی بازم فرمت نشد و به شکل raw آوردش
    سایز پارتیشن رو کوچک کردم و دوباره فرمت کردم باز فرمت نکرد

3- دیسک ویندوز xp گذاشتم که بره تو تنظیمات برای نصب ویندوز. بعد اونجا که میپرسه رو کدوم درایو نصب کنم، زدم این درایو مشکل دار که فرمتش کنه و بعد ویندوز نصب کنه، تا 45% رفت و باز دوباره وسط فرمت ارور داد.

مشخصات سیستمم هم بگم: ویندوز 7 نصبه. همین هاردی که الان باهاش مشکل دارم،1 هارد 1 ترا هست که 3 تا پارتیشن داره . روی یکیش ویندوز 7 نصبه که سیستم با این کار میکنه.یکی دیگش فیلم و اینجور چیزهاست.این یکیم که خالی و حجمش 470گیگ. (2 تا هارد دیگه هم رو همین سیستم وصله که هیچ مشکلی ندارن)

این مشکل الان سخت افزاریه؟ یعنی قطعات مشکل دارن یا به خاطر برنامه ها و سیستم و اینهاست؟ آیا درست شدنیه؟ خودم میتونم درست کنم یا متخصص میخواد؟ ممنون میشم کمکم کنید.

تاريخ عضويت
    Aug 2011
    محل سكونت
    پایتخت تاریخ و تمدن

پيش فرض

من هاردم یه مشکل پیدا کرده نمیدونم چج.ری درستش کنم.کسی میتونه کمکم کنه؟
    دیروز میخواستم یکی از درایوهاشو فرمت کنم وسطش دیدم کنده زدم کنسل. از اون اون موقع مشکل پیدا کرد و اون پارتیشن رو به عنوان raw partition میشناسه و هیچ کاریش نمیتونم بکنم. توی این پارتیشن هیچ اطلاعاتی ندارم و خالی و فقط میخوام که درست بشه.
    کسی میتونه راهنماییم کنه؟
    این مشکل به چه دلیل به وجود اومده و راه حلش چیه؟

کارهایی هم که خودم تست کردم:
    1- chkdsk که این پارتیشن رو تا تهش رفت و هیچ مشکلی نداشت.پارتیشن رو تو لیست درایوها میاره ولی به عنوان raw . برای امتحان یه سری فایل ریختم روش .همه رو نشون میده ولی همه فایلها رو به صورت read only هستند و هرچقدرم که تیکش رو ورداشتم تغییر نکرد
    2- از disk management رفتم پارتیشن رو فرمت کنم بازم ارور داد که فرمت نمیشه.
    بعدش پارتیشن رو پاک کردم و دوباره ساختم که شاید درست بشه. ولی بازم فرمت نشد و به شکل raw آوردش
    سایز پارتیشن رو کوچک کردم و دوباره فرمت کردم باز فرمت نکرد

3- دیسک ویندوز xp گذاشتم که بره تو تنظیمات برای نصب ویندوز. بعد اونجا که میپرسه رو کدوم درایو نصب کنم، زدم این درایو مشکل دار که فرمتش کنه و بعد ویندوز نصب کنه، تا 45% رفت و باز دوباره وسط فرمت ارور داد.

مشخصات سیستمم هم بگم: ویندوز 7 نصبه. همین هاردی که الان باهاش مشکل دارم،1 هارد 1 ترا هست که 3 تا پارتیشن داره . روی یکیش ویندوز 7 نصبه که سیستم با این کار میکنه.یکی دیگش فیلم و اینجور چیزهاست.این یکیم که خالی و حجمش 470گیگ. (2 تا هارد دیگه هم رو همین سیستم وصله که هیچ مشکلی ندارن)

این مشکل الان سخت افزاریه؟ یعنی قطعات مشکل دارن یا به خاطر برنامه ها و سیستم و اینهاست؟ آیا درست شدنیه؟ خودم میتونم درست کنم یا متخصص میخواد؟ ممنون میشم کمکم کنید.
    دوست عزیز اگر اطلاعات مهمی روی هارد ندارین، بهتره که کل هارد رو حذف پارتیسن کنید. فکر میکنم با این
    کار مشکل مرتفع بشه.
    اگر هم نمیتونید این کار رو بکنید،
    با یه نرم افزار بدسکتورگیری هارد رو چک کنید.
    از سلامت هارد مطمئن بشین.
    هارد رو Queek Formatکنید.

10. این کاربر از Hamed DC بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه sa_mo1369's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2012
    محل سكونت
    بجنورد

پيش فرض

سلام دوست من
    من احتمال می دهم شما یک جای کار را اشتباه می کنید و یا یکی از نرم افزارهایی که نصب می کنید ویروس دارد و به راحتی MBR را میتواند خراب کند. هارد را با نرم افزار llf کار کنید و بعد از یک سی دی دیگر ویندوز بریزید.

موفق باشید.

---------- Post added at 03:00 PM ---------- Previous post was at 02:56 PM ----------

دوست من
    متاسفانه آن هارد دیگر قابل اطمینان نیست . می توانید آن را بفروشید و صلاح هم در این است . هد جای خود را گم میکند چون احتمالا" ضربه به آن آسیب رسانده . ما به این وضعیت میگوییم خرابی در اسمبل .

موفق باشید

---------- Post added at 03:03 PM ---------- Previous post was at 03:00 PM ----------

سلام
    شما هارد را به رابط USB1 وصل کرده اید و سیستم به شما پیغام میدهد که اگر آن را به یو اس بی 2 متصل کنید سرعت آن بالاتر خواهد بود. عموما" سیستم های یکم قدیمی تر دو درگاه مشابه دارند که بعضی USB1 و بعضی USB2 است
    چک کنید و هم به یک متخصص هارد را نشان بدهید در بعضی مواقع احتیاج به آپدیت کردن بایوس مادربرد و یا فرم ویر هارد است.

موفق باشید.

من هر کاری که فکر کنید انجام دادم . llf ، paragon ، acronis ، ویروس یابی و ...... اما درست نشد . چتدین ویندوز هم امتحان کردم اما فایده ای نداشت

آخر فروم باز behii's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007

پيش فرض

سلام دوستان
    من اون هارد ساتایی که داشتم رو برای امتحان کردن می خواستم وصل کنم به یه کامپیوتر دیگه چون کابل برق ساتا نداشت از تبدیل استفاده کردم و تبدیل هم مثل اینکه خراب بود ..... بعد چند دقیقه روشن شدن کامپیوتر یه دودی از زیر هارد اومد بیرون بردم تعمیراتی میگفت اصلا درست بشو نیست .... درسته ؟ راهی نداره ؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •