تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 3927 از 4105 اولاول ... 29273427382738773917392339243925392639273928392939303931393739774027 ... آخرآخر
نمايش نتايج 39,261 به 39,270 از 41049

نام تاپيک: | مشاوره در مورد خدمت سربازی | ( پست اول مطالعه شود )

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jan 2015

پيش فرض

تو کامنتای این لینکی که دادی ملت یه چیزه دیگه میگن که ..
    اره الان نگاه کردم متوجه این تناقض شدم
    شاید تو آیین نامه جدید تغییر کرده باشه شایدم نکرده باشه و همون یک سال باشه به هر حال از اونجایی که قوانین اینجا سال بسال عوض میشه بهتره مستقیم از خود نظام وظیفه جویا باشیم شیش ماه مجازه یا یک سال

اقا غیر این بحثا یه چیزی بعنوان روانشناسی شروع کنید بخدا من هنوز پست نکرده خیلی عصابم بهم ریخته اصلا میترسم از خدمت رک بگم سنم 19 سالمه . خیلی استرس دارم شبا تا سه شب بیدار و به خدمت فکر میکنم ..اصن یه افسردگی شدید گرفتم . معاف از رزم هم هسم و......
    رک بگم بهت داداش اگه میدونی نمیکشی و کارت به فرار میکشه که اصلاً پست نکن! ولی اگه پست کردی و خدمت رو شروع کردی باید تا تهش بری اینکه فرار کنی و خوش خورم به زندگیت برسی و از سرت بیرون کن در کل میگم یا پست نکن یا اگه پست کردی هر طوری که میتونی تین دوسال رو طوری بگذرون که بهت اضافه خدمت نخوره اگه شرایط داری شامل تاهل تک پسری پدر نظامی یا پدر جانباز خیالت راحت باشه که شهر خودت میافتی فقط زو تک پسری زیاد حساب باز نکن

Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jan 2015

پيش فرض

سلام بچه ها من اعزامی یک اسفند نود و پنجم و بسلامتی آموزشی رو تو 04 بیرجند تموم کردم با مدرک کارشناسی گروهبان یکمی رو گرفتم و امریم خورد تیپ 264 سلماس! حدود هزار و هفصد کیلومتر از مشهد دوره کلا نامردا بچه های مشهد که شرایط و پارتی نداشتند رو از جنوب غرب تا شمال غرب تقسیم کردند! رستم خورده اداری پرسنلی کسی میدونه چجور جاییه شرایطش چجوریه؟امکان اینکه برگ تردد بدن به بچه های غیر بومی هست یا نه یک نکته ی دیگه من معاف تز رزمم نگهبانی برای گروهبان یک معاف از رزم چجوریه؟

Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Jul 2007

پيش فرض

اقا غیر این بحثا یه چیزی بعنوان روانشناسی شروع کنید بخدا من هنوز پست نکرده خیلی عصابم بهم ریخته اصلا میترسم از خدمت رک بگم سنم 19 سالمه . خیلی استرس دارم شبا تا سه شب بیدار و به خدمت فکر میکنم ..اصن یه افسردگی شدید گرفتم . معاف از رزم هم هسم و......
    دوست عزیز تازمانی که خودتون از نظر فکری به این نتیجه نرسیدید که باید خدمت برید به هیچ وجه دفترچه رو پست نکنید که دردسرهای بعدی تون شروع میشه و حذف غیبت کار هرکسی نیست
    شما خیلی ترس دارید ابتدا شرایط شخصی خودتون رو ببینید اگه امکانش رو دارید ادامه تحصیل بدین تاهم سن تون بالاتر بره هم اینکه تجربیات زندگی تون بیشتر بشه که درمجموع باعث میشه ترس ازخدمت ازبین بره.
    بنده هم مثل شما بودم بعد از دیپلم قصد اعزام به خدمت رو داشتم ولی درنتیجه تا کارشناسی رو خوندم و خدمت رفتم نتیجه اش این شد که درسته یخورده سنم بالا رفت ولی نحوه گذروندن خدمت راحت تر شد چون در طی چند سال تحصیل وکار به قولی دلم گنده تر شد وبرام مهم نبود که شب در پادگان دور افتاده ای بخوابم.
    خدمت برای هرکسی شرایط خاصی روبه وجود میاره ماهم به هیچ وجه نمیتونم یه فرمول خاص براتون بپیچیم خودتون سبک سنگین کنید تابه نتیجه نهایی برسید
    ان شالله که موفق باشید

4. این کاربر از worldm بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال M.Sadegh.M's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2010
    محل سكونت
    نصفِ جهان

پيش فرض

سلام دوستان؛

من سال 90 یک سال پشت کنکور کارشناسی موندم و همون سال دفترچه را فرستادم که بعد دانشگاه قبول شدم و معافیت تحصیلی گرفتم.
    الان درسم تمام شده و میخواهم برای خدمت اقدام کنم.
    سال 90 همه مراحل را انجام دادم معاینه، حساب سپه، واکسن دوگانه و ....

سوالم این هست که الان باید دوباره اون مراحل را طی کنم یا نه مراجعه کنم و بگم قبلا انجام دادم و الان میخواهم برم خدمت؟
    شرایط من چجوری میشه؟

ممنون از همه دوستان اگه تجربه ای دارن راهنمایی کنند.
    Last edited by M.Sadegh.M; 02-05-2017 at 20:21.

مشاور خدمت سربازی mani6606's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2006

پيش فرض

سلام دوستان؛

من سال 90 یک سال پشت کنکور کارشناسی موندم و همون سال دفترچه را فرستادم که بعد دانشگاه قبول شدم و معافیت تحصیلی گرفتم.
    الان درسم تمام شده و میخواهم برای خدمت اقدام کنم.
    سال 90 همه مراحل را انجام دادم معاینه، حساب سپه، واکسن دوگانه و ....

سوالم این هست که الان باید دوباره اون مراحل را طی کنم یا نه مراجعه کنم و بگم قبلا انجام دادم و الان میخواهم برم خدمت؟
    شرایط من چجوری میشه؟

ممنون از همه دوستان اگه تجربه ای دارن راهنمایی کنند.
    قبل از معافيت تحصيلى جايي مشغول به خدمت بوديد؟
    به هر حال نياز داريد مجدد دفترچه رو تهيه و تكميل و همان شماره حسابى را كه افتتحاح كرده بوديد را اعلام كنيد و واكسن بزنيد

7. این کاربر از mani6606 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال M.Sadegh.M's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2010
    محل سكونت
    نصفِ جهان

پيش فرض

قبل از معافيت تحصيلى جايي مشغول به خدمت بوديد؟
    به هر حال نياز داريد مجدد دفترچه رو تهيه و تكميل و همان شماره حسابى را كه افتتحاح كرده بوديد را اعلام كنيد و واكسن بزنيد
    خیر مشغول به خدمت نبودم ولی واکسن زدم قبلا
    یعنی تمام مراحل را قبلا یکبار طی کردم مجددا باید همونا را تکرار کنم؟

تاريخ عضويت
    Dec 2006

پيش فرض

خیر مشغول به خدمت نبودم ولی واکسن زدم قبلا
    یعنی تمام مراحل را قبلا یکبار طی کردم مجددا باید همونا را تکرار کنم؟
    بله به غير از افتتحاح حساب

10. این کاربر از mani6606 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز navid_fo's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2012

پيش فرض

جواب اين سوال مسخصه ، به ميزان روزهايي كه مرخصى استحقاقى داريد و استفاده نكرديد
    سلام
    منظورم سالی چند روزه؟

تاريخ عضويت
    Dec 2006

پيش فرض

سلام
    منظورم سالی چند روزه؟
    اگر مجرد باسيد ماهى يك روز استحقاقى داريد

13. این کاربر از mani6606 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jan 2010

پيش فرض

سلام دوستان
    کسی هست که سرباز نیروی انتظامی باشه و حین خدمت پروژه های تحقیقاتی کسری خدمت گرفته باشه؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 18 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 18 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •