تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 393 از 1404 اولاول ... 2933433833893903913923933943953963974034434938931393 ... آخرآخر
نمايش نتايج 3,921 به 3,930 از 14034

نام تاپيک: سوالات و راهنمایی های عمومی کنسول psp (پست اول حتما خوانده شود !)

اگه نباشه جاش خالی می مونه amirrasa kateb's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

با سلام
    من به تازگي يه پي اس پي اسليم خريدم با فرم وير 3.90 با 2 گيگ رم. مشكل من اينكه بعضي از بازي ها مثله جي تي آي وايس سيتي استوري يا نيد فور اسپيد كربن موقع بازي پشت سر هم گير مي كنه. اگه مي دونيد بگيد مشكل از كجاست كه ديگه دارم يواش يواش ديوونه مي شم. منتظر راهنماييتون هستم. خيلي ممنون.
    مموری تون تقلبیه یا اینکه سرعت سی پی یو تنظیم نیست

آخر فروم باز GHOST RECON's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008

پيش فرض

دوستان من دقيقا ادرس جايي رو ميخوام كه توي ميدان امام خميني psp ميفروشه(همون جايي كه گفتيد ارزون تر از همه جاست)
    در ضمن كنسول كجايي باشه بهتره (چيني.ژاپني و....)

آخر فروم باز GHOST RECON's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008

پيش فرض

با سلام
    من به تازگي يه پي اس پي اسليم خريدم با فرم وير 3.90 با 2 گيگ رم. مشكل من اينكه بعضي از بازي ها مثله جي تي آي وايس سيتي استوري يا نيد فور اسپيد كربن موقع بازي پشت سر هم گير مي كنه. اگه مي دونيد بگيد مشكل از كجاست كه ديگه دارم يواش يواش ديوونه مي شم. منتظر راهنماييتون هستم. خيلي ممنون.
    ميشه بگي چه قيمت خريدي؟

حـــــرفـه ای Hamid Reza's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008
    محل سكونت
    طهران

12

ما که آخر نفهمیدیم
    بهترین مدله psp با قیمت مناسب چیه؟

آخر فروم باز ali_ranger22's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    تـهران

پيش فرض

اگه بخوام 8 گیگ بخرم، چرا 4 گیگ بخرم؟!!!!!!!!!!!!!
    حالا جدا از شوخی، چرا 8 گیگ سرعتشو میآره پایین؟! خیلی بعیده هااااااا! این سونی که من میشناسیم غیر ممکنه چیز اشکال دار بده بیرون. اگه مموری استیک اصل با مجیک گیت بگیرم بعید میدونم به مشکل بخورم هاااااااااا
    دوستان راهنمایی کنید لطفا!!!!!!!!!!!!!!!! :(
    چه نیازی به 8 گیگ هست آخه؟!4گیگ کارتو را میندازه

دوستان من دقيقا ادرس جايي رو ميخوام كه توي ميدان امام خميني psp ميفروشه(همون جايي كه گفتيد ارزون تر از همه جاست)
    در ضمن كنسول كجايي باشه بهتره (چيني.ژاپني و....)
    ژاپنی پیدا نمیکنی فقط چینی!!!
    Last edited by ali_ranger22; 04-05-2008 at 15:23.

آخر فروم باز mohammad_dj_kazin's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008
    محل سكونت
    قم

پيش فرض

آقا قيمت umd چنده
    آدم umd بخره بهتره كه

حـــــرفـه ای choory's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2006
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

آقا قيمت umd چنده
    آدم umd بخره بهتره كه
    umd ببستگی به بازی داره .مثل اینکه از 10 داره به بالا تا 50-60 تومن.
    شما اگه umd بخری فقط یک بازی هست و برای بازی بعدی باید یکی دیگه بخری.که این خیلی گرون میشه.و اصلا نمی ارزه!!!

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Jan 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

به نظر من كار خوبي نيست ! فت ها از برنامه ها بهتر پشتيباني مي كنن تا اسليم به نظر من فتو نگه دار يه اسليمم بگير .........!
    این که دیگه محض خریته(بلا نسبت بقیه،خودمو میگم)!!!مگه کرم دارم؟دلیل اصلیم برای تعویض اینه که هم دکمه ی پایین دستگاهم مرض گرفته Pressure Sensitive شده،باید محکم فشارش بدم،و اینکه کم کمک دستگاه داره به فنا میره اگه الآن آبش نکنم دیگه شاید نتونم آبش کنم...

با سلام
    باید ببینی اگه بازیت CSO هست ISO بکنی.اگه CSO باشه حتی با رم اصل سونی هم روون اجرا نمیشه.همچنین CPU Speed و رمت رو هم چک کن.برای چک کردن رم توی Game روی Memory Stick مثلث رو بزن و Info رو انتخاب کن.ببین MagicGate داره یا نه.
    Last edited by Arshia001; 04-05-2008 at 17:56.

آخر فروم باز musketeer's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2006
    محل سكونت
    کرج

پيش فرض

بابا شماها هم از اون حرفا میزنید ها!!!!!!!!!!! بشکنه و بدزده چیه؟! اصلا شماها که خودتون پی اس پی خریدید، نمیترسید بشکنه یا بدزدن؟!!!!! اگه اینجوریه که همه باید پولاشونو بزارن بانک!
    جاوید جون دادش! من اصلا هم مایه دار نیستم. ولی با چندرغاز پولی که دارم میخوام درست زندگی کنم!! (زندگی سالم با مموی 8 گیگ) اصلا یه سوالی: حداکثر حجم بازی پی اس پی چقدر میتونه باشه؟ یعنی یه Umd چقدر جا داره؟! اگه زیر 1.5 گیگ باشه که میشه به مموری 4 گیگ فکر کرد. وگرنه باید سراغ 8 گیگ رفت انصافا!
    ضمنا خرید Umd هم اصلا توصیه نمیشه. چون اینجوری اگه بخواید بیشتر از یک بازی رو همراهتون داشته باشید خیلی اذیت میشید. مگر اینکه یه بازی رو بخواید همیشه داشته باشید و بقیه رو از مموری اجرا کنید. مثلا من الآن دربه در دنبال Umd تیکن هستم! اگه کسی داره لطفا پیام خصوصی بده.
    ضمنا از دوستا بخاطر پیگیری و پاسخاشون خیلی تشکر میکنم!!

آخر فروم باز J A V I D's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2006
    محل سكونت
    محل زندگی قلب تپنده ایران تهران

پيش فرض

این که دیگه محض خریته(بلا نسبت بقیه،خودمو میگم)!!!مگه کرم دارم؟دلیل اصلیم برای تعویض اینه که هم دکمه ی پایین دستگاهم مرض گرفته Pressure Sensitive شده،باید محکم فشارش بدم،و اینکه کم کمک دستگاه داره به فنا میره اگه الآن آبش نکنم دیگه شاید نتونم آبش کنم...
    شما نظر خواستي منم نظرم رو گفتم (يكم بهتر هم مي شه صحبت كرد) ... من كه نمي دونم شما دستگاهتون تو چه وضعيته من در حالت كلي گفتم اين كارو مي كنم حالا شايد شما فكر كني خريته ! نظري داري و نظرت قابل احترام ، اگه مي خواين آخرش اينجوري كنين خوب چرا نظر مي خواين !

بابا شماها هم از اون حرفا میزنید ها!!!!!!!!!!! بشکنه و بدزده چیه؟! اصلا شماها که خودتون پی اس پی خریدید، نمیترسید بشکنه یا بدزدن؟!!!!! اگه اینجوریه که همه باید پولاشونو بزارن بانک!
    جاوید جون دادش! من اصلا هم مایه دار نیستم. ولی با چندرغاز پولی که دارم میخوام درست زندگی کنم!! (زندگی سالم با مموی 8 گیگ) اصلا یه سوالی: حداکثر حجم بازی پی اس پی چقدر میتونه باشه؟ یعنی یه Umd چقدر جا داره؟! اگه زیر 1.5 گیگ باشه که میشه به مموری 4 گیگ فکر کرد. وگرنه باید سراغ 8 گیگ رفت انصافا!
    ضمنا خرید Umd هم اصلا توصیه نمیشه. چون اینجوری اگه بخواید بیشتر از یک بازی رو همراهتون داشته باشید خیلی اذیت میشید. مگر اینکه یه بازی رو بخواید همیشه داشته باشید و بقیه رو از مموری اجرا کنید. مثلا من الآن دربه در دنبال Umd تیکن هستم! اگه کسی داره لطفا پیام خصوصی بده.
    ضمنا از دوستا بخاطر پیگیری و پاسخاشون خیلی تشکر میکنم!!
    عزيز چرا قاطي مي كني من شوخي كردم پستم رو دوباره ببين ،‌يه زماني معني :-) شكلك يه آدمي بود كه داره مي خنده ! بعدش من موندم مگه مايه دار بودن بده به هر كي مي گيم بهش بر مي خوره ! حداكثر حجمي كه روي يك يو ام دي جا مي شه 1.8 گيگا بايته كه اكثر بازي ها به اين حجم نمي رسن ! UMD بازي تكن هم تو پشت شهرداري همين جوري ريخته كسي نيست بره جمع كنه يه سر اونجا بزنه ... البته اگه تهران تشريف داريد ... اگه نوشته من طوري بود كه ازش بد برداشت كرديد من از شما معذرت مي خوام ........

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •