سلام دوستان عزیز . یه سوال داشتم. من سرویس 128 اکو دارم . ماه پیش 48 گیگ دانلود کردم ولی از اول این ماه سرعت دانلود شبانه اومده روی 8kb
تا چه مدت روی این سرعت کم میمونه؟
با احترام
تیم مدیریت انجمن
سلام دوستان عزیز . یه سوال داشتم. من سرویس 128 اکو دارم . ماه پیش 48 گیگ دانلود کردم ولی از اول این ماه سرعت دانلود شبانه اومده روی 8kb
تا چه مدت روی این سرعت کم میمونه؟
سلام یه چیز بگم بتون ساعت یک نصف شب یدفه سرعت افت میکنه اون موقع سرعت منم میاد روی 15 (سرویس 128 اکولایت) ولی ساعت پنج صبح اینا سرعتم میاد روی 150 اگه دانلود حجیم دارید ساعت یک یا دو نصفه شب نکنید
بابا من 20 گیگ دانلود کردم، محدود شدم الان هم از شرکت شاتل اومدم (برای تخلیه پورت رفتم)، شما که 48 گیگ دانلود داشتی فکر کنم حداقل 2 هفته طول بکشه!
هرچند بخش فنی به من باج داد که سعی می کنیم زودتر محدودیت شما را برداریم ولی من کوتاه نیومدم و فرم تخلیه پورت را پر کردم
واقعا جالب بود حرفتون ! خندم گرفت ! نه خیر من سنگ شاتلو به سینه نمی زنم! از دم دستگاهشونم نیستم!! من 4 سال مشترک شاتلم
به عکس پایین توجه کن
![]()
درورد بر شما![]()
با درود
دوستان محترم کرجی؛
دوستمون ( Meysam Raz ) در چند پست قبل، در مورد تحقیق نوشته بود و اینکه توی محدوده خودتان کدوم ISP بهتره!
حال من در مرحله تحقیقم:
در مرکز مخابراتی شهید غیاثی باغستان کرج بهترین ISP کدام شرکت است؟
لطفاً دوستانی که در این محدوده اینترنت دارند نظر بدهند!
باسپاس فراوان
![]()
دوستان من در عرض کمتر از 24 ساعت از شر شاتل خلاص شدم... بدون پر کردن هیچ فرم تخلیه ای...
زنگ زدم گفتم که منزلمون عوض شده و شماره خط رو میخوام عوض کنم... یه شماره الکی(تو همون منطقه مخابراتی) بهشون دادم و در عرض کمتر از 24 ساعت خطم آزاد شد
اما تا 1 ماه هی زنگ میزدن بهم که چرا سرویسم رو شارژ نمیکنم... من میگفتم فردا... اسکلشون کرده بودم
خیلی حال داد
درود بر شما.گل گفتید.
من که دارم تخلیه پورت میکنم و میرم.فقط میتونم بگم مزخرفترین سرویس ارائه دهنده شاتل هست.دوستان گول چرب زبونیهایه پشتیبانها رو نخورید بلاخره باید یکجوری مردم رو ... کنن دیگه!
از این دو مورد خارج نیست
تا هر وقت که دوست داشته باشن!
بله
احسنت...
احسنت آورین آورین
بله درست می فرمایید
درود بر شما دوست عزیز.میشه لطفا یه راهنمایی شما و دوستان بفرمایید از شاتل میخوام برم ،کدوم شرکت بهتره که تو مشهد هم نمایندگی داشته باشه؟برای دانلود میخوام.اگر ممکنه صفحه سایتشم بدین طعرفه ها رو ببینیم.
هم اکنون 54 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 54 مهمان)