اگر خواهر و برادر هم نداشته باشد هم معاف نمی شود؟
اگر خواهر و برادر هم نداشته باشد هم معاف نمی شود؟
یه سنندجی اینجا نیس!؟؟ :| شهر به این بزرگی خداییش من هنو یه سنندجی تو نت پیدا نکردم ببینم این پادگان ما کجاست ..
شانسه ما داریم؟
سلام دوستان
من دوره آموزشی رو گذروندم و باید 10 روز دیگه خودم رو به یگان خدمتی معرفی کنم آیا راهی هست کد یگانی خودم رو با پارتی بازی عوض کنم یه نه دیگه پارتی هم نمیتونه کاری کنه؟! کسی اگه راهی و شخصی که کد عوض میکنه رو به من معرفی کنه پول خوبی بهش میدم و راضیش میکنم
با تشکر
نه به چه علت بايد معاف شود؟
الان نمى توانيد يگان را تغيير دهيد ، اما تنها راهى كه بتوانيد در شهر خودتان باشيد اينكه كه درخواست انتقالى بدهيد، اين درخواست بعد از ٥ اغاز خدمت مى توانيد بدهيد البته به شرطى كه سازمان و نيرويي كه در ات خدمت مى كنيد در شهر خودتان يگانى داشته بلشد
باتشکر
حتی تهران هم نمیتونه کاری انجام بده؟!
عزیزم بستگی به برش شخصی دارد که میخواد برای شما کاری انجام بدهد وگرنه حالت قانونی اونو مانی گفت
من بسیج عادی دارم از 87 تا 95 میشه از طریق پارتی و پول یه دو سال یا سه سال سابقه بسیج فعال گرفت ؟؟؟؟؟؟ ( برای گرفتن کسری میخام که دو سه ماه بتونم کسری بگیرم واسه ارتش )
نمیشه کسی واسه انجام همچین کاری که خیلیم کوچیکه خودشو به دردسر نمیندازه که تازه امکان خراب شدنشم زیاده ضمنا هرکی گفت پول بده این کارو کنم شما بگو پولو پیش یه ادم امین میزاریم انجام دادی ورش دار یا یه همچین حرکتی چون کسی که اینکاره باشه قبول میکنه غیر این تیغت میزنن
آموزشی ما هم تو پدافند سمنان تموم شد. یگان رو افتادم پدافند هوایی بندرعباس ! کسی اطلاعی در مورد پادگانش داره؟ چقدر از شهر فاصله داره؟ کسری داره بندرعباس یا نه؟
هم اکنون 4 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 4 مهمان)