دوستان به نظر تون روز اول یگان گوشی با خودم ببرم؟ چون مسافت خیلی طولانی واقعا لازمم میشه
دوستان به نظر تون روز اول یگان گوشی با خودم ببرم؟ چون مسافت خیلی طولانی واقعا لازمم میشه
دوستان سلام طبق این قانون میشه بدون کارت پایان خدمت گواهینامه گرفت کسی گرفته؟؟؟ ایا راسته ؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ممكنه دژبانى بخش امانات نداشته باشد بهتر است با كارت تلفن با خانواده در ارتباط باشيد
سلام
دوستان امروز کارام رو تموم کردم ! با دیپلم اعزامم خورد 1396/05/19 !
دوستان کسی میدونه با مدرک کارشناسی ارشد و وضعیت معافیت از رزم چه درجه ای به ما میدن؟
در ضمن من مشهد هستم و تاریخ اعزامم خورده 1شهریور؟ احیانا مشخض نمیشه کجا میوفتم؟
سلام واسه معاف از نگهبانی باید چکار کنم؟
این قانون هنوز اجرا نشده
فرستاده شده از F5122ِ من با Tapatalk
درجه بچه های ارشد ستواندومی هست، البته من از ارتش خبر دارم، معمولا لیسانسه ها یا گروهبان میشن یا ستوانسوم ولی فوق لیسانسه ها ستواندومی رو میگیرن و ربطی هم به معاف از رزمی نداره، و اینکه هم ممکنه کجا بیوفتین اصلا مشخص نیست معمولا دو هفته قبل از اعزام ارگان پذیرنده و نیرو مشخص میشه
Last edited by sam-1993; 29-04-2017 at 22:43.
va
ممنون از جوابتون، چون من خیلی جاها شنیده بودم معاف از رزما یک درجه کمتر میشن یا حتی شنیده بودم کف درجه رو بهشون میدن؟
Last edited by realcore; 30-04-2017 at 19:08.
بستگی داره کدوم ارگان بیافتی تقریبا، ما که نیروی انتظامی بودیم درجاتش از ارتش و سپاه بدتر تقسیم میشه، معاف از رزم ها اکثرا کف درجه ها بجز نور چشمی ها، اونایی هم که عادی بودن فوق لیسانس طبق قانونش و میانگین نمراتی که میگیری 30درصد اول ستوان دو بقیه ستوان سه(البته باز اینجا هم نور چشمی ها ستوان دو میشن)، لیسانس هم 20درصد ستوان سه ،40درصد استوار یک بقیه هم استوار دو.
ارتش و سپاه تا جایی که بتونن درجه رو بالاتر میدن دیگه درصدی نیست دست خودشونه
هم اکنون 13 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 13 مهمان)