تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 393 از 949 اولاول ... 293343383389390391392393394395396397403443493893 ... آخرآخر
نمايش نتايج 3,921 به 3,930 از 9483

نام تاپيک: Adsl Fanava / شركت فن آوا

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    May 2014

پيش فرض

مهندس چه جوری داری با 250 تا دانلود میکنی ؟!؟!

این ماله سرعت 1 مگ هست که !!
    فعلا که بین ۱۵۰ تا ۲۵۰ راحت داره دانلود میکنه از سرور داخلی، روز اوله احتمالا از دستشون در رفته.

پروفشنال S M Λ S Ħ's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2014
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

فعلا که بین ۱۵۰ تا ۲۵۰ راحت داره دانلود میکنه از سرور داخلی، روز اوله احتمالا از دستشون در رفته.
    والا منم امروز اولین روزمه ! 512 نامحدود دارم؛ منطقه فرشچی هم هستم

اما دانلود کردنم لگ داره !! تازه فک کن خطم رو روی 6 مگ بستن ! نویز هم ندارم

کاربر فعال انجمن آنتی ویروس Dr Nima's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2014

پيش فرض

وقتی رو ۴ مگ میزاره نویز خطم خیلی میره بالا، سرعت دانلود هم هیچ فرقی نمیکنه صبح کلی تست کردم.
    من منظورم این بود که وقتی وی)پ)ی-ا*ن رو وصل میکنم دیگه هیچ سایتی رو باز نمیکنه نه اون مشکل کَش مرورگر که میره رو اون صفحه که میگه شماره تلفن رو وارد کنین. نظری دارین؟
    تو خصوصی جواب میدم
    در مورد نویز تو عکس مشخصه
    فعلا ندارم
    با دانلود منیجر تستت هس؟
    Last edited by Dr Nima; 15-09-2014 at 17:33.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    May 2014

پيش فرض

تو خصوصی جواب میدم
    در مورد نویز تو عکس مشخصه
    فعلا ندارم
    با دانلود منیجر تستت هس؟

اونی که گذاشته بودم دانلود منیجر بود دیگه
    این هم سرور خارج

پیغام خصوصی هم فرستادم.
    Last edited by jouhofre; 15-09-2014 at 17:55.

5. این کاربر از jouhofre بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jun 2014

پيش فرض

واقعا این شرکت پشتیبانیش حرف نداره من حول و حوش 7 سال که مشترک صبانت بودم هر وقت مشکلی بابت قطعی یا که دانلود با این شرکت داشتم با پشتیانی صبانت که تماس داشتم انگاری که از دماغ فیلم افتادن فقط همیشه مشکل میگفتن از زیر ساخت یا که خططون مشکل داره بعدشم گوشی رو سریع قطع میکردن در صورتی که مشکل از طرف خود شرکت بود محدودیت اعمال میکرد رو خط

اما امروز برای من خطم 4 ساعتی قطع بود البته 4 روزی میشه خط من رانژه شده اول که اس ام اس اومد مخابرات منطقه شما تهجیزاتش در حال ارتقا هست بعد که خودم باز با پشتیبانی تماس داشتم خیلی عالی و مودب گفتن تهجیزات منطقه شما در حال ارتقا هست درست راس 4 ساعت خورده ای مشکل نت من مرتفع شد تازه بعدشم پشتیبانی در تماسی که داشت اومد داخل سیستم پینگ مابقی موارد تست کردم واقعا از این شرکت راضیم

فقط افسوس میخورم که 7 سال مشترک شرکت دزد صبانت بودم این آخری که دیگه راهزن سر گردنه شده و بدترین شرکت ازاول

7. این کاربر از reza.karimi بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز DariushGreat's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2008
    محل سكونت
    همین حوالی...

پيش فرض

من مدلی که میخوام بخرم اینه :

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

مودم باحالیه، فقط USB Sharing نداره که اونم لازمم نمیشه؛ اوکیه که ؟؟
    همون 2730 هست که دو آنتنش کردن! مودم خوبیه. من که از 2730 راضیم. ولی اگر بتونی تا 120 خرج کنی پیشنهاد من TP- Link 8968 v3.0 هست (تاکید میکنم ورژن 3 اش رو چون تراشه اش جدید شده و گرمای تولیدیش کمتر). امکانات بی نظیری داره. USB Sharing هم بیشتر به درد انتقال یه اطلاعات از منبع خاص (فلش یا هارد) بین چند سیستم، اشتراک پرینتر و اشتراک اینترنت سیمکارت هست. در کل با توجه به نیاز باید خرید کرد. اگر واقعا میبینی نیازت با همین 2740 رفع میشه شک نکن و همینو بخر

واقعا این شرکت پشتیبانیش حرف نداره من حول و حوش 7 سال که مشترک صبانت بودم هر وقت مشکلی بابت قطعی یا که دانلود با این شرکت داشتم با پشتیانی صبانت که تماس داشتم انگاری که از دماغ فیلم افتادن فقط همیشه مشکل میگفتن از زیر ساخت یا که خططون مشکل داره بعدشم گوشی رو سریع قطع میکردن در صورتی که مشکل از طرف خود شرکت بود محدودیت اعمال میکرد رو خط

اما امروز برای من خطم 4 ساعتی قطع بود البته 4 روزی میشه خط من رانژه شده اول که اس ام اس اومد مخابرات منطقه شما تهجیزاتش در حال ارتقا هست بعد که خودم باز با پشتیبانی تماس داشتم خیلی عالی و مودب گفتن تهجیزات منطقه شما در حال ارتقا هست درست راس 4 ساعت خورده ای مشکل نت من مرتفع شد تازه بعدشم پشتیبانی در تماسی که داشت اومد داخل سیستم پینگ مابقی موارد تست کردم واقعا از این شرکت راضیم

فقط افسوس میخورم که 7 سال مشترک شرکت دزد صبانت بودم این آخری که دیگه راهزن سر گردنه شده و بدترین شرکت ازاول
    همین دو سه روز پیش که مرکز مخابراتی ما که تعمیر داشت، علاوه بر پیامک تماس تلفنی هم گرفتن با من. خیلی عزت و احترام گذاشت. اینقدر گفت شرمنده هستیم و ببخشید و اینا من خیس عرق شدم!!! واقعا خیلی مودب و خوبن دمشون گرم

9. 3 کاربر از DariushGreat بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Feb 2014
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

همون 2730 هست که دو آنتنش کردن! مودم خوبیه. من که از 2730 راضیم. ولی اگر بتونی تا 120 خرج کنی پیشنهاد من TP- Link 8968 v3.0 هست (تاکید میکنم ورژن 3 اش رو چون تراشه اش جدید شده و گرمای تولیدیش کمتر). امکانات بی نظیری داره. USB Sharing هم بیشتر به درد انتقال یه اطلاعات از منبع خاص (فلش یا هارد) بین چند سیستم، اشتراک پرینتر و اشتراک اینترنت سیمکارت هست. در کل با توجه به نیاز باید خرید کرد. اگر واقعا میبینی نیازت با همین 2740 رفع میشه شک نکن و همینو بخر
    والا من اول هدفم خرید مدل 2750 بود؛ همون که USB Sharing هم داره؛

ولی بعد دیدم که این قابلیت خیلی برام کاربردی نیس؛ چون سرعت انتقلاش هم شنیدم خیلی جالب نیس؛ که البته بستگی به سرعت وایرلس سیستم هم داره

خود فن اوا که امروز با پشتیبانی مشهد صحبت کردم، میگه که برای این شرکت مودم های D-link و Zyxel خوبن ! حالا نمیدونم چرا Tp-link رو نگفت؛ چون گفتم که خودم الان Tp-link دارم

الان موندم که بالاخره کدوم برند رو انتخاب کنم

کاربر فعال سرویس دهنده های اینترنت Le0nard0's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2010

پيش فرض

والا من اول هدفم خرید مدل 2750 بود؛ همون که USB Sharing هم داره؛

ولی بعد دیدم که این قابلیت خیلی برام کاربردی نیس؛ چون سرعت انتقلاش هم شنیدم خیلی جالب نیس؛ که البته بستگی به سرعت وایرلس سیستم هم داره

خود فن اوا که امروز با پشتیبانی مشهد صحبت کردم، میگه که برای این شرکت مودم های D-link و Zyxel خوبن ! حالا نمیدونم چرا Tp-link رو نگفت؛ چون گفتم که خودم الان Tp-link دارم

الان موندم که بالاخره کدوم برند رو انتخاب کنم
    اگه برات هزینه مهم نیست linksys بگیر یه عمر خیالت راحت باشه

12. این کاربر از Le0nard0 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Feb 2014
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

اگه برات هزینه مهم نیست linksys بگیر یه عمر خیالت راحت باشه
    ممنون ولی یه خورده گرونه !

2 تا سوال داشتم :

1. VPI/VCI که پیشنهاد میکنین، چیه ؟؟ خود پشتیبانی که گفت 8/35؛

2. مقدار MTU توی سرعت دانلود یا لود صفحات ول تاثییری داره؟؟ الان مقداری که روی مودم من هست، 1300 ــه

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 24 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 24 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •