مشکل ثبت نام ندارند .
ولی اگر قبول بشوند میتونند مرخصی بگیرند و ترخیص بشوند .
مشکل ثبت نام ندارند .
ولی اگر قبول بشوند میتونند مرخصی بگیرند و ترخیص بشوند .
سلام دوستان... ما که یک تیر اعزام میشدیم از نظام وظیفه رو برگه اعلام وضعیت که دادن دستمون یه برگه کوچیک بود رو مال همه بچه ها نوشته شده بود :
این مشمول تا پایان خدمت مجاز به ادامه تحصیل نمیباشد
چه اونایی که غیبت داشتن و چه اونایی که نداشتن!
من الان تو کارشناسی ارشد قبول شدم میترسم برام کار بشه اون قضیه لطفا میشه کمکم کنید؟ نه غیبت دارم نه چیزی به موقع عم اعزام شدم به خدمت! چرا اونطوری نوشته بود رو برگه همه؟
Last edited by AmirSAMSUNG; 31-08-2011 at 11:58.
شما میتونید از معافیت تحصیلی استفاده کنید.
و اینکه تا زمان اعلام نتایج دانشگاه تاریخ اعزام رو به تعویق بیندازید
ممنونم دوست من ... من الان تو یگان دارم خدمت میکنم و اسمم برای ارشد اومده منظورم اینه که میتونم از معافیت تحصیلی استفاده کنم دیگه؟ اون برگه مشکلی برای من پیش نیاره؟
درصورتی که از معافیت استفاده نکردید بله میتونید استفاده کنید؟
الان هم اگه قبول بشید باید اجازه بدن که ترخیص بشید. باز هم میتونید جهت اطمینان سوال کنید.
من دوستم متولد تیر ماه 71 هست
سال سوم چند تجدید اورد رفت غیر حضوری 1 ترم اونجا بود یه ترم هم انتخاب واحد نکرد !!!
بعد رفت شبانه بزرگسالان و دیپلمش رو دی ماه سال قبل گرفت
حالا هم پیش دانشگاهی شبانه است و چند تا درس پیش رو داره اگه شهریور قبول نشه می تونه برای مهر بدون ارسال دفترچه ثبت نام کنه ؟
کی باید دفترچه رو ارسال کنه ؟
سلام،
اولا اگه غیرحضوری ترم یا سالی رو خونده باشند فقط یک بار می تونند کنکور بدهند
دوما اگه شهریور قبول نشه 100% باید بره سربازی!
سوما با این اوصاف دوست شما نمی تونند دانشگاه ثبت نام کنند!![]()
سلام_ من متولد دی 71 هستم و دو تا از درسهای پیش2 رو نگه داشتم تا مشکل سربازی پیش نیاد و امسال اول سالم بود که کنکور دادم_ حالا یکی از فامیلامون زنگ زده میگه باید بری یه مدرسه غیرانتفاعی ثبت نام کنی تا به عنوان دانش آموز بزرگسال اونجا به حساب بیای!! اصلا این کارا لازمه؟؟!
خیلی ممنون
اخرین مهلتش برای ارسال دفترچه کیه ؟
دوست من کارهای زیادی رو میشه انجام داد.
ولی اشتباه کردید
اول این که چرا دو تا درس یکدرس ساده کافی بود.
دوم هم اینکه اصلا نیازی به درس گزاشتن نیستس.همین الان برای شهریور اونها را پاس کنید.
افراد متولد نیمه دوم میتونن یکسال از معافیت تحصیلی استفاده کنند.ومشکلی پیش هم نمیاد.
یاذ اینکه میرفتید دانشگاه پیام نور بعد مرخصی میگرفتید.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)