آره ترجیحا همه باید وصل باشن
جدا میفروشن از ۴۰۰۰ تا ۶۰۰۰ تومان فیمتش متغیره
با احترام
تیم مدیریت انجمن
آره ترجیحا همه باید وصل باشن
جدا میفروشن از ۴۰۰۰ تا ۶۰۰۰ تومان فیمتش متغیره
دوستان عزیز
این نوسان تو باز کردن صفحات و اینکه بعضی وقتا یه صفحه فیل-تره 2 ساعت بعد باز ! به ISP ها هیچ ارتباطی نداره. یعنی این کار فیل-ترینگ و اینجور محدودیت ها دیگه اصلا جزو اختیارات و کارای ISP ها نیست و برادران خودشون همه رو از یه سرور به صورت متمرکز کنترل می کنن . و احیانا خیلی وقتا کنترلشون قاطی میکنه گند میزنه به هر چی اینترنت و ...
پس اگه سرعت 2 ساعت خوب میشه 2 ساعت بعدش صفحات باز نمیشه نه تقصیر اندیشه هست نه پارس نه ... پس لازم نیست سر ISP ها باهم دعوا کنیم !
دیگه اینکه دیشب وقتی سرعت 128 رو 20 کیلو بود اصلا بحث ترافیک زیاد نبود . چون وقتی سرعت رو فیکس میکنن معمولا نوسان سرعت دانلود مشخصه و مثلا دقیق بین 16 تا 20-21 نوسان میکنه و مثلا اینطور نیست که 5 دقیقه هم سرعت بره رو 40-50 ! در حالی که در زمان ترافیک زیاد مثلا سرعت 5 دقیقه میره رو 30 بعدش میاد پایین و ... یعنی نوسانش خیلی بیشتر میشه . پس دیشب تو اون ساعات سرعت رو خودشون استاندارد کرده بودن . این کار رو هم بعضی وقتا لازمه انجام بدن تا پهنای باند مصرفی تو مراکز مختلف رو بهتر کنترل کنن و هر چند وقت یه بار حساب دستشون بیاد یا مشکلات احتمالی رفع بشه .
در مورد اسپلیتر و مشکل قطع شدن اینترنت با تماس تلفنی اگه مثلا تو اتاقهای مختلف یه خونه گوشی های تلفن متعدد وجود داشته باشه بعضی وقتا لازم میشه برا تک تک فیش های تلفن اسپلیتر نصب کنین ... اونها رو هم طبق راهنمایی دوستمون میتونید از پاساژ تهیه کنین .
در ضمن الان که ساعت 11 شبه سرعت اندیشه حدود 160 کیلو بایته ( 128 خط 3 ) ولی صفحات هنوز یکی در میون باز میشن .
Last edited by birak; 10-05-2010 at 22:02.
دوستان با عرض پوزش
من مستند LIfe رو از 10 قسمت 8 قسمتش رو دارم 2 قسمتش رو ندارم 9 و 10 . و با این اوضاع اینترنت نمیتونم دانلود کنمش اگه کسی داره من خریدارم ازش
البته بگم مستند Life با کیفیت HD رو میخوام چون 8 قسمتی که دارم HD هست این دو تا هم میخوام HD باشه
اگه کسی داره اچ این رو به من پیغام خصوصی بده .
اگه دارید دریغ نکنید میخرم ازتون
باز هم پوزش بابت پست بی ربط
خط 3 اندیشه
Last edited by pedram9; 11-05-2010 at 00:39.
در رابطه با اسپلیتر بابت توضیحات کاملتون ممنون.
خداروشکر امشب سرعت من خوبه.
امشب سرعت تورنت هیچ مشکلی نداره ... مشکل سرعت دانلود مستقیم از مخابراته چون حتی سایتا هم یکی در میون باز می شن ! اما از ساعت 1 شب تا همین لحظه سرعت دانلودم برای 3 تا فایل تورنت دقیقا بین 140 الی 150 کیلو بایته و از 150 هم بالاتر نمیره ( 128 خط 3 ) .
پس توصیه میکنم اون فایلایی که می خوای فعلا با تورنت بگیر .
سریال هیچ ربطی به تاپیک ما نداره اما برا اینکه تست کنی ببینی سرعت دانلود اینا چطوره ...
اگه منظورت سریال مستند life on earth از BBC هست می تونی قسمت 9 و 10 رو از اینجا بگیری . ( حجمشون حدود 700 مگ و با زیرنویس آلمانی و در ضمن کلا 13 قسمت هست نه 10 قسمت )
وکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
اگه توضیحات انگلیسی در مورد این سریالها رو بخونی متوجه میشی نسخه HD فقط برای The Private Life of Plants و (2006) Planet Earth وجود داره و تورنت اچ دی اونها هم موجوده که هر کدوم بالای 4 گیگ هستن ! life on earth هم که محصول قدیمی 1979 هست اصلا بصورت HD فیلم برداری نشده ! مگه اینکه با نرم افزار کیفیتش رو مصنوعی بالا برده باشن !کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Last edited by birak; 11-05-2010 at 01:45.
اتفاقا سرعت خوبه !
سرعت تورنت من از ساعت 1 تا حالا از 140 پایین تر نمیاد .
پس بهتره بگیم سرعت دانلود مستقیم افتضاحه ....یعنی پهنای باند کم نشده و مثل دیشب نیست .
این مشکل رو هم باید صبر کنین تا برادران مخابرات سر فرصت همه آزمایشاشون رو سیستم فیل-ترینگ تموم بشه بلکه دانلود مستقیم هم به روال سابق برگرده ! اگه هم صبور نیستین فعلا بیاین تو خط تورنت . چند تا فایل رو دانلود همزمان بذارین و کماکان از سرعت مناسب دانلود استفاده کنین .![]()
ممنون بیراک جان
نه مستند life محصول 2009 هست که هم hd و هم full hd اون هست
از دیشب پارس قطع بود.. الان وصل شده..!
سرعت هم خوبه....
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)