تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 3928 از 4105 اولاول ... 29283428382838783918392439253926392739283929393039313932393839784028 ... آخرآخر
نمايش نتايج 39,271 به 39,280 از 41049

نام تاپيک: | مشاوره در مورد خدمت سربازی | ( پست اول مطالعه شود )

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Nov 2013

پيش فرض

سلام دوستان...

من برای مصاحبه تخصصی امریه انرژی اتمی دعوت شدم و به نظر خودم خوب بودم و جواب دادم ..حالا بستگی به بقیه دعوت شده ها داره.

بهم گفتن کار پژوهشی رو دوست داری یا کارگاهی..من گفتم پژوهشی و انام اخرش گفتن یه هفته دیگه جواب قطعی رو به شما میدیم و بعدش مصاحبه عقدیتی سیاسی هست.

الان سوال من در مورد همین مصاحیه عقیدتی و سیاسی هست...که کلا در مورد چی میپرسن؟ من اطلاعات خوبی در زمینه احکام و سیاست ندارم. خواستم منو راهنمایی کنین...

مورد دیگه اینکه کسی که امریه انرژی اتمی بشه، باید با اپلای و خارج رفتن خداحافظی کنه دیگه؟!

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Dec 2016

پيش فرض

بچه ها من ب موقغ ب زمان شورای پزشکی نرسیدم میگ سه ماه غیبت میخوره ایا راهی هست من بتونم کنسل کنم اونو؟:(

- - - Updated - - -

بچه ها من ب موقغ ب زمان شورای پزشکی نرسیدم میگ سه ماه غیبت میخوره ایا راهی هست من بتونم کنسل کنم اونو؟:(

- - - Updated - - -

- - - Updated - - -

- - - Updated - - -

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    May 2017

پيش فرض

سلام فرزاد جان جسارتا شما کی اعزامی و اینکه سوالای تخصصی که پرسیدن در چه حد بود؟ تو سایت که در مورد مصاحبه چیزی ننوشته.همونجا که میری برای درخواستت ازت مصاحبه میگیرن؟

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    May 2017

پيش فرض

سلام دوستان...

من برای مصاحبه تخصصی امریه انرژی اتمی دعوت شدم و به نظر خودم خوب بودم و جواب دادم ..حالا بستگی به بقیه دعوت شده ها داره.

بهم گفتن کار پژوهشی رو دوست داری یا کارگاهی..من گفتم پژوهشی و انام اخرش گفتن یه هفته دیگه جواب قطعی رو به شما میدیم و بعدش مصاحبه عقدیتی سیاسی هست.

الان سوال من در مورد همین مصاحیه عقیدتی و سیاسی هست...که کلا در مورد چی میپرسن؟ من اطلاعات خوبی در زمینه احکام و سیاست ندارم. خواستم منو راهنمایی کنین...

مورد دیگه اینکه کسی که امریه انرژی اتمی بشه، باید با اپلای و خارج رفتن خداحافظی کنه دیگه؟!

سلام فرزاد جان جسارتا شما کی اعزامی؟این مصاحبه تخصصی تو چه سطحی بود؟ سخت میگیرن؟همون روزی که میری مدارکتو تحویل بدی ازت مصاحبه میگیرن؟

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Apr 2017
    محل سكونت
    Miandoab

پيش فرض

سلام دوستان

مرخصی تو سربازی برا دیپلمه ها چطوره ؟ یعنی چند وقت به چند وقت هست ؟

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Nov 2013

پيش فرض

سلام فرزاد جان جسارتا شما کی اعزامی؟این مصاحبه تخصصی تو چه سطحی بود؟ سخت میگیرن؟همون روزی که میری مدارکتو تحویل بدی ازت مصاحبه میگیرن؟
    سلام.

برج 6-به نظرم اسون بود باز به بقیه شرکت کننده ها بستگی داره-بله فقط مصاحبه تخصصی- اگه قبول شدی میری برای مصاحبه عقدیتی سیاسی...البته من هنوز قبول نشدم و چیزی معلوم نیست.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Nov 2013

پيش فرض

دوستان سلام...

در مورد امریه فنی حرفه ای سوال داشتم...

در مرحله اول ثبت نامش نوشته بومی بودن شهر و مرکر انتخابی الزامی هست.....این یعنی این که من فقط میتونم استان خودم رو بزنم؟

اگه این طور باشه، من مثلا برای استان خودم رو میبینم که فوق لیسانس مکانیک نداره و بیشتر لیسانس رشته های دیگه هست....

در این مورد خواستم راهنماییم کنین....تشکر

8. این کاربر از ّfarzad543 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

مشاور خدمت سربازی mani6606's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2006

پيش فرض

دوستان سلام...

در مورد امریه فنی حرفه ای سوال داشتم...

در مرحله اول ثبت نامش نوشته بومی بودن شهر و مرکر انتخابی الزامی هست.....این یعنی این که من فقط میتونم استان خودم رو بزنم؟

اگه این طور باشه، من مثلا برای استان خودم رو میبینم که فوق لیسانس مکانیک نداره و بیشتر لیسانس رشته های دیگه هست....

در این مورد خواستم راهنماییم کنین....تشکر
    سوال خوبيه
    بيشتر سازمان ها به خصوص سازمان هايي كه شعبى در شهرهاى مختلف دارند مانند فنى و حرفه اى مايلند افراد بومى را جذب امريه كنند تا نگرانى اسايشگاه و مكان زندگى براى افراد غير بومى نداشته باشند، هر سازمانى در هر دوره نسبت به نيازى كه داره ممكنه بين ليسانس و فوق تفاوت بگذارد

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    May 2016

پيش فرض

سلام دوستان
    کسی راجع به قوانین کسر خدمت جبهه جدید اطلاعی داره؟ اینکه کی اجرایی میشه؟ من الان سربازم و برای کسر خدمت جبهه پدرم اقدام کردم اگه نامه های کسر خدمتم رو ببرم یگان ثبت شه بعد امکانش هست که بتونم دوباره بر اساس قوانین جدید هم اقدام کنم؟
    Last edited by sajjad1369tgh; 05-05-2017 at 12:48.

پروفشنال AMHSIN's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2015
    محل سكونت
    Khozestan

پيش فرض

سلام

پدر من سال های جنگ (61 تا 63) پایگاه نیروی هوایی بوشهر خدمت کرده، الان برادرم داره آموزشیش رو میگذرونه، آیا کسر خدمت جبهه شامل برادرم میشه؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 18 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 18 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •