خیلی ممنون دوست خوبم!
اطلاعات خیلی خوبی دادی...
بچه ها تقویم رو نگاه کردم،روز 8 مهر روز بزرگداشت مولاناست...
احتمالا 8 مهر منتشر میشه!
در ضمن الانم با موبایل اومدم p30 !
دیگه چیکار کنیم عشق محسن چاووشی دیوونمون کرده!
خیلی ممنون دوست خوبم!
اطلاعات خیلی خوبی دادی...
بچه ها تقویم رو نگاه کردم،روز 8 مهر روز بزرگداشت مولاناست...
احتمالا 8 مهر منتشر میشه!
در ضمن الانم با موبایل اومدم p30 !
دیگه چیکار کنیم عشق محسن چاووشی دیوونمون کرده!
محمد جون با موبایل!!!!!!!!!!!!!!
واویلا
چه عشقی![]()
کاش میشد بدونیم ایجاد کننده این تاپیک چرا banned شده؟
دلیلشو نمیدونم ولی ایشون الان تو تاپیک طرفداران محسن چاوشی تو پرشین تولز فعالیت دارن:
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
فقط کم مونده بود p30world فی.لتر شه!بگذریم
ببینیم سلطان چاوشی تو البوم من خود ان سیزدهم چیکار میکنه...
اخطار تاپیک های قدیمی
آخرین پست این تاپیک مربوط به 358 روز قبل است و جزو تاپیک های قدیمی انجمن محسوب میشود!
![]()
----------------
مروری بر اتفاقات یک سال گذشته :
1- در حالی که همه منتظر بودیم البوم من خود ان سیزدهم منتشر شه ناگهان خبر از انتشار البوم جدیدی به اسم حریص داده شد و در اسفند منتشر شد . البومی که به شدت ترکوند و نظر اهالی موسیقی و مردم جلب کرد و در عرض دو هفته تونست پرفروشترین البوم سال بشه و حتی رکورد فروش دهه رو بشکنه و محسن چاوشی یک رکورد جالب بر جا گذاشت ، سه سال پیاپی پرفروشترین البوم سال های 87 و 88 و 89 متعلق به چاوشی شد
2- در اواسط فروردین خبر داده شد که البوم سیزده ( من خود ان سیزدهم ") در ماه خرداد منتشر میشه که اینطور نشد و بعیده تا ماه های اینده هم منتشر شه شاید طی روال این دو البوم اخیر به بهمن و اسفند کشیده شه
3- برای عید امسال شبکه های مختلف با پیشنهاد های بالا به محسن چاوشی از او برای شرکت در برنامه های شب عید نوروز دعوت کردند که محسن چاوشی مطابق معمول حاضر نشد حضور پیدا کنه در این برنامه ها
4- البوم گروهی مثه البوم سلام اقا و هشت به نام ( خاص)با حضور محسن چاوشی و خواننده های دیگه ای در شرف انتشاره که به زودی ( 20 تیر احتمالا) منتشر خواهد شد
این بود خلاصه ای بر انچه در این یک سال گذشت![]()
سونامی چاوشی با حریص
مجله چلچراغ - اردیبهشت 90کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
چاوشی یکصد میلیونی گرانترین خواننده عید
اتفاق نوکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
کوچه ما
Last edited by Greedy; 05-07-2011 at 15:40.
کاور البوم خاص
=============
- پیغام محسن چاوشی به همه ی هواداران
با سلام به دوستان عزیزم
در برخی از رسانه ها القابی را به بنده نسبت میدهند از قبیل (سلطان استاد و .......)
که اینجانب خود را در خور این القاب نمیدانم . من نه استادم نه سلطانم و نه ......من محسن چاوشی هستم همین.نسبت دادن این عناوین به من از طرف دوستان و هواداران اگر چه از سر مهربانی و علاقه ایشان است اما خوشایند بنده نیست . صادقانه عرض میکنم من یک آدمم با همه نقاط ضعفی که هر آدمی میتواند داشته باشد. امروز دیگر از خودم خجالت کشیدم ..خودم را با خودم رو به رو کردم و مثل همیشه به این نتیجه رسیدم که شایسته هیچ یک از این القاب نیستم . از همه شما خواهش میکنم محسن چاوشی را تنها با نام یا نام خانوادگیش مورد خطاب قرار دهید تا دوست کوچکتان را خوشحال کنید. تصور شما از من با واقعیت من فاصله زیادی دارد ..من نمیخواهم به خاطر تایید ها و تحسین های مفرط واقعیت خود را فراموش کنم . پس به من کمک کنید..
هوادار شما محسن
چقدر خوشحال شدم از این بیانیهاش ...با سلام به دوستان عزیزم
در برخی از رسانه ها القابی را به بنده نسبت میدهند از قبیل (سلطان استاد و .......)
که اینجانب خود را در خور این القاب نمیدانم . من نه استادم نه سلطانم و نه ......من محسن چاوشی هستم همین.نسبت دادن این عناوین به من از طرف دوستان و هواداران اگر چه از سر مهربانی و علاقه ایشان است اما خوشایند بنده نیست . صادقانه عرض میکنم من یک آدمم با همه نقاط ضعفی که هر آدمی میتواند داشته باشد. امروز دیگر از خودم خجالت کشیدم ..خودم را با خودم رو به رو کردم و مثل همیشه به این نتیجه رسیدم که شایسته هیچ یک از این القاب نیستم . از همه شما خواهش میکنم محسن چاوشی را تنها با نام یا نام خانوادگیش مورد خطاب قرار دهید تا دوست کوچکتان را خوشحال کنید. تصور شما از من با واقعیت من فاصله زیادی دارد ..من نمیخواهم به خاطر تایید ها و تحسین های مفرط واقعیت خود را فراموش کنم . پس به من کمک کنید..
هوادار شما محسن
واقعاً هم همین طوره که میگه ...
طرفداران افراطی، متعصب و اغلب بیمنطق محسن وجههاش رو به شدت در سطح اینترنت خراب کردن! اگه کسی حالش هم از صداش به هم میخورد، اگه این تعصبات بیجا نبود، حداقل میتونست به موسیقی و اشعارش کمی نزدیک بشه! دیگه از یه آهنگش که ممکن بود خوشش بیاد ؟! با کارایی که طرفداراش تو سایتها و انجمنهای موسیقی کردن، همون درصد کم هم پشیمون شدن و البته متنفر !!
من خودم از فنهای محسن هستم، اما به شدت به این حرکات برخی طرفداراش انتقاد دارم ... خوبه که خودش به این قضیه پی برد و حداقل طرفداراش از دهن خودش میشنون ...
شاید که کارگر افتد !
آلبوم هر خوانندهای رو تو سایتهایی مثل موسیقی ما ببینید، زیرش کامنتهای بیمنطق و متعصبانهی طرفداران چاوشی موجوده! از شهاب رمضان و فرزاد فرزین و محسن یگانه که خب در رقابت با چاوشی هستند، تا کسانی که هیچ ربطی به سبک و موسیقی محسن ندارن مثل مانی رهنما، رضا یزدانی، ... !!
اینی که دارم میگم حرف دل خیلی از طرفداران موسیقی ایرانیه ... بارها ازشون شنیدم که به خاطر همین حرکات طرفدارانش از چاوشی زده شدن! منطق بیمنطقی این عدهی افراطی هم اینه که به درک! برن همون ساسی مانکنشون رو گوش بدن !!!
اگه شما در طرفداری، رقیب نمیخواید، محسن به فروش بیشتر آلبومهاش امیدواره !!
لطفاً تعصب بیجا به خرج ندید و چاوشی رو به عرش نرسونید که یهو به فرش بیفته ...![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)