تبلیغات :
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 393 از 3195 اولاول ... 2933433833893903913923933943953963974034434938931393 ... آخرآخر
نمايش نتايج 3,921 به 3,930 از 31949

نام تاپيک: سوالات و راهنمایی های عمومی کنسول Xbox 360 - (پست اول حتما خوانده شود!)

آخر فروم باز Terova's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2008

پيش فرض

ممنون دوست عزیز
    ولی این چیزا که بعد از هر 2 ساعت بازی 2 ساعت استراحت مال قبلنه ... مادربورد های فالکون
    و جاسپر دیگه این چیزا رو نمیخان تازه با آپدیت جدید xbox و نصب بازی ها روی هارد به هنگام بازی
    درایو بی کار میشه و کنسول هم خیلی خنک تر و بی صدا تر میشه
    اگر بخوایم واقع گرایانه فکر کنم باز هم فالکون مشکل گرمای داره و نمیشه ریسک کرد..ولی مشکلش نصبت به قبلی ها خیلی پایین اومده

طبق چیزایی که من شنیدم هارد پرمیوم برای بازی ها کافیه پس با این حساب به نظر شما و دیگر دوستان عزیز خریدن پرمیوم به صرفه تر نیست؟؟؟؟؟؟؟؟با تشکر فراوان از همه ی عزیزان
    الیت بغییر از هارد .. یک کابل hdmi و یک کابل صدا هم داره.. البته از رنگ مشکلیشم نمیشه گذشت..

دوست عزیز قیمتش با یه دسته ی بی سیم چه قدر میشه؟
    اون تاپیکی که دادم بهت همین دستگاه رو بین 350 تا 400 میفروشند.. دسته هم سفید 45 تومن مشکی 50 تومن .. البته یک دسته رویه دستگاه هست.

2. 2 کاربر از Terova بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه JVC's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2006

پيش فرض

ممنون دوست عزیز
    ولی این چیزا که بعد از هر 2 ساعت بازی 2 ساعت استراحت مال قبلنه ... مادربورد های فالکون
    و جاسپر دیگه این چیزا رو نمیخان تازه با آپدیت جدید xbox و نصب بازی ها روی هارد به هنگام بازی
    درایو بی کار میشه و کنسول هم خیلی خنک تر و بی صدا تر میشه
    دوست عزيز شما بهتره اول از يه چيزی اطمينان پيدا کنی بعد توضيحاتتو بدی...چندين نفر تو همين سايت بازيسنتر اعلام کردند 360 اشون با برد فالکون به 3 چراغ تبديل شده..
    gpu مدل فالکون مثل بردهای قبلی 90 نانومتری هستند ولی cpu ش 65 نانومتری هست..يعنی احتمال خرابی تو قسمت cpu
    1% هم شايد نباشه ولی تو قسمت gpu به علت 90 نانو متری بودن احتمال گرمای زياد هست..البته مقداری هم cooling اش نسبت به مدلهای قبليش بهتر شده ولی متأسفانه اين مدل هم 3 چراغ گزارش شده...
    اين مدلهای جديد با برد jasper هم gpu و هم cpu هر دو 65 نانومتری شدن که احتمال overhit شدن دستگاه شايد 0.5 % هم نباشه...البته اين مدل هنوز به طور کثير پخش نشده و نميشه در باره کارايی و 3 چراغ نشدن اين مدل نظر 100% داد.
    در ضمن شما با يه جستجوی ساده تو گوگل ميتونی نمونهايی از فالکون 3 چراغ شدرو ببينی..يا اين که زنگ بزنی فروشگاه nextgen بگی بهشون فالکون براشون تعميری اوردن يا نه !!

Banned
    تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    To The Darkness

پيش فرض

دوست عزيز شما بهتره اول از يه چيزی اطمينان پيدا کنی بعد توضيحاتتو بدی...چندين نفر تو همين سايت بازيسنتر اعلام کردند 360 اشون با برد فالکون به 3 چراغ تبديل شده..
    Gpu مدل فالکون مثل بردهای قبلی 90 نانومتری هستند ولی cpu ش 65 نانومتری هست..يعنی احتمال خرابی تو قسمت cpu
    1% هم شايد نباشه ولی تو قسمت gpu به علت 90 نانو متری بودن احتمال گرمای زياد هست..البته مقداری هم cooling اش نسبت به مدلهای قبليش بهتر شده ولی متأسفانه اين مدل هم 3 چراغ گزارش شده...
    اين مدلهای جديد با برد jasper هم gpu و هم cpu هر دو 65 نانومتری شدن که احتمال overhit شدن دستگاه شايد 0.5 % هم نباشه...البته اين مدل هنوز به طور کثير پخش نشده و نميشه در باره کارايی و 3 چراغ نشدن اين مدل نظر 100% داد.
    در ضمن شما با يه جستجوی ساده تو گوگل ميتونی نمونهايی از فالکون 3 چراغ شدرو ببينی..يا اين که زنگ بزنی فروشگاه nextgen بگی بهشون فالکون براشون تعميری اوردن يا نه !!
    با این حساب اگه برای دستگاه اقدامات امنیتی که منجر به خنک نگه داشتنش میشه انجام بدیم بهتر نیست!!!مثل فن های نایکو(که البته شنیدم علاوه بر اینکه تاثیر نداره دستگاه رو هم خراب می کنه)حالا اصلا راهی وجود داره یا فقط باید 2 ساعت- 2ساعت باهاش بازی کرد؟؟؟!!!ویه سوال دیگه این برد جاسپر رو الیته یا پرمیوم و کی میاد یا اینکه راه شناختش چیه؟؟؟

Banned
    تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    To The Darkness

پيش فرض

در ضمن دوستان عزیز یه سوال راجع به ریجن دستگاه دارم.طبق اطلاعات من ریجن j بیشترین بازی رو داره. می خواستم ببینم اگه من دستگاهی با این ریجن بگیرم دفترچه و منوی دستگاه ژاپنی و اگه منو ژاپنی نمیشه اون رو انگلیسی کرد

آخر فروم باز Terova's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2008

پيش فرض

با این حساب اگه برای دستگاه اقدامات امنیتی که منجر به خنک نگه داشتنش میشه انجام بدیم بهتر نیست!!!مثل فن های نایکو(که البته شنیدم علاوه بر اینکه تاثیر نداره دستگاه رو هم خراب می کنه)حالا اصلا راهی وجود داره یا فقط باید 2 ساعت- 2ساعت باهاش بازی کرد؟؟؟!!!ویه سوال دیگه این برد جاسپر رو الیته یا پرمیوم و کی میاد یا اینکه راه شناختش چیه؟؟؟
    این ساعت های که من گفتم فقط به خاطر اطمنیان بیشتر بود.. وگرنه الان همین xbox با مادربرد فالکون تو کلوپ های بازی یکسره روشن هست و مشکلیم براشون پیش نیومده..

خیلی از دوستان از جمله خود من هچ یک از کارهای کولینگ رو رویه دستگاه انجام ندادیم و مشکلیم تا حالا براش پیش نیومده..

فقط سعی مکنیم کمتر به دستگاه فشار بیاریم.. اگر دیگه خیلی تو این مسائل حساس هستی میتونی فنها کنسولت رو 12 ولت کنی که تندتر کار کنند و دستگاه رو بهتر خنک کنن..

2- هنوز معلوم نیست و فقط برد جاسپر تو کنسول آرکد دیده شده .. تو ایران هم فعلا نیومده و باید صبر کنی..بهترین راه تشخص هم آداپتور هست که باید روش نوشته باشه 150 ولت

7. این کاربر از Terova بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه Anathema&sin's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    ...Right Here

پيش فرض

سلام...
    بچه ها این داشبورد جدید nxe که عرضه ی رسمی شده با نسخه ی قبل از عرضه ی رسمی تفاوتی داره یا نه؟؟؟

کاربر فعال انجمن آموزش عالی pedram_sad's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007
    محل سكونت
    My Sanctum

پيش فرض

نمیدونم چرا یک سری سعی بر این دارند که هی تاکیید کنن که falcon مشکل حرارتی داره
    من خودم 7 ماه هست که کنسولم رو خریدم و روزی 7 تا 8 ساعت باهاش بازی میکنیم
    کوچکترین مشکلی نداشته و کوچکترین error یا مساله ای دیگه ای وجود نیومده حتی به ندرت گرم میشه
    تنها مساله هم بودن کنسول تو یک محیطیه که دورش باز باشه همین
    این jasper بیشتر از این که جنبه cooling اون مهم بوده باشه جنبه ارزونتر تمام شدن کنسول برای MS
    به خاطر کوچکتر شدن CHIP ها و همچنین کمتر بودن برق مصرفیه اونه

موفق باشید

10. 2 کاربر از pedram_sad بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن آموزش عالی pedram_sad's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007
    محل سكونت
    My Sanctum

پيش فرض

سلام...
    بچه ها این داشبورد جدید nxe که عرضه ی رسمی شده با نسخه ی قبل از عرضه ی رسمی تفاوتی داره یا نه؟؟؟
    این dash یک نسخه 7 مگی اول اومد بیرون ازش که beta بود و فاقد avatar و اون demo معرفی nxe
    بعدش هم یک نسخه 75 مگی اومد که کامل شده بود

12. 2 کاربر از pedram_sad بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Banned
    تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    To The Darkness

پيش فرض

راستی بچه ها نوع dvd که برای xbox360 می خری مهمه و کدوم نوع بهتره؟

آخر فروم باز dark fear's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007
    محل سكونت
    اهواز

پيش فرض

gpu مدل فالکون مثل بردهای قبلی 90 نانومتری هستند ولی cpu ش 65 نانومتری هست..يعنی احتمال خرابی تو قسمت cpu
    به نظر من اون جمله اولی که گفتی مصداق بسیار خوبی برای این پست شما بود
    دوست عزيز شما بهتره اول از يه چيزی اطمينان پيدا کنی بعد توضيحاتتو بدی
    من تمام چیزای که گفتی رو از پارسال میدونستم لطفا اطلاعتتو به رخ بقیه نکشون
    درسته که gpu فالکن 90 نانومتری هست ولی شما چجوری نتیجه گرفتی که گرمای زیادی تولید
    میکنه ؟ چون تازگیا 65 نانومتریش اومده ؟ همون طور که گفتم بهتره ابتدا از یه چیزی مطمئن
    بشی بعد ...
    همون طور که پدرام جان گفتن 65 نانومتری کردن دلیل دیگه ای هم داشته (علاوه بر کاهش دما)
    و شاید با سیاست های کاهش قیمت ماکروسافت دلایل دیگه خیلی هم مهم تر باشن
    در ضمن این درصد ها رو از کجا گرفتی ؟ 1% و نیم % ؟
    تازه تو دیدی که من گفته باشم فالکن امکان نداره خراب بشه ؟؟؟؟؟ اگه یه کنسول با 3 ساعت مداوم
    بازی کردن بترکه که دیگه هیچ ... من فقط گفتم 2 ساعت دیگه خیلی کمه ! با فالکن شدن مادربورد
    ها و اومدن آپدیت جدید نیازی به این محافظه کاری ها نیست ... وگرنه هر وسیله ی الکتریکی 100%
    امکان خراب شدنش هست هر لحظه !

نمیدونم چرا یک سری سعی بر این دارند که هی تاکیید کنن که falcon مشکل حرارتی داره
    من خودم 7 ماه هست که کنسولم رو خریدم و روزی 7 تا 8 ساعت باهاش بازی میکنیم
    کوچکترین مشکلی نداشته و کوچکترین error یا مساله ای دیگه ای وجود نیومده حتی به ندرت گرم میشه
    تنها مساله هم بودن کنسول تو یک محیطیه که دورش باز باشه همین
    این jasper بیشتر از این که جنبه cooling اون مهم بوده باشه جنبه ارزونتر تمام شدن کنسول برای MS
    به خاطر کوچکتر شدن CHIP ها و همچنین کمتر بودن برق مصرفیه اونه

موفق باشید
    دقیقا به نکته ی ظریفی اشاره کردید ! احسنت

15. این کاربر از dark fear بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •