دوستان کسی نظری نداره که من چه کنم؟
دوستان کسی نظری نداره که من چه کنم؟
دوستان واقعا متاسفم این پول رو میبایست صرف افزایش سرعت و کیفیت کنن.نه سیستم هوشمند فیلترینگ راه بندازن.
من چند ماه پیش داشتم سرعت 36 میداد....
در ضمن وقتی 128 به سرعت 30 میرسه محدودیت موج دندون اره ایش هم شروع میشه.....
یعنی دقیقا چیه این سیستمشون؟ به صورت هوشمند عکس خانوما رو شناسایی میکنه؟
واقعا که پولمونو صرف چه کارایی میکنن.....![]()
Last edited by netstat; 29-09-2014 at 19:02.
فقط 6 کیلوبایت اختلاف؟
عحب تنوع سرویس مزخرفی داریم تو نامحدود پارس
سرویس بعدی میره رو 90 تومن
اما یه نکته، شما زمانی سرویس نامحدود داشتی که تا 15 روز اول اگر محدود میشدی به 15 میرسیدی و 15 روز دوم به 30 میرسیدی.
حالا قضیه فرق کرده از همون اول که محدود بشی در 128 سرعتت 30 خواهد بود!
شاید در 256 هم تغییراتی ایجاد کردند!؟
نمیدونم این پول رو بردارم تغییر شرکت بدم و تا رانژه ی دوباره با یه ایرانسل ده تومنی سر کنم و یا 256 شارژ کنم![]()
کلا من موندم تو چرا تا حالا داشتی از 128 نامحدود استفاده میکردی؟؟؟256 با حجم 10 گیگ قیمتش همونه ولی سرعتش 8 مگه ..... شبانه هم داره.... سرعت شبانه الان برای من متوسط بالای 200 کیلوبایته.... بعدشم هر وقت حجمت تموم شه میری حجم میخری ولی تو 128 نامحدود باید تا آخر ماه با دیال آپ سر کنی....
اون 5 گیگ با سرعت 512 رو هم که اصن حرفشو نزن بدجور رو اعصابه... یعنی عملا جایزش 10 گیگه نه 15 گیگ
باز 256 نامحدود بهتره... حداقل کل 30 گیگ جایزش قابل استفادس....
من که داشتم همون 6 کیلوبایت رو فقط آوانس داده بودن.... الان نمیدونم چطور شده....
اینطور که نشون میده ارتباط بعد یه محدودیت زمانی یا محدودیت حجمی قطع میشه
نه باو... مقاله رو خودتم نخوندیا....![]()
از سوی مرکز ملی فضای مجازی نخستین نرمافزار فیلترینگ هوشمند کشور به بهرهبرداری رسید که تشخیص هوشمند محتوا و اعمال پالایش صرفاً بر صفحاتی که دارای محتوای نامناسبند بدون نیاز به بستن کل دامنه (همون deep packet inspection خودمون) از ویژگیهای آن است.
خوب حالا ما اون سایتا رو دوست داریم چه کنیم؟؟؟؟![]()
من دیشب امتحان کردم سرعتو خیلی کم میکنه که:|در ضمن نوسانش هم یکم بالاست ولی صفر نمیشه
شما خودتون از چه نوع فل فل شکنی استفاده میکنین؟اگه میشه معرفی کنین ما هم استفاده کنیم
دوستان من با پشتیبانی تماس گرفتم واسه اینکه سرعت دانلود صفر میشه خودشون هم خبر نداشتن یعنی گفت محدودیتی نذاشتیم که بخوایم برداریم
به نظرم مشکل از پارس نیست:|چون قانون خاصی وجود نداره مثلا اگه 100مگ رو تو 2 دقیقه دانلود میکرد بعد سرعت صفر میشد{منظورم اینه که اگه سرعت دانلود شبانه یه نفر بالا باشه
اگه براش محدودیت میخواستن بزارن حداقل منظم میزاشتن نه این که یه بار 400مگ دانلود کنه قطع شه یا یه بار 90 مگ:|}
دوم اینکه من شب ها سرعتم بین100-150بیشتر نیست که محدودیت بزارن:|
{داشتم فک میکردم ممکنه مخابرات این کار رو کرده باشه تا سرعت کاربر های خودش بالا تر بره}
این حرکتشون واقعا رو اعصابه:|
دوستانی که اطلاعاتشون از کامپیوتر بالاست لطفا یه فکری بکنن تا همه از این بدبختی در بیایم
یا هم اینکه همه بچه ها زنگ بزنن پشتیبانی شکایت کنن تا یه نفر بلاخره رسیدگی کنه:|
با این وضع شب ها نمیشه هیچی دانلود کردفک کنم پولی دانلود کنیم بهتر از این وضعه,{ مهرم حلال جونم ازاد
}
Last edited by ak226; 29-09-2014 at 19:27.
بچه ها اگه بگم این سرویس نامحدوده نظرتون چیه؟؟؟؟؟؟؟؟؟
![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)