مموری تون تقلبیه یا اینکه سرعت سی پی یو تنظیم نیست
مموری تون تقلبیه یا اینکه سرعت سی پی یو تنظیم نیست
دوستان من دقيقا ادرس جايي رو ميخوام كه توي ميدان امام خميني psp ميفروشه(همون جايي كه گفتيد ارزون تر از همه جاست)
در ضمن كنسول كجايي باشه بهتره (چيني.ژاپني و....)
ميشه بگي چه قيمت خريدي؟![]()
ما که آخر نفهمیدیم
بهترین مدله psp با قیمت مناسب چیه؟![]()
چه نیازی به 8 گیگ هست آخه؟!4گیگ کارتو را میندازه
ژاپنی پیدا نمیکنی فقط چینی!!!
Last edited by ali_ranger22; 04-05-2008 at 15:23.
umd ببستگی به بازی داره .مثل اینکه از 10 داره به بالا تا 50-60 تومن.
شما اگه umd بخری فقط یک بازی هست و برای بازی بعدی باید یکی دیگه بخری.که این خیلی گرون میشه.و اصلا نمی ارزه!!!![]()
این که دیگه محض خریته(بلا نسبت بقیه،خودمو میگم)!!!مگه کرم دارم؟دلیل اصلیم برای تعویض اینه که هم دکمه ی پایین دستگاهم مرض گرفته Pressure Sensitive شده،باید محکم فشارش بدم،و اینکه کم کمک دستگاه داره به فنا میره اگه الآن آبش نکنم دیگه شاید نتونم آبش کنم...
باید ببینی اگه بازیت CSO هست ISO بکنی.اگه CSO باشه حتی با رم اصل سونی هم روون اجرا نمیشه.همچنین CPU Speed و رمت رو هم چک کن.برای چک کردن رم توی Game روی Memory Stick مثلث رو بزن و Info رو انتخاب کن.ببین MagicGate داره یا نه.با سلام
من به تازگي يه پي اس پي اسليم خريدم با فرم وير 3.90 با 2 گيگ رم. مشكل من اينكه بعضي از بازي ها مثله جي تي آي وايس سيتي استوري يا نيد فور اسپيد كربن موقع بازي پشت سر هم گير مي كنه. اگه مي دونيد بگيد مشكل از كجاست كه ديگه دارم يواش يواش ديوونه مي شم. منتظر راهنماييتون هستم. خيلي ممنون.
Last edited by Arshia001; 04-05-2008 at 17:56.
بابا شماها هم از اون حرفا میزنید ها!!!!!!!!!!! بشکنه و بدزده چیه؟! اصلا شماها که خودتون پی اس پی خریدید، نمیترسید بشکنه یا بدزدن؟!!!!! اگه اینجوریه که همه باید پولاشونو بزارن بانک!
جاوید جون دادش! من اصلا هم مایه دار نیستم. ولی با چندرغاز پولی که دارم میخوام درست زندگی کنم!! (زندگی سالم با مموی 8 گیگ) اصلا یه سوالی: حداکثر حجم بازی پی اس پی چقدر میتونه باشه؟ یعنی یه Umd چقدر جا داره؟! اگه زیر 1.5 گیگ باشه که میشه به مموری 4 گیگ فکر کرد. وگرنه باید سراغ 8 گیگ رفت انصافا!
ضمنا خرید Umd هم اصلا توصیه نمیشه. چون اینجوری اگه بخواید بیشتر از یک بازی رو همراهتون داشته باشید خیلی اذیت میشید. مگر اینکه یه بازی رو بخواید همیشه داشته باشید و بقیه رو از مموری اجرا کنید. مثلا من الآن دربه در دنبال Umd تیکن هستم! اگه کسی داره لطفا پیام خصوصی بده.
ضمنا از دوستا بخاطر پیگیری و پاسخاشون خیلی تشکر میکنم!!
شما نظر خواستي منم نظرم رو گفتم (يكم بهتر هم مي شه صحبت كرد) ... من كه نمي دونم شما دستگاهتون تو چه وضعيته من در حالت كلي گفتم اين كارو مي كنم حالا شايد شما فكر كني خريته ! نظري داري و نظرت قابل احترام ، اگه مي خواين آخرش اينجوري كنين خوب چرا نظر مي خواين !این که دیگه محض خریته(بلا نسبت بقیه،خودمو میگم)!!!مگه کرم دارم؟دلیل اصلیم برای تعویض اینه که هم دکمه ی پایین دستگاهم مرض گرفته Pressure Sensitive شده،باید محکم فشارش بدم،و اینکه کم کمک دستگاه داره به فنا میره اگه الآن آبش نکنم دیگه شاید نتونم آبش کنم...
عزيز چرا قاطي مي كني من شوخي كردم پستم رو دوباره ببين ،يه زماني معني :-) شكلك يه آدمي بود كه داره مي خنده ! بعدش من موندم مگه مايه دار بودن بده به هر كي مي گيم بهش بر مي خوره ! حداكثر حجمي كه روي يك يو ام دي جا مي شه 1.8 گيگا بايته كه اكثر بازي ها به اين حجم نمي رسن ! UMD بازي تكن هم تو پشت شهرداري همين جوري ريخته كسي نيست بره جمع كنه يه سر اونجا بزنه ... البته اگه تهران تشريف داريد ... اگه نوشته من طوري بود كه ازش بد برداشت كرديد من از شما معذرت مي خوام ........بابا شماها هم از اون حرفا میزنید ها!!!!!!!!!!! بشکنه و بدزده چیه؟! اصلا شماها که خودتون پی اس پی خریدید، نمیترسید بشکنه یا بدزدن؟!!!!! اگه اینجوریه که همه باید پولاشونو بزارن بانک!
جاوید جون دادش! من اصلا هم مایه دار نیستم. ولی با چندرغاز پولی که دارم میخوام درست زندگی کنم!! (زندگی سالم با مموی 8 گیگ) اصلا یه سوالی: حداکثر حجم بازی پی اس پی چقدر میتونه باشه؟ یعنی یه Umd چقدر جا داره؟! اگه زیر 1.5 گیگ باشه که میشه به مموری 4 گیگ فکر کرد. وگرنه باید سراغ 8 گیگ رفت انصافا!
ضمنا خرید Umd هم اصلا توصیه نمیشه. چون اینجوری اگه بخواید بیشتر از یک بازی رو همراهتون داشته باشید خیلی اذیت میشید. مگر اینکه یه بازی رو بخواید همیشه داشته باشید و بقیه رو از مموری اجرا کنید. مثلا من الآن دربه در دنبال Umd تیکن هستم! اگه کسی داره لطفا پیام خصوصی بده.
ضمنا از دوستا بخاطر پیگیری و پاسخاشون خیلی تشکر میکنم!!
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)