mer30![]()
mer30![]()
دوستان اعزامی 2/2/96 پدافند سمنان کسی هست بیاد بگه تا کی مرخصی ابتدای دوره دادن؟؟؟؟؟
آموزشی ما هم توی پدافند هوایی سمنان تموم شد یادش بخیر روزی که رفتم پلیس +10 ببینم آموزشی کجا افتادم گفتم خدا کنه هر جا میوفتم سمنان نیوفتمو دیدم زده سمنان
آب و هواش واقعا بد بود زمستون های سرد که اونجا فهمیدیم سرمای استخوان سوز یعنی چی و الانم که هوا گرم شده آفتاب بدجور میسوزونه
سخت گیری زیاد نمیکردن با اینکه جزء جای تقریبا بد پادگان بودیم ولی چون لیسانس داشتیم واقعا فرمانده ها و اراشد بهمون احترام میزاشتن و رفتار بد و توهین آمیز نداشتن مگر اینکه بعضی ها
واقعا بی نظمی میکردن و خودشون باعث میشد بهشون توهین بشه
آب آشامیدنی هم فقط آب معدنی استفاده میکردیم که آب خود پادگان خوب نبود
اگر رفتید اونجا خوراکی زیاد با خودتون ببرید مخصوصا ساقه طلایی اونجا برای بقاء خیلی خوبه
به متاهل ها هم آخر هفته ها مرخصی میدن خیلی راحت
بهترین دوره واسه سمنان همین اسفند ماه هست که واقعا آب و هواش خوبه و زمستون آخراشه و بعد عید به گرما نمیرسه
در کل خاطره شد واقعا و زود گذشت
سلام دوستان
من درخواست معافیت کفالت داده بودم برای بیماری پدرم و 15ام فروردین بود که رفتیم دکتر و کاراشو کردیم گفتند تا 40 روز دیگه خبرت میکنند از طرف نظام وظیفه ...
تا الان که 15 روز گذشته خبری نیست ... میترسم اس ام اس داده باشند برای من نیمده باشه فردا برم نظام وظیفه بگه ما اس ام اس دادیم نیمدی ممکنه دبه کنند ؟ یا بهونه بیارند بگند باید زودتر میومدی ؟؟
ايا دكتر فقط معاينه كرد يا شورا بوديد؟ معمولا نامه ارسال مى كنند
نه فقط دکتر معاینه کرد بعد دیگه همون بیمارستان گفت تا 40 روز طول میکشه کارای اداری و تشکیل شورا که بهت خبر بدن ...
دفعه قبل یادمه 1 هفته ای خبر دادن اما الان ...
واسه من که خبر ندادن. خودم رفتن گفتن امده، فلان روز بیا واسه تشکیل شورا
پزشک فقط تشخیص میده که بیمار هستی یا نه، اصل کاری شورا هستش
برای کفالت پدر هم سخت میگیرم. معمولا میگن باید از کار افتاده باشه تا معاف کنن
من با اینکه یه برادر بزرگتر از خودم دارم و بابت کم توانی ذهنیش معاف شده و با اینکه پذرم بالای 70 داره زنگ نظام وظیغه استانمون گفت نه نمیشه باید برادرت از کار افتاده باشه تا معاف شی
استشهاد همسایه ها به درد میخوره؟
دوستان کسی تو سن 35 سالگی بخواد بره خدمت چطوریاست پشیمون نمیشه اونجا مراعات حال ادمو میکنن؟
یعنی تک پسر باشه و پدر و مادرش فوت شده باشه، نمیشه معاف شد؟
هم اکنون 17 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 17 مهمان)