تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 393 از 2376 اولاول ... 2933433833893903913923933943953963974034434938931393 ... آخرآخر
نمايش نتايج 3,921 به 3,930 از 23756

نام تاپيک: »» خـبــرها و تـحــولات بــاشـگاه استقلال: Esteqlal F.C. News

آخر فروم باز emad64's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2005
    محل سكونت
    بندرعباس

پيش فرض

قلعه نويى از اين پس از ميان عليزاده و مجيدى يكى را انتخاب خواهد كرد. و به اين ترتيب بايد آرش برهانى و عباس فرد را از برنامه هاى قلعه نويى بيرون دانست.
    با مجیدی موافقم. ولی اینکه بخواد کلاً برهانی و عباسفرد رو بیرون بذاره نه. آخه به اینا خیلی فرصت داده نشده. باید بازیهای دوستانه ی بیشتری رو بذارن و اونجا به مهاجما بازی بدن و اونارو با تیم هماهنگ کنن..
    علیزاده هم خوب درگیر میشه..
    مهاجمای ما، جاگیری بلد نیستن.. اصلاً واسشون موقعیت گلزنی ساخته نمیشه. اگه هم میشه، خیلی کمه..

آخر فروم باز Alireza Taji's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008

پيش فرض

اين ضعيف ترين جبارى تاريخ بود
    جبارى: به خاطر روحيه ام فرصت مى خواهم

ايران ورزشى - جبارى هم از عملكرد خودش راضى نيست به منتقدان حق مى دهد كه از بازى اش راضى نباشند: «برخلاف نظر خيلى ها اعتقاد دارم كه شروع بدى نداشته ايم و در هفته هاى ابتدايى امكان دارد هر نتيجه اى به وجود بيايد. ما ابومسلم را برديم، مقابل پگاه مستحق پيروزى بوديم و در نيمه دوم بازى با سپاهان هم فرصت هاى زيادى را از دست داديم و اين نشان مى دهد كه استقلال پتانسيل بالايى دارد ولى بايد به ما زمان بدهيد تا به شرايط ايده آل نزديك شويم.»
    جبارى در پاسخ به اين سؤال كه آيا از عملكرد خودت در اين ۳ بازى راضى هستى مى گويد: «من قبل از بازى با ابومسلم شرايط ويژه اى داشتم و در تركيب اصلى نبودم ولى وقتى به زمين آمدم فكر مى كنم كه بازى خوبى را به نمايش گذاشتم. در بازى دوم اما سردرگم و بى هدف بازى كردم، اين در حالى بود كه از لحاظ بدنى در آمادگى كامل قرار داشتم ولى تاكتيك استقلال در بازى با پگاه استفاده از توپ هاى بلند بود و وقتى تيم ما هوايى بازى مى كند كارى از دست من ساخته نيست. در بازى با سپاهان هم اين شرايط وجود داشت و من ضعيف ترين بازى عمرم را انجام دادم.»
    هافبك تكنيكى استقلال در پايان مى گويد: «طى يكى دو ماه اخير شرايط بسيار سختى داشتم و از لحاظ روحى آسيب شديدى ديدم به همين دليل احتياج به زمان دارم تا به روزهاى اوج برگردم، در ضمن من هنوز با بازيكنان استقلال هماهنگ نشده ام و اميدوارم اين مشكل در بازى هاى آينده حل شود.بايد به من فرصت بيشترى بدهيد.»

======================

به غير از طالب لو
    مجيدى و جبارى هم غايب بودند

ايران ورزشى - درحالى كه شنيده مى شد طالب لو به دليل پاس نشدن چكش به تمرين استقلال نرفته اما غيبت مجيدى و جبارى اين موضوع را به اثبات مى رساند كه بازيكنان استقلال به دليل خستگى در تمرين صبح ديروز حضور نيافته اند.

تاريخ عضويت
    Jan 2008

پيش فرض

=
    دوباره به تيم ملى برمى گردم

شكورى: قلعه نويى به من شخصيت داد

ايران ورزشى- آبى پوشان كه با بوق و كرنا و ادعاى قهرمانى ليگ هشتم را آغاز كرده بودند اكنون پس از گذشت سه هفته از ليگ برتر با ۴ امتياز در رده ششم جدول رده بندى جا خوش كرده اند. نتايج استقلال تا اينجا بوى قهرمانى نمى دهد ولى استقلالى ها از اميد به قهرمانى و شانس اول بودن در اين زمينه صحبت مى كنند. هادى شكورى مدافع تازه وارد استقلال كه در بازى با سپاهان اولين بازيش را براى اين تيم انجام داد معتقد است آبى پوشان بازى به بازى بهتر خواهند شد.

با گذشت سه هفته از شروع ليگ برتر، با ۴ امتياز در رده ششم جدول قرار گرفته ايد، اين براى هواداران شما قابل قبول نيست و آنها از تيم مدعى قهرمانى، عملكرد بهترى انتظار دارند.
    بايد توجه داشته باشيد استقلال به علت درگير بودن در جام حذفى كمتر از ساير تيم ها استراحت كرد، همچنين ۱۱ بازيكن جديد به تيم آمده اند و براى هماهنگى آنها زمان لازم است. مطمئن باشيد هفته به هفته بهتر مى شويم و شانس اول قهرمانى هستيم.
    در هفته چهارم مقابل مس قرار مى گيريد. بازى سختى در انتظار شماست.
    حضور قلعه نويى در فصل گذشته در كرمان باعث شد تا مس شخصيت پيدا كند و امسال نيز بازيكنان شناخته شده اى به خدمت گرفته اند و با آمدن مظلومى، از نظر روحى نيز تقويت شده اند ولى ما براى سه امتياز به كرمان مى رويم.
    با اطمينان از برد صحبت مى كنى.
    ما در همه بازى ها براى برد به ميدان مى رويم و براى ما فرق نمى كند مقابل چه تيمى بازى مى كنيم.
    حضور استقلالى هاى سابق در مس به حساسيت اين بازى افزوده است.
    بله، حساسيت بازى بيشتر شده ولى اميدوارم اين حساسيت باعث بالا رفتن بعد فنى بازى شود تا اينكه باعث حاشيه ها شود.
    انگار در استقلال مدافعان اين تيم جور گل نزنى مهاجمانشان را مى كشند.
    نه، اين طور نيست، در كل فوتبال جهان هم ببينيد بعضى وقت ها مدافعان و گاهى هافبك ها نيز گل مى زنند و در اين راه مهاجمان با فضاسازى به گلزنى آنها كمك مى كنند.
    اما همه از مهاجمان گل مى خواهند.
    بدشانسى نيز مزيد بر علت گل نزنى مهاجمان مان شده و مطمئن باشيد آنها استارت گلزنى را به زودى خواهند زد.
    در مورد خودت صحبت كن، اولين بازى ات را براى استقلال انجام دادى.
    بازى با سپاهان توانستم خواسته هاى مربيان را پياده كنم و كادر فنى نيز راضى بودند.
    خودت هم از بازى ات راضى بودى
    نه، توانايى هاى من بيشتر از اين است. احتياج به زمان دارم و مطمئن باشيد با انجام يك يا دو بازى ديگر به اوج مى رسم تا دوباره به تيم ملى دعوت شوم.
    در مورد صحنه گل سپاهان، خط دفاعى استقلال خوب عمل نكرد.
    گل سپاهان در اثر يك غافلگيرى و با استفاده از يك ضد حمله به ثمر رسيد و در اين صحنه كل تيم مقصر بوديم. اميدوارم اشتباهات ما به مرور زمان كمتر شود و خط دفاعى را به نقاطه قوت استقلال تبديل كنيم.

تاريخ عضويت
    Apr 2005
    محل سكونت
    بندرعباس

پيش فرض

اسپانسر استقلال يكى از كارخانه هاى توليد بستنى است كه حاضر شده براى ۴ بازى به باشگاه استقلال ۳۵۰ ميليون تومان بپردازد.
    احتمالاً بستنیه دایتیه

تاريخ عضويت
    Apr 2005
    محل سكونت
    بندرعباس

پيش فرض

جانواريو سلاح پنهان قلعه نويى
    من بازیه جانواریو رو خیلی یادم نیست، ولی از تعریفایی که بچه ها و خبرگذاریها ازش میکنن میرسه که بازیکنه خیلی مثمر ثمری باشه.. منم هموم حرف علیرضا رو میزنم : (امیدوارم همونی باشه که انتظار داریم)

تاريخ عضويت
    Jan 2008

پيش فرض

اردوگاه آبى

ايران ورزشى- آبى پوشان پس از پيروزى عصر سه شنبه مقابل تيم جوانان، ديروز عصر نيز تمريناتشان را پيگيرى كردند. در اين تمرين كه از ساعت ۶:15 عصر در زمين شماره ۲ آزادى و در حضور ۴۰ هوادار استقلال آغاز شد، ابتدا بازيكنان ۱۵ دقيقه دويدند و سپس به انجام كار با توپ پرداختند.

صحبت قلعه نويى با بازيكنان
    در ابتداى تمرين قلعه نويى به مدت ۱۰ دقيقه با بازيكنان صحبت كرد و نكاتى را درباره حضور قدرتمند استقلال در بازى هاى آينده به آنها گوشزد كرد.
    نظرى نيامد
    درحالى كه ديروز بازيكنان به خاطر مطالبات مالى خود سراغ نظرى جويبارى را مى گرفتند، او در تمرين غايب بود تا بازيكنان دست خالى برگردند.
    پولادى تمرين نكرد
    مهرداد پولادى كه به تازگى از بند مصدوميت رها شده است ديروز به علت كمر درد با تيم تمرين نكرد.
    جانواريو هم تمرين كرد
    جانواريو كه پس از پشت سر گذاشتن دوران مصدوميت اش در بازى با تيم جوانان نيز دقايقى به ميدان رفته بود، ديروز نيز همپاى ساير بازيكنان تمرين كرد.

قلعه نويى و فتح ا... زاده در نشست شوراى معاونين شركت كردند

حامى مالى يك هفته ديگر مشخص مى شود

نشست شوراى معاونين باشگاه استقلال تهران با حضور على فتح ا... زاده مدير عامل باشگاه، معاونين باشگاه و امير قلعه نويى بعد از ظهر ديروز برگزار شد.
    در ابتداى اين نشست فتح ا... زاده بابت زحمات و تلاش هاى اعضاى شوراى معاونين در فصل نقل و انتقالات قدردانى كرد. همچنين از برخى افرادى كه نقش به سزايى در قهرمانى اين تيم در جام حذفى فوتبال كشور داشتند تقدير كرد. سپس اعضاى شوراى معاونين باشگاه مسائلى را به صورت جداگانه مطرح كردند.
    فتح ا... زاده در رابطه با بحث اسپانسر مسائل كلى را مطرح و اعلام كرد كه حامى مالى باشگاه استقلال ظرف يك هفته آينده مشخص مى شود، ضمن آن كه يك شركت داخلى نيز براى پشتيبانى استقلال اعلام آمادگى كرده است كه مذاكره با اين شركت ظرف يكى دو روز آينده برگزار مى شود.
    در ادامه نشست امير قلعه نويى با تشكر از فتح ا... زاده به دليل تزريق بخشى از بودجه باشگاه استقلال و پولى كه هفته گذشته به بازيكنان پرداخت شد، پيشنهاد كرد جلسه شوراى معاونين هر هفته برگزار شود.
    قلعه نويى با اشاره به مشكل روحى مجتبى جبارى پس از فوت پدرش گفت: در جلسات خود با جبارى متوجه شدم كه او همچنان در شوك فوت پدرش به سر مى برد. به همين دليل قرار شد تا دكتر منتظرى روانشناس باشگاه استقلال در جلسات خصوصى به گفت وگو با مجتبى جبارى بپردازد. در اين نشست همچنين مقرر شد تا پس از مشخص شدن حامى مالى باشگاه استقلال نشستى رسانه اى برگزار شود. قرار است هر ماه باشگاه استقلال تهران نشست هاى رسانه اى را با حضور مربيان و چند تن از بازيكنان اين باشگاه برگزار كند. در اين نشست هماهنگى هايى در رابطه با تيم بيرونى باشگاه استقلال و همچنين مسائل مربوط به اطلاع رسانى، اقتصادى و پشتيبانى باشگاه انجام شد. در اين جلسه مقرر شد تا نشست شوراى معاونين هر دو هفته يك بار در روز يكشنبه برگزار شود. دراين نشست پيرامون تعداد نفراتى ( اعضاى كادر فنى، سرپرستى و اجرايى) كه از اين پس و بعد از بازى با مس كرمان در سفرهاى استانى بايد تيم را همراهى كنند تصميم گيرى شد.

تاريخ عضويت
    Apr 2005
    محل سكونت
    بندرعباس

پيش فرض

در تعطيلات ۱۳ روزه ليگ برتر
    استقلال به ازبكستان يا سرعين مى رود
    تو ازبکستان که فهمیدیم میخوان با چه تیمایی بازی کنن، تو سرعین مشخص نیست ؟

به غير از طالب لو
    مجيدى و جبارى هم غايب بودند
    بعید میدونم خبر خاصی باشه.. میگفتن که وحید واسه پاس نشدن چکش سر تمرین نیومده.. من فکر کنم رفته بانک، از اون ور واسش مشکلی پیش اومده بوده و نتونسته بیاد سر تمرین، واسش درآوردن که چکش پاس نشده بوده، واسه همین نیومده تمرین

تاريخ عضويت
    Jan 2008

پيش فرض

من برم بخوابم تا شب( از 1 شب به بعد) بتونم بدون مشکل سنگر را حفظ کنم!
    من بازیه جانواریو رو خیلی یادم نیست، ولی از تعریفایی که بچه ها و خبرگذاریها ازش میکنن میرسه که بازیکنه خیلی مثمر ثمری باشه.. منم هموم حرف علیرضا رو میزنم : (امیدوارم همونی باشه که انتظار داریم
    من هم چیزی ازش به یاد ندارم اما تو لیگ یک و در تیم فولاد بازیکن کلیدی بود. البته اونجا لیگ یک بود! فقط میشه امیدوار بود.

تاريخ عضويت
    Jan 2008

پيش فرض

تو ازبکستان که فهمیدیم میخوان با چه تیمایی بازی کنن، تو سرعین مشخص نیست ؟

بعید میدونم خبر خاصی باشه.. میگفتن که وحید واسه پاس نشدن چکش سر تمرین نیومده.. من فکر کنم رفته بانک، از اون ور واسش مشکلی پیش اومده بوده و نتونسته بیاد سر تمرین، واسش درآوردن که چکش پاس نشده بوده، واسه همین نیومده تمرین
    تو سرعین که بعید بدونم با تیمی بازی کنند تازه سرعین تا یک ماه دیگه هواش سرد میشه! فکر کنم برند کیش یا ازبکستان بهتر باشه.
    جباری را که من ساعت 2 ظهر تو شبکه سه دیدمش اومد انجا و تو یک برنامه ها حرف میزد!

تاريخ عضويت
    Apr 2005
    محل سكونت
    بندرعباس

پيش فرض

اين ضعيف ترين جبارى تاريخ بود
    جبارى: به خاطر روحيه ام فرصت مى خواهم
    امروز جباری مهمون برنامه ی سینما گلخانه بود، نمیدونم دیدید یا نه ؟
    اونجا هم روحیش خیلی غمگین بود. بیچاره مجریه برنامه هر کاری که میکرد مجتبی رو بخندونه جز یکی دوباری نتونست.. اونجا هم میگفت که احتیاج به زمان داره. میگفت که خودش رو یه استقلالی میدونه و واسش خانوادش خیلی مهمن. به خاطر خانوادش نرفت فرانسه. مربیه تیم فرانسوی بازیش رو پسندیده بوده و حتی دربارش با باشگاه هم صحبت کرده بودن. میگفت که اگه خوانوادم بهم احتیاج داشته باشن، شاید اصلاً از ایران نرم..

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •