شما هم نرم افزار ؟
اقا من فقط سراسری و غیر انتفاعی رو زدم
ازاد و بقیه رو خبر ندارم
شما خبر داری ؟
شما هم نرم افزار ؟
اقا من فقط سراسری و غیر انتفاعی رو زدم
ازاد و بقیه رو خبر ندارم
شما خبر داری ؟
سلام
آره منم نرم افزارم!
من امسال فقط سراسری زدم. اما پارسال که شرکت کردم هم سراسری زدم و هم غیر انتفاعی!
+
آزاد که کنکور نداره
اگه تو کنکور هیچ کدوم رو قبول نشدی (سراسری یا غیر انتفاعی) مدارک کاردانی تو ببر دانشگاه آزاد محل، ثبت نام کن! (مثلا چند تا رفیقای من همین کارو کردن)
خب شما تو کدوم دانشگاه هستی ؟
یعنی شما پارسال غیر انتفاعی قبول نشودی ؟
خب الان بخوام واسه ازاد چند تا رو بزنم باید چیکار کنم ، نزدیکمون تهران جنوب
موسسه غیر انتفاعی که کنکور نمیخواد کنکوری که سازمان میگیره الکیه
خوده من تو رشته برق کلی منفی زدم بعدش اسمم در اومد برای موسسه غیر انتفاعی که رشته مهندسی برق قدرت تو مرکز استان داشت
منابع کاردانی به کارشناسی برق رو از کجا میشه پیدا کرد؟هم عمومی هم اختصاصی.
تو دفترچه مثلا نوشته فیزیک و ریاضی و ... ولی سرفصلهاش نیست.
بچه های رشته نرم افزار یک سوال خیلی مهم داشتم ازتون
خواهش میکنم پاسخ بدید چون وقت کمه باید سریعا برم کتاب ها رو خریداری کنم بخونم
در لینک زیر
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
به نظر میاد که این وبسایت رسمی نیست٬ اما تقریبا جامع هست
سوالی که دارم اینه که در لینکی که قرار دادم منابع کنکور ۹۴ نرم افزار رو نوشته و منابع اصلی رو توضیح داده که از کدوم کتاب قراره بیاد
واقعا کتاب هایی که مشخص کرده از همین کتاب ها قراره بیاد ؟ (نویسنده و مترجمشو میگم)
همین کتاب ها بگیرم بخونم برای کنکور یا خیر
راهنمایی کنید دوستان
ممنون
چرا پارسال که من کنکور دادم، قبول شدم اما غیر انتفاعی قبول شدم و میخوام امسال دولتی قبول شم!
اگه شما سراسری قبول نشدی میتونی شخصا بری تهران جنوب و ثبت نام کنی!
البته اطلاعات دقیق تر رو از تاپیک دانشگاه آزاد بپرسین بهتر کمکتون می کنن
البته اینطور ها هم که میفرمائین نیست!
موسسه غیر انتفاعی داریم تا موسسه غیر انتفاعی!
مثلا غیر انتفاعی علم و فرهنگ که تو تهران قرار داده حتی خیلی بهتر از دولتی شهرستانه. (غیر انتفاعی شهرستان که جای خود دارد)
ای بابا
متقاضی کم شده وگرنه دیگه کنکور معنی نداره
این پولی هم که هر سال سازمان سنجش بابت آزمون مقاطع تحصیلی مختالف میگیره بابت اینه که حقوق کارکنانش در بیاد
خود من سال 92 کنکور کاردانی به کارشناسی بیشتر سوالات تخصصی منفی زدم ماشین منفی 10 اونوقت تو بهترین موسسه غیر انتفاعی مهندسی برق قدرت شیراز قبول شدم
امسال خودتون امتحان کنید مثلا تو دفترچه نوشته ظرفیت هر موسسه 80 نفر اما زمان اعلام نتایج 120 نفر میفرستن برای هر موسسه
حتما شما غیرانتفاعی صدرا قبول شدی
من الان تهران جنوب رو زدم و ثبت نام کردم که یک ربع بیشتر تا خونمون راه نیست ولی اگه علم و فرهنگ قبول بشم میرم اونجا ( که نمیشم)
آره الان صدرا میخونم!
+
همیشه امید داشته باش، انشاالله علم و فرهنگ که هیچی دولتی (شمسی پور) قبول شی!![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)